Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 ve 22:30
-
MAF:Čím to je,že mám úplně stejné noční můry a sny jako ty?:o)
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 19:46® Vaclav
-
Láďa: Díky za ty fotky, to víš, že se postupně upotřebí. Karlos: Mě taky bere víc ten lipan, u toho pstruha bych asi slzel, kdyby to byl potočák.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 19:31® Láďa
-
Václav:Zasílám Ti momentky zaseknutých ryb. Třeba se Ti hodí jako ilustrační foto. Jinak jsem dnes získal katalog Rapala 2003. Hodně novinek pouze v barvách. Co se týká modelů,tak pak je to DT ( Dives-to )ve velikostech 6 a 7cm. Měly by se údajně potápět do 3 a 5 m. A pak jsou to průsvitné Husky Jerk.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 19:29@ Karlos
-
Václav:No je fakt nádhernej. Ten pstruh mě moc nebere ale na prutě to musí být raketa.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 19:10® Vaclav
-
Karlos: Maf mi tu fotku poslal jako novoroční přání. Já na to zíral jako v Jiříkově vidění, mnul jsem si oči a hned začal zjišťovat, jestli to není fotomontáž. Ale ona to není, takže máš pravdu – je to lipan jako prase!
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 19:08® Vaclav
-
Láďa: To byla rychlost, člověče. Ale toho zabezpečení se zase tolik bát nemusíš, tedy aspoň doufám. Snad i potom tam půjdou umísťovat komukoliv fotografie, jen se to ztíží, což mi vadí, protože já razím filozofii jednoduchosti a naprosté srozumitelnosti.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 19:07@ Karlos
-
Maf:To je lipan jako prase,odkud to je?
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 18:50® Vaclav
-
Lukáš: Nechci a v tuto chvíli nemohu tvrdit, že to byl útok ze strany tzv. konkurence, i když já tvrdím, že mezi rybářskými servery konkurence nefunguje a dosud jsem o tom nepochyboval. Je tam ale jedna indicie… Jak říkám, zítra se tomu podívají na zub webmasteři, kteří jsou k tomu povolaní a jeden z nich má i mezinárodní zkoušky a licenci. Jsou to machři. Láďa: Fakt teď nevím, jaké zabezpečení tam kluci dají, ale nějaké bezpochyby.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 18:43® Lukas
-
Václav: Pane kolego, ani se mi nechce věřit tomu, že by u nás mohl takto fungovat konkurenční boj mezi rybářskými servery, že by ihned, jakmile zprovozníte pro rybáře další žádanou věc, se ji konkurence pokusila zdiskreditovat. Pokud by se to potvrdilo, bylo by to až příliš znepokojivé. Prosím, informujte nás po zjištění vašich analytiků o skutečném stavu věci.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 18:42® Láďa
-
Václav:Sakra,tak to abych rychle ještě něco poslal. Já a počítač nejsme velcí kamarádi a potom,bych to nemusel zvládat!!!!
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 18:30® Vaclav
-
Andrea: Zabezpečení tam bylo úmyslně jen základní, a to na mé přání. Webmaster na mě tlačil, abych povolil to nejpřísnější možné, což by ale mj. zkomplikovalo cestu k ukládání fotografií vám, návštěvníkům. Myslím, že po tomto útoku už se zítra se mnou nebude o ničem bavit a udělá z toho Pentagon.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 18:26® Andrea
-
Václav:Nebuď z toho rozladěný, takový trumbera se vždycky najde. Vy máte moc pěkné stránky a asi to někdo neunesl a závidí. Ta fotogalerie je náhodou dobrý nápad. Asi to bude chtít nějaké zabezpečení.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 18:20® Vaclav
-
Láďa: Zjistil jsem to před chvílí, je to asi práce nějakého hackera, já sám to v tuto chvíli neodstraním, webmasteři teď nejsou k zastižení, ale zítra ráno na to vlítnou a zjistí co a jak. Je mi smutno z takových zapruzených znuděných hošánků, kteří nemají nic jiného na práci než se nabourávat do systémů a vyrábět problémy. Jejich duševní život bych skutečně nechtěl žít. Zítra, až se na to kluci podívají, budu moudřejší, ale už teď mohu říct, což návštěvníci nevidí, že nám v administrační části zanechal tento vtipálek (nebo vtipálci?) posměšný vzkaz. Podle některých indicií nemohu teď ani vyloučit, že je to práce konkurence, což bych považoval za velice závažné. Jak ale říkám, zítra se na to podívají webmasteři, kteří z toho poznají daleko více než v tuto chvíli já.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 18:05® Láďa
-
Václav:Na Letné jem nebyl neměl jsem lístky. Fotbal to byl,ale slušný. Václave co se to tam na té galerii děje. Nějaké zmatky u fotografií štik( tvoje a ta na tom Jordánu)?
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 16:17® Andrea
-
Bože můj. Ze které galaxie pochází ten tvor na třetí fotce (popsané granuléééé)??? To je potvora. Už mám strach, jít si někam zaplavat, neukousne mi to nohu? No Bože…(Jsem zapřísáhlý ateista, až se bojím, že mě PÁN Bůh potrestá!)
