Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 16. dubna 2003 ve 4:53® Vaclav

Láďa: Horký tip nemám, to rozhodnu až na místě, ale zřejmě začnu rotačkou, a pak se uvidí.

Úterý 15. dubna 2003 ve 20:52® Láďa

Václav:Dnes jsem teda normálně uběhaný jako čuba. Teď teprve jsem připravil baťůžek a vůbec nevímjestli jsem vzal to nejlepší. Co bude Tvoje první nástraha,máš nějaký horký tip?Já,už se těším na ty prcky od WFS.

Úterý 15. dubna 2003 ve 20:15® Vaclav

Láďa: No, ty závody budou končit asi ve 20.45 hodin, aby byl ještě čas za šera na vyhlášení výsledků.

Úterý 15. dubna 2003 v 19:49® Láďa

Václav:Vašku,prosím Tě jak mám rozumět „věčerní závody“to jako,že se bude vláčet i po setmění?To by bylo zajímavé.

Úterý 15. dubna 2003 v 19:31® Láďa

Všem:Co to je za tu potvoru vydávajícího se za pstruha obecného?To je neuvěřitelné!!!!!!!!!!­!!!

Úterý 15. dubna 2003 v 19:28® Láďa

Václav:Zatím ještě ne,posílal je teprve dnes poštou. Původně jsem jich objednával kolem 25ks,ale některé se nepodařilo barevně upravit-něco selhalo. Nechával jsem napodobovat barvy od Nilse a Rapaly a provedení PRESTO,CLASIK a dvojdílné PERMANENT WAVES. Já je nafotím a potom Ti zašlu, aby jsi měl představu co jsem výmýšlel za barvy.

Úterý 15. dubna 2003 v 19:21® Vaclav

Láďa: Tak tomu říkám na poslední chvíli. Mimochodem, dorazily woblery od pana Kácela?

Úterý 15. dubna 2003 v 19:20® Láďa

Karlos:Díky za info o Jizeře.

Úterý 15. dubna 2003 v 19:19® Láďa

Václav:Úplně orosený,ale mám papíry. Poslední doladění výbavičky mě,ale ještě čeká.

Úterý 15. dubna 2003 v 19:02® Vaclav

Karlos: Za chvíli ji píchnu do galerie, ať se pokochají všichni.

Úterý 15. dubna 2003 v 18:45@ Karlos

Láďa:Jizera je nahoře prý lehce pod stav. Myslím že lidí bude první tři dny všude dost.

Úterý 15. dubna 2003 v 18:44@ Karlos

Václav:To je obluda,co?Jo Maf to má vychytané,my budem potit krev a budovat a on bude relaxovat na rybách.

Úterý 15. dubna 2003 v 18:25® Vaclav

Neznámému návštěvníkovi z Nového Zélandu, který se na nás už čtrnáct dnů pravidelně připojuje: Pokud sledujete diskusi, ozvěte se nám, prosím. Nebo dejte vědět přes naše e-mailové adresy, díky.

Úterý 15. dubna 2003 v 18:23® Vaclav

Všem: Doufám, že když se vám zítra podaří nějakou tečkovanou parádu ulovit, že ji pěkně nafotíte a umístíte do Fotogalerie. Ať všichni vidíme, jaké ryby u nás v republice máme…

Úterý 15. dubna 2003 v 18:16® Vaclav

MAF: Díky za fotku. Kde jsi zase natrefil na toho „orla pstružího“? Člověče, pochopil jsem tvou rozlučku správně, že budeš týden na pstruhových vodách?

Úterý 15. dubna 2003 v 11:04® MAF
MAF

FŠEM:Tak pánové a dámo já se loučím a přeji vám všem(kteří se zahájení zůčastníte)spoustu krásných zážitků,spoustu adrenalinu(toho pozitivního samozřejmě)a i nějakou tu pěknou rybu:-)) . Ohlásím se v úterý 22.4. nyní již odcházím do říše kde nevládne čas:-))

Úterý 15. dubna 2003 v 11:02® MAF
MAF

Václav:No Vendo myslím že je štěstí že zítra začínáme,být to zahájení až tak za týden tak nevím nevím jak by to dopadlo:-)) )

Úterý 15. dubna 2003 v 11:02® MAF
MAF

Karlos:Tak kámo včera jsem nechal nafotit ten katalog,v úterý si pro to mám přijít čili jak jsem řekl ve čtvrtek to máš,jinak Pištovi to rád vyřídím,taky mám chuť mu někdy ty jeho zlatý ručičky zulíbat:-)) .

