Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 21. dubna 2006 v 19:16® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Miraryb: Neboj, tohle není dohadování, tohle je v poho, na hádání by alespoň jeden z nás musel mít chacharoidní náladu a ostatní by naskočili na první našlápnutí ;-)

Pátek 21. dubna 2006 v 15:47® Petas
Petas

Nevíte nědo jak je to s přívlačí na revíru 421 081 Vltava 33?? dik

Pátek 21. dubna 2006 v 15:13® Miraryb
Miraryb

Chlapi, jeden břeh je travnatý, ale tráva ještě neroste a je tam dost hlíny. Na druhém břehu je les a samozřejmě jehličí. Nám stačí, než se ryba vyháčkuje, aby ležela alespoň na mokrém hadru, aby se nepoškodila. Nepůjdou na jatka, ale na chov. Nechci, aby jste se zbytečně dohadovali, nemá to cenu. Konec konců, přijďte za námi a uvidíte sami. Nejde přece o život, ale o srandu.

Pátek 21. dubna 2006 ve 12:47® regulus
regulus

BoBo-Falknow> s tou frontou jsi mě opravdu pobavil. Chechechechec­hecheche…

Pátek 21. dubna 2006 ve 12:29® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Scanix: Máš pravdu, nepsal jsi že je to blbost, psal jsi: „Souhlasim s Aliviem, ta podlozka mi prijde pitomost“ :-)) ) Ale vem to rozumně, ne vždy jde štiku v podběráku vyháknout a u kádě by mohla nastat fronta ;-)

Pátek 21. dubna 2006 v 9:59® Scanix
Scanix

BoBo-Falknow: Ani ja netvrdil, ze podlozka je blbost, jen me to odradilo, protoze ji nemam. Mimochodem pro manipulaci se stikou neni preci nutna a rybe se nic nestane pokud se prenese z podberaku do nejake kade. Stacila by jim jedna podlozka u kade, kde by ryby merili :-)

Pátek 21. dubna 2006 v 7:19® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

AHQ, HaD:Moje ryby mi rozumí :-)

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 22:53® kkarlos
kkarlos

HaD> jj, asi tak :-D

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 22:51® HaD
HaD

BoBo-Falknow> láska bývá slepá! :-D

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 22:38® kkarlos
kkarlos

BoBo-Falknow> nedivas se moc na televizi? ;-)

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:55® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

raduch:Na Odravě jsem nebyl, stejně je tam prd ;-) HaD: Když jí miluješ, není co řešit ;-)

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:43® EDDY

Miraryb> hmmm tak to jo…:-) :-)

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:32® Miraryb
Miraryb

EDDY> Už jsou po tření a ty co nejsou a podaří se je ulovit, se nám vytřou tam, kde potřebujem.

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:20® Shrek
Shrek

já jsem neřekl,že je to blbost,pouze že to je teda věc a to že stačí kus karimatky apod. nikde psáno nebylo.Já si pod tím představoval podložku co používaj kapraři.Nic víc,nic míň. :-))

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:51® EDDY

Miraryb>proč zrovna ted v době tření ??? nejde to oddálit???

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:40® Miraryb
Miraryb

Na vysvětlenou: Jako podložka pro ulovenou rybu nám stačí třeba jenom MOKREJ hadr, aby se úlovky neválely po zemi. Opravdu nechceme, aby se ryby poškodily.

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:34® Miraryb
Miraryb

Alivio> Pokud udržíš rybu v podběráku a nepoložíš jí na jehličí, nebo do hlíny, potom podložku nepotřebuješ.

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 18:48® HaD
HaD

BoBo-Falknow> FL ach ta láska nebezkáááááá :-D DDDD

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 14:43® Prichy
Prichy

raduch> ja ne.

