Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:33® ORIMP
-
Luban:už su tu!!!
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:32® ORIMP
-
kostnak:mozno pojdem,nic nie je nemozne! icq:to čo je?
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:30profil byl smazán
-
orimp:tak povolenku na hlavatku mám,ale na váh a tam to nemám zmapované…
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:27® kostnak
-
> orimp: icq nemas?
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:26® kostnak
-
hybaj buduci vikend
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:19® ORIMP
-
kostnak:mozno pojdem v nedelu,ale este uvidim,este som neaky rozstrapkaný zo včera!Joooooj to bol zas deň!
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:18® kostnak
-
to kej, len nie som tak sikovny.
chytam take „ligove“ ryby a mrazak prazdny.
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:15® ORIMP
-
kostnak:serus!Pozeral som tvoje fotky z lovu a podobaš sa mi na toho z A je to!Ta čiapka,no celý on!
)
- Sobota 3. prosince 2005 v 10:57® kostnak
-
caf, rozstrakany frajer!
na OP by sme chceli ist buduci vikend, ked nezamrzne. a ty?
- Sobota 3. prosince 2005 v 10:45® ORIMP
-
kostnak:ako hlavane,este pojdete?
- Sobota 3. prosince 2005 v 10:24® kostnak
-
> HaD: v pritoku oravskej priehrady to bolo.
- Sobota 3. prosince 2005 v 1:35® HaD
-
> kostnak: v jakých místech jste ty štiky chytali?
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:44® Prichy
-
> Big Mike: su. ni je pro decka
, chlapy si vypijou
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:44® kostnak
-
> Big Mike: sam seba?
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:42® BigMike
-
Jdu se milovat, zdar!
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:41® jiris
-
mirmen – jen jeden lov na rece byl uspesny. Chytal jsem na rece, nikdo vubec nic tak jsem nasvitil twistra, prvni ryba mi spadla (nevidel jsem ji) a druha se mi vypla (candat – toho jsem videl), v zapeti jsem twistra urval, a nebrani pokracovalo dale.
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:41® kostnak
-
mirmen, BM, prichy: celkom sme s tym experimentovali. svietiace gumy 0 bodov, ale woblery natrete fosforeskujucou farbou boli ucinne. isli nam na to pekne stuky o polnoci.
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:40® mirmen
-
největší požitek je na letu nástrahy
Krásný oblouk viditelný na 50 – 100 metrů – i okolními rybnáři, kteří nevěřícně kroutí makovicí
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:39® mirmen
-
doplním níže psané ..... s kopytem nasvětleným chemickým světýlkem ....... ( zasunutým do těla )
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:38® Prichy
-
> Big Mike: nechyme to zatim u ledu. nevim kolik budu mit casu, tak nechci nic slibovat. jestli mi to vyjde, tak ti poslu dily at se trochu vyradis, verim, ze se ti budou libit
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:37® BigMike
-
Ale hoši, vypadalo by to supr! Něco udělám a pak budu po setmění machrovat a třeba se něco splete!
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:37® mirmen
-
Big Mike" moc nevláčím, alespoň ne tak, abych mohl dávat nějaké zasvěcené rady. Prubnul jsem v létě na řece na osvědčeném candátovém místě několik nocí vláčku s kopytem
Na stojáku jsem to vyzkoušel 2 návštěvy. Bez kontaktu. Ohromně by mne zajímal PRAVDIVÝ kontakt s rybou. - Pátek 2. prosince 2005 ve 23:36® Prichy
-
> mirmen: ahoj, predevcirem nebo kdy, jsme to diskutovali s HaDem. taky se mi to moc nezda. co je pravda, ze kdyz jdou, tak clovek neriskuje a chyta na klasiku, nasadi to az kdyz nic nejde, ale kdyz nic nejde, tak uz asi nic nepomuze
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:24® BigMike
-
Mirmen: no právě, nemám moc zpráv, že se to nějak osvědčilo!!! Možná to nějak zapojit do elektriky nebo dát do toho rozbušku
)))
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:19® mirmen
-
Big Mike : vypadá to móóóc hezky, když letí svítící nástraha noční tmou,šplouchne o hladinu a pak se svítící nástraha (guma,wobler) zanořují pod hladinu. Ale to je asi tak všechno. Pokud někdo měl úspěch, tak ať se pochlubí, protože já osobně jsem na svítících nástrahách vyhořel. Díky za info. Případně i na mejla nebo schránku.
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:02® BigMike
-
Př: litého? Přiznám se, že moc na hlubokopotápivé nechytám a když jsem se letos snažil o nějaké shady a pod, bylo to 50 na 50! Hodně záleží na lopatce!
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:00® Prichy
-
> Big Mike: vyzva. kopie shadrapa, vcetne lopatky, pokud se mi povede stihnout pres leden unor, poslu ti telicko a lopatku na kopletaci a vyladeni. zatim nerikej ani a ani b, uvidime OK??
- Pátek 2. prosince 2005 ve 22:54® BigMike
-
Přichy: jsem od přírody línej
Takže něco lít a tak mě moc nebere!!! Ae jestli máš nějaký nápad, který chceš realizovat, klidně písni. Uvidíme. Mslím, že v chodu toho moc nevymyslíme, spíš v technologii výroby?
- Pátek 2. prosince 2005 ve 22:51® Prichy
-
> Big Mike: mas icq??
- Pátek 2. prosince 2005 ve 22:50® Prichy
-
> Big Mike: frezku asi nedam !!!
)) obcas si nejakej jeste udelam a hlavne nevim, kdy se dostanu k chytani na woblery, a pak bych brecel, ale mam zase par napadu, ktere by jsi mohl vyuzit zatim nevim, jestli napsat celej clanek. neni moc casu, ale dle me jsou tvoje woblerky dost dobry. chtelo by to lite lopatky a mozna je strikat