Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:48® Bass
-
Pánové, chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří se v Brně zastavili u mě ve stánku a přihlásili se mi, protože se samozřejmě s většinou známe jenom odsud a to ještě jenom pod nějakým nickem. Rád jsem vás poznal a jsem opravdu rád že jsem vám mohl potřást pravicí. Všem se omlouvám, že jsem se jim nemohl věnovat tak jak by se slušelo, ale sami jste viděli, jak vypjatá situace celý den u našeho stánku byla, tak doufám že se pro to na mě nezlobíte. Omlouvám se i za neúčast na srazu " chytejáků ", ale po celodením stresu opravdu nebylo v mých silách, jít ještě někam na tah, i když jsem se tam před výstavou moc těšil........... doufám že HaD moji omluvu na srazu vyřídil ? .......... tak že ještě jednou díky všem.
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:29® skwor
-
Přivezu ten výtvor ukázat na sraz
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:27® Padis
-
no třeba bychom se podivili co se na to dá chytit
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:21® regulus
-
skwor> no mě by fakt zajímalo, jestli se na to něco chytí
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:20® skwor
-
regulus: Až se budu nudit, si to vyrobím…
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:17® regulus
-
skwor> ti ju udělám, chceš? Asi takhle?
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:16® regulus
-
obor> zdarec
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:12® obor
-
Nazdar regulus!
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:09® skwor
-
regulus: s českou vlajkou by neměli? Já jsem vlastenec
- Pondělí 27. března 2006 ve 20:05® regulus
-
indy> si nedělám kozy, ni to opravdu prodávají v těchto národních barvách, teď na ně je sleva, pořídíš za neuvěřitelných 2,99 – 3,99 USD.
- Pondělí 27. března 2006 v 18:46® indy
-
regulus: to není špatná barva, jen bych to nepoužíval v arabských zemích, tam by se na to asi chytila dávka z kalachu
- Pondělí 27. března 2006 v 18:42® regulus
-
Jedna taková jobovka, myslíte, že se na to dá něco chytit? Nebo jinak, myslíte, že takový barvičky mohou zatraktivnit tuto nástrahu?
- Pondělí 27. března 2006 v 17:28® regulus
-
indy> Ten Pernička, to je možný, má obecně velmi slušný ceny, člověk si tam taky dobře pokecá, ale ty woblíky jsem u něj nezaznamenal. Já mám tak 40% z Cabelasu, doplňuju tím cenu zásilky na magickejch 75 USD, pro optimalizaci poštovného, prakticky vše úlety v podobě u nás neběžnejch woblíků a jinejch ptákovin. Doufám, že se trefím rybám do chutě, prostě letos chcu kapku experimentovat. Jinak tam 10 cm RAPALA přijde na naše asi na 110 Kč i s dopravou. Na výstavišti byly velmi slušný ceny u RAPALY, o JAXONech se to už říct nedalo, skoro o 100% dražší jak v Polsku. Domácí výroba woblíku je supr, v mým případě to ale nehrozí, prostě nemám ten čas se s tím párat. Ono to není jen ho vystrouhat a nalakovat, ale musí se to vyvážit a doladit a to zabere strašnou spoustu času. Z druhé strany máš něco naprosto originálního, ale jak to musí bolet, když to urveš.
- Pondělí 27. března 2006 v 16:28® regulus
-
Hrouzek> Jak povídáš, to bude bolet jak sviňa. -:((((
- Pondělí 27. března 2006 v 16:16® Aspiuss
-
Prichy: … no vlastne design mojich rybysiek ma na svedomi moja priatelka (nieze by som to ja nezvladol), ale sa mi ponukla, ze mi pomoze, tak preco nie
- Pondělí 27. března 2006 ve 12:15® Hrouzek
-
regulus-to je parádní wobler, ten se bude blbě urvávat
- Pondělí 27. března 2006 v 10:52® Prichy
-
Aspiuss> hmm, velmi pekne vybarveni, to sis musel vyhrat …vsechna cest…tleskam
- Pondělí 27. března 2006 v 8:12® indy
-
regulus: jinak ten X-Rap Magnum pěknej. Na tu hlubinku mi lidi, co ji dělají, něco takovýho doporučovali (RH). Špatný údajně nejsou 16cm Pike od Salma. Taky jsem se chystal objednávat na webu v USA nebo zajet do Polska, ale všechny peníze jsem teď nechal u stánku rapaly (bohemiafishing) v pátek na výstavišti.
