Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:46® xycht
-
mirmen: no já už sem napsal do Gammarusu tak uvidim. kdyby to bylo do litru tak by to bylo supr,ale nevim nevim. bojim se že ne
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:40® mirmen
-
xycht – nemám tušení, ale odhadl bych to tak na půl litru přinejmenším ( vezmi do úvahy cenovou politiku Shimana, kde např. náhradní špička na feeder vychází snad něco k 800 Kč). Připočítej náklady na vyvázání oček a zhotovení šínek a můžeš počítat s cenou do litru.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:23® HaD
-
> Václav: jo, já když lanko, tak taky vesměs jen ty nejmenší průměry co existují. Doby, kdy jsem používal silná lanka jsou pryč. asi je to tím, že provozuju především UL přívlač a pak těžkou na sumce. Štik už jsem se před lety nabažil, že mě ani moc nebavěj a cíleně po nich moc nejdu, navíc je to pro mě tak trochu hloupá ryba. Jen párkrát v roce, ale stejně na ně jdu s UL cajkem. Něco jinýho by bylo, kdybych se na ně opět vypravil do Finska, což asi příští rok udělám. Pak se k silnějším opět přikloním.
- Pátek 5. srpna 2005 v 17:21® xycht
-
Chlapi nevěděl byste někdo kolik orientačně může stát horní díl k prutu Shimano Technium DF 2.40m 10–30g? díky
- Pátek 5. srpna 2005 v 16:23® Lipo
-
Ahoj vsichni priznivci vlaceni. vlaceni se venuji jiz osum let ale porad ne a ne najit ty spravna lanka. Porad se potykam s problemi. Pouzivam wolframova lanka ale cas od casu semi pri zdolavani ryby otevira karabin. Co pouzivate na stici zuby vy?
- Pátek 5. srpna 2005 ve 13:17® Vaclav
-
HaD: Ten Technosteel je dobrá záležitost, v rámci možného jedna z nejlepších věcí v této oblasti. Nejtenčí průměr používám i při ultralightu, vloni na republice mi třpytku s tím lankem v oblasti pomalu tekoucí vody vzal tloušť.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 13:14® HaD
-
> Václav: jo, to je asi ono. no budu ho muset jako svého „ligového šéfa“ požádat o další vzorky
)
- Pátek 5. srpna 2005 ve 13:09® Vaclav
-
Had: Od Zdeňka Vybírala je to právě ten Technosteel, který jsem začal vloni hodně používat v několika gramážích. Pak to jsou microlanka od Jaxona a na větší woblery to bylo právě Soft 7 (lanko nové generace). Ale to už není k mání, takže asi plně přejdu na Technosteel.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 13:05® HaD
-
> Václav: taky jsem se ke zkoušení ještě neodhodlal. na malý nástrahy to asi vůbec nebude, je to fakt drát. nejraději mám wolram-lanko, nebo Od Z. Vybírala z Lovy, ale nevim, jak se to jmenuje. Co dáváš Ty?
- Pátek 5. srpna 2005 ve 12:48® Vaclav
-
PV: Zdá se mi, že je moc tvrdý, ale v praxi jsem to ještě nezkoušel. Počkám, až se nechají slyšet ti, kteří už s tím mají praktickou zkušenost.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 12:42® PV
-
opbčas používám Hends, ale ten mi připadá tlustý, koupil jsem si taky lanko od Jaxona- ještě nebylo ve vodě a už vím, že to byla blbost- při uptahování uzlu se zkroutilo jako obyč. wolfamový lanko po delším používání. Ten Hard Mono: není to moc tvrdý?
- Pátek 5. srpna 2005 ve 12:14® Vaclav
-
Přichy: Hard Mono znám, měl jsem ho párkrát v ruce a o jeho vyzkoušení uvažuji. Ale zatím ne, zatím jsem ho nepoužíval. Uvidím, až budu mít k dispozici více referencí.
- Pátek 5. srpna 2005 v 11:15® zedus
-
> Přichy: Já mám hadr mono ještě z minulýho roku. Sehnal sem ho na spin and fly.
- Pátek 5. srpna 2005 v 11:09® Prichy
-
> Václav: venco a nezkousel jsi Hard Mono, je to takovej jako silnejsi vlasec (asi jina struktura) tez jej nemohu sehnat
- Pátek 5. srpna 2005 v 10:26® Ciffik
-
nevite kde bych mohl v ostrave sehnat orka twistry? diky moc
- Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 22:40® jaryn
-
používám kevsteel jako kostnak a spokojenost
- Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 14:04® Vaclav
-
hajan: Ano, kombinačky k tomu také potřebuji, ale právě při používání tohoto lanka mám tolik záběrů, jako u žádného jiného lanka. Vlastně jako kdybych snad ani lanko nepoužíval. Jinak si myslím, že je docela tenký a opravdu dost, jak jsem se přesvědčil, vydrží.
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 11:03® hajan
-
Václav: Co se ti na tom tak líbí, já už bych to nechtěl. Je to tvrdý jak prase, kroutí se to, třepí se to, a jak deklarujou, že se na tom pěkně vážou uzly, tak to fakt sorry. Bez kombinaček a štipek sem se ani neusral.
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 10:45® Vaclav
-
kostnak: Já teď (od loňska) používám Technosteel od firmy Lovy, a také Microlanka při ultralehké přívlači v oblasti se štičkami. Ale tu Soft 7 bych rád sehnal.
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 10:32® kostnak
-
ja som skoncil u kevsteelu od damu na 12kg. prijemny makky material a dobre sa viaze.
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 10:05® Vaclav
-
kostnak a hajan: Ano, Soft 7 je jeho označení – stříbrné pletené lanko na černém kotouči (cívce). právě mi došly zásoby z minulých let, jsem zvyklý ho používat řadu let, trochu mi to chybí.
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 9:25® hajan
-
Vaclav: Jestli myslíš SOFT 7, tak to jsem si jednou a naposledy objednal, ale jak říkáš ten inzerát jsem už taky dlouho neviděl. Doma někde budu mít na ně kontakt.
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 9:05® kostnak
-
> Václav: co to malo byt za lanko? mam doma asi 10roznych druhov . v navine i hotove navazce.
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 9:00® Vaclav
-
Pánové, sháním už dva měsíce marně Lanko nové generace. Zasílala ho kdysi na dobírku firma Bonest, která pravidelně mívala inzeráty v Rybářství, už několik měsíců tam však ten inzerát nebyl, objednávky nevyřizuje… Neviděl ho náhodou někdo z vás někde na pultech prodejen? Nemáte nějaké info o osudu těchto lanek?
- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 7:36® Lovec
-
> Big Mike: co haxna sportovče?
- Středa 3. srpna 2005 ve 22:55® Stavba
-
Big Mike – no jestli je rozdavas tak to ja bych si nakyho vzal…
- Středa 3. srpna 2005 ve 22:54® Prichy
-
> Big Mike: chces ty barvicky? posles balzu?
- Středa 3. srpna 2005 ve 22:43@ Big Mike
-
Jaryn: jsem rád, že chodí, dyť jsem je ladil dost dlouho
A že nelapají? Na to už jsem si zvykl, tak je rozdávám
))
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:22® jaryn
-
Big Mike – ty woblery chodí dobře, díky, Mají, ale jednu vadu nic jsem nechytil
- Středa 3. srpna 2005 v 18:47® Bažus
-
Tomik:Mám od dubna Equs Micros DX 215 0,2–5 g a je sqělý.