Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. července 2006 v 0:34® Tomash
Tomash

skwor> V pohodě – letos mě už nic nemůže dokonale spražit – zatím dvě metrovky v trapu, bolen 70 a víc cm a nádavkem tahle ponorka. Za 14dní vláčřky docela nadstandart! :-(( Snad už mám vybráno. na Labe chstám s hrstkou vyvolených přátel mega fishing akci – úterý až čtvrtek lov…

Neděle 2. července 2006 v 0:32® Tomash
Tomash

Láďa : No jo, popletl jsem se. Mám zafixovaného Shad Rapa jen s malou – nadvakrát lomenou lopatkou (myslím, že se dělá víc typů Shadů) a Magnuma jako woblera s lopatkou ala lžíce na boty.

Navíc k tomu prutu – koupil jsem Jaxona – ten je v pohodě – tohle byl Axelerator od Rona Thompsona – trojdílný, takže Majku, natrefili jsme na stejný produkt :-(( Je mi to líto – ten prut mi seděl! Jaxon je fajn, tak jsem rád, že nebudu muset čekat na opravu Axeleratora. Stejně mám pořád ještě v záloze D.A.M Royal Zander a Berkley Cherry, takže dravci odpočinek nedostanou a snad se najde nějaké rozumné řešení reklamace :-)

Sobota 1. července 2006 ve 22:48® BigMike

Tomash: vada matroše! Já najaře koupil v Brně také Thompsna, ale třídílného. Byl jsem s ním poprvé u vody, při náhozu jsem s wobl. zachytil o rákosí a jak jsem švihnul, zlomil se v polovině středního dílu, u zbylé části praskloa výplň očka!!!, přefikla se o to fireline a půlka prutu a woblerem zmizely v řece!!! Stejně mi neseděl, tak jsem jen koukl co se to stalo a šel dom:-)) Takže myslím, že jim nevyšla nějaká várka prutů, proto jí slevnili a já to koupil. A do toho jsou nekvalitní očka!

Sobota 1. července 2006 ve 22:34® skwor
skwor

Láďa: Ty mu neporadíš skeletora? :-D Tomash: Toho sumce je škoda, ale i to se stane:-((

Sobota 1. července 2006 v 19:02® Láďa

Tomash:zrovna u Tebe jsem nepředpokládal,že nepoznáš Shad Rap od Magnum. Jinak jsi si měl koupit Dragona a tohle by se ti nestalo.Způsob zničeni jasně hovoří o nekvalitě cajku.

Sobota 1. července 2006 v 16:16® Lukas

zjistil jsem ze fnguje dobre.

Sobota 1. července 2006 ve 14:45® regulus
regulus

raduch> se ti nedivím, móóóc krásnej kousek. Sedím v koutku a tiše závidím ..... -:))))

Sobota 1. července 2006 ve 14:33® Tomash
Tomash

Lukas> Zbytečně si přiděláváš práci, ýsledný efekt pak asi stejně nebude 100%, ale záběr se vyločit nedá nikdy.

Sobota 1. července 2006 ve 14:16® raduch

Tejden po zahájení jsem pstruhy vynechal a jen plechařil na tu mršku. Mírovi stačil prázdný háček a byla tam.Jo ztráta byla zlomenej prut ale myslím, že tahle ryba za to stála:-))

Sobota 1. července 2006 ve 14:12® regulus
regulus

raduch> hmmm a pak že na pstruhovkách nemáte rybišky .......

Sobota 1. července 2006 ve 14:07® Lukas

raduch:ty woe!!!!

Sobota 1. července 2006 ve 14:06® raduch

jo a jak jsme se bavili o té naší pstruhovce , tak se kamarádovi povedl majstrštyk. To je ta štika z přítoku, kde čekala co jí z potoka připlave 105 cm.

foto/diskuze/privlac/2006/th-img8189.jpg
Sobota 1. července 2006 ve 14:05® Lukas

ne,ztenčuji je aby guma tak moc nebranila kyvani ocaku do stran. ta hlava na tom samim je to udelany tak protoze jina hlava tam nesla tak jsem hlavu usek a hotovo !ryba s devema hlavama?to je na hlavu!
a to olovo misto oka?tak to je jako oko je to tak lepsi.(okoukano z knihy Privlac na mimipstruhovych vodach(.

Sobota 1. července 2006 ve 14:03® raduch

BoBo: pc funkční a splněný sen minulý týden. na 18 silon na vláčku první sumčí mimino 78 cm. Třpytka barva červený lak na nehty,co mladá nepotřebovala:-)) Co Jesenice ještě pruhovaní bratři koušou? Teď se do 20 nezastavím pak 4 volna na koncert Claptona.Tak ,když tak se ozvu.čus.

