Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. června 2006 ve 14:59® Lukas

BigMike:Ja jsi to zaslouzim.Koukni se do encyklopedie.

Pondělí 5. června 2006 ve 13:47® raduch

Prichy: ti pruhovaní kanci jsou ted v zátokách a žerou jikry jako klasický kaviár. Budeš muset zapracovat na domácí výrobě lososových jiker:-)) . Dole u restaurace nadávají chlapy i na kapry, že nic moc. A vaří jim šmakulády, že i já se olíznu.

Pondělí 5. června 2006 v 11:04® Prichy
Prichy

raduch> trochu zklamani mi prineslo to, ze zatim jsem tam nevidel zadneho okouna. Doufam, ze se vrati

Pondělí 5. června 2006 v 9:31® Kazan

PV> v nějakém starším čísle myslím že snad Rybářství, byl návod na tuto úpravu originálně vyráběných woblerů.

Pondělí 5. června 2006 v 7:53® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

raduch 4gr – vlastní výroba ;-)

Pondělí 5. června 2006 v 0:07® regulus
regulus

PV> neber to jako typ, já jen našel, na co jsi se ptal, pokud jsem se trefil. Osobně si myslím, že to není úplně ta správná volba z hlediska chodu woblera, samozřejmě se můžu mýlit. Koupím kdejakou ptákovinu o které si myslím, že by mohla fungovat (konec konců asi nejsu sám) a vůbec si nemyslím, že mám pravdu, ale za toto bych nedal ani 2,30 USD, mimochodem bylo to levnější , tuším 22,80 USD. -:))))

Neděle 4. června 2006 ve 21:30® raduch

BoBo. ted jsem projel Z lovu a gratulace. Hele, vem toho kamaráda s sebou at poradí, co nasadit a co budeme lovit. Nebo pošli e - mailem jeho klon. Budu Ti neskonale zavázán. Dotaz 3g hlava?

Neděle 4. června 2006 ve 21:19® raduch

BoBo: pstruhovka je jen dětská nevinná láska proti tomu, co vypukne v den D na tajném retušovaném revíru:-)) Pár pstruhů potočáků do 30, vysazený granuláče a okouní party do 15 cm. K mému překvapení moucha vyhrává 60=40. Ale ještě mě „hmyz“ nesežral úplně a vláčáček 1,8 m 1–8 g a pes nejlepší výbava. Jo mám úspěch, který bych vypíchl. Naučil jsem 9 letou fenu jezevčíka chodit za mnou a mimo vodu./Teda pokud ji vidím:-)) /

Neděle 4. června 2006 ve 20:53® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

raduch: Co děláš?! Já už dávno zahájil! :-D

Neděle 4. června 2006 ve 20:38® raduch

Sokolovské lobby centrum @ spol. Omluva za datum, od 15. mám dovolenou a tak v mladické nerozvážnosti jsem Vás zval na pytlačení. No myslím, že toho 15. tam pánové z RS už budou vyčkávat takový nedočkavý pitomce jako já. Rarach: nabídku rád přijmu a předám dál známým hmyzařům. jelikož mě čeká nová sestava PC a konečně změna operátora kvůli rychlosti připojení na internet bude komunikovat dále jen telefonem. BoBo. 15 se ozvu, a domluva na 16.,naleštím medaile ,klacek a vzhůru k rybářským výšinám. S výzvědné služby: velcí okouni jdou jen brzy ráno a musí prý foukat . Na každým šprochu pravdy trochu. Doufám, že počasí poskočí o několik C a nebudu muset to ráno škrábat led ze skel:-)) Zdar Všem, kdo uloví a těm ,kdo neuloví a udělali proto vše přeji pevné nervy a trpělivost.

Neděle 4. června 2006 ve 20:17® PV

Regulus: díky za tip, ale ta cena je rochu mimo mísu. Jinak by to mohl být dobrej nápad pro nějakého českého výrobce na zvýšení obratu. Já bych si takovýhle woblery za třeba 120 Kč koupil hned, ale 23 doláčů je opravdu trochu moc.

Neděle 4. června 2006 v 19:58® zany

jo jasně díky

Neděle 4. června 2006 v 19:55® Prichy
Prichy

zany8999> precti si clanky o vyrobe wobleru, at to ty lidi nepisou zbytecne

Neděle 4. června 2006 v 19:47® zany

hele lidi jak si děláte ty woblery tak ty očka propojujete (jako že to tělíčko provrtáte???) a nebo je jen kousek navrtáte a nalepíte????? dí­ky

Neděle 4. června 2006 v 19:37® kkarlos
kkarlos

BigMike> ty woe, hezky… moc hezky… :-) to kdyby z kazdy sady jeden ubyl a byl u me v krabce tak by si to ani nepoznal… :-) hh, este by to chtelo nejakyho vyrobce gumaku… :-)

Neděle 4. června 2006 v 18:53® BigMike
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/privlac/2006/th-img7864.jpg
Neděle 4. června 2006 v 18:52® BigMike

Lukas> a zasloužíš si je?:-)) )

Neděle 4. června 2006 v 18:43® Lukas

Ale BigMike se rozjel!mas jich dost nejakej u me doma by neskodil.

Neděle 4. června 2006 v 18:34® BigMike

Tak ty přírodní:-)

foto/diskuze/privlac/2006/th-img7863.jpg
Neděle 4. června 2006 v 18:25® BigMike

Lukas> Dělám, ale jen vyjímečně.

Neděle 4. června 2006 v 18:24® BigMike

Copak dobu, ale co je asi nejznámější? dobrá česká koruna:-) Ok, vyfotím bezlopatkový zbytek!

Neděle 4. června 2006 v 18:24® Lukas

BigMike:No jak tak vidim delas nadherny moc moc nadherny woblery takovy bych chtel no asi zacnu zbrojit,strojit,ro­byt wwoobblleerry­y!!!Jeste tam mam nedodelany! nedelas i popery?????

Neděle 4. června 2006 v 17:59® Bosanac

BoBo: ty barvi jeste ujdou , ale te penize vedle wobleru , Big Mike asi zaspal dobu :-))

Neděle 4. června 2006 v 17:57® skwor
skwor

BigMike: Pěkný, a ty barvy ve stylu hippies vypadají zajímavě:-)

Neděle 4. června 2006 v 17:54® regulus
regulus

BigMike> já myslel, že po nocích kutíš woblery a ne podvodní papoušky. -:)))))

Neděle 4. června 2006 v 17:41® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Tyhle poslední jsou lepší. Na candátky do 45cm kašli, v květnu a dubnu jsou mnohem chutnější, než v létě ;-)

Neděle 4. června 2006 v 17:37® Kazan

BM> tyhle poslední malinký jsou móóóóc hezký.

Neděle 4. června 2006 v 17:17® BigMike

Okouni, bělky a normál havěť ještě nemají lopatky!
A tyhle barvy se jednak líbí mně, ale i na to nachytám. Na Lužnici v létě candátky do 45:-))

Neděle 4. června 2006 v 17:17® BigMike

No tak jo:-)

foto/diskuze/privlac/2006/th-img7860.jpg
Neděle 4. června 2006 v 17:14® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

BM: Díky, tímto jsi to vysvětlil :-) A co to, že Tě dnes strejdové pustili k internetu tak brzy? :-)