Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 13. srpna 2005 v 11:42® HaD
HaD

> Milky: kdybys nekecal :-D z rybiny jsem jedl za poslední měsíce jen salát z mořských příšerek…

Sobota 13. srpna 2005 v 11:41® HaD
HaD

> Bass: vím jak rád posloucháš to, jak si někdo zachytal bassíky, tak se s tebou nemůžu o zážitky nepodělit :-)) ))

Sobota 13. srpna 2005 v 11:38® Milky
Milky

> Bass: Neboj, on se polepšil a dal se na konzumní lofff. Já mu říkal, že Sv. Petr je naštvaný, že ryby chytá a nejí je! :-)) )

Pátek 12. srpna 2005 ve 20:44® Bass
Bass

HaD: Další zrádce ................. doufám že nic nechytíš :-))

Pátek 12. srpna 2005 ve 20:40® HaD
HaD

> Hrouzek: chtěl bych se věnovat i vláčce – bassíci a candáti by se měli začít bát ;-)

Pátek 12. srpna 2005 v 19:56® Hrouzek
Hrouzek

co jsem slyšel od Ládi tak problém,hodně najetých km po vodě atd… :o))

Pátek 12. srpna 2005 v 19:49® ywan

ehmm, keď už ste pri bassoch – je to v špalnielsku problém alebo je to ako u nás s okišmi?

Pátek 12. srpna 2005 v 19:43® Hrouzek
Hrouzek

HaD-jo já už mám 2 Pop-Bass do Španěl koupený od Kamakatsu,moc pěhný a pujdou na ně u nás i boleni,cejtim to v kostech :o))

Pátek 12. srpna 2005 v 19:15® HaD
HaD

> BASS: takže příští týden jsem ve Španělích a půjdu i po bassech. pak ti budu vyprávět, jaký je to s turbem na prutu ;-)

Pátek 12. srpna 2005 v 19:14® HaD
HaD

> Big Mike: kdybys nekecal! :-)) )

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:36® jiris
jiris

Lojza – diky, musim nejakyho lepsiho kropenace vyndat. Radsi kanibala nez kandidata :-))

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:14® Bosanac

jiris: byl bych radsi s chycenim poradneho kandidata a nejake zubate , mam novou vodu na vlacku blizko baraku a tam jsou jen ted ignoruji veskere umele nastahy , je hodne r ybycek . Chce to strpeni do pristiho mesice . Mas pekne musky u konkurence .

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:06® jiris
jiris

Lojza – ok muj black horsy :-)) Doufam, ze nas team bassovi na podzim natrhne prd… :-)) ))

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 23:05® Bosanac

jiris: El presidente , na tuto prezdivku . A ja se chystam na tri nocni , to zas bude narez , jsme vyprodany .

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 22:58® jiris
jiris

Lojza – jakou prezdivku?? Dnes jsem nebyl chystal jsem se na zitra asi prubnu gumy :-)

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 22:46® Bosanac

jiris: konal se dnes masakr nebo ne ? Kde jsou fotky ? Doufam ze se nezlobis za prezdivku.

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 22:43® Bosanac

Big Mike: sebrat povolenku , podberak a pean . Bass: musim splnit plan petiletky jinak nebudu v oblibe pana prezidenta , ze jo pane prezidente.

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:39@ Big Mike

Také nyní nechodím, mám jiné starosti:-)) )) Dnes jsem byl svědkem HaDova machrování. Přijel k nám na soutok řeky a potokem nachytat nástažky na sumce. Po 10 minutách měl 1 cejnka asi 30cm když mu přišel kapr:-)) Na 0,16 se s ním zdržoval asi 5 minut. Když jsem ho odmítl vzít dom (a takovou jsem měl na něj chuť, ale..:-)) ), za šílených pohledů a komentářů dalších asi 5 přihlížejících toho krádného 2 kg šupináče vyhákl a pustil:-)) radši jsem odjel – neměl podběrák, povolenku ani pean!!!! Co dodat?:-)) )

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:35® Bass
Bass

Lojza: Já to taky vidim až tak na ten říjen, listopad ................. ale cíle nemáš zrovna skromný :-)

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:26® Bosanac

Bass: nech prezidenta prezidentem , poridil jsem si vcera priblizovadlo – kombik Vectru , ani nemyslim na ryby . Ja su tak stastny. Okouni se budu konat asi az v rijnu , ted vitezi mouha na MP . A cil je padesatka , jedna staci:-)

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:21® Bass
Bass

Lojza: Neboj, przident tvýho fanclubu, jiris je přesvědčen o tom, že si ještě do konce roku vyndáš minimálně 10 čtyřicátníků, tak že klid .............. :-))

Čtvrtek 11. srpna 2005 ve 21:06® Bosanac

Bass: hezky okouni , nech neco i pro mne.

Čtvrtek 11. srpna 2005 v 15:53® mirmen

detail hlavy:

foto/diskuze/privlac/2005/th-img20043.jpg
Čtvrtek 11. srpna 2005 v 15:53® mirmen

Pro někoho, kdo rád vláčí na mrtvou rybku, by mohlo být isnpirací třeba tohle (sice určeno na mořskou rybařinu, ale … )

foto/diskuze/privlac/2005/th-img20042.jpg
Úterý 9. srpna 2005 v 15:35® Tomik
Tomik

Lipo: jo je sice tezsi je sehnat ale jsou naprosto cool! ICQ- je komunikační program skakni na viz. url a stahni si ho

Úterý 9. srpna 2005 ve 12:05® Lipo

Tomik:ICQ?Nevim co to je?Chytas na orky?Taky bych je chtel vyskouset ale bohuzel nikde u nas v okoli je nemaji. Mozna bych si je mohl objednat po netu. Nevis nejakou adresu?Na nadrze taky jezdim. UN Orlik A nadrz Hracholusky. Ale moc se mi na nich nedari.

Pondělí 8. srpna 2005 ve 21:07® Tomik
Tomik

Já chtám na rs vysocina a taky vsude mozne na soukromkách. Velikost twisterů. já používám mikro twisteriky az po velikost 12cm. nejvic chytám na orky maj skvelej chod a stiky je moc nezažiraj protože vypadaj ve vode jako kdyby meili obrovskej ocas. Chytám jenom na nádržích řeky me moc nechytli. nemas ICQ?

Pondělí 8. srpna 2005 v 15:01® Lipo

Tomik:jo a jestli to neni tajemstvi,jaky pouzivas velikosti twisteru??Ja od mikro twistriku az po 10cm gumy. Ale tlousti mi nejak na gumy nechtej brat. Mozna to bude rukama:-)) Ale jak tam dam tpitku tak nemam o zabery nouzy. A co ty kde chytas??

Pondělí 8. srpna 2005 ve 14:31® Lipo

Tomik-Tak ctyry litry. Kolovratek na to dam Schimano Exage 1000 s predni brzdou. Myslim ze ten bohate staci. A kde vubec chytas?Ja jsem od Plzne tak ze Radbuza,Mze,s ka­maradem jezdime i na Otavu kousek za pisek,a pak zminovana ricka Merklinka. Super na Ul ale nic moc pro masare!!!

Pondělí 8. srpna 2005 ve 14:19® Tomik
Tomik

lipo: Já používám taky kevlar ale jen obcas, nekdy radsi nasadim velkyho twistera a doufam ze to stika nevezme moc hluboko,ale taky se mi to kolikrat vymstilo. Lanka nepouživám skoro vůbec. Bejttebou tak koupim na takhle malou ricku neco okolo 180, nebo i mensi 160 ale zalezi kolik penez do toho chces vrazit.