Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. července 2006 v 16:09® sonic
sonic

antre> ok :-)

Čtvrtek 6. července 2006 v 16:06® antre

sonic>jj dík ak niečo tak ti pošlem spravu a mozno aj foto:)

Čtvrtek 6. července 2006 v 16:05® sonic
sonic

antre> drzím palce

Čtvrtek 6. července 2006 v 16:03® antre

ja pojdem pred vecerom a prilakam si chlebom nejake rybičky a tam budem skusat hadam uz to vyjdeeeee:)))

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:58® sonic
sonic

antre> ja prisel pred chvilkou, twister opet vubec nic a navíc jsem tam pak nechal svou oblíbenou Rapalu :-((

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:55® antre

prave dnes sa chystam na ryby a s twistrom:) vcera mi na rybach ukradli mobil.. hehe nejaka svina

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:53® antre

sonic> mozes tahat nastrahu aj trhavím pohybom ale aby ti guma skakala od dna 10 až 20 cm nie viac tak mi bolo poradene a hlavne pomaly! no chce to hlavne cvik cvik cvik!

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:51® sonic
sonic

Já mozná taky, ale spís ne, spís to bylo zadrhávání o dno. Pritom u ostatních stylu si nestezuju. Jen zkousím neco nového a moc mi to nejde (vubec) :-)

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:49® antre

sonic> ja som tiez zacal chytat na twistre ale zatial nic mal som sice aj zabery ale zatial som nic nevytiahol:)))

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:46® sonic
sonic

zkusím díky. Bylo by supr kdyz by se nasel nekdo z okolí ČB, kdo tímto stylem občas chytá a byl by ochoten mě vzít sebou :-)

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:44® Shrek
Shrek

sonic> s twistrem,ban­jem,ripperem (prostě gumama) musíš co nejpřirozeněji imitovat rybku,tzn poskakovat po dně,ne ji tahat jako rotačku.Já jsem loni v zimě tahal gumu tim stylem,že jsem jednu otáčku kličkou navijáku točil asi 5 vteřin,prostě pomalinku polehounku a hnedle jsem z toho vytěžil prvního candáta v životě. :-D

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:18® Prutos
Prutos

Tomash> No když to říkáš, tak mi nezbývá než ti věřit. :-)

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:18® sonic
sonic

Ahoj, po tomhle dotazu pujdete asi do kolen :-) Pokousím se jiz nejaký ten pátek (spís mesic) chytat na ruzné druhy umelých nástrah (twistery, umelé rybicky, apod.) a nic. A to doslova bez záberu. Evidentne delám neco spatne. Nevíte o nejakém clánku (prípadne knízce) kde by bylo jak na to? Postupovat jako u klasické rotacky nebo úplne jinak? Díky za rady.

Čtvrtek 6. července 2006 v 10:54® Tomeš

Uz dlouho se chci vypravit do Svedska na stiky,letos se to mozna povede,Chtel bych se vas zeptat jestli tam nekdo z vas bylpopripade jake mel skusenosti,za­zitky,kde byl,jake byli ceny atd.

Středa 5. července 2006 ve 14:59® Tomash
Tomash

Prutos> Kdepak, i na malé vodě existují výchylky – bavil jsem se o tom už s hodně zasvěcenými lidmi – rybářští hospodáři, biologové a potvrdili mi, že zhruba z 10ti vysazených štik je jedna extrém.

