Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. dubna 2003 v 11:17
-
MAF: Vzdyt jeste dnes pada snih i ve strednich polohach. Docela by mne zajimalo, jestli ryby na takove prudke zmeny reaguji stejne jako lidi se spatnym srdcem. Nebo co tomu ty ryby rikaji.
- Úterý 8. dubna 2003 v 10:34® MAF
-
Lasty:máš pravdu z ní to jako zprávy z jiné planety potom se se dělo v posledních dnech
- Úterý 8. dubna 2003 v 10:18
-
MAF: Po vikendu pry az 23ˇC. Je to vubec mozne?!!! Asi zkusim uhore…
- Úterý 8. dubna 2003 v 9:58® MAF
-
Václav:Plně tě chápu když se věnuješ vláčce takovou dobu,u mě je to tak že jsem začal tak nějak ve stejnou dobu s oběma disciplínama takže proto ten vyrovnaný poměr.-)). Jinak slyšel jsi předpověď to je paráda co počasí na objednávku,lehce zvedlá voda,snad lehce čoudlá a teploty přes 20 stupňů,pstruzí třeste se
))
- Úterý 8. dubna 2003 v 9:55® MAF
-
Karlos:Kámo budeš se divit ale na tu „dvaadvacítku“podklad jsem vytáhnul štiku 61 cm a celkem v pohodě,kapra přes 45 cm jsem taky už povodila vytáhnul. Předloni mě to ne Ohři ohrábnul duhák tak kolem 50–55cm třikrát mě to vytáhnul až na konec ale podklad držel,nakonec povolil návazec. Samozřejmě to je věc každýho pro co se rozhodne jen jsem chtěl říct že mě to plně vyhovuje . Ještě že mě se nítě netrhají to bych byl už někde zaklaplej v kleci
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 21:11® Láďa
-
Václav:Z Relaxů pochopitelně komplet celý sortiment včt. Kopyt,Banja a nepochybně twistery. No a je to tady Václave. Psal jsem,že různá zebezpečení není nic pro mě. To heslo mi nefunguje.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 21:00® Vaclav
-
Láďa, Karlos: Já zase preferuji Banja (Relax), to jsou mé „gumové“ jedničky. Jinak to počasí je vážně ďábelské, v Chebu padá sníh, –1°C. Snad nám do toho pstruhového zahájení nezamrznou vody.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:51® Láďa
-
Václav:Díky moc!!!!!!!A co říkáš na počasí?Jestli to takhle bude vypadat i příští středu,tak to se snad ...........!!!!!!!!
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:49® Láďa
-
Karlos:Co se týká gum,tak s Tebou plně souhlasím. Myslím,že Powerbait má nejlepší chod ve vodě a to i při pomalém tahu. Ale Relax je taky na dost slušné úrovni a poměr ceny je dost dobrý. V krabičce mám několik desítek ( možná je to,už i stovek )připraveno na zahájení. Bohužel jsme na to dva,takže to mám všechno na dvakrát.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:47® Vaclav
-
Láďa: Heslo by už jsi měl mít doma.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:40@ Karlos
-
Maf:A zase se mě trhají nitě. mám ty nervy vůbec zapotřebí?
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:38@ Karlos
-
Láďa:To všechno příjde,neboj
Z gum mám nejradši Powerbaity.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:37@ Karlos
-
Václav:Dělají tuším 30 a 20ti librový,stačí nějaký levný. Moc si s podkladem hlavu nedělej.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:23® Láďa
-
Václav:Prosím Tě Vašku poslal jsem na info žádost o heslo. Díky za kladné vyřízení!!!!
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 20:20® Láďa
-
Václav,MAF,Karlos:Ještě,že nemám zatím takové starosti. Vůbec nevím o čem tady píšete. Ale gumové potvůrky,to už je jiná. Já používám pouze klasiku Relax a Powerbait. Mister twister jsem zatím taky ještě nenastražil,asi jsem ještě neměl důvod.
- Pondělí 7. dubna 2003 v 19:41® Vaclav
-
Karlos: To já mu taky rozumím, radí mi dost a dobře, řadu mailů už jsme si vyměnili. To vůbec nic proti, jestli jsi to tak pochopil. Ale teď poraď ten backing… Je nějaký jednotný, nebo jsou různé druhy?
- Pondělí 7. dubna 2003 v 19:24@ Karlos
-
Václav:Já Mafa chápu,na pstruhové říčce se asi málokdy stane aby mu ryba vytáhla celou šňůru ale třeba na MP revíru když trefíš kapra nebo na řece parmu tak si dovedu představit jak to zahrčí a šňůra je venku. Pak se spolehni na starý vlasec…
- Pondělí 7. dubna 2003 v 19:15® Vaclav
-
Karlos: Jaký backing na pětkovou plovoucí šňůru bych si měl pořídit? Dnes si ho zkusím společně s dalšími drobnostmi objednat na té adrese, kterou jsi mi poslal.
