Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. června 2006 ve 23:18® kkarlos
-
Sander> tak to ja chytam na gumovy nastrahy okolo 5 cm, twistery mensi spis kopytka 5cm a ted objednavam u basse i smacky…- este jsem na to nechytal…:) tak jsem zvedav…
) a samozrejme na pstruhovce trpytky 00, 0…
proste vsechno v mini- i ta VELKA STIKA se nabagruje malejma potvorama…
)
- Středa 7. června 2006 ve 22:50® Sander
-
kkarlos > chytal jsem (a chytám) také nejvíce na gumy, ale voblírci pomalu ale jistě začínají mít převahu. Uvidím teď po zahájení. Mám jich pár i okolo 4–5cm, i když, na ty malé také může vzít větší ryba. A kdyby se nic nechytlo, alespoň budu mít dobrý pocit, že jsem se při těch letošních dlouhých zimních večerech nějak zabavil.
- Středa 7. června 2006 ve 22:46® kkarlos
-
Sander> No, ono take chybi cas…
-hlavne a taky veci na to… :/ ale ja stejne ze vseho nejvic chytam na gumy…, ale treba kdybych zacal vyrabet- zacl bych chytat i na woblirky…
- Středa 7. června 2006 ve 22:32® Sander
-
kkarlos > na tom opravdu nic není. Také jsem neměl žádného učitele, jen jsem okopíroval tvar Salma Hornet, a kupodivu mi všichni šlapali
Jen jednu radu, za kterou mému kolegovi moc děkuji, byla ona perleťová stužka, která je na těch osmi kouscích na spodní fotce. Jednoduše se s ní vobler obmotá a nalakuje… Na zimu se do toho dám znovu, jen rozšířím svou výbavu o plastová očka, která dost zvyšují procento záběrů – vyzkoušeno
- Středa 7. června 2006 ve 22:24® kkarlos
-
Sander> me se libi, a taky bych neco takovyho chtel umet…
) nebo aspon to mit v krabicce…
- Středa 7. června 2006 ve 22:22® Sander
-
BigMike > z plastových krabiček od háčků
Konkrétně od Marut, mám jich za tu spoustu let doma stovky
- Středa 7. června 2006 ve 21:18® BigMike
-
Sander> Vypadají jedovatě!!! Z čeho děláš lopatky?
- Středa 7. června 2006 ve 20:47® Sander
-
kkarlos > dikec
))
- Středa 7. června 2006 ve 20:37® kkarlos
-
Sander> vypadaji pjekne…
- Středa 7. června 2006 ve 20:35® BigMike
-
Článek od Leraka je asi někde v článkách o přívlači, ale tak 2 stránky doleji je od něj vzkaz s odkazem, rozbalí se ti to tam – jeho článek!
- Středa 7. června 2006 ve 13:32® Sander
-
Lukas > samozřejmě ho koupíš za 60Kč, ale určitě nebude mít metr na dýlku…ale to je fuk, stačí 40 – 50cm
- Středa 7. června 2006 ve 13:11® doktor
-
BM: Zásielka dorazila nepoškodená. Ďakujem! Poslal som ti 2× mail ale vrátil sa mi, nedá sa doručiť, skúsim neskôr, zajtra.
- Středa 7. června 2006 ve 13:11® Lukas
-
slsel jsem ze prkno stoji tak 50–60 kc
- Středa 7. června 2006 ve 13:09® Sander
-
Lukas > 1m x 15cm x 3cm – špalek jako kráva – stojí okolo 150 – 160Kč. Vyplatí se to, to mi věř
- Středa 7. června 2006 ve 12:59® Lukas
-
hele tak vam to reknu ty dva (ten modrej a ten zelenej)jsou z neznameho dreva ale tvrdyho takze jsem je nevyvazoval(a taky to slo pomal a blbe). Je ta plotice je z lipy a ten poper taky a ty drivka taky z lipy.Kolik stoji BALSA????????
- Úterý 6. června 2006 ve 22:18® Aspiuss
-
BigMike: kde je ten odkaz na ten clanok? Asi nevidim alebo som slepy
- Úterý 6. června 2006 ve 22:13® Sander
-
Bosanac > starýho psa holt novým kouskům nenaučíš.....
- Úterý 6. června 2006 ve 22:11® Bosanac
-
Sander> Jen se nauc davat na ty woblery na pstruhovku aspon hacky bez protihrotu .
- Úterý 6. června 2006 ve 21:47® Robur
-
Lukas nebuď smutný, já si myslím, že tak za 100 let bude tvůj wobler cenný sběratelský kousek. minimálně Picassa v tobě vidím.
- Úterý 6. června 2006 ve 21:45® Sander
-
Jojo, začátky jsou těžké… Letos jsem si tím také prošel, ale nakonec jsem si vypracoval určitý grif a jde to jako po másle. Voblírci mají okolo 2 – 2.5cm délky. Na pstruhovku bomba!!
- Úterý 6. června 2006 ve 21:37® zany
-
hele nebo vyzkoušej kousek smrku já to zkoušel a super se to brousí ale udělej si prvně hrubej obris třeba nožem nebo řekno taťkovi ať ti vybrousí hrubej tvar a pak si do doladíš ručně…jo nezapomeň ne to vybrat bez suků… jinak ať se to daří začátky jsou těšky to mi potvrdí každej…
- Úterý 6. června 2006 ve 21:18® Prichy
-
Lukas: byla by pro tebu urcite lepsi balsa a smirgl…ta lipa (jestli to je) je porad jeste tvrda. Zkus si udelat jeden kousek, pouzij treba i vzor rapala, salmo ci co ja vim.
- Úterý 6. června 2006 ve 21:13® BigMike
-
Lukas> Chce to čas, v tvojich letech jsem nevěděl co je to wobler
Kluk chce o víkendu také brousit rybku
Je mu 5, tak jsem zvědav
- Úterý 6. června 2006 ve 20:40® Lukas
-
A nekamenujte mi,je mi teprve 13 tak to neni jako od profesionala!
- Úterý 6. června 2006 ve 20:39® Lukas
-
Tomik:funguje!!!zkousel jsem to ve vane ale chci to vyzkouset v rece! Reknete mi co se vam na tom nelibi?ja udelam jiny potrebuji namet abych uz nechytal tolik ran ze to neni hezky!!!
- Úterý 6. června 2006 ve 20:33® BigMike
-
Aspiuss> Dole máš odkaz na jeho článek!!!!!!!!!!
- Úterý 6. června 2006 v 18:01® Tomik
-
Lukas: A ono to funguje?
- Úterý 6. června 2006 v 18:00® Aspiuss
-
Lerak: dal by som sem aj ja moje vytvory len akosi nemam fotak, neva zozeniem. Chcel by som sa ta ale opytat, ako robis ten vzor supin? Dik., teda ak to nie je tajomstvo.
- Úterý 6. června 2006 v 16:47® kkarlos
-
Lukas> asi bych bejt tebou delal stihlejsi a s barvickama si vic vyhral- jedna svetlejsi pdkladova a pak dalsi vzor…
- Úterý 6. června 2006 v 16:03® Lukas
-
ORIMP:buéééé buéééé!No ale neni to z BALSY,a nemusis chytit rybu na nadhernou nastrahu.vzdit i na mene peknou se muze chytit vic! Tak ukaz co si udelal ty!
a udelal jsem jich asi jen 6 tak zatim nic super na BigMikeho fakt nemam.