Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. července 2006 v 19:11® Prutos
-
Tomash> Garatulace k zubaté, pěkný kousek!
- Pondělí 3. července 2006 v 19:11® pida1
-
Lukas> Podle mně to není od sumce, to by měla z obou stran, je možný že jí někdo tahal a třeba měla omotaný lanko nebo šňůru kolem papuly.
- Pondělí 3. července 2006 v 19:10® Prutos
-
Lukas> Ne, nejspíš je to zranění od háčku.
- Pondělí 3. července 2006 v 19:07® Prutos
-
All: V neděli se mi povedlo chytit štiku se zahnisanou ránou na halvě. Kvůli jejímu zranění jsem ji vzal. Myslím že vzhledem k rozsahu infekce by jí brzy podlehla. Jaké máte zkušenosti s hojením zranění u ryb?Myslíte že by se z toho mohla dostat? Neptám se proto že bych měl výčitky svědomí, ale zajímají mě názory a zkušenosti ostatních.
- Pondělí 3. července 2006 v 19:02® Lukas
-
Prutos:pekna stika.a myslis ze byla pokousana od sumce?
- Pondělí 3. července 2006 v 18:56® pida1
-
Prichy> Pěkně šli minulej pátek takových sem měl za ten den 11. a v sobotu bylo moc hezké ráno.
- Pondělí 3. července 2006 v 18:10® Tomash
-
Dodo : Sakra chlape, vymněním štiku za bolena!
Snad se mi letos takový taky povede. Gratuluju, perfektní ryba!
- Pondělí 3. července 2006 v 18:08® Tomash
-
Díky všem. sethy : Skitter walk je něco úplně jinýho. Tenhle pop od Striku má popátko sešikmené, ale skitter walk nemá žádné. Obojí jsou hladinovky…
Jinak ten sumejš 80cm musel být sakra upocenej, ne? To musela být paráda…
- Pondělí 3. července 2006 v 16:33® aspius
-
dusPo> V ktorej časti Z. Šíravy chytáš tie bolene, ak to nie je tajomstvo?
- Pondělí 3. července 2006 v 15:50® Dodo
-
Tomash> Pěkná,gratulace.
- Pondělí 3. července 2006 v 15:19® pida1
-
raduch> A to je voda místního významu?
- Pondělí 3. července 2006 v 15:16® pida1
-
Prichy> Jo já byl v pátek to opravdu šli, vyjel sem s mladou na večer (kolem 8) dostal sem 3 kolem 30 a pár čudláků, v sobotu jen jednoho většího a jedno štíhle a v neděli sem byl od 8 ráno na lodi až do dvou a jen dva mrňousky, fučel východňár, tak sem musel přejet, ale dělalo to prd i v závětří.
- Pondělí 3. července 2006 v 15:12® pida1
-
raduch> Tak to se tam možná někdy zajedu mrknout. Zní to skoro jak na Libockým potoce, tam je to podobný, stačí aby ti praskla větvička pod nohama a je to v háji.:))
- Pondělí 3. července 2006 ve 14:20® Shrek
-
raduch> neboj,my Ti je tam s Bobem pomůžem vymlátit,už jsme se o tom bavili.
- Pondělí 3. července 2006 ve 13:41® raduch
-
pida1. Jedná se o Halštrovský potok. Na potoce potůčmeni i přes 35 ale je to tak zarostlí, že jak tam vlezeš tak plašiči okolo 15 cm zafrčí do kořenů a je vymalováno.Přehrada 1,5 ha v Podhradí u Aše a tam je pár kousků štik, co sem asi natáhli kachny.
A maj se tam jak prasátka v žitě. Co nasadíme potočáky ty zůstanou v potoce,ale kropenatý duháci sjedou s vodou a ty jen čekají s otevřenýma papulema - Pondělí 3. července 2006 ve 13:07® Prichy
-
pida1> no me jeste v patek sli, sobota jeden peknej a nedela uz byla horsi.....v patek maji byt bourky, tak se to snad prokarbuje, .....to chytas z lodi??
- Pondělí 3. července 2006 ve 13:03® pida1
-
raduch> Pěkná zubajda, o jaké pstruhovce ste se to bavili? Jinak okoši na Jesce jdou,ale už to slábne, na candoše sem nenatrefil.
- Pondělí 3. července 2006 ve 13:00® frenki
-
chledám někoho z Fýdku-Místku a okolí kdo by se mnou chodil na vláčku nebo i na kapry.
- Pondělí 3. července 2006 ve 12:59® skwor
-
Lukas: V pohodě. Včera jsem si povodil pár menších ryb, a dneska RELAXuju
- Pondělí 3. července 2006 ve 12:29® sethy
-
Tomash> ja na nej loni vytahl sumika kolem 80 zadnej obr ale taky to prut v pohode prezil. a ze bys znicil 2 pruty v tak kratky dobe to snad ne
ten strike je neco jak skitter walk od rapaly ne? chytls na neho jeste neco?
- Pondělí 3. července 2006 ve 12:17® Tomash
-
Kazan : Musíme to prolomit!
- Pondělí 3. července 2006 ve 12:16® Tomash
-
sethy : Ten pop od striku nemá tak kolmé „popátko“ spíše jezdí po hladině a občas šplouchne. Vodil jsem ho naprosto v pohodě a prut ani moc nepřetěžoval, le štika mu docela dávala zahulit – čekal jsem, že to o očka každou chvíli rupne
- Pondělí 3. července 2006 v 11:55® Lukas
-
skwor:tak jak to jde???jáb možná pojedu na hracholůůůůůsky jóóóó.
- Pondělí 3. července 2006 v 11:49® Marfi69
-
Ahoj – není tu někdo z Prahy, kdo by se mnou zašel na ryby? (Vltava, Berounka – přívlač, položená)…?
- Pondělí 3. července 2006 v 11:41® sethy
-
skwor> ja ho mam taky
a nerekl bych ze ma jen jemnou spicku, ikdyz je pravda ze spicka je dost jemna, ale stejne ma zatez 1–9 gramu a ten 11 cm pop urcite mel vic, tak me jen zajimalo jak s tim tomash chytal.
- Pondělí 3. července 2006 v 11:34® Kazan
-
Tomash> když jsem koukal do „Z lovu“ tak mě napadá, má cenu vůbec chodit na to Labe, víš jak jsme tam posledně dopadli
)))
- Pondělí 3. července 2006 v 11:28® skwor
-
sethy: Odeon žvýkačka není. Má jemnou špičku, ale jinak to je bidlo. Měl jsem ho taky a ta akce mi neseděla.
- Pondělí 3. července 2006 v 11:04® sethy
-
Tomash> jaks prosimte popal s odeonem s tak velkym popem? odeon je takova zvykacka
- Pondělí 3. července 2006 v 10:47® Kecalka
-
Tomash> gratuluji je super
- Pondělí 3. července 2006 v 10:33® Tomash
-
skwor> jj, na Odeona – pekelnej zážitek, ale luxusní akce prutu.