Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. června 2006 v 17:19® indy
-
máš pravdu, teď když se na to znovu dívám. jinak jsem myslel, že škubnutím a zastavením se to peří pěkne rozehraje
- Čtvrtek 29. června 2006 v 17:18® mirmen
-
.
- Čtvrtek 29. června 2006 v 17:17® mirmen
-
indy, zajímavé.Očekával jsem spíš pomalé vedení s prodlevami, aby to peří pěkně načechraně pracovalo ve sloupci.
- Čtvrtek 29. června 2006 v 16:56® indy
-
mirmen> taky jsem o tom četl, ale vodí se to údajně dost brutálně jako jerk. Chce to udici tak do 2m a 50g akci, Dragon dělá přímo Kogut verze svých prutů.
- Čtvrtek 29. června 2006 v 16:54® mirmen
-
> to all: tahle nástraha se v Polsku nazývá KOGUT a já s ní zkušenosti nemám. Připadá mi, že je vázaná na trojháček uchycený na samostatné hlavičce. Je jasný, že na dno s vázkami to nebude. Možná to používají při vláčce z loďky. Zatím sháním informace, zda se dá vodit – a s jakým výsledkem – na sbirulinu.
- Čtvrtek 29. června 2006 v 16:04® pida1
-
mirmen> Já sem se ještě nesetkal s jig trojhákama, kde se to dá sehnat?
- Čtvrtek 29. června 2006 v 16:01® pida1
-
antre> To záleží na větru, vlny tlačí rybky dolu. Za deště berou taky. Pod mrakem můžeš chytat candoše celej den, stejně jako ostatní ryby, tady pak záleží kde najdeš hejno, ale já bych je hledal spíš dál od břehu.
- Čtvrtek 29. června 2006 v 15:59® BigMike
-
To vymadá jedovatě, ale ve vázkách asi také tutově zavěsitelně
)
- Čtvrtek 29. června 2006 v 15:50® mirmen
-
něco na candoše – podle našich polských kolegů
- Čtvrtek 29. června 2006 v 15:50® antre
-
pida1>
a kam sa mam sustredit na candata ked je pod mrakom ale neprší?
a berie candat ked prší? - Čtvrtek 29. června 2006 ve 14:51® pida1
-
antre> candoš není teritoriální jako štika, často se celé hejno přesouvá, to záleží na teplotě vody, výskytu rybiček, ale také na místech kde si hlídaj hnízda. V létě se většinou přes den skrývaj na stinných místech , jako sou různé bouračky ( potopené baráky), řečiště, nebo v hloubce, kde sou pařezy. Na noc se pak vytahujou ke břehu do mělčin kde sou malé rybičky. Ale taky to není vždy pravidlo, záleží hlavně na tom je trefit, ale málokdy zůstanou po celý rok na stejném místě. Poznáš to i podle místních lodičkářů, jak se proflákne že sou na některém místě, tak jich tam je hned plno zakurtovaných.
- Čtvrtek 29. června 2006 ve 13:36® Prichy
-
Tomeš> tak za takovy prachy bych tam byl kazdej tejden
- Čtvrtek 29. června 2006 v 11:16® regulus
-
ORIMP> 9 minut z 10 jsem byl přesvědčenej, respektive oba dva, že se to sumec okolo metru, jen bylo divný, že šel brzo k hladině. Akorát jsme se ho zapoměli zeptat, co se mu na tom jerkovi tak líbilo. -:))))
- Čtvrtek 29. června 2006 v 10:59® Tomeš
-
Ahoj chlapy,nemate nekdo z vas chatu na Hracholuskach.Chtel bych si ji pronajmout na 2 az 3 dni.Cena cca 120 az 180kc za noc.
- Čtvrtek 29. června 2006 v 10:52® ORIMP
-
regulus:není ti luto chytat bylinožravé ryby na prívlač?!
