Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. května 2006 ve 21:33@ ???

Jak mám ulovit Bolena na plavanou???

Pátek 5. května 2006 v 18:49® turk

Ahoj rybářky a rybáři. Nevíte někdo náhodou jestli se dá půjčit na Štěchovické ÚN loďka?
A po kterém břehu od Štěchovic vůbec vyrazit? Dík

Pátek 5. května 2006 v 16:33® Shrek
Shrek

jo hold jsou lidi,kterým se člověk nezavděčí ani za boha – tím ovšem netvrdím,že zrovna tady…

Čtvrtek 4. května 2006 v 19:53® nastrahy.cz

Panove, koukam ze do BASSE pekne sijete :-) Co se tyce vetvi obchodu nebo neceho podobneho: Je to presne jak BASS napsal, na jeho strankach je stejne zbozi a za stejne ceny. Konkretne gumy REDBASS by mely mit stejnou koncovou cenu v kazdem obchode a ta je dana cenami na WWW.NASTRAHY.CZ Je tedy jen na Vas, kde si zbozi koupite…

Čtvrtek 4. května 2006 v 18:29® skwor
skwor

Zcuter: Poppery, stříbrný rotačky č.1 a shady od stormu.

Čtvrtek 4. května 2006 v 17:28® Zcuter
Zcuter

hosi.....cim mam zacit -jakou nastrahou na boleny uz tak 17.18. cervna?????di­ky, za kazdou radu …

Úterý 2. května 2006 v 9:46® Bass
Bass

Jinak, byl jsem upozorněn už několika kolegy, že mi u woblerů chybí operační hloubky, tak během dneška to uvedu do pořádku.

Úterý 2. května 2006 v 9:44® Bass
Bass

ORIMP> Takhle se mi líbíš :-)) )

Úterý 2. května 2006 v 9:31® ORIMP
ORIMP

Hoši mne to je osobne jedno či to predáva ďalších 5 obchodov,ja si to kúpim aj tak u Bassa,pretože je kamarát a vie dobre poradiť!

Pondělí 1. května 2006 v 17:43® Pytel
Pytel

Heh se vám vůbec divím že tady řešíte takové kraviny.Kdo chce tak ať si to koupí.A tomu je to docela fuck jestli to dělali indiáni,šikmoocí nebo pšonci hlavně že bude s nákupem, chodem a kvalitou atd. spokojeny a kdo nechce tak si to prostě nekoupí a řešit tady je úplně zbytečné.

Pondělí 1. května 2006 v 16:24® Bass
Bass

Kecalka: Moc ti děkuju . . . . . tohle je to, proč to dělám . . . . . fakt dík

Pondělí 1. května 2006 v 16:11® Bass
Bass

jaryn: ok, domluveno :-)

Pondělí 1. května 2006 v 16:11® jaryn

Ptáci – nevím jestli jste s bassíkem domluveni, ale vaše diskuse mne vyprovokovala abych se podíval na jeho stránky. I když mám woblerů hafo, tak mi to nedalo a udělal jsem objednávečku. Doufám, že nebudete zase o něčem dikutovat, abych nemusel zase šahat do potrmonky

Pondělí 1. května 2006 v 16:09® Bass
Bass

obor: . . . co ti na to mám říct ? . . . . .když se na všechno budeš dívat takhle, tak si potom nekoupíš ani rohlíky v samošce, protože už je někdo překupuje . . . . . nebo myslíš že je tam pekař dodává za 1,50 kč ?? . . . . . .anebo mi řekni co leješ do auta. Tam krmíš stát jako svině, a kdoví kolik překupníků ještě před nim . . . . . člověče, neblázni, to by si se za chvíli nemohl ani oblíkat.. . . . . . myslim že tohle je zbytečný tu řešit.

Pondělí 1. května 2006 v 15:38® jaryn

Bass – až viděláš ty milóny tak kup Hracholuskou přehradu a pak mě pozveš na vláčku

Pondělí 1. května 2006 v 15:33® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

obor> Nechci se Basse nijak zastávat, ale tohle je prostě obchod. Nehledě na to, že ceny se zase tak výrazně neliší.

