Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. dubna 2003 v 8:56® Ruda
-
Všem: Nebyl jste někdo na tradiční Březovské patnáctce? Udajně to zas nebylo zvládnuté pořadatelsky, ale ryby museli nalovit protože já tam ve středu za dvě hoďky nafeedroval 15 cejnů.
- Sobota 26. dubna 2003 ve 23:05® Vaclav
-
Jarda K.: Na vodě jsem ještě nebyl, problém je, že tady v blízkém okolí není žádná větší pstruhová řeka, kde bych si to mohl osahat. Jsou zde jen potoky, vlastně nejblíž je až Svatava, na kterou se ovšem bez auta těžko dopravím. Tak to asi nejdřív vyzkouším na stojáku, ten mám kousek od baráku.
- Sobota 26. dubna 2003 ve 22:56
-
Václav:Jak jde muškaření?Už jsi byl na vodě?Já jsem byl dneska na večer na mouchu a chytal jsem už z hladiny a na přitopenou a pěkně jsem si zachytal. Jsem zvědav na tvůj pocit až chytneš svoji 1. rybu na mušák.
- Sobota 26. dubna 2003 ve 22:51
-
Václav:Loni jsem byl na Západočeském poháru juniorů na Klabavce a na Mistrovství ČR-LRU-muška juniorů na Svatavě v Sokolově. Ale to jsou všechno pstruhové toky na které jsem zvyklý,takže velká mimopstruhová Ohře bude pro mě něco zcela nového.
- Sobota 26. dubna 2003 ve 20:21® Vaclav
-
Mirek + další znalci feederu: Mirku, prosímtě, kamarád Jirka Dulovec by rád věděl, jestli feederové špičky od Shimana jsou dělány i v jiné signální barvě než v červené? A nevíš, jestli třeba neexistuje signální barva na dobarvení špičky?
- Sobota 26. dubna 2003 ve 12:30® Vaclav
-
Lukáš: Také dnes využiji sluečného dne ke společnému výletu s rodinou, abych zítra mohl v klidu strávit půl dne na rybách. Někdy musejí rybáři přemýšlet takticky…
- Sobota 26. dubna 2003 v 10:17® Lukas
-
Kolegové, koukám, že jste zřejmě všichni na rybách, ostatně jako většinou o víkendu. Snad se zítra také utrhnu na chvíli, i když bych měl být možná spíše s rodinou, moc času jsem jí v posledních týdnech nevěnoval. Možná zajedeme na nějaký hrad nebo zámek.
- Sobota 26. dubna 2003 v 8:25® Vaclav
-
Jarda K.: Přihlášku už mám, takže můžeš v klidu dorazit. Už jsi někdy tady na západě byl?
- Pátek 25. dubna 2003 ve 20:55@ Stanýs
-
Mirek: o tý kazetě jsem slyšel na krámu, že je dobrá, tak jí koupím až zaberu.
- Pátek 25. dubna 2003 ve 20:38® Vaclav
-
MAF: No, opravdu jsem se nenudil. Řeholní sestry ve vlaku pěly nějaké svaté kánony, tak mi to chvílemi přišlo tak divný – myslím tu skutečnost, že s nimi sedím ve vagónu -, že jsem se tomu chtěl smát. Vlakem jezdím často a zažil jsem tam už kdeco, ale takové osazenstvo ještě ne. No, alespoň mám v bloku další zajímavou historku.
- Pátek 25. dubna 2003 ve 20:28® Vaclav
-
Mirek: Dnes ráno jsem si na poště vyzvedl zásilku, zítra, nebo nejpozději v pondělí jdu se složenkou na poštu. Ty trojkové tandemy vypadají fakt „štikově“…
- Pátek 25. dubna 2003 ve 13:00® MAF
-
Láďa:Jsem rád že došli,ozvi se až budeš mít představu.
- Pátek 25. dubna 2003 ve 13:00® MAF
-
Lasty:Máš pravdu juniour už bohužel nejsem .-)dělám rozhodčího a co se starostí týče tak máš pravdu je s tím docela dost práce,ale když to všechno vyjde jak má má s toho člověk takový příjemný pocit po těle
- Pátek 25. dubna 2003 ve 12:08® Láďa
-
MAF:Díky za strímri a určitě se Ti ozvu.
- Pátek 25. dubna 2003 v 11:51
-
MAF: Ale ty asi nejsi junior, ne? Takze jsi tam jako poradatel? S tim jsou asi starosti. Ptam se, protoze jsem vlastne zadne zavody jeste nezazil.
- Pátek 25. dubna 2003 v 10:44® MAF
-
Lasty:V sobotu je u nás Záapdočeský pohár juniorů v mušce,u nás tím myslím v Hrádku u Rokycan.-)
- Pátek 25. dubna 2003 v 10:17
-
MAF: O jakych zavodech v sobotu mluvis? Nejak mi vsechno utika.
