Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. dubna 2006 ve 23:37® red
red

regulus chodia dobre ! kludne si ich kup neobanujes ! ja s nima chytavam aj na rychlom malom pstruhovom potoku po prude a idu .. takze spokojnost !

Pondělí 3. dubna 2006 ve 23:25® regulus
regulus

To All – No vážení přátelé, vy jste úpní rotačkoví inženýři. Když tak čtu vaše příspěvky tak vlastně nevím, jestli si ty EMTE pořídit, jestli nebudou moc nebo málo agresivní. No možná kecám ptákoviny, ale rotačka buď chodí nebo nechodí spolehlivě, každá se chová kapku jinak a agresivitu nebo něco jinýho tomu dodává ten člověk co to má přivázaný na udici, ve většině případů rybář. Nejsem žádnej Einstein, ale připadá mě, že některé věci ženete až do absurdity. Prostě jsem jen chtěl vědět, jestli ty rotačky EMTE není nějakej shit, toť vše, asi nám už všem z dlouhé zimy a povodní j..e.

Pondělí 3. dubna 2006 ve 22:43® Kazan

Co je myšleno agresivním chodem u rotačky?

Pondělí 3. dubna 2006 ve 22:02® red
red

kazda ta rotacka ma iny chod … a ryba reaguje na kazdu inak … niekedy na Mepps ani tuk a ked som tam dal Vaskovku tak to bol koncert … treba sa spytat ryb cim to je ;o)

Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:25® Padis
Padis

red>napsal jsi to uplně přesně

Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:21® red
red

Emte ma podstatne lahsie kridielka ako ma Hammer a tvar je tiez trosku iny … preto je dobre mat aj Hammer aj Emte a Vaska a samozrejme aj Mepps ;o)))

Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:02® Padis
Padis

myslím že dost dělá tvar listu je fakt že EMTE se mě zdají pomalejší oproti Hammerkám

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:58® Matrix
Matrix

skwor: Podle mě ani náhodou…docela agresivní chod má Emte a Hammer…Ale třeba má někdo jiný zkušenosti…

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:39® skwor
skwor

indy: Já chytám v 90% právě na rotačky;-) Matrix: Podle mě mají Efzett agresivnější chod, než hammerky…

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:30® Matrix
Matrix

Já mám pár hammerek ve velikosti 1 – 2 na okiše, ale na mě mají až příliš agresivní chod… Já mám rád DAM Efzett nebo Meppsky…(obzvlášť ty Efzetky jsou levnější jak meppsky a maj taky docela dobrý chod…)

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:27® indy

skwor: sice tak 70% odchytám na woblery, ale dobrých rotaček není nikdy dost :-)

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:23® skwor
skwor

indy: Já vím, kde je mají, ale nedostanu se tam tak často, jak potřebuju:-((

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:20® indy

skwor: kde se dají sehnat na netu nevím, tady v Brně je mají skoro ve všech prodejnách.

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:19® red
red

no ja chytam na Hammerky ale od velkosti 0 … 00 nechodia spolahlivo :-/

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:18® skwor
skwor

indy: Jsou fakt super, nejlepší je podle mě žlutá 00

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:16® indy

skwor> hammerky mám v krabičce připravený na sezonu, ještě jsem na ně nechytal, takže nehodnotím jak chodí a chytají, ale slyšel jsem na ně chválu

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:07® skwor
skwor

indy: Já mám hammerky o dost radši, než mepsky( spolu s vaškovkama asi nejvíc) PS: nevíš, kde se dají sehnat na netu?

Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:02® Matrix
Matrix

indy: Ale hammerky mají docela jiný chod než meppsky…

Pondělí 3. dubna 2006 v 19:38® indy

regulus> Hammerky dělá výrobce z Brna. Podobají se Meppskám, mají podobnou povrchovou úpravu.

Pondělí 3. dubna 2006 v 15:37® regulus
regulus

All – Děkuji za recenze tož je zkusím. -:)

Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:33® HaD
HaD

regulus> jsou dobré. Meppsky jsou sice nepřekonatelné, ale taky mnohem dražší

Pondělí 3. dubna 2006 v 11:03® sethy
sethy

regulus> taky muzu jen doporucit. Letos jsem nakoupil i kombi. vypadaji dobre tak uvidime co ve vode

Pondělí 3. dubna 2006 v 9:39® regulus
regulus

indy> Dík, jen jsem na ten odkaz náhodou narazil a jelikož po lońské sezóně některé co jsem měl postrádám a chtěl bych si i rozšířit výběr tak mě napadlo zkusit tyhle protože vypadají podobně jako ty co používám (MEPPS), ale raději jsem se zeptal, jestli s tím má někdo zkušenost. HAMMERky, nehamerky já ty značky zas tak neřeším, že používám MEPPSky jsem zjistil včera s lupou, když jsem se na ně díval, jestli to náhodou nejsou ty EMTEčka. -:)

Pondělí 3. dubna 2006 v 9:18® indy

regulus> EMTEčka mně chytají velice slušně. Používám cyankaly a normální rotačky. Letos bych chtěl vyzkoušet kombíky. Jinak v Brně jsou docela dostupné Hammerky, ale ty jsou dražší.

Pondělí 3. dubna 2006 v 7:47® regulus
regulus

BoBo-Falknow> -:)))))))))))

Pondělí 3. dubna 2006 v 7:15® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

regulus> No řekl bych že hodně lidí ano – kladné. Jeho kombi jsou nepřekonatelné ;-) Vždyť se tady Mirka zeptej – vyrábí je :-)

Neděle 2. dubna 2006 ve 23:51® regulus
regulus

máte někdo zkušenosti s rotačkami co nabízí tento e-shop?

www.emte.info

Neděle 2. dubna 2006 v 10:58® ORIMP
ORIMP

aspius:ževraj u vas na vychode je to No.1,mne sa s tým napr.dobre chytaju ostrieže.

Sobota 1. dubna 2006 ve 20:04® Petas
Petas

Cidas /takovýho poopika mám a pracuje vcelku vkusně, ale rybka zatím žádná, koupil jsem ho před měsícem a zatím nebylo moc příležitostí ho testnout.

Sobota 1. dubna 2006 v 18:13® aspius
aspius

ORIMP: Tie Cultivy vo farbách 06, 11, 12 a 47 mám asi 2 roky a okrem toho, že dobre a ďaleko lietajú, celkom slušne aj chytajú boleňov.