- Středa 28. června 2006 v 17:39® antre
-
indy> Už som bol v rybarstve a idem skusat tak drz palceeee;)))
- Středa 28. června 2006 v 17:38® kubas
-
indy> kolik to stojí?
- Středa 28. června 2006 v 17:31® ORIMP
-
harpunar:pekný kus!Gratulujem!Ja som bol dnes rano a miesto boleňov samé jalce cca 35cm,aspoň som si zachytal!
- Středa 28. června 2006 v 17:23® antre
-
Tomeš> Veru toho som sa aj ja bal ze by to mohlo byt rukami:)))
- Středa 28. června 2006 v 17:20® antre
-
hajan ja som pred 3–4 rokmi chytal 30štúk za desat dni..
a prave sa chystam na zubacov:))) - Středa 28. června 2006 v 15:53® indy
-
kubas: Super Ryba od Relaxu, viz moje recenze: www.chytej.com Ale jak tady v diskuzi zaznělo, když jsem to někomu doporučoval, je to neověřená věc. Naštěstí to tady candoši moc nečtou a letos jsem jich od zahájené na tento twister chytil asi 15. Loni jsem jich pochytal taky docela dost. Je to twister navržený speciálně na candátovou přívlač.
- Středa 28. června 2006 v 15:26® kubas
-
indy:na co jsi to pochytal?z toho fota to není úplně patrné.
- Středa 28. června 2006 ve 13:22® Tomeš
-
hajan-Budes se asi divit ale bylo,ja byl vzdy spokojen.Ono i letos to nebude tak horke ale oproti predchozim sezonam je to horsi.Ono jde take o to jestli nekdo chodi k vode pro maso nebo pro zazitky.Ja volim rozhodne zazitky ale spatne je to asi pro vsechny
- Středa 28. června 2006 ve 13:18® Tomeš
-
Antre-Nedokazu si vysvetlit cim to je ze zubaci nechteji brat.Velky vliv asi bude mit pocasi a mozna i dlouha zima.Uz jsem zacinal byt nervozni ze to bude spise rukama.
- Středa 28. června 2006 ve 13:17® hajan
-
antre, Tomeš: Ono to někdy bylo jinak?
- Středa 28. června 2006 ve 13:07® antre
-
Ahoj ANO ANO Tomes aj u nas na slovensku je to podobne:(
- Středa 28. června 2006 ve 12:45® Tomeš
-
Ahoj vsichni proznivci privlace.Chtel bych se vas zeptat jestli mate stejny nazor na letosni sezonu a to sice ze to letos nejak nechce brat,tedy alespon v zapadnich cechach.Jak se to jevi vam??
- Středa 28. června 2006 v 8:45® antre
-
pida1> Nemohol by si mi poslat obrazok nejakych zopar twisterov? lebo ja naozaj nemam potuchy podla coho mam vyberat.. alebo ak by sa dalo porad mi je to vlastne priehrada z polovice s kamenistym a s polovicebahnitym dnom..
a este jedna otazocka. ako najdem miesta kde sa najviac zdrziavaju zubaci??? Ďakujem. - Středa 28. června 2006 v 8:36® antre
-
Tak o5 vas zdravim a z uvodu dakujem vsetkym!!!
fila> Zabudol som spomenut ze lovim zubacov len na položenú na rybku. no teda skor nelovim ale chcel by som
)) rozmyslal som aj nad gumou ale nevedel som dost dobre ako na to a urcite nieje guma ako guma aj pri vybere sa musi na nieco dbat a to ja neviem:( precital som aj niekolko clankov ale tam sa vacsinou pisalo o love na tažko tak skusam prevazne tento sposob.
tonda2> no myslim za tak ako aj inde na slovensku a v cechach.. ale ak by si mi napisal kam sa chystas tak by som mohol zistit lebo vela znamych je teraz na velkých vodach na slovensku..
- Středa 28. června 2006 v 7:11® Shrek
-
Prichy> on tam jede vláčet,při přívlači jsou otravní komáři,proto je to tady.