- Pondělí 27. března 2006 v 8:06® indy
-
regulus: ještě lépe než RRR prodával rapaly v Brně pernička – 1/2 ceny (128 za Shad Rapa). Byla to akce k 100mu výročí narození Rapaly – bedny shad rapů a Husky jerků. Na hlubinnou přívlač na Vranclu mají Magnumy s plechovou lopatkou 7–18cm ve výprodeji Gammarusové v Husovicích – vše za 149. Dále mají Originaly a Countdowny v holo provedení za 99,–.
- Pondělí 27. března 2006 v 1:15® regulus
-
indy> na mečouny nikam, to je jen takovej úlet, musím zkusit co je v těch 10m v přehradách na JM. Ta cena mě překvapila, myslel jsem, že to bude horší, běžně je RAPALA u nás téměř o 100% předražená, vyjímka byl ten stánek na veletrhu. Vloni měly RAPALY za relativně dobrou cenu v Brně RybyRybkyRybičky, asi 2/3 běžný ceny na našem trhu, ale malej výběr.
- Pondělí 27. března 2006 v 0:56® indy
-
regulus> 416 Kč viz www.bohemiafishing.cz Kam jedeš na mečouny?
- Neděle 26. března 2006 ve 23:20® regulus
-
Tak pravda, svoje woblery si nedělám, poměr čas peníze je nepřiměřenej, ale udělal jsem si před nedávnem radost, viz obr., stálo to 14 USD a jsu zvědavej, za kolik se to u nás bude prodávat.
- Neděle 26. března 2006 v 18:48® skwor
-
Kazan: Naviják okuma interceptor 520, a docela dost twisterů.
- Neděle 26. března 2006 v 18:39® Kazan
-
No výstava končí, tak se pochlubte co jste si hezkého koupili, ať vím o co jsem přišel.
- Neděle 26. března 2006 ve 13:19® Aspiuss
-
snek: ocka kupujem v ryb. potrebach, farby su viacucelove, nanasane stetcom
Prichy: mas pravdu, niektore kusy, tym ze su nedovazene (ale su vyvazene)pohybuju sa az moc zo strany na stranu, ale to su zaciatky a uz viem ktore chyby by som nemal robit (aspon tie na ktore som prisiel). Voblery skusam vo vani a mozno ocka a haciky este trosku upravia chod.
A este tail dancery:
- Sobota 25. března 2006 ve 23:16® Padis
-
spinningman>jsem s ním velmi spokojen
- Sobota 25. března 2006 ve 21:16® Prichy
-
Aspiuss> pekne, chvalim, jak jsi na tom s chodivosti…ono udelat design je vec jedna a delat woblery v zime, kdyz si to nemuzes osahat vec druha. Bacha at se ti pri rychlejsim tazeni neobraci…dost velka nemoc pro zactecniky
- Sobota 25. března 2006 ve 20:12® snek
-
Aspiuss>prosim tě,kde bereš takový pěkný očička? A čím maluješ tělíčka? Vypadají fakt moc hezky.
- Sobota 25. března 2006 ve 14:13® xyz
-
Aspiuss> nevypadaji veru zle nebojim se rici ze se mi libi jeste co jim budou rikat ryby
- Sobota 25. března 2006 ve 13:31® Aspiuss
-
tak teda aj sa vam pochvalim prvotinami na tuto sezonu