Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 11. února 2006 ve 12:04® Prichy
-
BoBo-Falknow> jj, mikado tam ma i jemne „kousky“, ale mam strach, ze zase pri nahozu hlavy 5gr. mi prut 5–25 zacne „cvakat“ v blanku
…ne vazne jsme s 5–25 spokojeny, a dokonce jsou i situace, kdy bych pouzil tvrdsi
- Sobota 11. února 2006 ve 12:02® Shrek
-
Flip> no jóó,ale jak na to?Venku je zima,ale asi se už zítra pojedu s feederem podívat na vodu.Teď mě napadlo,že nepojedu,nemám červy.Aaaach jo,že já vůl jsem si ještě nekoupil ty od Berkleyho.!!!!
- Sobota 11. února 2006 ve 12:00® kostnak
-
Alivio> som toho nazoru, ze mimo nechraneneho styku s aidsackou treba vyskusat skoro vsetko.:)
reto si radsej kupujem viac prutov v nizsich cenovych hladinach. tak sa mi podarilo objavit caro chytania s chvejivou spicou. tak som prisiel na chut aj popovaniu. to som najprv skusal s „univerzalnym“ vlacakom a po polhodine som si necitil zapastie. potom som to skusil s 2m lahkym, tvrdym prutom a bolo to zrazu o inom.
tiez ale nie som ochotny do toho investovat strasny majland, tak si kupujem pruty v cene 1000–2000skk. pri tejto filozofii mi volba padne prevazne na polske pruty. urcite som ovplyvneny aj kladnymi skusenostami pri ich reklamacii. zatial sa ma predajca nepytal, ako som ho zlomil, ale jednoducho mi vymenil zlomeny diel. - Sobota 11. února 2006 v 11:55profil byl smazán
-
Pánové je to nějaký vlažný.Je teď zřejmě okurková sezona.Na mrku taky bída.Chtělo by to zase nahodit nějaké téma třeba něco jako Berkley,Dragon proti tyčím od rajčat,nebo pryč s vláčkaři ze pstruhovek no případně Shimmano versus kolovrátky.Jinak se tu všichni plácáme po rameni a bída s nouzí.A co takhle masaři,nebylo by něco?
- Sobota 11. února 2006 v 11:46® Shrek
-
BoBo-Falknow> moje reakce ale nebyla na Příchyho,ale na názor,že vláčkaři nestačí jeden prut.Pouze jsem chtěl argumentovat tím,že pokud se rybář – vláčkař soustředí pouze na jednu rybu,tak mu stačí.Toť vše.Příchymu přeju,ať si vybere prut kterej mu bude vyhovovat a bude sloužit.Nemůžu radit,když s tím prutem nemám zkušenosti.
- Sobota 11. února 2006 v 11:45profil byl smazán
-
Bobo F.-Jakýho máš toho Draka?
- Sobota 11. února 2006 v 11:27® BoBo-Falknow
-
Skwor: jj, Dragonek je citlivý tak akorát
Alivio: Sedí nesedí… Neznáš celou historii, podobný prut už příchy má (jen ne s chvějivkou) a proto si myslím, že pořizovat podobnou gramáž (a obzvlášť na gumy) jsou vyhozené prachy. Sám píšeš – POKUD, proto jsou tu tyhle diskuze, aby se člověk mohl radit a domlouvat. Pokud by NĚKDO nedal na názor NIKOHO, tak to tady HaD může zůžit na „Všeobecnou diskuzi“, protože by zbytek byl o tom samém.
- Sobota 11. února 2006 v 9:47® Shrek
-
obor> pouze v případě,že se věnuje jednomu druhu přívlače.Ber to takhle:POKUD budu chodit lovit CÍLENĚ štiky,naco budu mít doma proutky 1–5gr se 0,14 mm vlascem,že jo?Samozřejmě někdo řekne že je na to chytá,já ne.A v případě,že to tak je a dotyčná osoba se nevěnuje okounům,pstruhům apod.,tak jsem toho názoru,že si s jedním prutem vystačí.Během mých školních let jsem používal jeden prut na přívlač,položenou i plavačku a nachytal jsem vždycky něco.Pokud budu mít 20 000 Kč měsíčně,tak se můžeme bavit o tom,že si každej měsíc koupim novej prut a naviják a vlasec a kdesi cosi,ale pez peněz to nejde.Jinak s vlascem souhlasím,proto jsou u navijáků náhradní cívky.Na každý mám jinej vlasec.