Pondělí 1. května 2006 ve 13:49® obor

Bassi nezdá sa ti voči ostatným prívlačiarom neférové ponúkať nastrahy z piatej??? ruky na ktoré si každý prihodí svoj rabat a konečná cena woblerov sa vyšplhá niekam úplne inam??? Prepáč, ale takto to vidím JA. Ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem!!!

Pondělí 1. května 2006 ve 13:42® obor

Bassi tie tvoje woblery nie sú len tak náhodou takéto niečo? www.woblerylovec.info

Pondělí 1. května 2006 ve 13:32® regulus
regulus

Bass> už ani nepípnu. -:)))))))))))

Pondělí 1. května 2006 ve 13:13® Bass
Bass

Pánové neřešte to. Pro mě je důležitý že si sami vybrali můj server jako jedinej kde se to bude prodávat. Sám šéf mi řekl, že z mejch stránek na něj dejchla příjemná přátelská atmosféra a že by rád spolupracoval. Dohodli jsme se a já jsem za to rád. Ba jsem na to hrdej. tak že pro mě je to úspěch .

Pondělí 1. května 2006 ve 13:03® regulus
regulus

red> to jsem předpokládal, reakci jsem nepsal kvůli tobě, ale kvůli jiným rejpalům.

Pondělí 1. května 2006 ve 12:56® red
red

hlavne ze to rybam chuti :o) tak kde je problem ??? :o))) ceny su po prepocitani asi rovnake … a a vystave boli tie kusky ponukane asi v podobnej cene ako ma bass takze vas nijak nezdiera takze nakupujte nakupujte nakupujte :o))))))))

Pondělí 1. května 2006 ve 12:54® regulus
regulus

ORIMP> jak povídáš

RED> nic jsi nevyprovokoval, klíííídek

Pondělí 1. května 2006 ve 12:52® red
red

a je tu ten flame ktory som tym mojim prispevkom nechcel vyprovokovat :o)))))

Pondělí 1. května 2006 ve 12:51® ORIMP
ORIMP

red:nech žije 1.máj!!! :-)

Pondělí 1. května 2006 ve 12:49® ORIMP
ORIMP

tiež ho hladám!

Pondělí 1. května 2006 ve 12:49® red
red

to all : regulus reagoval na moj prispevok ktory som dal adminovi zmazat … nestihol som to skor ako bola reakcia tak tu je moj prispevok : Bass : nechcem ta sklamat ale tieto iste wobleriky ponuka u nas na slovensku firma Mikado , ked som bol v Brne na vystave tak ich tam ponukali dve ceske firmy .. jedna z nich bol dovozca Dragonu a druhy clovek bol David Koloušek … zlate polske ruciciky co?? ;o) ale co je fajn ze tie wobleriky chodia takze goo Bassy gooo !!! tymto som nechcel rozputat ziadny flame ;o)

Pondělí 1. května 2006 ve 12:48® regulus
regulus

PRO ADMIN

To je kuwa zajímavý, že REDův příspěvek zmizel, že by cenzura????

Pondělí 1. května 2006 ve 12:35® regulus
regulus

red> ale vždyť de vo ho.no. Haldy firem, velkejch i malejch vyrábí s větším či menším úspěchem nejen woblery, ale nástrahy všeho druhu. Spousta z nich je podobnejch, okopírovanejch, některý dokonce na dálným východě dělaný v relativně velkejch sériích a naprosto stejná věc se v pondělí balí do krabiček firmy A, úterý do krabiček firmy B, ve středu … Bass tady něco nabídl, je to jeho živobytí a jestli sis nevšiml, tak si tady zaplatil reklamu ještě myslím před 14 dny tady blikala. Pokud bych dělal něco, co by souviselo s rybařinou, nechoval bych se jinak. Pokud jsi to nepochopil, kšeft je kšeft a kdo chce, si od něj nástrahy koupí, kdo ne, tak nekoupí. Mimochodem, za kolik se se ty nástrahy na veletrhu nebo uvás prodávají?

Neděle 30. dubna 2006 ve 23:41® Tomash
Tomash

Bas : já se tě přece zeptal na plnou hubu :-) Ta ruční práce mi dost připomíná… nějak si nemůžu vzpomenout, ale už jsem je určitě někde viděl… :-)