- Pondělí 7. dubna 2003 v 19:03® Vaclav
-
MAF a Karlos: Když už jsme zde nakousli ty gumy, jsem v tomto ohledu podobně jako Maf až příliš zatížen na osvědčené, mnou prověřené značky. Relax, Mister Twister, Powerbait. V tomto bodě bych si s Mafem plácnul… K novým přistupuji jen opatrně, třeba na doporučení někoho známého.
- Pondělí 7. dubna 2003 v 18:53® Vaclav
-
MAF a Karlos: Pokud jde o podklad, rozhodl jsem se dát na Karlosovu radu, jaksi mi tam ta podkladová šňůra lépe zní. Lépe zní… Vida, jaké maličkosti mohou při rozhodování u začátečníka rozhodovat.
- Pondělí 7. dubna 2003 v 18:51® Vaclav
-
MAF: To já nevím, jak ten poměr bude v mém případě vypadat třeba za čtyři roky, ale vsadil bych se, že přívlač zůstane jedničkou, i když „never say never“. Pravdou je, že muška je vzrušující a aktivní technika lovu, ovšem to je přívlač také. Navíc v přívlači mám obrovský náskok, letité zkušenosti a i nějaké závodní „vavříny“. Cítím to tak, že moucha u mne zřejmě postupem času vytlačí plavačku a stane se mou hlavní doplňkovou (relaxační) disciplínou. Ale jak říkám, to je v tuto chvíli, až si vytáhnu na suchou mouchu prvního dvoukilového tlouště – cha, cha – mé myšlenkové pochody se pak možná budou ubírat jinou cestou a možná pak muškařinu zrovnoprávní s přívlačí. Muškařům se teď omlouvám, berte to, prosím, tak, že jsem letitý, snad i zatvrzelý „vláčkař“.
- Pondělí 7. dubna 2003 v 18:48@ Karlos
-
Maf:Já podklad získal s navijákem a povím ti že třeba na štiky bych se s vlascem docela bál kdyby nebyl novej.
- Pondělí 7. dubna 2003 v 18:44® Vaclav
-
Všem: Náš webmaster se dopoledne rozčílil, v Oznámení zanechal svůj vzkaz útočníkovi (který už je pryč), a nakonec výsledkem je – po tom útoku, o kterém víte – zabezpečení fotogalerie. Kdo bude chtít vložit fotky do galerie, musí si na adresy Chytej. cz napsat o přístupové heslo, bude mu na jeho e-mail od nás zasláno. Byla zvolena z pohledu návštěvníků i našeho co možná nejschůdnější cesta zabezpečení před možným zneužitím.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 13:47® MAF
-
lasty:Jasan není hranice,kterou bychom nepřekročili
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 13:44
-
MAF: To je neuveritelne, co vsechno je pro rybare pripraveno…
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 13:27® MAF
-
Lasty:Strímry v podobě raků na okouny a potočáky,barva rezavá,černá s rezavým klepetem a hnědý s černým klepetem,velikost 5 cm a 7 cm.
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 13:14
-
MAF: Jake raky?
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 13:13® MAF
-
Václav:No u mě je ten poměr přívlač-muškařina tak 50:50,muškařit začínám až v polovině června když začínají lipani. Jo Walles,Irsko,Skotsko a Anglie jsou vskutku země dravcům zaslíbené ale minimálně polovina revírů je"chyť a pust"takže by to mohlo být jednou z příčin. Jinak já měl ty gumy od Stormu taky chytal jsem na ně asi třikrát moc se mi nelíbila jejich nic moc pohyblivost ocásků,musel jsem je nastřihávat ale ani potom to nebylo valný. jinak barevně jsou vynikající,ale už bych si je nekoupil-toť můj názor,zůstanu u M&T,Relaxu a Power Baitů ty moje choutky dokonale uspokojí
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 12:38® Vaclav
-
Karlos: Gumy od Stormu jsem si koupi tři v listopadu, a všechny tři „zařvaly“ hned při prvním rybolovu, aniž bych na ně něco ulovil. Vlastně jsem ani neměl pořádně čas se s nimi v praxi seznámit…
- Pondělí 7. dubna 2003 ve 12:37® Vaclav
-
MAF: Díky, už se na ty řáčky těším. Je zajímavé, že ve Walesu a v Irsku – v relativně drsných krajinách – se loví tak velcí dravci, ať již pstruzi nebo štiky. Jinak muškařina mne čapla, ale přívlač samozřejmě zůstává jedničkou.