Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. července 2006 v 0:34® Tomash
-
skwor> V pohodě – letos mě už nic nemůže dokonale spražit – zatím dvě metrovky v trapu, bolen 70 a víc cm a nádavkem tahle ponorka. Za 14dní vláčřky docela nadstandart!
Snad už mám vybráno. na Labe chstám s hrstkou vyvolených přátel mega fishing akci – úterý až čtvrtek lov…
- Neděle 2. července 2006 v 0:32® Tomash
-
Láďa : No jo, popletl jsem se. Mám zafixovaného Shad Rapa jen s malou – nadvakrát lomenou lopatkou (myslím, že se dělá víc typů Shadů) a Magnuma jako woblera s lopatkou ala lžíce na boty.
Navíc k tomu prutu – koupil jsem Jaxona – ten je v pohodě – tohle byl Axelerator od Rona Thompsona – trojdílný, takže Majku, natrefili jsme na stejný produkt
Je mi to líto – ten prut mi seděl! Jaxon je fajn, tak jsem rád, že nebudu muset čekat na opravu Axeleratora. Stejně mám pořád ještě v záloze D.A.M Royal Zander a Berkley Cherry, takže dravci odpočinek nedostanou a snad se najde nějaké rozumné řešení reklamace
- Sobota 1. července 2006 ve 22:48® BigMike
-
Tomash: vada matroše! Já najaře koupil v Brně také Thompsna, ale třídílného. Byl jsem s ním poprvé u vody, při náhozu jsem s wobl. zachytil o rákosí a jak jsem švihnul, zlomil se v polovině středního dílu, u zbylé části praskloa výplň očka!!!, přefikla se o to fireline a půlka prutu a woblerem zmizely v řece!!! Stejně mi neseděl, tak jsem jen koukl co se to stalo a šel dom
Takže myslím, že jim nevyšla nějaká várka prutů, proto jí slevnili a já to koupil. A do toho jsou nekvalitní očka!
- Sobota 1. července 2006 ve 22:34® skwor
-
Láďa: Ty mu neporadíš skeletora?
Tomash: Toho sumce je škoda, ale i to se stane
- Sobota 1. července 2006 v 19:02® Láďa
-
Tomash:zrovna u Tebe jsem nepředpokládal,že nepoznáš Shad Rap od Magnum. Jinak jsi si měl koupit Dragona a tohle by se ti nestalo.Způsob zničeni jasně hovoří o nekvalitě cajku.
- Sobota 1. července 2006 v 16:16® Lukas
-
zjistil jsem ze fnguje dobre.
- Sobota 1. července 2006 ve 14:45® regulus
-
raduch> se ti nedivím, móóóc krásnej kousek. Sedím v koutku a tiše závidím ..... -:))))
- Sobota 1. července 2006 ve 14:33® Tomash
-
Lukas> Zbytečně si přiděláváš práci, ýsledný efekt pak asi stejně nebude 100%, ale záběr se vyločit nedá nikdy.
- Sobota 1. července 2006 ve 14:16® raduch
-
Tejden po zahájení jsem pstruhy vynechal a jen plechařil na tu mršku. Mírovi stačil prázdný háček a byla tam.Jo ztráta byla zlomenej prut ale myslím, že tahle ryba za to stála
- Sobota 1. července 2006 ve 14:12® regulus
-
raduch> hmmm a pak že na pstruhovkách nemáte rybišky .......
- Sobota 1. července 2006 ve 14:07® Lukas
-
raduch:ty woe!!!!
- Sobota 1. července 2006 ve 14:06® raduch
-
jo a jak jsme se bavili o té naší pstruhovce , tak se kamarádovi povedl majstrštyk. To je ta štika z přítoku, kde čekala co jí z potoka připlave 105 cm.
- Sobota 1. července 2006 ve 14:05® Lukas
-
ne,ztenčuji je aby guma tak moc nebranila kyvani ocaku do stran. ta hlava na tom samim je to udelany tak protoze jina hlava tam nesla tak jsem hlavu usek a hotovo !ryba s devema hlavama?to je na hlavu!
a to olovo misto oka?tak to je jako oko je to tak lepsi.(okoukano z knihy Privlac na mimipstruhovych vodach(. - Sobota 1. července 2006 ve 14:03® raduch
-
BoBo: pc funkční a splněný sen minulý týden. na 18 silon na vláčku první sumčí mimino 78 cm. Třpytka barva červený lak na nehty,co mladá nepotřebovala
Co Jesenice ještě pruhovaní bratři koušou? Teď se do 20 nezastavím pak 4 volna na koncert Claptona.Tak ,když tak se ozvu.čus.
