Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. dubna 2003 v 9:01® Láďa

MAF:Měl bych zájem,respektivě bych chtěl poprosit co mám udělat pokud bych měl zájem o pár kousků strimrů na štiky?Zhruba tak okolo 10cm. Dá se něco pěkného navázat?Díky

Pátek 11. dubna 2003 v 8:54® Láďa

MAF:Včera jme se tady utvrdili,že to máme pěkně rozdaný na cvrčkárnu. Ale to čekání je opravdu,už šílené. No,a teď tady v Praze chumelí a chumelí a vůbec to nevypadá hezky. Já,už začínám mít opravdu depku. Jak u vás v Plzni,též to nestojí za nic?!

Pátek 11. dubna 2003 v 8:37® MAF
MAF

Václav:Ne s pejsky u vody problémy nemám ,když mě uvidí jak s vytřeštěným,nep­řítomným pohledem šlehám vodu raději mě obloukem obcházejí:-))

Pátek 11. dubna 2003 v 8:35® MAF
MAF

Karlos:Parafínek vyzkoušej je to fakt dobrý,je toho hodně a za málo peněz a hlavně je to k sehnání:-) . Sádlíčko je taky ok,šňůru pořádně namastím hadřákem několikrát po sobě nechám tak den dva absorbovat a pak to přejedu mýdlovou vodou a znovu přejedu hadříkem tohle opakuju tak třikrát takže ty mastný očíčka na vodě nejsou:-) i když mě teď napadá že bych to už nemusel leštit,možná že ta neodolatelná vůně vepřovýho sádla a škvarků by působila neodolatelně i pro ryby budu to muset prubnout:-)) )

Pátek 11. dubna 2003 v 8:32® MAF
MAF

Andrea:Díky za optání život,plyne v předem vymezených kolejích bez mimořádných změn,ale to se za pár dní,vlastně hodin změní. jupíííí. A kdepak ty jsi se toulala,že by jsi šla za sluncem(nebo ke Sluncům):-))

Pátek 11. dubna 2003 v 8:17® Láďa

Lasty,Ruda:Nas­tražování rybek jsem myslel na všech revírech MP i P. A Lasty co se týče té německé disciplíny,tak bych to taky neviděl tak růžově!!!Stačí si dojed na Lipno a uvidíš hned jak „pěkně“se chovají naši sousedé. A o disciplíně,a­lespoň tady u nás doma se mluvit rozhodně nedá!!!!!!!

Pátek 11. dubna 2003 v 7:50

Lada, Ruda: Myslim si, ze hacky bez protihrotu jsou az tim poslednim. Dokud je spatna moralka, kazdy at si sahne sam do svedomi, je vsechno k nicemu, dokud v sobe nebudeme mit nemeckou disciplinu. Chytani na mrtvou rybicku na pstruhovkach bych okamzite zakazal, to jsou ty hlavni veci, kterymi se musi zacit.

Pátek 11. dubna 2003 v 6:46® Ruda

Láďa: Jo to máš taky pravdu, ostatně v EU to je normální, mimo lovu sumců. Já i Petr jsme, alespoň doufám mysleli zatím pouze lov pstruhů. Taky mi u pstruhů vadí revíry kde se může chytat na mrtvou rybku v době kdy je možno si vybrat z tolika umělých je to barbarství. Jinak toto imperium mám taky hozený na liště několik hodin denně.

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 23:08® Láďa

Ruda:Tady začíná být docela pěkná sranda. Dokonce jsem zjistil,že teď co jsem v takovém rybářském útlumu,tak jsem docela pěknej závislák na tomto impériu. Teď Vám chlapci asi pěkně zvednu adrenalin,ale s těmi protihroty bych to neviděl až tak jednoznačně. Myslím,že je daleko více jiných věcí co těm našim krasavcům a krasavicím vadí. Co myslíte???!!!!!Já osobně bych byl pro úplný zákaz rybolovů na živou rybku,ale na druhou stranu na co by chytali potom naši otcové či dědové dravce?!Jsou to zapeklité věci. Co vy na to???

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 22:58® Ruda

Láďa a Petr: Já schazoval tu sochu ( no prostě magor), proboha chlapi já neválčím já chci jenom malou změnu abychom my slušní mohli lovit celý rok. Co se týká těch protihrotů – OK, ale ještě větší zlo vidím sešívání tlamiček tečkovaných tygrů trojháčkama. Díky Vám chlapi si připadám normální jinak bych snad dal ženě za pravdu jsem rád, že v tom nejsem sám a každý rok je to horší.

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 22:45® Láďa

Ruda:teda Rudo tady,už končí veškerá sranda. Nejenže válčíš na řekách,ale ty už běháš s Kalašnikovem po Iráku. Ale je to krásná nemoc ta rybařina a jak napsal Maf:ještě,že je to nelečitelné!!!!

