Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 23:37® red
-
regulus chodia dobre ! kludne si ich kup neobanujes ! ja s nima chytavam aj na rychlom malom pstruhovom potoku po prude a idu .. takze spokojnost !
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 23:25® regulus
-
To All – No vážení přátelé, vy jste úpní rotačkoví inženýři. Když tak čtu vaše příspěvky tak vlastně nevím, jestli si ty EMTE pořídit, jestli nebudou moc nebo málo agresivní. No možná kecám ptákoviny, ale rotačka buď chodí nebo nechodí spolehlivě, každá se chová kapku jinak a agresivitu nebo něco jinýho tomu dodává ten člověk co to má přivázaný na udici, ve většině případů rybář. Nejsem žádnej Einstein, ale připadá mě, že některé věci ženete až do absurdity. Prostě jsem jen chtěl vědět, jestli ty rotačky EMTE není nějakej shit, toť vše, asi nám už všem z dlouhé zimy a povodní j..e.
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 22:43® Kazan
-
Co je myšleno agresivním chodem u rotačky?
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 22:02® red
-
kazda ta rotacka ma iny chod … a ryba reaguje na kazdu inak … niekedy na Mepps ani tuk a ked som tam dal Vaskovku tak to bol koncert … treba sa spytat ryb cim to je ;o)
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:25® Padis
-
red>napsal jsi to uplně přesně
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:21® red
-
Emte ma podstatne lahsie kridielka ako ma Hammer a tvar je tiez trosku iny … preto je dobre mat aj Hammer aj Emte a Vaska a samozrejme aj Mepps ;o)))
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:02® Padis
-
myslím že dost dělá tvar listu je fakt že EMTE se mě zdají pomalejší oproti Hammerkám
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:58® Matrix
-
skwor: Podle mě ani náhodou…docela agresivní chod má Emte a Hammer…Ale třeba má někdo jiný zkušenosti…
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:39® skwor
-
indy: Já chytám v 90% právě na rotačky
Matrix: Podle mě mají Efzett agresivnější chod, než hammerky…
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:30® Matrix
-
Já mám pár hammerek ve velikosti 1 – 2 na okiše, ale na mě mají až příliš agresivní chod… Já mám rád DAM Efzett nebo Meppsky…(obzvlášť ty Efzetky jsou levnější jak meppsky a maj taky docela dobrý chod…)
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:27® indy
-
skwor: sice tak 70% odchytám na woblery, ale dobrých rotaček není nikdy dost
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:23® skwor
-
indy: Já vím, kde je mají, ale nedostanu se tam tak často, jak potřebuju
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:20® indy
-
skwor: kde se dají sehnat na netu nevím, tady v Brně je mají skoro ve všech prodejnách.
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:19® red
-
no ja chytam na Hammerky ale od velkosti 0 … 00 nechodia spolahlivo :-/
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:18® skwor
-
indy: Jsou fakt super, nejlepší je podle mě žlutá 00
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:16® indy
-
skwor> hammerky mám v krabičce připravený na sezonu, ještě jsem na ně nechytal, takže nehodnotím jak chodí a chytají, ale slyšel jsem na ně chválu
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:07® skwor
-
indy: Já mám hammerky o dost radši, než mepsky( spolu s vaškovkama asi nejvíc) PS: nevíš, kde se dají sehnat na netu?
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:02® Matrix
-
indy: Ale hammerky mají docela jiný chod než meppsky…
- Pondělí 3. dubna 2006 v 19:38® indy
-
regulus> Hammerky dělá výrobce z Brna. Podobají se Meppskám, mají podobnou povrchovou úpravu.
- Pondělí 3. dubna 2006 v 15:37® regulus
-
All – Děkuji za recenze tož je zkusím. -:)
- Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:33® HaD
-
regulus> jsou dobré. Meppsky jsou sice nepřekonatelné, ale taky mnohem dražší
- Pondělí 3. dubna 2006 v 11:03® sethy
-
regulus> taky muzu jen doporucit. Letos jsem nakoupil i kombi. vypadaji dobre tak uvidime co ve vode
- Pondělí 3. dubna 2006 v 9:39® regulus
-
indy> Dík, jen jsem na ten odkaz náhodou narazil a jelikož po lońské sezóně některé co jsem měl postrádám a chtěl bych si i rozšířit výběr tak mě napadlo zkusit tyhle protože vypadají podobně jako ty co používám (MEPPS), ale raději jsem se zeptal, jestli s tím má někdo zkušenost. HAMMERky, nehamerky já ty značky zas tak neřeším, že používám MEPPSky jsem zjistil včera s lupou, když jsem se na ně díval, jestli to náhodou nejsou ty EMTEčka. -:)
- Pondělí 3. dubna 2006 v 9:18® indy
-
regulus> EMTEčka mně chytají velice slušně. Používám cyankaly a normální rotačky. Letos bych chtěl vyzkoušet kombíky. Jinak v Brně jsou docela dostupné Hammerky, ale ty jsou dražší.
- Pondělí 3. dubna 2006 v 7:47® regulus
-
BoBo-Falknow> -:)))))))))))
- Pondělí 3. dubna 2006 v 7:15® BoBo-Falknow
-
regulus> No řekl bych že hodně lidí ano – kladné. Jeho kombi jsou nepřekonatelné
Vždyť se tady Mirka zeptej – vyrábí je
- Neděle 2. dubna 2006 ve 23:51® regulus
-
máte někdo zkušenosti s rotačkami co nabízí tento e-shop?
- Neděle 2. dubna 2006 v 10:58® ORIMP
-
aspius:ževraj u vas na vychode je to No.1,mne sa s tým napr.dobre chytaju ostrieže.
- Sobota 1. dubna 2006 ve 20:04® Petas
-
Cidas /takovýho poopika mám a pracuje vcelku vkusně, ale rybka zatím žádná, koupil jsem ho před měsícem a zatím nebylo moc příležitostí ho testnout.
- Sobota 1. dubna 2006 v 18:13® aspius
-
ORIMP: Tie Cultivy vo farbách 06, 11, 12 a 47 mám asi 2 roky a okrem toho, že dobre a ďaleko lietajú, celkom slušne aj chytajú boleňov.