Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. srpna 2002 ve 13:55

Barbus: Ja chytal jednou na zavarovane svestky. Nastrazoval jsem pulku svestky a chytil jsem amura asi 60 cm. Tlouste ne, i kdyz si myslim ze by to melo fungovat.

Neděle 4. srpna 2002 ve 20:17@ Libor

Barbus: Já na zavařené chytal jen jednou a taky nic.

Neděle 4. srpna 2002 v 11:05® Barbus

Pánové, nemáte někdo zkušenost s lovem tloušťů na zavařované třešně? Já to letos zkoušel už třikrát (taky včera), ale zatím bez jediného úspěchu…

Neděle 4. srpna 2002 v 7:35

Všem: Pánové, musíme se trochu pochlubit, tak nám to promiňte. Včera jsme opět malinko rozšíili svůj mezinárodní věhlas – připojeni na nás vůbec poprvé byli návštěvníci z Rakouska a Indie!

Sobota 3. srpna 2002 ve 23:15® Mirek

Václav: Díky za informace. Rád se přijedu podívat.

Sobota 3. srpna 2002 ve 22:27® Vaclav

Mirek T.: Jedná se o Mistrovství ČR v přívlači, které se uskuteční 5. a 6. října (sobota a neděle), konkrétně v dolní části nádrže po obou březích.

Sobota 3. srpna 2002 v 18:54

Václav: V jednom z příspěvků jsem četl zmínku o závodech v přívlači na Skalce. Je možno upřesnit? ( Čas a místo konání).

Sobota 3. srpna 2002 v 11:31® Jakub
Jakub

Vrátil jsem se z kratší dovolené v cizině, a tak jsem zvědavý, jak to tady půjde. Večer mě má vzít kamarád na Metuji…

Sobota 3. srpna 2002 v 9:15® Vaclav

Před chviličkou jsem se vrátil od Ohře, která teď připomíná řídký špenát. Na finského wobblera Tarmo (černý hřbet a kovově modré boky) jsem mj. dostal dva tlouště 39 a 41 cm, takže relativní spokojenost. Tarmo (6 cm), které mi před třemi lety přivezl z Finska kolega ing. Tomáš Kroupa (vlastně je to můj vůbec nejvzácnější wobbler), je letos společně s modelem Team Esko (SD) hotovým zabijákem středních a velkých tloušťů (od 35 cm nahoru). Jsou to vlastně „tutovky“, téměř vždycky na ně nějakého dostanu.

Pátek 2. srpna 2002 ve 21:19® Mirek

Ve středu jsem se vrátil z dovolené a ve čtvrtek pospíchal k řece smazat „absťák“. Byl jsem trochu v šoku, protože na sokolovské Ohři se mi nestává často, abych během tří hodin chytil šest okounů, dvě štíhlata do 45cm a jednu krásně stavěnou štiku 61. Vše na tandem zlato-stříbro, a vše přímo ve městě. V souvislosti s jedním starším příspěvkem se musím přiznat, že tu štiku jsem si vzal, ale zabil jsem ji velmi humáním způsobem. Omlouval jsem se jí tak dlouho, až jsem jí prostě ukecal k smrti.

Pátek 2. srpna 2002 v 18:11® Vaclav

MAF: Jestli máš fotky v počítači, pošli je ve formátu . jpg e-mailem na naši adresu: info@chytej. cz. Pokud máš klasické fotky, pošli je na mou soukromou adresu: Václav Fikar, Májová 70, 350 02 Cheb. My je skenujeme a převedeme do počítače… Uvítáme fotky, které můžeme zařazovat k článkům, ať již přímo adresné ke konkrétnímu článku, nebo jako tzv. ilustračky, tedy ilustrační fotografie. Fotíme dost, ale třeba mouchu nemáme vůbec. Chybí nám i další okruhy. Takže klidně posílej…

Pátek 2. srpna 2002 ve 13:29

Taky bych se primlouval za fotogalerii.

Pátek 2. srpna 2002 v 9:15® MAF
MAF

Václav:Když u je řeč o těch fotkách chci se zeptat pokud bych chtěl nějakou fotku ryby,nebo nějaké montáže,nástrahy či mouchy zaslat musím jí vložit k nějakému článku nebo je i jiné řešení?Nějaká fotogalerie úlovků by opravdu nebyla špatná.

Pátek 2. srpna 2002 v 9:10® MAF
MAF

Tak včera jsem byl taky chvilku u vody zkusil jsem Úslavu kousek od Starého Plzence. dostal jsem 3 štiky od 45do 53 cm na 8 centimetrového Invicibla v barvě 43 a dva tlouštíky 38 a 42 na 6 cm okouna od Dorada,všechny záběry přišly až po půl deváté večer.

Pátek 2. srpna 2002 v 8:42® MAF
MAF

Karlos:není zač doufám,že Ti přinese hodně úspěchů.