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 22:31® Petr

Všem: Tak koukám, že pan Gašpar rezignoval na boj proti RŘ a věnuje se výuce začínajících muškařů. No taky cesta! Alespoň nás bude na ten boj víc! Docela pěkně tam podsunul, zkuste pustit nějakou rybu a ten jeho zarputile vynucovaný košík, jo je to pašák bojuje mezi řádky. Já osobně bych se zase zasadil o chytání s háčky bez protihrotů. Může to znít jako fráze, ale co vy na to? Jinak všem slušným rybářům přeji super pstruhové zahájení a doufám, že to nebude odrybňování revírů od duháků. Petrův zdar.

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 21:38® Vaclav

Láďa: Jsem zvědav, co to bude…

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 21:38® Vaclav

Ruda: Opravím to, na těch fotkách to nemáš uvedené, takže jsem to opsal právě z Rybářství.

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 20:33® Ruda

Václav: Díky, že jsi do fotogalerie umístil ty ostroretky, ale je tam malá chyba já jsem MO Kynšperk nad Ohří. V Rybářství je to taky blbě.

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 20:28® Ruda

Taky všem uchylákům: Kromě dnešní noci, kdy se mi zdálo, že osvobozuji Bagdád, se kolikrát v noci vzbudím a v hlavě kontroluji co ještě nemám a kdy a kde to seženu, co použiju, kam vlastně na zahájení vyrazím atd. Například chodím házet mouchu na louže co jsou u střelnice v Sokolově, střelci na mne koukají a slibují mi poslední náboj do hlavičky. Jednou jsem dokonce s manželkou vláčel twistry ve vaně , docela se zájmem mi asistovala to jsem se divil, protože také jako ostatní drahé polovičky mne posílá 3× denně k Chocholouškovi. Hrozná nemoc ta pstruhová horečka. Přeji Všem aby ta horečka vydržela i po 16.4.

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:54® Láďa

Václav:Mám takový plán co se týče Labe a štik. Potom ti pošlu e-mail a napíšu o co jde.

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:50® Vaclav

Láďa: Určitě ty strímry vyzkoušej, dobrá vláčecí alternativa.

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:46® Láďa

Václav:No tak to jsi mě uklidnil. Jak to tady čtu,tak si od Mafa asi obědnám nějaký ten strímer. Ten vlastně mohu taky vláčet a proč to nezkusit.Že jo?!Ne teď vážně,opravdu chci zkusit na Labi nějakou tu zubatou krasavici potrápit a strímr by mohl fungovat.

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:23® Vaclav

Láďa: Tomu se říká „rybofilie“, to já znám. Úchylka prý je to ale neškodná, jak tuhle jednou říkal dr. Uzel.

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:21® Láďa

Václav:Teda Václave,mám pocit,že tady už se dá hovořit o nemoci,ale jsme na tom oba stejně. Již druhou noc stojím na břehu řeky a mazlím se s potočáky. Normálně bych měl mít sny o ženách,ale já vidím ryby. Tohle se nesmí dozvědět manželka,protože by mě nechala už odvelet do ústavu pro choromyslné.

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:15® Vaclav

Pstruhařům: Tak se na nás blíží léto a společně s ním pstruhové zahájení. Zítra mi mají dorazit Vaškovky, další arzenál už je na svém místě, teď už jenom leštím korek u prutu a koukám na hodinky…

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:11® Láďa

Andrea:Díky za optání. Karlos to vystihnul dokonale,ale zapomněl ještě dodat taky hezký!!!!!Ha,Ha

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 19:01® Vaclav

MAF: Tedy sádlíčkem, vepřovým, hmm… Nejdou po tobě u vody psi?

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 18:42@ Karlos

Maf:Člověče máš pravdu,o parafínu rozpuštěném v technickém jsem slyšel. Tak sádlíčko?A co mastné očíčka na vodě,dělají se ?:-)

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 18:38@ Karlos

Andrea:Jsme veselí,jsme zdraví…

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 18:08® Vaclav

Andrea: Po víkendu už ti pošlu nějakou odměnu za ty verše, dosud jsem se k tomu nedostal.

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 14:22® Andrea
Andrea

MAF, Václav, Láďa, Karlos:Tak jsem Vás zase přišla navštívit, aby jste se měli komu pochlubit s úlovky a zdavotním stavem, počtem utopených mobilů atd. Jakpak se všichni máte? :-D

Čtvrtek 10. dubna 2003 ve 12:40® Ruda

Láďovi: Fakt to jde, ale zdaleka ne každému.

Čtvrtek 10. dubna 2003 v 9:21® MAF
MAF

Václav:To jsem rád že léčivo dorazilo,vůbec mě u těch mušek nenapadlo že jsem je mohl poslat stejným způsobem,jo člověk se stále učí,V neděli jdu k vazálkovi pro ty tvoje mušky takže bych ti je měl v pondělí poslat. Jsem rád že se ti ráčata líbí pošlu ti ještě ty velký až mi je umotá a taky špičkovou imitaci potěru tak fakt nemá chybu,bílo růžový ocásek z marabu,tělíčko z bodyglass a velký oko velikost 3–4 cm,je to pecka!!Ty zrzavý raci jsou lehce zatížený ten černej je bez záteže takže asi bude třeba s ním chytat jako s paternosterem či přívěsem.