Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 6. května 2006 ve 21:58® Tomash
Tomash

Bass : ICQ

Sobota 6. května 2006 ve 21:58® Bass
Bass

Prichy> Jo, viděl jsem to . . . . . vypadá to solidně

Sobota 6. května 2006 ve 21:57® Bass
Bass

BM: je to přesně jak řikáš . . . . . myslim že se zevyplatí to vůbec dělat, protože za 120,– zlatek koupíš tutovku a vzhledem k tomu že u popů ta ztrátovost neni taková, tak myslim že neni co řešit . . . . . . máš ho prostě na furt . . . . . . teda když nenecháš krabku u vody :-( (

Sobota 6. května 2006 ve 21:54® Tomash
Tomash

BM : Ty vole, Tvaroh! :-D

Sobota 6. května 2006 ve 21:53® BigMike

Přichy: mně se také zdá, že chodí, ale měl je na zkoušku Bass a u něho neprošly:-)) )A že to byly exoti:-))

Sobota 6. května 2006 ve 21:52® BigMike

Hoši, mám nově ICQ – 190 934 921 můžete někdo napsat ať vím jak to funguje? Díky!

Sobota 6. května 2006 ve 21:49® Prichy
Prichy

Bass> basiiku, koukal jsi na to a dostal jsi zpravu na ICQ, nebo ti to pred tim uz kleklo

Sobota 6. května 2006 ve 21:48® Prichy
Prichy

BigMike> me chodej…rekl bych, ze skoda 200 za rapalu. jsem fakt spokojenej

Sobota 6. května 2006 ve 21:45® BigMike

Namám nic nového, mám pukance rapaly, ty od tebe z Brna a těch asi 30 ks co jsem dělal a nefungují:-) Psal Jiris, že na boleny stačí, je to tak?:-) Dělám ještě pro Doktora ty povrchový divery nebo glidery, na Dunaji asi užije víc než já tady.

A uznej, něž se o pukance pokoušet, prubovat, lepší tutovku za 100,– koupit:-)) )

Sobota 6. května 2006 ve 21:42® Jakub
Jakub

Bass> díky

Sobota 6. května 2006 ve 21:41® Bass
Bass

Jakub> proč na osobku ....... tady je : www.bassmaster.cz

Sobota 6. května 2006 ve 21:40® Bass
Bass

Na rovinu ale řikám, že fungujou nádherně. Hlavně se mi líbí jak chodí ty 217ky, ty jdou fakt bezkonkurenčně.

Sobota 6. května 2006 ve 21:40® Jakub
Jakub

Bass> zdar,někda se mi ztratil odkaz na tvoje stránky.pošli mi ho no osobku,díky

Sobota 6. května 2006 ve 21:37® Bass
Bass

Je to tak, já chodim jenom na jednu vodu.

Sobota 6. května 2006 ve 21:35® Bass
Bass

BM: Tak to vybal . . . . . . . co máš ? :-)

Sobota 6. května 2006 ve 21:35® BigMike

M ys eještě bavíme? Po tom, co jsem loni odlehčil Lipnu o asi 30 okounů apak je snědl?:-)) Hele, ty nové pukance,co nabízíš fungují? Na rovinu:-) Známej měl loni na Orlíku s pukancema dobré zkušenosti a to je pruboval poprvé! Letos se chci na ně zaměřit, na pískovnách, všude! Jaké máš zkušenosti jinde než na tvých hot flekách? Jenže t yjinam nechodíš,že?:-)

Sobota 6. května 2006 ve 21:28® Bass
Bass

BM: Já jsem tu taky a tohle téma mě móóć zajímá :-)

Sobota 6. května 2006 ve 21:19® BigMike

Zdárek! Co plánuješ za objevného na letošní přívlačovou sezónu, budeš něco nového zkoušet, máš nějaký tajný typ?:-)) )

Sobota 6. května 2006 ve 21:16® skwor
skwor

BigMike: Já

Sobota 6. května 2006 ve 21:11® BigMike

Je tu někdo?

