Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 5. srpna 2006 v 9:04® skwor
skwor

BigMike: Jak velký ty propy používáš? kkarlos: Tak za chvíli jedu směrem Plasy

Sobota 5. srpna 2006 v 8:59® BigMike

kkarlos> nejsem v tom kovaný, začínám jako ty:))Jen jsem měl štěstí na boleny, že šli!Včera třeba David za hodku neměl záběr!!! Já mám popy v barvě okouna, bílé ryby. A propy jdu vyfotit a hodím to sem. Ale spíš také přirozené barvy!

Pátek 4. srpna 2006 ve 22:53® kkarlos
kkarlos

Taaaak kuciiii, sem byl vlacet pod jezem a sticky byli celkem aktivni… ale pak prestali reagovat na gumku…:/ tak sem si jako velkej kluk rekl aaaa je cas na popika… a tak si tak popam a nic, nic a rikam si: ‚sakra jak mi to ten BM a HaD dneska rikali? Tahat rychle…?‘ Tak docela rychle ho tahnu tesne pod hladinou s obcasnou zastavkou a najednou bum tesne zanim vyleti pravdepodobni stici hlava a stejne rychle jak vyletela ak byla zas ve vode… Taaaak a celej proces tazeni se nekolikrat opakuje a po chvilce zdolavam svou prvni UPOPANOU rybu a je to stika kolem 40cm… Taaaak popam dal a dalsi utok na popa ale vedle a znovu a neco tam mam, cca 20s s tim bojuju a po tom co bych to mel zvednout k hladine zjistuji ze je to pichli dost blbe a to za hlavu shora… :/ a najednou prask a popik mi proleti tesne vedle hlavi, vyhakla se… Jinak super lov… popici mi zacali bavit a tak mi napada otazka, co rikaji candati a okouni na popika…? jaky barvicky?

Pátek 4. srpna 2006 v 15:27® skwor
skwor

raduch: Tak toho určitě nechytnu:-)) ) ale zkusit se má všechno

Pátek 4. srpna 2006 ve 14:42® raduch

skwor: tak to pojedeš na Hněvkovice,či na Vltavu:-)) Řekl,jsem Ti svůj názor.Já s těma Stormama začínal před 5 lety a žádnej velkej úspěch. Trochu mi vadí to postavení té kovadlinky a očka,ke kterému přivazuješ silon/karabinu/.Asi mje to i o technice vedení nástrahy.U mě vedou klasická banja,kopytka. Dávám Ti týden a když chytneš bolena nad 60 na Storma posílám Ti pět vajec:-))

Pátek 4. srpna 2006 ve 14:12® skwor
skwor

raduch: Koukni na boleny, které s tím nachytal Scanix…

Pátek 4. srpna 2006 ve 13:48® sethy
sethy

HaD> No hlavne ze jsme se dohodli:-)

Pátek 4. srpna 2006 ve 13:22® raduch

skwor: nevím,ale to nebude to pravý ořžechový,ten Storm má vevnitř kovadlinku a ta jde rychle ke dnu

Pátek 4. srpna 2006 ve 13:22® HaD
HaD

sethy> jo to souhlasím…spíš jsem mluvili každý o něčem jiném :-)

Pátek 4. srpna 2006 ve 13:01® sethy
sethy

HaD> no jasny. ale treba minulej tyden sem byl na jednom jezu nic nelovilo a chyceno 32 bolenu. vcera sem tam byl taky lovilo to jak blby a nechytl sem nic :-) Jasny po proudu musis valit rychleji nez proud…coz nekdy ani nejde:-)) ) to pomaly popani sem mysle pri chytani v proudu ale napric tokem

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:59® skwor
skwor

kkarlos: Já teď koupil kvůli bolenům gumy os Stormu asi za dvě kila, tak snad na ně půjdou…

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:47® HaD
HaD

sethy> jasně, ale když žerou, tedy jsou vidět zálovy a je to ve velkém proudu a chceš chytat po proudu, musíš to valit rychle

