Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 30. dubna 2006 ve 22:31® Bass
Bass

Prichy: Ty seš taky kus vola, viď :-D . . . . . :-)) )))

Neděle 30. dubna 2006 ve 22:29® BigMike

Jdu hajat, zdar šecí!

Neděle 30. dubna 2006 ve 22:22® Prichy
Prichy

Bass: jednou nejdes na kulabr a to je kravalu :-D

Neděle 30. dubna 2006 ve 22:17® Prutos
Prutos

Bass> Díky ;-) To jsem chtel slyšet, já myslel,že jsou tvoje oba :-)

Neděle 30. dubna 2006 ve 22:14® BigMike

Pro nechápavé jihočechy: obchod jeden, prezentace a nabídka nástrah má 2 větve?

Neděle 30. dubna 2006 ve 22:11® Bass
Bass

Ještě se vrátim k tej Prutusovo otázce. Myslim že vím na co se ptá. Ono to zajímá víc lidí, ale nikdo se mě nezeptá, jak se řiká " na plnou hubu " tak podám vysvětlení . . . . . . . . Nástrahy.cz je server, kterej jsem rozjel s kamarádem. I Brno jsme tak naplánovali, ale postupem času jsem pochopil, že moje představa o rybářském serveru je trochu jiná a tak jsem si udělal vlastní obchod. S Karlem, kterýmu patří nástrahy.cz jsme normálně dál kamarádi, dál se normálně stýkáme a skoro denně se vidíme. Zdůrazňuju, že v tom neni žádnej střet zájmů, nebo hádky ve firmě, jak si mnozí myslí. Ne, není to tak. Mám prostě jenom SVŮJ server a vedu si ho jak JÁ chci a s nastrahama nemám nic společnýho. Nic víc, nic míň. . . . . . tak že MŮJ je bassmaster.cz … to jen aby jste věděli kde mě najdete :-)) )

Neděle 30. dubna 2006 ve 22:01® BigMike

Je to vlastně jedno, ale typuji pak už jen Polsko nebo Slovensko. Pochybuji, že by toto dělali ťongové:-)

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:55® Bass
Bass

BM: Hand made to je, ale ne Czech.

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:52® BigMike

Zeptám se – je to opravdu hand made made in Czech? Vypadají opravdu skvostně! A cena je také zajímavá!

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:42® Bass
Bass

Chtěl bych vás všechny upozornit, že u těch novejch woblerů ještě nefunguje nákupní košík. Byl jsem prostě rychlejší než jsem měl bejt, protože jsem vám chtěl co nejrychleji ukázat jaký sqosty mám a tak košík bude fungovat tak v půlce týdne. neni ale problém mi hodit objednávku do mailu ( jako to už udělali někteří nedočkavci :-))

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:38® Bass
Bass

Majku, upzorňuju tě, že podobnou ruční práci si nikdy neviděl ........... ani vzdáleně podobnou !! .......... je to fakt nášup.

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:35® BigMike

Bass: OK? to jsem chtěl vědít, asi něco objednám abych ukojil mou wobl. úchylku:-)

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:29® Bass
Bass

BM: Já nejsem plátce, tak že je to koncová cena. To jenom ten web je připravenej i na plátce, víš. Když se podiváš na muj druhej server www.bezvaauto.cz , tak tam kde se dá uplatnit daň, tak tam se to automaticky zobrazí ........... jinak co se týče poštovnýho se dočteš v " Podmínkách prodeje "

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:28® skwor
skwor

Bass: Už je to OK. Sorry, ale nějak mi blbne komp:-((

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:25® Bass
Bass

skwor: nechápu ?!? .......... na jaký nástrahy ?

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:23® skwor
skwor

Bass: Na Tvých stránkách mi nefunguje odkaz na nástrahy:-(( ..

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:16® BigMike

dnes ladil asi 10 w. v bazénu, aspoň k něčemu je taťkovi dobrej:-)) )Nemusím oblézat s testovačkou břehy temných zákoutí a riskovat skroostudu kdyby mě teď někdo viděl vláčet:-))

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:15® BigMike

Já taky chci ptát! Ty wobl. jsou bez daně, čtu to správně? Takže tedy +19% navíc + poštovný?

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:13® Bass
Bass

Prutus: co konkrétně by tě zajímalo ?

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:07® Kazan

Alivio: všichni ne, já dřepím doma a těším se jak půjdu zítra do arbajtu :-)

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:06® BigMike

Já také nechlastám, sedím tady, mrkám kam se dá a sním o…

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:05® Shrek
Shrek

není Bassíku,nikdo tu neni.Všichni chlastajó.

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:05® Prutos
Prutos

Bass> Jasně, mám dotázek. Jak to máš s těma obchodama?

Neděle 30. dubna 2006 ve 21:00® Bass
Bass

Kolega si dneska někde chlastá na májce, a tak místo abych byl na kulečníku, tak dřepim doma. Je tu někdo na pokec ?

Neděle 30. dubna 2006 ve 20:33® jaryn

Big Mike – je ošklivé být vrahem, ale tak chutné. Sbíhají se mi sliny. Nenech si to od nikoho zkazit

Neděle 30. dubna 2006 v 15:21® Robur
Robur

Regulus, Psst, ještě přijede k nám, se¨na to podívej, Kormorán hadra :-))

Neděle 30. dubna 2006 v 10:31® regulus
regulus

BigMike> tak na to existují jen dvě odpovědi, buď máš rozsáhlou rodinu nebo seš Otesánek. -:)

Hm s tím hájením okouna je to zajímavý, to jen JČ nebo i jinde? U nás teda ne (JM).

Neděle 30. dubna 2006 v 10:25® BigMike

Nechci nic rozpoutávat! Jen jsem holt včera dostal chuť na rybu a sáhl pro poslední zásoby, dozlatova upekl a s rodinou to zkonzumoval. K tomu čerstvý tmavý chléb, pivečko…No, obídek byl chutný! Podotýkám, že dnes jest v jižních čechách poslední den, kdy je okoun hájen (celý duben). Zítra si zajdu se smáčkama od Basse pro další várku, mňam.

Neděle 30. dubna 2006 v 9:33® skwor
skwor

BM: Vrahu!!!:-D

Neděle 30. dubna 2006 v 7:21® Tomash
Tomash

BM : Kua, hned bych si dal, ale už je asi pozdě, že jo? :-)