Sobota 6. května 2006 v 19:34® Prichy
Prichy

Tomash> vetsi foto by taky nezaskodilo ;-)

Sobota 6. května 2006 v 16:50® Padis
Padis

Tomash vypadají zajímavě ten odkaz by neškodil

Sobota 6. května 2006 v 15:13® skwor
skwor

Tomash: Neměl bys na ně odkaz? Vypadají fakt pěkně…

Sobota 6. května 2006 ve 14:16® Tomash
Tomash

Vpravo nahoře je pro srovnání velikostí rotna Mepss č.1 (list má 3cm)

Sobota 6. května 2006 ve 14:16® Tomash
Tomash

Tak mi přišly new nástrahy – plandavky „Vanpla“. je to hand made, tak jsem zvědav, co to bude dělat :-) Co na ně říkáte?

foto/diskuze/privlac/2006/th-img7453.jpg
Sobota 6. května 2006 v 6:54® Bass
Bass

Tak už vás tu zase všechny mám, šmejdi :-)) ) . . . . . skusil sem tu bestii restartnout a dopadlo to výýýborně, tak že zustaňte v klidu :-))

Sobota 6. května 2006 v 6:29® Bass
Bass

Právě se mi povedla naprosto geniální věc. Při spouštění ICQ to po mě poslední asi tejden pořád chtělo, prej abych " optimalizoval databázi uživatelů " Vždycky jsem to vyfuckoval, ale už to začínalo bejt fakt otravný, tak jsem dneska ráno zadal OK . . . . . . no a světe div se, kompletní seznam kontaktů je v pr… :-)) . . . . . . tak bych poprosil všechny kterejm ta moje tlama až zas tolik nevadí a s kterejma jsem běžně komunikoval, aby se mi ozvali, ať si vás zase uložim . . . . . . . . dík

Pátek 5. května 2006 ve 23:06® Scanix
Scanix

Zdráža> Tak předně nevím, proč se na to ptáš zrovna v přívlači, nicméně ti můžu poradit, jak jsem chytával boleny v Táboře na Jordáně, dneska už převážně na řece a jedině na přívlač. Na Jordáně jsem si všiml proplouvat boleny kolem břehů a ne vždy to vypadalo, že jsou na lovu, pak mi to secvaklo, sbírali odhozená kolínka a kousky těst od kaprařů a tak jsem vzal slabší vlasec a na menší háček napíchl kolínko a jen tak odhodil 2–3m od břehu a světe div se, během hodinky se na břeh podívali 4 ne moc velcí kolem 40cm. Také jsem je takhle zkoušel chytat na rohlík z hladiny a dařilo se obdobně, prostě to byli naučení vegetariáni. Nyní jsem budějičák a tak je chytám na přívlač na Vltavě na Hněvkovicích a řek bych, že mnohem uspěšněji. Parkrát jsem na Lipně zase chytal na volnou rybku tak 5cm na háčku a jemně popotahoval kolem břehu a kromě okounů a malých candošů se spletl i nejeden z těch vypasenějších mezi 60–70cm. Na Lipně jsem je cíleně chytal také na tu tvou plavanou, kdy jsem na hladinový splávek a ponor cca 30cm dal menší rybku a ke splávku připevníl kus housky, na kterou se slétly drobné rybky. Když bolen do hejna udeřil a rybky se rozlétly, zůstala tam stát jen ta má, ale né vždy zlákala hlavně ty větší boleny, ale i tak jsem měl úspěch o něco lepší než s odhozenou a popotahovanou rybkou. Nyní se ale věnuju téměř výhradně přívlači a obzvláště na tekoucícho vodách v silném proudu a nejlépe při mírně přikalené vodě mám na STORMy fakt úspěchy, protože jsem vloni měl za vycházku ne delší jak 2h v průměru tak 5 bolenů často ryby kolem 2–3kg.

foto/diskuze/privlac/2006/th-img7449.jpg
Pátek 5. května 2006 ve 22:36® Prichy
Prichy

BigMike> :-)) )

Pátek 5. května 2006 ve 22:22® BigMike

Na plavanou? No, na Orlíku se to celkem někomu dařilo, ale já u toho nebyl! Prý loni brali i rohlíky z hladiny, ale jsou přemnožený a tak okolo 40–50 cm! Asi neporadím, jdi radši do Plavané:-))