Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:18® Jakub
-
> dzandys: jsem zpět,vyspinkanej po noční,ještě to přesně nevím,v kolik pojedeme
- Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:10
-
> pepíno99: prectisi diskuzi a porad co mam delat dik
- Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:01® Bass
-
> pepíno99: Jo, myslim, že z našich vod jsem asi taky nic takovýho neviděl.
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:54® Marfin
-
(chodím hlavně na Vltavu, Berounku) a někdy zavítám i na jih…
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:54® Marfin
-
Ahoj všem! Chci se zeptat, jestli tu náhodou není nějaký vláčkař z Prahy. Zatím jsem spíš „bobkařil“ ale poté co jsem na jezeře jen tak z legrace nahodil bílo-červenýho rippera a až ke břehu ho 3× sledovala štika (ale nezakousla), tak bych rád zkusil nějakou změnu. Proto bych uvítal dobrou radu, protože jen tak se dá nejlépe nejlépe něčemu přiučit a vyvarovat se tak věcem jako jsou pokus-omyl! :o) Díky Marfin
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:49® pepino99
-
> Bass: no už sem se chtěl leknout že jsou ještě poctifci. No přeji hodně zdaru ale … ??? Pjeknýho wokouna lapil lapka tom co :o)) To jsem ještě nigdy neviděl
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:47® dzandys
-
Jakub:Jedete tam hned ráno na sedmou?
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:45® Bass
-
> pepíno99: zatim nic. o víkendu tam ale bude určitě někdo dřepět, tak rozhodim sítě.
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:36® pepino99
-
> Bass: co krabička nenašla se ??
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:16® Bass
-
vanus: vole
)
- Pátek 11. listopadu 2005 v 11:07® vanuz
-
bass: tusim ti to niekto pekne natrel s tymi ostriezami
)
- Pátek 11. listopadu 2005 v 10:56® dam
-
Jakub,Matrix: Čau pánové, Chrudimku kolem Tuněchod znám velmi dobře. Trocu víc s ní zamávala návštěvnost revíru a také stav vody v posledních 3 letech. S tím souvisí i rybolov na Seči. Poslední 3 roky je na podzim maximálně upuštěná z důvodu dodržení minimálního průtoku na Chrudimce pod ní. Toho samozřejmě využívá široká veřejnost, a tak se stalo, že okouni jsou na Seči téměř vyžraní. Není se co divit. Bral je tam každý a ve velkém. Bude to trvat delší dobu než se populace opět doplní. Pokouším se s tím něco dělat. Možná se povede nějaké mimořádné zarybnění ježatci, ale určitě to nebudou ještě ty krasavci. Mimochodem, každý rok nachytám mnoo okounů, ale odnesu si jich sotva deset. Je mi líto zbavit vodu tak krásných ryb. Obdobné to je na všech údolních nádržích, třeba na Křetínce.
- Pátek 11. listopadu 2005 v 9:41® Matrix
-
Jakub:TAk at se dari. Ted mam pocitace ale zase se musim jit ucit. cus…
- Pátek 11. listopadu 2005 v 9:38® Jakub
-
> Matrix: ani já,ale pojedeme ráno na celej den,takže času bude dost
- Pátek 11. listopadu 2005 v 9:37® Matrix
-
Jakub:tak tam by se dalo rict ze¨to neznam vubec…
- Pátek 11. listopadu 2005 v 9:34® Jakub
-
> Matrix: pojedeme asi ke Kuněticím
- Pátek 11. listopadu 2005 v 9:31® Matrix
-
Jakub:Cau, tak tam to neznam skoro vubec. Na labe moc nechodim a kdyz tak na feeder. Jsem koukal ze si byl na Seci a nic moc. to se docela divim. ikdyz mi kdyz jsme tam byli naposled(na 3 dny) tak taky nic moc..
- Pátek 11. listopadu 2005 v 9:29® Jakub
-
> Matrix: zdarec,já se zítra chystám na Labe k Pardubicím,neznáš to tam?
- Pátek 11. listopadu 2005 v 9:26® Matrix
-
Je to pekna, vis proti proudu se reka stava zivejsi(nad tim gumyvym splavem)Je tam pomerne dost malych jizku ale i par vetsich. pod nimi jsou nadherne hluboke proudy a vracaky…)Posledni dobou mi ale prijde ze je to tam cim dal horsi. loni docela pekne rybacky a letos vzdy jen par tloustu a sem tam mala sticka nebo okis pripadne potocak. Na druhou stranu od mostu(po proudu) se reka suzuje stava se divocejsi se spoustou hlubokych tuni a proudu. ale je tam spatny pristup k vode. brodit jde velmi spatne protoze je tam velke mnozstvi blata a pisku do ktereho kdyz se zapadne jde jen tezko dostavat ven. Ze brehu to taky neni nic moc protoze breh je docela vysoky s bujnou vegetaci takze jde jen tezko chytat. Preju hodne uspechu s timto usekem reky. Kdyby jste tam nekdy nekdo jel tak muzete dat vedet a sel bych zavlacet s Vami…
- Pátek 11. listopadu 2005 v 8:23® dzandys
-
matrix:To je jedno práskni co můžeš. Koukám tam na ní jenom z auta a nikdy jsem tam nikoho chytat neviděl. M
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:47® Matrix
-
Padis:To se divim ze vubec nekdo takovy zapadakov zna:o)
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:34® Padis
-
Matrix znám tento kraj
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:32® Matrix
-
Padis:Kousek od Chrudimi---Topol. to asi neznas…
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:25® Padis
-
matrix odkud jsi
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:50
-
> Big Mike: tak super budu se tešit pokud budes chtit pokecat hod mi to na osobku dame řeč paček shledaček
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:23® HaD
-
> Big Mike: někam na pařezy. domluvim se s Š. a dám vědět. možná bych jel taky v pondělí
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:17® BigMike
-
HaD: chytám se v pondělí! Kam bys tak zamířil? Kobylnice nebo jinam? V sobotu kouknu k Bořkovi na základnu a na pařezovky u Vltavice, pokud nebude mlha. Dám vědít.
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:02® HaD
-
> Big Mike: příští týden bych rád na Lipno
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:59® BigMike
-
Jak jde letos vláčka na jihu Čech, řekne mi někdo? Orlík, Lipno, řeky…
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:58® BigMike
-
doktor: koukal jsem, už ses sešel s pěknejma rybama,což? hmmm.
V sobotu jedu zas na Lipno, to by v tom byl čert abych už nezabodoval. Pak ještě v pondělí, možná ve středu a pak si to tam někde na větvi hodím)