- Pátek 25. dubna 2003 v 9:02® MAF
-
Ruda:Není zač samozřejmě nejsem proti jít si spolu drobet zarybařit,stačí se jen domluvit.
- Pátek 25. dubna 2003 v 9:01® MAF
-
Václav:No vidím že jsi se opravdu nenudil
samozřejmě že můžeš objednávat,je to zatím první část katalogu měl by mít zhruba asi 15 stran,ale "motal "říkal že tam zatím dáme základní vzory a to ostatní budem přidávat časem. V sobotu ti jdu po závodech pro tvůj balíček much takže v pondělí to posílám.
- Pátek 25. dubna 2003 v 8:58® MAF
-
Láďa. Ty strímra posílám ,jinak Kosák znám Venda ho charakterizoval celkem trefně opravdu je to hezká voda,ale poslední pár let dostává opravdu zabrat ,za prvé veký rybářský tlak(jako poslední dobou všude)a ze druhé(což je horší)pytláci,při poslední návštěvě jsem našel snad pět návazců přivázaných ke kolíkům na břehu a na konci háček se žížalou,takže si dovedeš představit co se tam asi děje.
- Pátek 25. dubna 2003 v 6:49® Ruda
-
Maf: Díky moc. Kdyby si měl zájem mohli bychom se někdy u vody sejít. Jinak vláčím a muškařím.
- Pátek 25. dubna 2003 v 5:44® Vaclav
-
Mirek: Byla by škoda, kdybys nezávodil, ale nutit nikoho nemohu. Asi budu potřebovat hlavního rozhodčího, toho jsem ještě nevyhledával. Já sám totiž chci závodit, chci si tu řeku před západem slunce promrskat. Takže pokud ty nechceš, co bys řekl úloze hlavního rozhodčího?
- Pátek 25. dubna 2003 v 5:42® Vaclav
-
Láďa: Díky za ty šestky, vůbec jsem nevěřil, že bys je mohl sehnat, jelikož mně – jak už jsem říkal – se velmi dlouho nepoštěstilo na ně narazit. Jinak Kosový potok trochu znám, i když vloni ani letos jsem tam zatím nebyl. Je to zajímavá pstruhová voda, kde se vzácně vytáhne i pstruh kolem 50 cm, což je na tuto vodu monstrum (šířka potoku 3–6 m). Jinak ale – pochopitelně – nejběžnější velikosti 20–30 cm. Chytí se zde ale třeba také štika, tloušť nebo okoun.
- Pátek 25. dubna 2003 v 5:34® Vaclav
-
MAF: Domů jsem dorazil v pohodě, za sborových modliteb nějakých starých řeholnic, které nastoupily do vlaky někde ve Stříbře nebo kde. Takže jsem se nedokázal soustředěně začíst, tak jsem si alespoň jako malé dítě prohlížel obrázky. Katalog dorazil v pořádku, takže podle něj teď mohu objednávat, předpokládám…
- Čtvrtek 24. dubna 2003 ve 23:08® Láďa
-
MAF:Prosím,prosím říká Ti něco Kosový(Kosí)potok,včt. soutoku Mže 6?Odpovědět můžeš na e-mail. Díky
- Čtvrtek 24. dubna 2003 ve 23:07® Mirek
-
Láďa: Zamlouvá se mi moc. Já jsem měl strach, že nebude příliš vhodný na rotačky, ale opak je pravdou. Nesrovnatelně méně ryb mi spadne. Měkká špička nedovolí rybě třpytku pustit a tvrdá páteř umožní rychlý zásek. A to ani nemluvím o gumách. Tam snad nemůže být nic lepšího. Já je moc neumím, ale s tímto prutem se mi povedlo nachytat i tam kde nikdo neměl ani kontakt s rybou. Co se týká toho Odeonu, opravdu chuťovka.
- Čtvrtek 24. dubna 2003 ve 22:58
-
Václav:S mojí cestou na závody to vypadá více než nadějně. Posílám přihlášku.
- Čtvrtek 24. dubna 2003 ve 22:56
-
Láďa:Tak fajn. Beru tě za slovo. Později se přesněji domluvíme. Jěště jednou dík.
- Čtvrtek 24. dubna 2003 ve 22:54® Marek
-
Maf-dík za informaci. Lasty-Maf má pravdu,hnědá a černá je na pstruhy nejlepší. Já používám velikost cca 4–5cm na potocích,na Ohři mám navázané i 10–12 cm vzory.
- Čtvrtek 24. dubna 2003 ve 22:49® Láďa
-
Mirek:A jak se ti chytá s Jaxonem,už jsi ho pokřtil?Ten Odeon vypadá velice dobře co?Též se mi zamlouvá…