Úterý 15. dubna 2003 v 7:57

Vaclav: zasmal jsem se tomu treninku presnyho nahazovani v obyvaku, ale nenapsal jsi vysledky zavodu, jestli jsi vyhral ty, Vaclave, nebo syn? Je to ale dobry napad, na malych potocich, jak jsi psal, se presnost bude hodit.

Úterý 15. dubna 2003 v 7:54

Tom: To mel zacatecnik zase jednou stesti, rekl bych, ze je to otrepana klasika. Ale ten karas je super, vlastne i ten perlin!

Úterý 15. dubna 2003 v 7:46® Tom

Všem : O víkendu jsem zažil krásný šok. Vzal jsem kamaráda na své nejmísto, aby si zachytal. A zachytal si. Po půl hodince vytáhl – jesena 39 cm,perlína 32 cm a zakončil to karasem obecným 44 cm a 1,9 kg !!!!!!!!! Já tam stál jak opařenej a on se jen smál(má papíry teprve od ledna!). Poté ješťe přidal 2 jeseny(40 cm), cejna(30cm) a karase(30cm). Já vše zachraňoval 2 cejny(45 a 43 cm), 2 jeseny(40 cm),pl­otičkou a karáskem. Ale stejně jsem dostal výprask. Co myslíte ?

Úterý 15. dubna 2003 v 5:56® Vaclav

Láďa: Jaké woblery jsi si objednával?

Pondělí 14. dubna 2003 ve 21:39® Láďa

Karlos:Prosím Tě co myslíš s tou Jizerou 11,bude chytatelná?A co lidi, asi dost bude?Dík

Pondělí 14. dubna 2003 ve 21:32@ Karlos

Maf:Pišta je démon!Krásná práce.

Pondělí 14. dubna 2003 ve 21:16® Láďa

Václav:No,tak to bych asi nerozdýchal. Jinak koukám,že pilně trénuješ a kolikrát jsi uváznul na keři?Dnes jsem mluvil s panem Kácelem a zítra mi posílá sadu 18ti woblerů a sám je překvapen jak se mu povedli barvy od Rapaly,tak jsem zvědav.

Pondělí 14. dubna 2003 ve 21:02@ Karlos

Václav:To ti to přišlo rychle. Já jsem s tím neměl nejmenší problém.

Pondělí 14. dubna 2003 v 19:50® Vaclav

MAF: Jestli tě to uklidní, já se dnes dostal domů trochu dřív, ve 14 hodin, a od té doby jsem čistil krabičky na nástrahy, dekoroval třpytky a nakonec jsem v obýváku uspořádal závody se synem, kdy jsme spodem kyvadlovým způsobem nahazovali malého woblera bez háčků na terč na koberci. A abych to já neměl tak snadné, kladl mi syn do cesty židle jako keře…

Pondělí 14. dubna 2003 v 19:45® Vaclav

Láďa: No, představ si zjistit to v tu středu u vody…

Pondělí 14. dubna 2003 v 19:34® Láďa

Václav:Vašku,tak si představ,že já plánuji na středu rybačku a teď jsem si uvědomil,že vůbec nemám papíry. Já,už to mám opravdu rozdaný!!!!!!!!Ješ­tě,že je zítra úterý. to ještě zvládnu.

Pondělí 14. dubna 2003 v 18:50® Vaclav

Karlos: Tak mi přišla zásilka od pana Šindeláře, zničil jsem další dvě rychlospojky, ale tu třetí už jsem nasadil, takže překonávám počáteční těžkosti a krůček po krůčku směřuji k tomu, že už bych tento týden mohl jít trénovat na hřiště. Mimochodem, nasadit tu punčošku na šňůru je fakt dílo!