Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. dubna 2003 ve 23:20
-
Václav:Pokud bych se přihlásil na závody,musím mít koupenou platnou povolenku na Ohři 18?
- Středa 23. dubna 2003 ve 23:01
-
Láďa:No to by bylo super!Byl bych ti navždy zavázán. Do Prahy to je pro mě NO PROBLEM,ale dále na Cheb-to už by bylo horší. Takže pokud to myslíš vážně,určitě se domluvíme.
- Středa 23. dubna 2003 ve 22:27® Mirek
-
Láďa: Jsem trochu smutnej, že jsi mne nevzal na žraloky.
- Středa 23. dubna 2003 ve 21:36® Marek
-
Václav:osvědčilo se nám Hauzerovo peří a woblery typu střevle potoční. Pstruzi mají v žaludku samé vranky,tak i ta vranka by asi byla dobrá,ale tento vzor nemáme.
- Středa 23. dubna 2003 v 19:46® Láďa
-
Václav:Prosím tě maji u Frause nějaké zajímavé vzory od Nilse,které by stálo za to koupit?
- Středa 23. dubna 2003 v 19:26® Láďa
-
Václav:Ještě jsem na ní nebyl,ale potřeboval bych jí. Jinak vezmu pouze jednu a podívám se ti po těch šestkách. Dnes jsem stihnul pouze jeden obchůdek.
- Středa 23. dubna 2003 v 19:15® Vaclav
-
Láďa: Vem jen jeden, prosím, kdybys pak někdy trefil na šestku, tak tam bych bral dva. Jinak s těmi žraloky… Kdy jsi byl naposled na tomografii, ha, ha.
- Středa 23. dubna 2003 v 18:53® Láďa
-
Václav: A kolik kusů?Jsou tam 3×. Jinak koukám,že penízky v rybařině pěkně mizí,to samé jako u mě. Vidíš to teď jsi mě připoměl woblery. Kácel stále nedorazil.
- Středa 23. dubna 2003 v 18:47® Vaclav
-
Láďa: Tak jenom tu osmičku, Láďo. Desítka je pro mé oumysly teď nevhodná, ale i tak bych jí třeba vzal, kdybych si však dnes z Plzně nepřivezl 4 wobblery. A to mi ještě přišly rotačky od Mirka a po víkendu dorazí mušky od Mafa a ještě mám objednané woblery od Ieraka…
- Středa 23. dubna 2003 v 18:35® Láďa
-
Václav:Vašku mám ty Rapaly,ale pouze v 8cm a 10cm. Jsou uložené pod pultem,tak stačí pouze potvrdit a zítra je vyzvednu. Jinak Fraus,už mi posílal asi 15 kousků od Nilse za tyto výhodné ceny. Budu se muset do té Plzně vypravit osobně,abych je zhlédnul.
- Středa 23. dubna 2003 v 18:24® Vaclav
-
Láďa: Já jsem spíš ranní ptáče, to je fakt, ale nejsem zase šílenec. Vstávat ve 4 hodiny ráno mne také ubíjí, ale v těch půl šesté už se tak nějak probouzím sám od sebe. Tedy v letním čase. Dnes jsem byl v Plzni, v prodejně Fraus mají skvělé slevy Nilsů (15 cm za 120,– a třeba 5 cm za 90,–). Taky jsem tam viděl dvě nové řady vláčáků Balzer na letošní sezónu, paráda za dobrou cenu.
- Středa 23. dubna 2003 v 18:21® Vaclav
-
MAF: Díky za tu urvanou chvilku pro mne, fakt mne mrzí, že toho času z mé strany nakonec nemohlo být v Plzni víc, ale nebyl jsem pánem svého času.
- Středa 23. dubna 2003 ve 12:54® Láďa
-
MAF:Přesně hledám to co popisuješ. Zapomenuté potůčky uprostřed lesa a tak podobně. Jinak s juniorem si nelam hlavu,to u nás je to běžné a já,už jsem proti tomu obrněný.
- Středa 23. dubna 2003 v 8:53® MAF
-
Láďa:Neboj strímry pošlu v pátek,ve čtvrtek si jdu pro ty fotky takže v pátek to budeš mít. Rybačka byla super,sice jsem byl ve středu „pokořen“juniorem ale to jsem s radostí překousnul,ten lotřík nachytal větší ryby než taťulda to se přeci nedělá ne?
Kolem Plzně je spousta hezkých toků záleží co hledáš,já mám osobně třeba rád malé potůčky kam skoro nikdo nechodí,hodně zarostlý nenápadný to mám fakt rád. Jasně že na ty vetší taky vyrazím ale ty pro mě nemají takový kouzlo i když jsou tam ryby větší a jejich tam víc.
- Středa 23. dubna 2003 v 8:45® MAF
-
Václav:Včera jsem mluvil s motalem tak říkal že už to bude mít kompletní,byl teď týden pryč jak začnou ryby tak je to s ním těžký,ostatně jako s každým zapáleným rybářem
,takže příští týden ti je pošlu.Škoda že mám ten dnešek tak narvanej jinak bych se určitě urval a šel to tady s tebou obhlídnout,ale věřím že to není tvá poslední cesta do Plzně,koneckonců s kámošema jsme se domlouvali na nějaké „výpady“směrem Ohře kolem Chebu takže bych tě pak kontaktoval a mohl bys se přidat,poznal bys kluky co mě učili chytat určitě by ti přispěli spoustou dobrých rad co se muškařiny týče.
