Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. srpna 2005 v 11:42® HaD
-
> Milky: kdybys nekecal
z rybiny jsem jedl za poslední měsíce jen salát z mořských příšerek…
- Sobota 13. srpna 2005 v 11:41® HaD
-
> Bass: vím jak rád posloucháš to, jak si někdo zachytal bassíky, tak se s tebou nemůžu o zážitky nepodělit
))
- Sobota 13. srpna 2005 v 11:38® Milky
-
> Bass: Neboj, on se polepšil a dal se na konzumní lofff. Já mu říkal, že Sv. Petr je naštvaný, že ryby chytá a nejí je!
)
- Pátek 12. srpna 2005 ve 20:44® Bass
-
HaD: Další zrádce ................. doufám že nic nechytíš
- Pátek 12. srpna 2005 ve 20:40® HaD
-
> Hrouzek: chtěl bych se věnovat i vláčce – bassíci a candáti by se měli začít bát
- Pátek 12. srpna 2005 v 19:56® Hrouzek
-
co jsem slyšel od Ládi tak problém,hodně najetých km po vodě atd… :o))
- Pátek 12. srpna 2005 v 19:49® ywan
-
ehmm, keď už ste pri bassoch – je to v špalnielsku problém alebo je to ako u nás s okišmi?
- Pátek 12. srpna 2005 v 19:43® Hrouzek
-
HaD-jo já už mám 2 Pop-Bass do Španěl koupený od Kamakatsu,moc pěhný a pujdou na ně u nás i boleni,cejtim to v kostech :o))
- Pátek 12. srpna 2005 v 19:15® HaD
-
> BASS: takže příští týden jsem ve Španělích a půjdu i po bassech. pak ti budu vyprávět, jaký je to s turbem na prutu
- Pátek 12. srpna 2005 v 19:14® HaD
-
> Big Mike: kdybys nekecal!
)
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:36® jiris
-
Lojza – diky, musim nejakyho lepsiho kropenace vyndat. Radsi kanibala nez kandidata
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:14® Bosanac
-
jiris: byl bych radsi s chycenim poradneho kandidata a nejake zubate , mam novou vodu na vlacku blizko baraku a tam jsou jen ted ignoruji veskere umele nastahy , je hodne r ybycek . Chce to strpeni do pristiho mesice . Mas pekne musky u konkurence .
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:06® jiris
-
Lojza – ok muj black horsy
Doufam, ze nas team bassovi na podzim natrhne prd…
))
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:05® Bosanac
-
jiris: El presidente , na tuto prezdivku . A ja se chystam na tri nocni , to zas bude narez , jsme vyprodany .
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 22:58® jiris
-
Lojza – jakou prezdivku?? Dnes jsem nebyl chystal jsem se na zitra asi prubnu gumy
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 22:46® Bosanac
-
jiris: konal se dnes masakr nebo ne ? Kde jsou fotky ? Doufam ze se nezlobis za prezdivku.
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 22:43® Bosanac
-
Big Mike: sebrat povolenku , podberak a pean . Bass: musim splnit plan petiletky jinak nebudu v oblibe pana prezidenta , ze jo pane prezidente.
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:39@ Big Mike
-
Také nyní nechodím, mám jiné starosti
)) Dnes jsem byl svědkem HaDova machrování. Přijel k nám na soutok řeky a potokem nachytat nástažky na sumce. Po 10 minutách měl 1 cejnka asi 30cm když mu přišel kapr
Na 0,16 se s ním zdržoval asi 5 minut. Když jsem ho odmítl vzít dom (a takovou jsem měl na něj chuť, ale..
), za šílených pohledů a komentářů dalších asi 5 přihlížejících toho krádného 2 kg šupináče vyhákl a pustil
radši jsem odjel – neměl podběrák, povolenku ani pean!!!! Co dodat?
)
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:35® Bass
-
Lojza: Já to taky vidim až tak na ten říjen, listopad ................. ale cíle nemáš zrovna skromný
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:26® Bosanac
-
Bass: nech prezidenta prezidentem , poridil jsem si vcera priblizovadlo – kombik Vectru , ani nemyslim na ryby . Ja su tak stastny. Okouni se budu konat asi az v rijnu , ted vitezi mouha na MP . A cil je padesatka , jedna staci
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:21® Bass
-
Lojza: Neboj, przident tvýho fanclubu, jiris je přesvědčen o tom, že si ještě do konce roku vyndáš minimálně 10 čtyřicátníků, tak že klid ..............
- Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:06® Bosanac
-
Bass: hezky okouni , nech neco i pro mne.
- Čtvrtek 11. srpna 2005 v 15:53® mirmen
-
detail hlavy:
- Čtvrtek 11. srpna 2005 v 15:53® mirmen
-
Pro někoho, kdo rád vláčí na mrtvou rybku, by mohlo být isnpirací třeba tohle (sice určeno na mořskou rybařinu, ale … )
- Úterý 9. srpna 2005 v 15:35® Tomik
-
Lipo: jo je sice tezsi je sehnat ale jsou naprosto cool! ICQ- je komunikační program skakni na viz. url a stahni si ho
- Úterý 9. srpna 2005 ve 12:05® Lipo
-
Tomik:ICQ?Nevim co to je?Chytas na orky?Taky bych je chtel vyskouset ale bohuzel nikde u nas v okoli je nemaji. Mozna bych si je mohl objednat po netu. Nevis nejakou adresu?Na nadrze taky jezdim. UN Orlik A nadrz Hracholusky. Ale moc se mi na nich nedari.
- Pondělí 8. srpna 2005 ve 21:07® Tomik
-
Já chtám na rs vysocina a taky vsude mozne na soukromkách. Velikost twisterů. já používám mikro twisteriky az po velikost 12cm. nejvic chytám na orky maj skvelej chod a stiky je moc nezažiraj protože vypadaj ve vode jako kdyby meili obrovskej ocas. Chytám jenom na nádržích řeky me moc nechytli. nemas ICQ?
- Pondělí 8. srpna 2005 v 15:01® Lipo
-
Tomik:jo a jestli to neni tajemstvi,jaky pouzivas velikosti twisteru??Ja od mikro twistriku az po 10cm gumy. Ale tlousti mi nejak na gumy nechtej brat. Mozna to bude rukama
Ale jak tam dam tpitku tak nemam o zabery nouzy. A co ty kde chytas??
- Pondělí 8. srpna 2005 ve 14:31® Lipo
-
Tomik-Tak ctyry litry. Kolovratek na to dam Schimano Exage 1000 s predni brzdou. Myslim ze ten bohate staci. A kde vubec chytas?Ja jsem od Plzne tak ze Radbuza,Mze,s kamaradem jezdime i na Otavu kousek za pisek,a pak zminovana ricka Merklinka. Super na Ul ale nic moc pro masare!!!
- Pondělí 8. srpna 2005 ve 14:19® Tomik
-
lipo: Já používám taky kevlar ale jen obcas, nekdy radsi nasadim velkyho twistera a doufam ze to stika nevezme moc hluboko,ale taky se mi to kolikrat vymstilo. Lanka nepouživám skoro vůbec. Bejttebou tak koupim na takhle malou ricku neco okolo 180, nebo i mensi 160 ale zalezi kolik penez do toho chces vrazit.