Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. dubna 2003 v 9:36® MAF
MAF

Václav:Ještě k tomu potočákovi nemám o něm žádný podrobnější informace jen to že byl chycen ve Wallesu,ale je to nádhera.

Pondělí 7. dubna 2003 v 8:36® MAF
MAF

Václav:Dnes jsem ti poslal ty raky ve středu bys je měl mít.

Pondělí 7. dubna 2003 v 8:35® MAF
MAF

Václav:No Vašku vidím že tě to pěkně „čaplo“myslím tím samozřejmě tu muškařinu:-) to je dobře počkej za pár let budeš s úsměvem vzpomínat na tyhle chvilky kdy bylo všechno nový a nepoznaný:-) . Rychlospojka stačí tak maximálně 10 cm dlouhá,já osobně jao podklad používám 0.22mm vlasec a nemám s tím prozatím žádný problémy,co se týče návazců nekupuju je jsou to vyhozený prachy až jich utrhneš pár za den budeš krvácet,koupím vlasce a z nich si sestavím ujímaný návazec a vyjde mě to podstatně levněji a kvalita je stejná. Jinak s tím malováním to chápu já jsem taky od prosince ten nejhodnější a nejpracovitější domácí kutil ale vše končí 15.4. to už paní domácí ví a sestavuje mi pracovní plán právě do těch dnů volna,dalo to práci jí to „vysvětlit“ale už to pár let funguje:-)) )

Pondělí 7. dubna 2003 v 8:30® MAF
MAF

Jarda:Myslím si že je jenom dobře že ta „naše“choroba nejde trvale léčit nebo ne,byla by nuda dosáhnout maxima a pak už nic.-))

Neděle 6. dubna 2003 ve 21:45

Václav:S těma rychlospojkama,jsem měl stejný problém. Taky jich několik padlo než se mi to povedlo.

Neděle 6. dubna 2003 ve 21:30® Láďa

Karlos:Díky za podporu. Snad najdu někdy odvahu. Dám Ti vědět,nebo respektive Vám všem,až nadejde den D. To bude ta pravá komedie,Mr. Bean bude proti mě čajíček. Co se týče gum od Stormu,tak jsem je zkoušel,ale nic jsem nechytil. Brzy zůstaly ve vodě mým přičiněním,ale jinak vypadají velice dobře a slyším na ně samé chvály.

Neděle 6. dubna 2003 ve 21:04@ Karlos

Václav:Vašku máš nějaké zkušenosti s gumama od Stormu? ?

Neděle 6. dubna 2003 ve 21:03@ Karlos

Láďa:Aále prdlačku,Nic zas tak krutého na tom není. Vzpomínám si jak jsem se učil nahazovat u vody a jak mě to lítalo vysoko nahoru nebo pod nohy s patřičným důrazem na Smíchově u železničního mostu. Styděl jsem se vůbec nahodit aby se mě nesmáli. Po vojně to samé na Rozkoši daleké hody. Byl jsem zvyklý na řeku a stometrové hody byly nedosažitelné. Teď muškařina,to je úplně něco jiného,jiné náčinní a hlavně technika. Taky se s tím peru a člověk se učí celý život. Hlavně nezamrznout.

Neděle 6. dubna 2003 ve 20:21® Láďa

Václav:A vůbec Václave, jak se cítíš po tom víkendovém malování?Na pět let opět vystáráno a doma klid. Mě něco podobného teprve čeká,ale pokusím to posunout na další rok.

Neděle 6. dubna 2003 ve 20:17® Láďa

Václav:Teda Vašku jak tady pozoruji Tvoje trápení s muškařinou tak je mi Tě docela líto. A Karlos mi napiše,že není nic jednodušího než zakoupit cajk a jít na louku se naučit házet a hurá na ryby. Mám takový pocit,že můj strach zkoušet muškařinu je zatím oprávňený. Přeji Ti mnoho zdaru!!!!!!Ty to,ale dokážeš!!!!

Neděle 6. dubna 2003 ve 20:10® Vaclav

Ruda: Ten článek D. Havlíčka byl vtipný, líbil jsem mi.

Neděle 6. dubna 2003 ve 20:08® Vaclav

Karlos: . psal jsem „začátečnické názory“, ale myslel jsem samozřejmě „dotazy“. Názory si teprve utvářím…

Neděle 6. dubna 2003 ve 20:06® Vaclav

Karlos: Díky, já se touto korespondenčí cestou učím muškařit od píky, takže mi promiň ty začátečnické názory. O přívlači vím snad všechno, o plavačce toho vím dost, ale o mouše hrozně málo. Ale já to dohoním…

Neděle 6. dubna 2003 ve 20:03® Ruda

Václav: Díky za korekci mého článku. Pokud se týká Davida Havlíčka jsem si jistý, že má svoje články do Kajmana o sumcích na PC, takže duše sumcařů budou naplněny i na webu. Jinak co říkáš tomu snu co popsal v posledním Kajmanovi. Holt co se jiným zdá to odborník Jakub Vágner prožívá-máčo.

