Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. května 2006 ve 21:33@ ???
-
Jak mám ulovit Bolena na plavanou???
- Pátek 5. května 2006 v 18:49® turk
-
Ahoj rybářky a rybáři. Nevíte někdo náhodou jestli se dá půjčit na Štěchovické ÚN loďka?
A po kterém břehu od Štěchovic vůbec vyrazit? Dík - Pátek 5. května 2006 v 16:33® Shrek
-
jo hold jsou lidi,kterým se člověk nezavděčí ani za boha – tím ovšem netvrdím,že zrovna tady…
- Čtvrtek 4. května 2006 v 19:53® nastrahy.cz
-
Panove, koukam ze do BASSE pekne sijete
Co se tyce vetvi obchodu nebo neceho podobneho: Je to presne jak BASS napsal, na jeho strankach je stejne zbozi a za stejne ceny. Konkretne gumy REDBASS by mely mit stejnou koncovou cenu v kazdem obchode a ta je dana cenami na WWW.NASTRAHY.CZ Je tedy jen na Vas, kde si zbozi koupite…
- Čtvrtek 4. května 2006 v 18:29® skwor
-
Zcuter: Poppery, stříbrný rotačky č.1 a shady od stormu.
- Čtvrtek 4. května 2006 v 17:28® Zcuter
-
hosi.....cim mam zacit -jakou nastrahou na boleny uz tak 17.18. cervna?????diky, za kazdou radu …
- Úterý 2. května 2006 v 9:46® Bass
-
Jinak, byl jsem upozorněn už několika kolegy, že mi u woblerů chybí operační hloubky, tak během dneška to uvedu do pořádku.
- Úterý 2. května 2006 v 9:44® Bass
-
ORIMP> Takhle se mi líbíš
)
- Úterý 2. května 2006 v 9:31® ORIMP
-
Hoši mne to je osobne jedno či to predáva ďalších 5 obchodov,ja si to kúpim aj tak u Bassa,pretože je kamarát a vie dobre poradiť!
- Pondělí 1. května 2006 v 17:43® Pytel
-
Heh se vám vůbec divím že tady řešíte takové kraviny.Kdo chce tak ať si to koupí.A tomu je to docela fuck jestli to dělali indiáni,šikmoocí nebo pšonci hlavně že bude s nákupem, chodem a kvalitou atd. spokojeny a kdo nechce tak si to prostě nekoupí a řešit tady je úplně zbytečné.
- Pondělí 1. května 2006 v 16:24® Bass
-
Kecalka: Moc ti děkuju . . . . . tohle je to, proč to dělám . . . . . fakt dík
- Pondělí 1. května 2006 v 16:11® Bass
-
jaryn: ok, domluveno
- Pondělí 1. května 2006 v 16:11® jaryn
-
Ptáci – nevím jestli jste s bassíkem domluveni, ale vaše diskuse mne vyprovokovala abych se podíval na jeho stránky. I když mám woblerů hafo, tak mi to nedalo a udělal jsem objednávečku. Doufám, že nebudete zase o něčem dikutovat, abych nemusel zase šahat do potrmonky
- Pondělí 1. května 2006 v 16:09® Bass
-
obor: . . . co ti na to mám říct ? . . . . .když se na všechno budeš dívat takhle, tak si potom nekoupíš ani rohlíky v samošce, protože už je někdo překupuje . . . . . nebo myslíš že je tam pekař dodává za 1,50 kč ?? . . . . . .anebo mi řekni co leješ do auta. Tam krmíš stát jako svině, a kdoví kolik překupníků ještě před nim . . . . . člověče, neblázni, to by si se za chvíli nemohl ani oblíkat.. . . . . . myslim že tohle je zbytečný tu řešit.
- Pondělí 1. května 2006 v 15:38® jaryn
-
Bass – až viděláš ty milóny tak kup Hracholuskou přehradu a pak mě pozveš na vláčku
- Pondělí 1. května 2006 v 15:33® BoBo-Falknow
-
obor> Nechci se Basse nijak zastávat, ale tohle je prostě obchod. Nehledě na to, že ceny se zase tak výrazně neliší.