- Sobota 1. července 2006 ve 14:02® Tomash
-
regulus> Hmm, ani nevím, nevypadají jako sic – spíš tam je nějaká jako že keramická výplň…
- Sobota 1. července 2006 ve 14:01® Matrix
-
Lukas: A za jakým účelem tohle děláš??Jako že zmenšuješ ocásky apod…
- Sobota 1. července 2006 ve 13:56® Lukas
-
jestli nebude fungovat tak kkrome toho ze jsem mu usek hlavu tak jeste upravim ocasek(ztencim ho jako je to udelany u toho biliho.
- Sobota 1. července 2006 ve 13:50® Lukas
-
tak akorat tam nemely.
- Sobota 1. července 2006 ve 13:38® regulus
-
Tomash> já netvrdím, žes tí křapl, myslel jsem to tak, že to prostě nemohlo prasknout tlakem. Myslím, že i kdybys tam měl 15kg pletenku a prut byl tužší, tak to nemůže tlakem rupnout. Očka sou SiC ???
BTW – tu přetahovanou ti věřím, muselo to bejt maso -:)))
- Sobota 1. července 2006 ve 13:28® Tomash
-
Ten spodní makat nebude – flouzelenkavý.
- Sobota 1. července 2006 ve 13:27® Matrix
-
Lukas: Hele tobě ta Kalifornie chodí takhle napíchnutá dobře??? Myslím že máš háček moc daleko a že ocásek nemůže tak dobře pracovat!!!
- Sobota 1. července 2006 ve 13:27® Tomash
-
regulus> Jsem 100% přesvědčenej, že jsem s ním neťukl, ale tipuju súpíš nějakou vadu materiálu – výplně – mohla tam být bublinka, nebo něco. proutek je superově pružnej a vlasec taky – navíc to byla přetahovaná fakt na 100–200 metrů
- Sobota 1. července 2006 ve 13:03® kkarlos
-
Lukas> ty woe, co to je…?a uz jsi byl na Uslave… letos vlacet?
- Sobota 1. července 2006 ve 12:57® Lukas
-
tak jsem nakoupil twistery,banja,rippery, po trech a potom jeste smacky ty jen dva.a tam jsem toho oranzovyho nabod blbe.(opravim)
a jeste 4 rotacky (nejsou na obrazku,uz si hoví ve svých krabičkách) - Sobota 1. července 2006 ve 12:51® regulus
-
Tomash> nic ve zlým, ale nezdá se mě, že by zdravý očko ruplo tlakem. Věřím ti, že to byl mazec, ale psals o 0,18 silonu, ten má nosnost řádově 3–4 kg, což není až tak moc a prut 6–24g taky není nepružnej. Viděl bych to spíš na vadu materiálu nebo jsi s tím někde před tím nevědomky křapl. Asi to bylo nějakým způsobem narušený už před tím.
- Sobota 1. července 2006 ve 12:08® Sander
-
Tomash >
)) stane se
- Sobota 1. července 2006 ve 12:03® kkarlos
-
Tomash> Rapala Shad Rap RS
- Sobota 1. července 2006 v 11:58® Tomash
-
kkarlos> Vypadá dost masivně. A bude to asi Rapala Magnum, ne? Bral bych ji do velkýá hloubky – na štiky, candoše a sumce
Příchy : Držím palce
all : Včera jsem u vody poprvé „zničil“ prut o rybu. Asi to byl sumec – vlasec byl od slizu a cítil jsem kopance. Problém byl, že jsem ho zasekl na prut Ron Thompson 6–24g s vlascem 0,18mm – vlasec i wobler vydrželi, ale první očko se tlakem ropraskalo!!! S tím prutem jsem byl asi po desáté u vody. si nějaký vadný výrobek. jinak sumce jsem nevytáhl, po nějakých 20ti minutách, kdy jel z Ústí na Děčín se vypnul. Woblera jsem stahoval asi z 200m dálky a vlasec byl 100 metrů poškozený – o to blbý očko. Ach jo
- Sobota 1. července 2006 v 11:31® kkarlos
-
BigMike> ja ji dostal k vanocum a jeste jsem na ni nechytal…
uplne jsem ji nekde zapomnel doma a pred chvili jsem ji nasel…
ale budu s ni chytat na rece… mensi… tak vubec nevim…
- Sobota 1. července 2006 v 10:27® BigMike
-
kkarlos> Kde s ní chytáš a cos na ní už slovil? Vypadá pěkně