Neděle 6. dubna 2003 v 19:56@ Karlos

Václav:Myslel jsem si to. Nedávno jsem kupoval novou šňůru od Airfloa byla u toho jedna spojka,dlouhá a dost tvrdá. Kup si normální rychlospojky,dělají je i barevné takže je máš i jako indikátor záběru. Stojí asi 25–30kč. Jsou tam dvě takže je máš i na podklad. Posílám ti odkaz na info.

Neděle 6. dubna 2003 v 19:46® Vaclav

Karlos: Člověče, budu si muset pořídit nové rychlospojky, pokud jsou volně k mání. Mé první setkání s tímto důležitým muškařským doplňkem nebylo šťastné. Nejprve jsem to při manipulaci nějak roztřepil, a tak jsem to zkracoval, a pak znovu a znovu, až mi skoro nic z té rychlospojky nezůstalo. Mimochodem… Jakým způsobem se k sobě přichycují podkladová šňůra s vlastní muškařskou šňůrou?

Neděle 6. dubna 2003 v 17:48® Vaclav

Karlos: Ano, mail došel, ale hlásí mi to nějakou chybu, do té stránky se nedostanu. Zkus to poslat ještě jednou, nebo jenom napiš adresu. Díky moc.

Neděle 6. dubna 2003 v 17:40@ Karlos

Václav:S kroužkama by neměl být problém a podkladovou šňůru bych koupil orígo,vlasec bych nedával. Podívej se na ten obchod,došel ti mail?

Neděle 6. dubna 2003 v 16:54® Vaclav

Karlos: A ještě bych potřeboval radu ohledně podkladové šňůry… Co bys mi doporučil?

Neděle 6. dubna 2003 v 16:54® Vaclav

Mr. Fish: A není to Jasánek? Já jen, že do „Rudé vatry“ psal Jasánek. Pokud to nebude článek o vrazích z Wall Streetu, tak ať klidně něco napíše.

Neděle 6. dubna 2003 v 16:45

Václav: Zeptám se kámoše, jestli by taky něco nenapsal. Kdysi dopisoval do závodního časopisu Rudá vatra, he, he, he…

Neděle 6. dubna 2003 v 16:27® Vaclav

Karlos: A pokud jde o mikrokroužky… Jsou běžně k sehnání, nebo je s nimi stejný problém jako jsem zažil s fluocarbonem či podkladovou šňůrou?

Neděle 6. dubna 2003 v 15:08@ Karlos

Láďa:Aha,já myslel tu tvoji se štikou. Tak to bude asi Třebáň.

Neděle 6. dubna 2003 v 15:06@ Karlos

Václav:Prodávají je ujímané ale si to má smysl jen na suchou. Mám jeden,na konec jsem si dal mikrokroužek a na ten vážu nejslabší průmer k mušce. Ten se pořád zkracuje při převazování takže ten ujímaný je pořád stejný a vydrží dlouho pokud ho někde nesmotáš na větev celý. Jinak si to asi většina motá z různých průměrů. Někdy je to na palici,zvlášť když se zrovna vyhrabeš z řeky:-)

Neděle 6. dubna 2003 ve 14:39® Láďa

Karlos:Nevím,kterou fotku myslíš,ale vše je foceno na Berounce 2 Zadní Třebaň a Mokropsi. Vše je v blízkosti jezů.

Neděle 6. dubna 2003 ve 14:18® Vaclav

Karlos: Díky moc, tomu říkám odborná instruktáž na dálku (takové on-line kurzy muškaření), teď už to chápu, zítra si s tím pohraji, dnes pořád uklízíme celý byt po malování. Vážeš si sám návazce, nebo je kupuješ? Prý se prodávají bezuzlové, odlité… Po zkušenostech se šňůrou, podkladovou šňůrou a fluorocarbonovým vlascem jsem neměl sílu se na to ptát prodavačů na prodejnách.

Neděle 6. dubna 2003 ve 13:51@ Karlos

Václav:Ten pletenej provázek je dutý a do toho příjde konec šňůry. Krásně se roztáhne,pak tahem stáhne a drží jeko bejk. Prostě to na tu šňůru navlečeš a přetáhneš tu bužírku.

Neděle 6. dubna 2003 ve 13:48@ Karlos

Václav:Poslal jsem ti stránku na info.

Neděle 6. dubna 2003 ve 12:55® Vaclav

Karlos: Ok, pošli to. Ty to nazýváš punčoška, ale ona je to spíš úzký pletený provázek z nějakého nylonového vlákna… Pro mne to jsou „událostě“, kdyby alespoň člověk měl někoho ve svém okolí, kdo by mu to prakticky ukázal. Vůbec si neumím představit, jak to bude držet, když ten provázek (punčošku) přiložím ke šňůře a přetáhnu přes to kousek bužírky…

Neděle 6. dubna 2003 ve 12:10@ Karlos

Láďa:Ta Berounka je mě na fotce strašně povědomá,kde to bylo?