Středa 5. července 2006 ve 13:50® Prutos
Prutos

Prichy> Tak to jsme na tom s oblíbeností štiky v kuchyni stejně. Vím že záleží na úpravě, ochutnal jsem už štiku na několik způsobů, ale v mém žebříčku oblíbenosti ryb (v kuchyni) zaujímá čestné poslední místo. U vody to ovšem neplatí. :-)

Středa 5. července 2006 v 11:22® Prichy
Prichy

Prutos> z peti sedumdesatek muze byt do roka (nebo spis do dvou) pet osmdesatek hihi (hele neni to kapitalni kousek a neni to hubena 50-ka, takze bych to vubec neresil, je to slusna ryba a pokud ji snis, tak bude holt snedena…lepsi nez si hrat na pokrytce…konecne tady si kazdej muze napsat co chce)(osobne bych ji kilnul pro babi.....stiky nemam rad (myslim na taliri:-D ))

Středa 5. července 2006 v 9:43® Prutos
Prutos

Scanix> To s tím sekretem je zajímavé, pro mě nová informace. Jinak souhlasím s tím že je lepší vzít sedmdesátku než osmdesátku.

Tomash> Cos napsal může být pravda, ale na malé vodě budou stejně velké štiky i zhruba stejně staré.

Úterý 4. července 2006 ve 21:52® Lukas

Tak zitra fachcim na Hracholusky.už se těšim. tak tu budu až ve čtvrtek.

Úterý 4. července 2006 v 16:43® Tomash
Tomash

sethy : Ježiš, snad to nebude jediná strategie pro rok 2006 dávat na Odeona 9ku popa :-D Scanix : Otázku ponechání si ryb nechci řešit. Spíš upozornit, že štika 68cm může být klidně stejně stará jako 81ka, nebo ta 68ka může být klidně starší. Netrvá to tak dlouho než štika doroste do 80ti cm, ale pokud máš takovýhle přístup k velkým dravcům, tak to děláš šlechetně. Žádná nadsázka ani ironie.

Úterý 4. července 2006 v 15:32® Scanix
Scanix

Prutos: Myslim, ze jak rika Bobo, stika je docela schopna regenerace, prezije i prelomene zaberni oblouky, je treba ji je ale narovnat peanem, pokud se tak zrani pri zdolavani. Jinak ten byli sram neni hnis, je to jen sekrece pro zabraneni vniknuti vody a je to proces hojeni. Jinak ale lepsi si vzit 68 stiku neco nejakou 80+ tech 60tek je dost, ale tech vetsich malo, ja to delam taky tak 2kg ryba na jidlo staci.

Úterý 4. července 2006 v 11:48® sethy
sethy

Tomash> no vcera sem byl s odeonem na candose, ale bylo tam moc lidi tak sem prejel na reku a nenapadlo me nic lepsiho nez tam po tvojem vzoru dat 9cm skitter popa:-) odeon se prohybal chudak jeden, vysledek jeden bolinek kolem 60cm:-)

Úterý 4. července 2006 v 11:28® Tomash
Tomash

sethy> jj

Úterý 4. července 2006 v 10:07® sethy
sethy

Tomash> jo uz sem se na neho dival maj ho na los cormoran ze?

Úterý 4. července 2006 v 0:26® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Prutos: Myslím, že by to rozchodila, dokud žere, tak není problém.

Pondělí 3. července 2006 ve 22:34® Prichy
Prichy

pida1> jj, tak to souhlasi ;-)

Pondělí 3. července 2006 ve 20:46® pida1

raduch> tak to jo dole si psal jinej název ( od H), ale jinak dík

Pondělí 3. července 2006 ve 20:40® raduch

Pida1: Vernéřovský potok 1 433 061. nádrž Halštrov Bílý

Pondělí 3. července 2006 ve 20:29® pida1

raduch> Divný ať hledám jak hledám nemůžu ho tam najít www.rybsvaz.cz

Pondělí 3. července 2006 v 19:55® raduch

Pida: klasická pstruhovka,Zpč Üs. Poprosil bych přítomné o minutu ticha. Dnes po 7 letech odešel k odpočinku můj přítel naviják Quantum Mach5. Byl po trojitém bypassu a dnešek nerozchodil. Budiž mu ke cti, že se to stalo při zdolávání candáta,který si ustlal v pařezech. čest Jeho památce.Ať se nezlobí ale už koukám po jiným.-))