Sobota 1. července 2006 ve 14:02® Tomash
Tomash

regulus> Hmm, ani nevím, nevypadají jako sic – spíš tam je nějaká jako že keramická výplň…

Sobota 1. července 2006 ve 14:01® Matrix
Matrix

Lukas: A za jakým účelem tohle děláš??Jako že zmenšuješ ocásky apod…

Sobota 1. července 2006 ve 13:56® Lukas

jestli nebude fungovat tak kkrome toho ze jsem mu usek hlavu tak jeste upravim ocasek(ztencim ho jako je to udelany u toho biliho.

Sobota 1. července 2006 ve 13:50® Lukas

tak akorat tam nemely.

Sobota 1. července 2006 ve 13:38® regulus
regulus

Tomash> já netvrdím, žes tí křapl, myslel jsem to tak, že to prostě nemohlo prasknout tlakem. Myslím, že i kdybys tam měl 15kg pletenku a prut byl tužší, tak to nemůže tlakem rupnout. Očka sou SiC ???

BTW – tu přetahovanou ti věřím, muselo to bejt maso -:)))

Sobota 1. července 2006 ve 13:28® Tomash
Tomash

Ten spodní makat nebude – flouzelenkavý.

Sobota 1. července 2006 ve 13:27® Matrix
Matrix

Lukas: Hele tobě ta Kalifornie chodí takhle napíchnutá dobře??? Myslím že máš háček moc daleko a že ocásek nemůže tak dobře pracovat!!!

Sobota 1. července 2006 ve 13:27® Tomash
Tomash

regulus> Jsem 100% přesvědčenej, že jsem s ním neťukl, ale tipuju súpíš nějakou vadu materiálu – výplně – mohla tam být bublinka, nebo něco. proutek je superově pružnej a vlasec taky – navíc to byla přetahovaná fakt na 100–200 metrů :-)

Sobota 1. července 2006 ve 13:03® kkarlos
kkarlos

Lukas> ty woe, co to je…?a uz jsi byl na Uslave… letos vlacet?

Sobota 1. července 2006 ve 12:57® Lukas

tak jsem nakoupil twistery,banja,rip­pery, po trech a potom jeste smacky ty jen dva.a tam jsem toho oranzovyho nabod blbe.(opravim)
a jeste 4 rotacky (nejsou na obrazku,uz si hoví ve svých krabičkách)

foto/diskuze/privlac/2006/th-img8188.jpg
Sobota 1. července 2006 ve 12:51® regulus
regulus

Tomash> nic ve zlým, ale nezdá se mě, že by zdravý očko ruplo tlakem. Věřím ti, že to byl mazec, ale psals o 0,18 silonu, ten má nosnost řádově 3–4 kg, což není až tak moc a prut 6–24g taky není nepružnej. Viděl bych to spíš na vadu materiálu nebo jsi s tím někde před tím nevědomky křapl. Asi to bylo nějakým způsobem narušený už před tím.

Sobota 1. července 2006 ve 12:08® Sander
Sander

Tomash > :-)) )) stane se

Sobota 1. července 2006 ve 12:03® kkarlos
kkarlos

Tomash> Rapala Shad Rap RS

Sobota 1. července 2006 v 11:58® Tomash
Tomash

kkarlos> Vypadá dost masivně. A bude to asi Rapala Magnum, ne? Bral bych ji do velkýá hloubky – na štiky, candoše a sumce :-) Příchy : Držím palce :-) all : Včera jsem u vody poprvé „zničil“ prut o rybu. Asi to byl sumec – vlasec byl od slizu a cítil jsem kopance. Problém byl, že jsem ho zasekl na prut Ron Thompson 6–24g s vlascem 0,18mm – vlasec i wobler vydrželi, ale první očko se tlakem ropraskalo!!! S tím prutem jsem byl asi po desáté u vody. si nějaký vadný výrobek. jinak sumce jsem nevytáhl, po nějakých 20ti minutách, kdy jel z Ústí na Děčín se vypnul. Woblera jsem stahoval asi z 200m dálky a vlasec byl 100 metrů poškozený – o to blbý očko. Ach jo :-((

Sobota 1. července 2006 v 11:31® kkarlos
kkarlos

BigMike> ja ji dostal k vanocum a jeste jsem na ni nechytal… :-D uplne jsem ji nekde zapomnel doma a pred chvili jsem ji nasel… :-) ale budu s ni chytat na rece… mensi… tak vubec nevim…

Sobota 1. července 2006 v 10:27® BigMike

kkarlos> Kde s ní chytáš a cos na ní už slovil? Vypadá pěkně:-)