Pátek 2. srpna 2002 v 8:41® MAF
MAF

Jiří:Ne je to malý wobler autoři ho důvěrně nazývají„potrhlá nebo bláznivá nástraha“udajně kvůli jeho chodu. má umístěný trojháček těsně za lopatkou místo na konci.

Čtvrtek 1. srpna 2002 ve 21:51® Vaclav

Karlos: Myslíš fotky u článků, nebo něco na způsob fotogalerie, v níž by byly fotky návštěvníků Chytej. cz. My jdeme tou cestou, že k většině článků dáváme jednu fotografii. Ale pochopitelně nasloucháme všemu…

Čtvrtek 1. srpna 2002 ve 20:58@ Karlos

Maf:Díky za návod.

Čtvrtek 1. srpna 2002 ve 20:19@ Karlos

Václav:Jo fotky,ty tady docela chybí.

Čtvrtek 1. srpna 2002 ve 20:15® Barbus

Karlos: Jo, taky tady na severu nic moc. To víš, sinice a vedro.

Čtvrtek 1. srpna 2002 v 19:13® Vaclav

Karlos: V úterý večer se mi zadařilo, ulovil jsem tlouště 51 cm na finského wobblera Tarmo (4 cm). Dostal jsem ho hned na druhý hod po příchodu k řece, a tak jsem na místě udělal fotky, rybu pustil a šel domů. Letos už mám třetího vyvláčeného přes 50 cm (dva na wobblery, jednoho na mikro-marmyšku). Ale jinak máš pravdu, vedro to teď „zabíjí“.

Čtvrtek 1. srpna 2002 v 18:29

Všem: Včera a předevčírem napadly prostřednictvím naší elektronické pošty rybářské impérium Chytej. cz dva různé viry. Musím říct, že jsme za pomoci několika antivirových programů (a zkušeného počítačového experta) s nimi bojovali celou noc, až jsme nad ránem zvítězili. Proto jsme ještě více posílili ochranu příjmu elektronické pošty, ale i počítačů, ve kterých vzniká tento internetový server.

Čtvrtek 1. srpna 2002 v 17:04@ Karlos

Nikde to nežere,všíchni brečí. Co vy?

Čtvrtek 1. srpna 2002 v 15:02

MAF: Ptas se na zkusenost… Abych rekl pravdu, netusim, co to je? Twister?

Středa 31. července 2002 ve 12:31® MAF
MAF

Tak tady tak koukám na stránky Mister&Twister a docela mě zaujala jejich novinka Bigy Small Meatloaf Shad. Myslím,že na pstruhy,okouny a jelce by to mohlo docela dobře fungovat. Cena 4.45USD taky není nic „divokého“. Nemáte s nima někdo nějaké zkušenosti?

Středa 31. července 2002 v 8:11

Konecne jsem prolomil letosni smulu, vcera vecer jsem chytil tlouste 44 a 38 cm na tresne. Mam z nich radost, uz 14 dnu jsem nevidel ani supinu.

Úterý 30. července 2002 v 11:29

To vedro mne nici, vubec kvuli tomu nechodim ven. Jeste ze mohu prochazet tento server… Chtelo by to vice clanku o sumcich.

Úterý 30. července 2002 v 8:38® MAF
MAF

Karlos:Zdravím tady je ten postup na tu Nepostradatelnou:1. první se dělají štěty a to v počtu 3–5 a jsou z grizzlyho(černo-bílýho) 2. tělíčko začíná s bílou polovinou(přední část)ta je s bílé chemlonové nitě a pak se zadečkem ten je s oranžové chemlonové nitě,poměr velikost bílé a oranžové části je 1:1
3. Věneček(no­žičky)jsou opět s grizzlyho černobílého
4. nakonec hlavička s černé nitě,kterou nalakuje lakem na nehty. To je tak v kostce vše říkal,že by to mělo na várobu stačit tak nevím uvidíš sám. Jinak neděli jsem byl na Střele a opět to nemělo chybu lipani cukali jak divý a navíc jsem si přivezl ještě dva siveny 35 a 37 cm čili spokojenost veliká. oba si vzali prokouše s blýskavým zeleným ovinem. Je málo vody tak jsou „napáskovaný“na přítoku nebo výtoku z tůní,prostě kde to teče a je tam trošku propadýlko tak tam to bere. Jinak tu CDSRvRSFH jsem ještě stále nesehnal ale dostal jsem tip že v Horní PLaný je celkem slušně zásobený obchod s rybářským nádobíčkem tak mrknu tam .

Pondělí 29. července 2002 v 18:30@ Libor

Jiri: Jo, včera to byla sahara, dokonce ani bílá ryba nebrala. Ráno pod Kořenskem ještě jakžtakž, pár záběrů od plotic a malých cejnů, ale večer už jen dva záběry za tři hodiny. V tom vedru asi nežerou.

Pondělí 29. července 2002 ve 13:20

Panove, vcera vecer jsem byl vlacet na Labi s zalostnym vysledkem – jedna sticka asi 25 cm. Akorat mne slunce vyzdimalo, tropy, hruza a pot.