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 11:34® raduch

BoBo,rarach,Přichy: Lupali jste pod Jesenicí na Odravě? Sháním info kolik toho teče. U nás potoky ještě stále s velkým nadstavem a sníh ve stínu,nasazovat budeme až v květnu. Soudruhy ze SRN už nechcem dotovat:-)) Dík

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 10:34® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Alivio, Scanix: Já myslím, že v tomhle případě to taková blbost nebude, nezapomeňte, že štiky chtějí slovit a zřejmě nasadit jinde, proto podložka, aby se zabránilo poškození ryby. Jinak jako podložka je možno použít kus karimatky a nebo silný igelit – stačí polít vodou ;-)

YOZURI: Vzhledem k tomu, že je to novinka, tak Ti asi nikdo pořádně neporadí, není to totiž možné. Jinak píšeš „OVELA VACSIU NOSNOST“, nosnost FL Ti nestačí? Jinak FL tvrdá je, ale jen cca prvních 15 hodů :-)

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 10:17® YOZURI

ZDRAVIM.MOZETE MI NIEKTO PORADIT,CI SA OPLATI KUPIT SNURU JAXON TOHTOROCNU NOVINKU,ALEBO RADSEJ FIRELINE O BERKLEYHO?TA JAXON SNURA MA V POROVNANI S FIRELINOM OVELA VACSIU NOSNOST PRI TOM ISTOM PRIEMERE,ALE NIE JE AZ TAKA TVRDA.NEBUDE SA MOTAT??

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 9:58® Scanix
Scanix

Souhlasim s Aliviem, ta podlozka mi prijde pitomost, ta je spis pro kaprare, vzivote jsem nevidel vlackare, aby mel podlozku pod rybu. I me to teda odradilo, jinak jsem o tom uvazoval neni to od CB tak daleko a sezona dravcu az za mesic a pul :-((

Středa 19. dubna 2006 ve 21:54® regulus
regulus

Alivio> už přihazuje,pivo za chycenou štiku, počkáme, třeba nabídne i jednu štiku pro každýho zúčastněnýho. -:))))

Středa 19. dubna 2006 ve 21:35® Shrek
Shrek

Miraryb> hmmm,už už jsem o tom začínal uvažovat,ale ta podložka-to je teda věc. :-((

Středa 19. dubna 2006 ve 21:13® Miraryb
Miraryb

Přijďte si vyskoušet svojí šikovnost a štěstí a pomozte nám s odlovem štik. Odlov se bude konat dne 22.4.06 od 6.00 do 14.00 na rybníku Štocký. Mezi Jihlavou a Havl. Brodem v obci Štoky odbočit na Dobronín, Polná.Pokud se bude lovící chtít zúčastnit soutěže o štiku, musí začít s lovem v tomto časovém rozmezí. Cena 1 prut = 90 kč. První tří nejlepší lovci budou odměněni štikou. Loví se technikou na dravce přívlač, na živou i mrtvou rybku.Nástražní rybyčky na místě zdarma, za ulovenou a odevzdanou štikupivo zdarma.Lovící musí mít podběrák a PODLOŽKU pod ulovenou rybu, peán. Ulovené ryby budou odebrány a nesmí se pouštět zpět do vody. Hodnocení: 1 cm = 1 bod. Po ukončení odlovu štik, si mohou lovci dokoupit povolenku na druhý prut a lovit kapry. Občerstvení zajištěno

Středa 19. dubna 2006 ve 14:43® skwor
skwor

honza13: To jsem slyšel taky, ale skeletor je vyšší serie..

Středa 19. dubna 2006 v 10:42® honza13

skwor> mám čerstvě zakoupený Berkley lightning 3–15g.taky sem se tu na něj ptal a několik lidí tvrdilo že se jim prodřelo přední očko i při malé intenzitě používání,tak sem taky zvědav…

Úterý 18. dubna 2006 ve 21:06® skwor
skwor

dudu: vím, znám se s nimi:-)

Úterý 18. dubna 2006 ve 20:45® dudu

skwor – klub Berkley Ultras sídlí jinde:-)