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:45® Jakub
Jakub

www.denikjablonecka.cz

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:41® sethy
sethy

HaD> nemyslim si ze to musi po hladine letet silnou rychlosti. je to jak kdy nekdy to chce fakt silenou rychlost nekdy jen jemne cukat s popikem. Spis to chce zkouset. nekdy dou tak nekdy tak. a kdyz fakt zerou tak je to uplne jedno jak to de rychle:-) zatim letos muj nej 74 chycenej fakt pri pomalem popani v proudu pod splavem (skoro ten pop nesel videt jak sem ho tahal pomalu)

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:38® BigMike

HaD> Omrknu to pod Čejnovem a kdybych chtěl razit do Tá. uzvu se do 16.00 co a jak!

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:32® kkarlos
kkarlos

a diiik

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:31® kkarlos
kkarlos

HaD> no toho se trosku bojim ze to nestihne, ale tak zkusim to… tam kde by meli byt taky tak je to pod mostem a zadnej jezik nic…- hloubka min 2m… :/ taky s popem asi ze? vecer se pochlubim… :-) ale ted chci jit spis zas dat kostnout okounum gumky a pak zkusim bolinka… :-)) ) ok cus, mejte se…

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:28® HaD
HaD

BigMike> jsem tu do 17:00

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:27® HaD
HaD

kkarlos> házej proti vodě a stahuj to po proudu co nejrychleji. Opravdu to musí po vodě letět, jak raketa a máš ho…je zatraceně rychlej a stihne to, nemusíš se bát

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:26® HaD
HaD

BigMike> jsem u Máry na krámě, ale odpo bych na chvíli šel…ty taky?

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:18® BigMike

Ono pop je spíš z nouze ctnost. Nejlépe i mělce chodící wobler! Ale nejlépe něco táhnout po hladině!!!

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:12® kkarlos
kkarlos

BigMike> hm, takze s popem, to nebude az zas tak popani nybrz brzdeni bo neco takoveho… :-? – s popama teprv zacinam tak vazne nevim jak to chodi…

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:11® BigMike

kkarlos> Dej tam popa nebo štíhlou, nejlépe stříbrnou plandavku nebo vrtulkového propa a daj se do tahání:) Nához, rychle přitáhnout a tak pořád dokola! Hlavně si pořádně seřiď brzdu, až ti do toho řachne, ať ti to neupálí!!!

Pátek 4. srpna 2006 ve 12:03® kkarlos
kkarlos

BigMike> a co ze to mam pritahovat jako o zivot? O:-|

Pátek 4. srpna 2006 v 11:59® BigMike

HaD> deš dneska někam k vodě?

Pátek 4. srpna 2006 v 11:59® BigMike

kkarlos> Jdi pod jez, házej to do toho největšího proudu na povrchu a přitahuj jako o život:))

Pátek 4. srpna 2006 v 11:58® kkarlos
kkarlos

Taaaak, dneska cejtim ze by ryby mohli bejt o trosku aktivnejsi a tak jesi se hooodne nerozechcije tak za chvilku vemu veci a fotak a razim na ne…:)))

Pátek 4. srpna 2006 v 11:56® kkarlos
kkarlos

HaD> hh, tak ale kdyz lovej a bezprostredne po jeho utoku kdyz tam neco hodis tak se ti potom ozene skoro urco…:)

Pátek 4. srpna 2006 v 11:54® HaD
HaD

kkarlos> když lověj :-) a u bolena je to dobře poznat

Pátek 4. srpna 2006 v 11:52® BigMike

kkarlos> Asi nejsem ten pravej, to bych se opravdu chvástal, protože do tohoto týdne jsem měl tak 2–3 do roka a také náhodně! Až mě vzali kamarádi na revír, kde opravdu jsou, do toho jsem si vzal správné nástrahy, které jinak dělám pro jiné bolenáře a - výsledky se dostavily! Otázkou je, jestli bych stejně bodoval na stojáku, to asi neeee!