- Pátek 10. února 2006 ve 21:41® obor
-
Flip a Alivio môžete si pozrieť odpovede. Alivio správny prívlačiar si ani pri najlepšej vôli nevystačí s jedným prútom na všetky druhy dravých rýb lovených prívlačou, ani s jedným priemerom silóna a jednou značkou.
- Pátek 10. února 2006 ve 20:25® skwor
-
Flip:To vypadá zajímavě.......
- Pátek 10. února 2006 ve 20:14profil byl smazán
-
skwor-příští týden budu mít v ruce Dragony,tak ti řeknu vo co go.I cena by měla být zajímavá a mají tam jeden novej typ 270cm 1–7g,ale narozdíl od Mikiho jsou to rychlíci.
- Pátek 10. února 2006 ve 20:13® Shrek
-
Flip> nejsem,ale když někdo píše téma,který tu bylo NEDÁVNO,tak mě to mrzí.
- Pátek 10. února 2006 ve 20:10profil byl smazán
-
Čau pánové-Alivio,to jsem netušil,jaký jsi ostrý hoch(viz vlasce)
- Pátek 10. února 2006 ve 20:04® Shrek
-
Příchy:já se řídím tím,aby se mi chytalo s tim prutem dobře a vyhovoval mě,ne kolegům,takže pokud to bude tyč k rajčatům,jako to moje Alivio,ale bude se ti s tim chytat dobře,tak není co řešit.
- Pátek 10. února 2006 v 19:50® Prichy
-
BoBo-Falknow> ja musim vyzkouset tu chvejivou spici no…proste mi to neda
a pevne doufam, ze ne…rajcata na trhu stale klesaj
- Pátek 10. února 2006 v 19:19® skwor
-
BoBo: A co ten tvůj Dragon ? Je dost jemný na twistry?
- Pátek 10. února 2006 v 19:16® BoBo-Falknow
-
Prichy – Další tyč k rajčatům do sbírky?
- Pátek 10. února 2006 v 19:11® Prichy
-
skwor> no ja asi taky zkusim nejaky to mikado…malinko tvrdsi radsi
- Pátek 10. února 2006 v 18:42® skwor
-
Čau, potřeboval bych poradit nějakej jemnej vláčák na twistery (2,7–3m, max. 15g). Zatím to vypadá na mikado feeling, ale pokud víte jiný, nechám si poradit.....
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:01® ladamaj
-
Prichy> souhlasím pokaždé je to jiné.
- Čtvrtek 9. února 2006 v 18:51® Prichy
-
ladamaj> no, snad jsem te dobre pochopil…nemyslim si, jsou situace, kdy to bylo u vody uplne obracene…dle me se to neda vzit jako pravidlo byt jen treba pravdepodobnostni
- Čtvrtek 9. února 2006 v 15:20® ladamaj
-
Přívlač je pro mne jen opjet ze člunu opět se mně potvrdilo že házet kebřehu a tahat na volnou vodu je lepší-nevím jak vy.Docela dobré časem pošlu další foto.
- Středa 8. února 2006 ve 21:40profil byl smazán
-
Prizrak akce zlevněná auta klíďo píďo o 100 litrů a stejně si mastěj kapsy.
- Středa 8. února 2006 ve 20:27® skwor
-
Prizrak: Pokud se ti ten naviják nebude líbit, dej ho do e-bazaru, a myslím, že tam dlouho nevydrží.....
- Středa 8. února 2006 ve 20:13® Prizrak
-
Popřemýšlím nad tím. Zatím díky chlapi…
- Středa 8. února 2006 ve 20:11® Shrek
-
Prizrak> když to koupí 100 lidí najednou??Proč ne.Každopádně je to výhoda pro Tebe,ne ?
- Středa 8. února 2006 ve 20:06® Prizrak
-
Jistě že mi to něco říká, ale aby se vzdali jen tak jednoho tisíce?
- Středa 8. února 2006 ve 20:03® Shrek
-
Prizrak> říká Ti něco slovo AKCE?My jsme taky ve firmě prodávali výrobek za 28 Kč na maloobchody a ejhle,najednou akce a maloobchodní cena byla 19,90 kč.O tom je obchod!!!!
- Středa 8. února 2006 ve 20:00® Prizrak
-
Tak jak to můžou dát dohromady jen za dva klacky? V tom budou nějaký čertoviny…
- Středa 8. února 2006 v 19:52® skwor
-
Prizrak: Teď jsem koukal, že ten prut je bez navijáku skoro o 100,– dražší......