- Pondělí 1. května 2006 ve 13:49® obor
-
Bassi nezdá sa ti voči ostatným prívlačiarom neférové ponúkať nastrahy z piatej??? ruky na ktoré si každý prihodí svoj rabat a konečná cena woblerov sa vyšplhá niekam úplne inam??? Prepáč, ale takto to vidím JA. Ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem!!!
- Pondělí 1. května 2006 ve 13:42® obor
-
Bassi tie tvoje woblery nie sú len tak náhodou takéto niečo? www.woblerylovec.info
- Pondělí 1. května 2006 ve 13:32® regulus
-
Bass> už ani nepípnu. -:)))))))))))
- Pondělí 1. května 2006 ve 13:13® Bass
-
Pánové neřešte to. Pro mě je důležitý že si sami vybrali můj server jako jedinej kde se to bude prodávat. Sám šéf mi řekl, že z mejch stránek na něj dejchla příjemná přátelská atmosféra a že by rád spolupracoval. Dohodli jsme se a já jsem za to rád. Ba jsem na to hrdej. tak že pro mě je to úspěch .
- Pondělí 1. května 2006 ve 13:03® regulus
-
red> to jsem předpokládal, reakci jsem nepsal kvůli tobě, ale kvůli jiným rejpalům.
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:56® red
-
hlavne ze to rybam chuti :o) tak kde je problem ??? :o))) ceny su po prepocitani asi rovnake … a a vystave boli tie kusky ponukane asi v podobnej cene ako ma bass takze vas nijak nezdiera takze nakupujte nakupujte nakupujte :o))))))))
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:54® regulus
-
ORIMP> jak povídáš
RED> nic jsi nevyprovokoval, klíííídek
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:52® red
-
a je tu ten flame ktory som tym mojim prispevkom nechcel vyprovokovat :o)))))
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:51® ORIMP
-
red:nech žije 1.máj!!!
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:49® ORIMP
-
tiež ho hladám!
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:49® red
-
to all : regulus reagoval na moj prispevok ktory som dal adminovi zmazat … nestihol som to skor ako bola reakcia tak tu je moj prispevok : Bass : nechcem ta sklamat ale tieto iste wobleriky ponuka u nas na slovensku firma Mikado , ked som bol v Brne na vystave tak ich tam ponukali dve ceske firmy .. jedna z nich bol dovozca Dragonu a druhy clovek bol David Koloušek … zlate polske ruciciky co?? ;o) ale co je fajn ze tie wobleriky chodia takze goo Bassy gooo !!! tymto som nechcel rozputat ziadny flame ;o)
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:48® regulus
-
PRO ADMIN
To je kuwa zajímavý, že REDův příspěvek zmizel, že by cenzura????
- Pondělí 1. května 2006 ve 12:35® regulus
-
red> ale vždyť de vo ho.no. Haldy firem, velkejch i malejch vyrábí s větším či menším úspěchem nejen woblery, ale nástrahy všeho druhu. Spousta z nich je podobnejch, okopírovanejch, některý dokonce na dálným východě dělaný v relativně velkejch sériích a naprosto stejná věc se v pondělí balí do krabiček firmy A, úterý do krabiček firmy B, ve středu … Bass tady něco nabídl, je to jeho živobytí a jestli sis nevšiml, tak si tady zaplatil reklamu ještě myslím před 14 dny tady blikala. Pokud bych dělal něco, co by souviselo s rybařinou, nechoval bych se jinak. Pokud jsi to nepochopil, kšeft je kšeft a kdo chce, si od něj nástrahy koupí, kdo ne, tak nekoupí. Mimochodem, za kolik se se ty nástrahy na veletrhu nebo uvás prodávají?
- Neděle 30. dubna 2006 ve 23:41® Tomash
-
Bas : já se tě přece zeptal na plnou hubu
Ta ruční práce mi dost připomíná… nějak si nemůžu vzpomenout, ale už jsem je určitě někde viděl…