Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 9. ledna 2006 ve 14:07® red
-
no dal som za to 5000,–Skk aj so snurkou :o)))
- Pondělí 9. ledna 2006 ve 14:02® HaD
-
> red: hezounká hračička. na co to přijde?
- Pondělí 9. ledna 2006 ve 13:54® red
-
Daiwa Capricorn 2500
- Pondělí 9. ledna 2006 ve 13:53® red
-
tak som do seba investoval :o))
- Neděle 8. ledna 2006 v 15:09® Kazan
-
>prichy: jo to je pravda, docela jsem se u toho vycukal, než jsem trefil tvar, je to otázka zkoušení a upravování. Zatím neúspěšně se snažím o formu na OOO, povedly se mi udělat růčo dva funkční kusy ale formička zatím bez úspěchu. Jinak si zkouším každou rotajdu, a musí makat i s proudem dolů. (pak chodí pomalu i na klidné vodě) >skwor: ještě měděný, teď se chystám na stříbrné, jinak k vodě nosím fixy a občas nějaký list přebarvím (vždy se to nechá bez problémů případně smýt)
- Neděle 8. ledna 2006 ve 12:35® skwor
-
Kazan:děláš ty rotačky i v jiných barvách?
- Neděle 8. ledna 2006 v 11:00® BoBo-Falknow
-
Radek: p. Hauser je vpodstatě „soused“
Sice bydlí ode mne asi 5km, ale to není vzdálenost. Co já vám, tak na kšeft už toho moc neváže a dělá peří hlavně pro sebe a známé.
- Neděle 8. ledna 2006 v 1:32® radek
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte tel. číslo na pana Hausera, chtěl bych si od něho objednat ty jeho vláčecí nástrahy, a nějak ho nemůžu sehnat. Děkuju moc za ochotu, Radek Štěpánek
- Sobota 7. ledna 2006 ve 22:57® Prichy
-
> Kazan: hmm a jak je „vazis“, ono totiz aby to makalo jak ma, tak to neni zadna prdel. Ja teda beru rotajdy od Mirka pro jejich spolehlivost, ale jeste predtim jsem to zkousel i delat a ne ze by nebehali, ale aby to fakt chodilo i pri velmi pomalem vedeni, tak to neni sranda
- Sobota 7. ledna 2006 ve 13:43® Kazan
-
>prichy: plech?, kde se dá, kdejakej odstřižek se hodí, nějaké kousky od známých, něco se najde ve šrotu. Plandy jsem ještě lisovat nezkoušel, ale vzhledem k tomu že se u nich bude používat silnější plech bude to chtít asi i silnější plech na formu. Kdyžtak dej vědět jak to jde, já se taky o něco pokusím.
- Pátek 6. ledna 2006 ve 20:58® Prichy
-
kazan: jsem totiz premyslel, ze si udelam par plandavek a timto systemem by to mohlo jit
- Pátek 6. ledna 2006 ve 20:57® Prichy
-
kazan: pekny, kde beres plech??
- Pátek 6. ledna 2006 v 16:35® pablo
-
Kazan:Pekné, mám sa ešte čo učiť. Aj keď to tvarovanie plechu som chcel hlavne pre marmyšky
- Pátek 6. ledna 2006 v 16:28® Kazan
-
tady jsou z toho zhotovené odzkoušené rotajdy00
- Pátek 6. ledna 2006 v 16:09® pablo
-
Kazan: ďakujem za podrobné vysvetlenie. Už by som to mal vedieť spraviť
- Pátek 6. ledna 2006 v 16:02® Kazan
-
>pablo:teď nevím jestli jsem dobře pochopil na co se ptáš. Konkrétně ty plechy jsou tlusté 2mm, na levém plechu ten stříbrný bobek je tvar výlisku, ten je předem zhotoven z 1mm plechu a poté nalepen. Pravý plech má pouze otvor ve tvaru výlisku. Pokud jde o spasování obou dílů, přes připravený pravý díl se lepidlem namazaný, vloží ten stříbrný bobek, pevně se přitlačí a pravý díl se opatrně odejme a nechá se to zatuhnout (nepoužívat vteřinovku, žádná nebyla dobrá). Jinak na vše stačí pilníky, vrtačka, nejtlustší plech jsem na tom zatím lisoval 0,5mm, používám pouze měď nebo mosaz.
- Pátek 6. ledna 2006 v 15:34® pablo
-
Kazan: perfektné – ďakujem. Ešte sa chcem spýtať na jeden detail. Keď plechy vo zveráku zatiahneš tak je to len jednostranné, myslím zhora alebo zdola – stačí to na vytvarovanie? Podža fotiek sa asi jedná o hrubší plech – ako presne do neho vyrezať tvar? Ďakujem za info
- Pátek 6. ledna 2006 ve 14:48® Kazan
-
otevřená s výliskem
- Pátek 6. ledna 2006 ve 14:47® Kazan
-
zatažení ve svěráku
- Pátek 6. ledna 2006 ve 14:47® Kazan
-
>pablo:
- Pátek 6. ledna 2006 v 7:53® BoBo-Falknow
-
joko: Pokud to zvládneš (pochybuju) klidně vyměň výstelku
Ale rozumější a rychlejší bude vyměnit celé očko. Finančně je to zanedbatelné.
- Pátek 6. ledna 2006 v 7:09® Joko
-
Pánové, nevíte někdo jestli jde vyměnit výstelku SiC u koncového očka na vláčáku? Nebo je nutné měnit celé očko?Díky.
- Čtvrtek 5. ledna 2006 v 10:21
-
Kolegové a kamarádi, protože jsem před Vánocemi změnil PC i registrační e-mailovou adresu a protože jsem zpomněl heslo, které mi systém nemůže zaslat na nový e-mail, změnil jsem přezdívku z Václav na vaf. Pokud jste mi někdo v posledních zhruba dvou měsících něco posílali do osobní schránky, pošlete mi to znovu na vaf. Díky za pochopení, Vašek Fikar
- Středa 4. ledna 2006 v 1:49® Prichy
-
> jaryn: no jo, vzdyt ja taky. nekdo ma vyhody, by clovek brecel co?
- Úterý 3. ledna 2006 ve 21:25® R3F13X
-
Skwor. ja jsem taky zchvacenej,videl bych to pri strose otepleni nebo ustaleni pocasi tak za tyden a nebo 14dni:o))Se kdyztak ozvi:o)))
- Úterý 3. ledna 2006 v 18:05® Tomash
-
pro Rona Thomsona
- Úterý 3. ledna 2006 v 15:38® Heatly
-
hele nevíte nekdo kde je na vltavě v praze dobrý místo a technyyka na okouny???
- Úterý 3. ledna 2006 v 0:35® jaryn
-
HaD hádej, když uhodneš můžeš mě vzít do sauny
- Úterý 3. ledna 2006 v 0:08® HaD
-
> jaryn: kdoví co tě svrbí
- Pondělí 2. ledna 2006 ve 23:46® kelt
-
red: hoj dravče nezapomněl si na mne s tím kongerem??