Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 12:17® rett.rett
-
toulovec:pane a jsme u toho!!!!! blbnete jim hlavy!stači aby se koukli tam a tam a je hotovo!rett
- Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 12:14® rett.rett
-
toulovec:a co se týče toho už jsem jedním křestem fotek za učelem prezentace tady prošel!myslím že je tda tak trochu nasrat chcete. ale je to individualní jak kdo reaguje. myslím zase ze by jste mohli trochu si přitáhnout ručku!myslim že je vytáčet ve smyslu tomhle a pak mu rici ze je mlady ofrk . tak na to si myslim ze jste uz dost stary pardalove!ale budiž ja vam to moc nežeru,jsem ochoten se bavit s vámi koneckoncu o všem ale ucel tohoto mi unika!mozna budes schopen mi to nejak schopen vysvětlit?rett
- Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 12:09® Pytel
-
Toulovec: Urážet jsi začal ty. A za druhé pořád je na těch fotkách BASS ne ty. Takže obrázek si udělám podle toho kdo na té dané fotce je!!!!A jdeš a koupíš si Kajmana a vidíš tam toho člověka s těch fotek. Tak si ten obrázek uděláš velmi rychle!I když třeba milný.
- Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 12:08® rett.rett
-
toulovec:svým zpusobem jsem tu ospravedlnovací trilogi od basse taky nepochopil!!!co chtěl básník říci?myslím že se to nechalo shrnout do věty. jinak clanek o rybách moc gut!!ale tamta filosofická uvaha o ničem!!rett
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:59® Lovec
-
> Pytel: ne, teď bez urážek a věcně v klidu. Spousta fotek i těch, kterou jsem vkládal před chvílí vznikla za našich společných výprav a byly foceny jen a jen za účelem, aby se daly na chytej a oživily diskusi, zkrátka aby byla prča a mohli jsme si tady pak ze sebe navzájem dělat prču. Pokud jsi viděl ty fotky co jsem si z basse dělal prdel a vkládal sem všechny fotky kde je s rybou a okomentoval ji jako masařskou, je vidět, jak lze lidi snadno zmanipulovat vhodným komentářem. :o))) Standa sám se nikdy netajil tím, že odnese od vody dost ryb, ale taky se nikdy netajil tím, že ryby dokáže vrátit vodě a to hlavně v trofejních velikostech – viz článek. Prostě neútoč na nikoho, protože fakt nevíš kde je jádro pudla.
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:56® Pytel
-
Toulovec:Proč Páne Dospěly chceš počkat až dospěji???A neboj já se taky bavím
Jen by mně zajímalo proč takovou fotku nedal do Kajmana......
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:55® Bass
-
Hade, odpočítej si ty svoje ať je to jenom o mě
............. Dodovi to řeknu osobně
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:47® Lovec
-
> Pytel: víš chlapečku, jako tuplovaný vocasy se tady smějeme všichni, ale tobě :o)))))) nech to u ledu, za půl roku to proberem znova jo? :o))))
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:45® Pytel
-
Toulovec: Ale poslouchal a myslím si že mám věk na to abych rypák do řeči do dospělých strkal , když se tak označujete
A k te fotce zase se směje jako tuplovaný vocas
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:38® Lovec
-
> Pytel: neposlouchal jsi, něco jsem ti říkal !!!!!!!!! přečti si to znovu!!! :o))))
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:29® Pytel
-
HAd: Ale pochopil ale ten druhy článek už bylo maso člověk co napichuje ryby na plot a provrtá 10 okounům žábra tohle nemůže psát!
Toulovec:Mně žere že ten člověk co to píše si nevidí do huby
Piše jak se chová slušně k rybám atd.. Ale jeho fotogalerie ukazuje právy opak!
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:13@ Alivio
-
red:
)
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:12® Bass
-
> red: VOLE
)
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:10® red
-
neviem ci ste videli novy bassov web – viz. url
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 11:09® HaD
-
> Pytel: měl jsem dojem, že po mnoha osobkách jsi zmoudřel a pochopil podstatu. Asi ne. Asi nemám dostatečný vysvětlovací talent.
(
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 10:54@ Alivio
-
Toulovec: i ta slza mi málem ukápla
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 10:47® Lovec
-
> Pytel: Tak ti mladý nadějný rybáři něco povím: Nestrkej rypák do toho, když se dospělí baví !!!!!!!!!!! Pokud si myslíš, že vše co je na internetu je pravda, nesmíš si to tak brát. Občas se najdou lidi, kteří se poměrně dlouho znají a dělají si na serveru prču sami ze sebe navzájem a taky trošku z ostatních, nic jsi nepochopil chudinko. Když už někoho napadáš, malinko se prosím zamysli než začneš plakat totální hlouposti :o))) než budeš příště ragovat, všimni si prosím, že i věčný oponent Thomas pochopil wocogo. Bravo Thomasi, dávám ti za jedna, tentokrát jsi to zvládl na jedničku …:o) Do pastičky se chytil jinej hlupák, pomalu se zařazuješ do kolektivu srandistů :o))
Bassíčku, neboj, my si tě nedáme. Mlask
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 10:45@ Alivio
-
Teda Pytel,ráno jsem vstal,kouknul ven a byl jsem nas. nej,že je furt zima. Po přečtení Tvého příspěvku je mi hned do smíchu.
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 10:42® Prutos
-
> Pytel: ???
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 10:40® Bass
-
> boban: Plavou.
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 10:39® Bass
-
> Pytel:
)) ............ ty seš hotovej
))
- Čtvrtek 26. ledna 2006 v 8:48® BoBo-Falknow
-
Pytel: Když tak koukám co jsi napsal, tak je docela s podivem, že vůbec umíš číst.
- Středa 25. ledna 2006 ve 21:40® boban
-
BASS/Dal sis je ještě vyrůst 50tky?Nebo jsou z nich karbanátky?Jinak moc ti to sluší na fotce k článku.
- Středa 25. ledna 2006 ve 21:26® Pytel
-
BASS:A jebnul jsi ho paličkou na maso a sežral nebo jsi ho vezl do řeznictví v kýblu zvážit a pak ho zase vezl zpět otlučeného pustil?Větši kravinu jsem v životě nečetl
Pak se nediv že asi umře!Nebo jsi mu profaral žábra klackem a vyfotil jsi se s ním jak vocas nebo napíchl na plot???
- Středa 25. ledna 2006 ve 20:52® Hrouzek
-
Tomash-budeš to mít s tim nej okounem těžký, Bass nemá slitování
- Středa 25. ledna 2006 ve 20:49@ Alivio
-
Tomash:že jo,taky si říkám
- Středa 25. ledna 2006 ve 20:47® Tomash
-
prichy : Byl okouní rok… Alivio : Taky miluju svou mladou, ale vy ste někdy přímo k sežrání!
)))
- Středa 25. ledna 2006 ve 20:43® Prichy
-
> Tomash: tak to udajne chytli jeste vetsi, ale neni to primej znamej, nevim jestli to vubec vyfotili. ja uz jsem si koupil tez fotak, ale asi zbytecne
- Středa 25. ledna 2006 ve 20:43@ Alivio
-
Tomash:Miluješ mě a BoBa???Tak to jsi asi .........!Co dodat
Jinak já tebe ne,já miluju mojí mladou
- Středa 25. ledna 2006 ve 20:40® Tomash
-
prichy : Český rekord je někde na 56cm a 3,5kg váhy – tak nějak. Alivio : Miluju tě!