- Středa 23. dubna 2003 v 8:24® Láďa
-
Jarda K.:Jardo mi s klukem tam pojedem,už v pátek a domů pojedem v neděli,takže se můžem domluvit. Dostat se do Prahy a pak hurá za Václavem a jeho přáteli na Ohři.
- Středa 23. dubna 2003 v 8:20® Láďa
-
Václav:Koukám,koukám,že pro tebe není problém se budit okolo 05.00,to je strašné. Já jsem kvůli rybám 2× po sobě teď vstával v 4.00 a dva dny jsem se z toho léčil. Jinak zkusím pár krámků dnes obejít a dám Ti večer vědět. Snad to zvládnu časově,mám toho nějak poslední dobou našlapaný. Na závěr ještě jedna perlička. Dnešní noc se mi zdálo o našem společném setkání včt. Mafa,Rudy i Karlose,ale pozor byli jsme na moři a lovili žraloky!!!!!!Tak,už nevím co si mám o sobě myslet.
- Středa 23. dubna 2003 v 5:51® Vaclav
-
Marek: Co jste tahali? Strímry, rotačky?
- Středa 23. dubna 2003 v 5:50® Vaclav
-
Jarda K.: Stan se dá rozbalit přímo kousek nad závodním úsekem, je tam vodácký tábor, pohybují se tam desítky lidí, není to nijak střežené nebo hlídané. To by bylo moc fajn, kdybys dorazil, i když vím, že dálka je dálka. Naše chebské družstvo začíná letos 1. ligu v přívlači v Brně. Jinak to video… Viděl jsem pár chyb, zdálo se mi třeba, že o něco víc než bych měl pokládám dozadu při zpětném hodu prut. Takže to určitě k něčemu bylo, alespoň o to rychleji vychytám mouchy. Už mám na suchu naházeno 6 hodin, dokonce týdne ještě čtyři přidám, a pak to vezmu nikoliv na zatravněném poli, ale na mokrém „originále“.
- Středa 23. dubna 2003 v 5:45® Vaclav
-
Ruda: Já vím, že to nebylo ovlivňování, pouze jsem to vysvětloval, aby bylo zřejmé, co všechno se musí brát v potaz.
- Středa 23. dubna 2003 v 5:44® Vaclav
-
Láďa: Ať klidně přijede, alespoň nasaje atmosféru závodů. Během nich to ale bude muset někde přečkat. Za tu Rapalku díky, to by bylo skvělé, kdybys na ni natrefil.
- Úterý 22. dubna 2003 ve 23:01® Marek
-
Václav:Jsem rád,že marmyšky fungují. Já byl v neděli opět na Ohři 8,bohužel bez záběru. Kamarád měl jeden záběr,ale ryba se vyháčkovala. E-mail viz výše.
- Úterý 22. dubna 2003 ve 22:58
-
Václav:Dík za tip. Určitě si nějakého toho jiga navážu a nějaké banja mám. Jinak dneska jsem byl na chvilku na řece,ale nic většího nepřišlo,chytil jsem asi 15 pstruhů(do 25) a na toho Black tigera 33 lipana-příjemné překvápko. Co se týče závodů Chytej. cz,strašně rád bych přijel,ale je tu „drobný“ háček-vzdálenost přes celou republiku. Už jsem ale uvažoval že bych se hecnul a přijel bych vlakem,autobusem,stopem atd.Že bych si udělal takový čundr. Dá se tam někde poblíž legálně rozbalit stan?Jo a jak si byl se sebou spokojený když ses viděl házet na videu?
- Úterý 22. dubna 2003 ve 21:54® Ruda
-
Václav: Proboha v životě bych si nedovolil ovlivňovat datum podle toho jak mám já čas, jistě jste to vybral po zralé úvaze, jen mne mrzí, že se neuvidíme hodně jsem o to stál se setkat s celým pravidelným ansámblem diskuse.
- Úterý 22. dubna 2003 ve 21:02® Láďa
-
MAF:Tak koukám,že jsi byl úplně spokojený s rybačkou. To musel být balzám na nervy. Pravda mě to v rachotě taky dnes vůbec netěšilo,ale co se dá dělat. Prosím Tě nezapomeň na mě s těmi strímri. Chtěl jsem vyrazit s klukem na Plzeň a okolí,máš nějaký tip,kde by jsme se pobavili lovem. Nám stačí i malé rybky. Díky!!!
- Úterý 22. dubna 2003 ve 20:44® Láďa
-
Václav:Gratuluji k úspěšnému rybolovu. Nevím jak je to možné,ale stále mi nedošly ty woblery od pana Kácela. Jinak se zítra pokusím podívat po té Tvé oblibéné Rapalce MN. Vašku a nebude vadit,když tam kluk přijede taky,ale lovit nebude při závodech.
- Úterý 22. dubna 2003 ve 20:17® Mirek
-
Stanýs: Kniha o feederu vyšla zrovna v nedávné době. Je od našeho asi mediálně nejznámějšího propagátora této metody pana Tychlera. Přesný název teď nevím, ale mohu se podívat do časopisů.
- Úterý 22. dubna 2003 ve 20:15® Mirek
-
Václav: To je pravda, pan Velíšek mi říkal, že tam pojede na zahájení. Dodáváme i do jeho malého, ale velice pěkného krámku.
- Úterý 22. dubna 2003 v 18:57® Vaclav
-
Marek: Potřeboval bych vaši e-mailovou adresu, virus mne o ni už dříve připravil.
- Úterý 22. dubna 2003 v 18:44@ Stanýs
-
Mirek: Díky. Je u nás knížka pro chytání s feederem?