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 15:41® Andrea
-
Bacilonosič:Jen jestli nepřenášíš ten smrtelný plicní virus. Moc se nepřibližuj k monitoru, ať se nám to sem nedostane. Jdu hledat roušku. pa.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 15:36® Andrea
-
MAF:Tvé rady na povzbuzení imunity budu muset vyzkoušet. Mno. ta Plzeň, to by šlo, ta mi chutná. Slivovice snesu jen nepatrné množstí, doutník. to bude nejhorší, možná se dříve zadusím, než to moji imunitu povzbudí. Ale asi to bude fungovat, když můj táta říká:Co je v lihu, to se nekazí a uzený dýl vydrží. Jestli to přežiju, zase se ohlásím.
- Čtvrtek 3. dubna 2003 ve 12:28® MAF
-
Václav:Já tam hodil taky dva,ale bohužel nejsou moji
,jenom mě není jasný proč se text a obrázek rozdělil na dvě samostaný části(u toho lipana).
- Čtvrtek 3. dubna 2003 v 9:03
-
Jarda K.: Jasne, stojaky jsou snad vsude povolene. Diky.
- Středa 2. dubna 2003 ve 23:05
-
Všem:Možná že jste si všimli,v nejnovějším Kajmanovi,úlovku candáta od Filipa Smeji. tak ten je právě chycen na té z menších přehrad v naší MO. To jenom na pochlubení,že tady na východě máme taky pěkné ryby:o)
- Středa 2. dubna 2003 ve 22:58
-
Lasty:Ano,tekoucí MP vody jsou ted hájeny všeobecným zákazem lovu. Mimochodem dneska jsem si to byl ověřit u prodavače v místním ryb. obchůdku,který má krajskou povolenku,a navíc jsem se dozvěděl že na ÚN Žermanice,nevím jestli ji znáš,je to už docela velká přehrada nejblíž u FM,se smí chytat celoročně. Jak je to v Čechách nevim.
- Středa 2. dubna 2003 ve 22:34® Vaclav
-
Láďa: Byl jsi na Letné? Já to viděl tak na 2:1 pro naše, bál jsem se toho, že je podcení. Takže tobě to vyšlo perfektně, což je zatraceně dobře, i když mně nakonec také, protože ve Fortuně jsem dával jedničku.
- Středa 2. dubna 2003 ve 20:10® Láďa
-
Václav:Tak jak to dnes tipuješ?Můj tip zní 4:0 a možná i více. A co rýma už povoluje?Zahájení se blíží,tak se musíš uzdravit i když si myslím,že by jsi vyrazil i nemocen,alespoň na krátkou návštěvu toho Tvého bohem zapomenutého potůčku.
- Středa 2. dubna 2003 v 18:15® Vaclav
-
MAF: Já bych tam mohl ještě nějakého tlouště, štiku nebo bolena přihodit, myslím do fotogalerie, ale spíš to chápu jako galerii pro návštěvníky. Takže jsem tam dal své úlovky na rozjezd, a teď už je to hlavně na vás.
- Středa 2. dubna 2003 ve 12:15
-
Jarda K: To znamena, ze na severni Morave jsou take ted vseobecne hajene tekouci vody? Na zapade Cech ano, ale v Praze ne. Jak je to v jiznich Cechach nebo ve strednich Cechach s tim vseobecnym hajenim na tekoucich mimopstruhovkach?
- Středa 2. dubna 2003 v 10:40® MAF
-
Václav:Jo to je osvědčenej recept ,který praktikuji několik let a zatím to pomáhá
. Právě kvůliva těm tloušťům jsem si myslel že DTF bude to pravé ořechové k tomu koncový návazec 0.16–0.18 s fluorocarbonu a myslím že brzy budeš dávat do fotogalerie(mimochodem díky za ní )další příspěvky.
- Středa 2. dubna 2003 v 5:43® Vaclav
-
Jarda K.: Na jednu cívku vezmu plovoucí DT, na druhou WF. Začnu tím DTéčkem, protože s mouchou chci hlavně dělat mimopstruhové řeky, nesmírně mne přitahují tloušti, jimž jsem již dříve propadl v přívlači.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 21:51
-
Láda:Neváhej. Jak jsi sám řekl:Netušíš oč přicházíš.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 21:49
-
Václav:Souhlasím s MAFem,DTéčko podle mě bude pro tebe jako začátečníka nejvhodnější. A později,jestli tě muškařina fakt chytne,si dokoupíš další(speciálnější) typy. Podle mě je DT klasika a základ.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 21:41
-
Lasty:Od 1. dubna se chytá pouze v naší MO Frýdek-Místek,což jsou dvě menší přehrady. Jedinou tekoucí MP vodou,v naší MO,je malá říčka vytékající z jedné z přehrad,ale tam už platí stejná pravidla jako v kraji. MP řeky tady máme nejblíž Ostravici nebo Odru až v Ostravě a ty jsou už krajské,a platí tam stejná omezení jako jinde. Snad v tom nemáš zmatek.