Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. července 2005 ve 22:47® Bosanac
-
jiris: zahradu mam, je ale nepouzitelna , ve ctvrtek ti zavolam a domluvime dle pocasi kde budeme chytat .
- Středa 13. července 2005 ve 22:40® jiris
-
Lojza – pocitam s tebou, teda bydli v Letnanech, tak nevim jak to provedu, mas zahradu??
- Středa 13. července 2005 ve 22:36® Bosanac
-
jiris: stredu a ctvrtek mam denni , pa-ne mam volno tak se ozerem
. Muzeme zkusit Labe , tlouste , parmy , na stojacich okouni neberu ale taky se da zkusit . Tel. je v karte.
- Středa 13. července 2005 ve 22:34® anal
-
uz tri roky pouzivam power pro 20,15a9 kg no som s nou mimoriadne spokojny . FL ani whiplesh uz nechcem ani zadarmo!!!!
- Středa 13. července 2005 ve 22:33® jiris
-
doktor
Lojza – kua, uz te tady vyhlizim dlouho
) co jelcaci?? Pristi ctvrtek az nedelu jsem v Praze!!! Co podniknem??
- Středa 13. července 2005 ve 22:30® doktor
-
jiris: Ja už s tým uväzujem košíky s rastlinami v jazierku aby nesfúklo.
- Středa 13. července 2005 ve 22:30® Bosanac
-
jiris: sber se konal na MP , ale nic pres 50. I takto nebylo spatny.
- Středa 13. července 2005 ve 22:25® jiris
-
doktor – ja jo, misto dratu
- Středa 13. července 2005 ve 22:17® doktor
-
jiris: Presne pre neočakávané pretrhnutia mimo uzla som do nej nechcel ísť ale naj je sám vyskúšať. Možno som trafil sériu ale ešte nepretrhol a ťahal všeličo.
Ale nič nemení na veci, že si už fireline nekúpim.
- Středa 13. července 2005 ve 21:57® jiris
-
zedus – a jeste jak jsem rval tu plandu pro kterou sem si pristi den sel, neprdlo to v uzlu, ale tak pet metru od nastrahy..... jeste ted ji mam v kapse
- Středa 13. července 2005 ve 21:56® zedus
-
> jiris: Ne je fakt divná, když sem ji doma zkoušel, tak vydržela dvě navázání v pohodě a při třetím praskla jako niť, nedá se jí věřit.
- Středa 13. července 2005 ve 21:53® jiris
-
zedus – pravda je ze to bylo necekany, ale stejne jak to moh servat to nechapu…
- Středa 13. července 2005 ve 21:53® jiris
-
zedus – je jedno jaka to byla ryba, na tom nesejde. Nechapu jak to moh servat??!!
- Středa 13. července 2005 ve 21:49® zedus
-
> jiris: No tak jesli myslíš toho tološe, tak to bych asi nechal plavat.
Ale souhlas, šňůra je napikaču.
- Středa 13. července 2005 ve 21:44® jiris
-
Big mike – normalne mi to upalila ryba, je to snurou.
- Středa 13. července 2005 ve 21:42® Lerak
-
BM : Kde jsi lovil ?
- Středa 13. července 2005 ve 21:33@ Big Mike
-
Jiris:napiš mi to do osobky, tady to zapadne a má paměť, to je kapitola.
Chose: jasně, kup mije. Psal jsem výrobci a nikdo se ještě neozval, tak mi je vem, díky!
Fire line je citlivá na uzel, teď jsem to vymákl a drží jak židovská víra!!!! A jestli 0,17 trháte v ruce, je někde chyba! Nepřetrhnu ani 0,12.
Mám krizi! Dnes bez záběru!!!!
- Středa 13. července 2005 ve 21:21
-
Jo, a ještě: má nějakej vliv barva šňůry? Třeba u FL zelená nebo červná, případně fluo barvy
- Středa 13. července 2005 ve 21:20
-
Nemáte někdo informace o tom, že se momentálně v některých, i kamenných, obchodech prodává FL za 3,70/m. Je to akcí firmy nebo je to špatná várka? Prodává se to v Brně u Zábranskýho a na netu u Braunstara
- Středa 13. července 2005 ve 21:01® jiris
-
svejk – fireline je dobra, ale musis se trefit na dobej kus
- Středa 13. července 2005 ve 20:58
-
hm
, tak jsem si moc nepomohl. V recenzi jsem našel s lepším výsledkem FL než Whip. tady je to skoro naopak. Tak nevím. No nic, nespěchám, budu zhánět ještě chvíli nějaký „rozumy“
)
- Středa 13. července 2005 ve 20:38® doktor
-
jiris: Práveže o tom neviem nič, objednal len woblery, rád by skúsil ale asi z toho nič nebude.
- Středa 13. července 2005 ve 20:25® jiris
-
doktor – ad mejl – nevim me se to netykalo, ja od toho sel pryc… Ja myslel ze to uz prislo, kdyz si sem fotil ty riperry?? Ted jsem zmatenej
- Středa 13. července 2005 ve 20:20® zedus
-
Jo a taky netvrdím, že je každá firelajna tak špatná, to že je jako drát se mi docela líbilo, aspoň nedělá paruky. Na sumíky by byla dobrá. Na chytání jiných ryb beru silon.
- Středa 13. července 2005 ve 20:20® jiris
-
NEJLEPSI SNURA JE SILON
)))))))
- Středa 13. července 2005 ve 20:15® doktor
-
jiris: A máš mail.
- Středa 13. července 2005 ve 20:14® doktor
-
jiris: Spider a maxilon sa chystám skúsiť. Maxilon ale v SR nezoženiem asi, nevidel. Fireline na 17kg je tuším 0,22? Tu mám teraz na sumce a píšem názor. Drží, reže takže asi máte zlú várku. Ale v obchode sme ju dali na dig. váhu, ťahali, prdla nad tou kovovou slučkou čo sa viaže bezuzlovo pri 9,9kg! Fire line už nekúpim.
- Středa 13. července 2005 ve 20:10® doktor
-
Whiplash je fajn, oproti fireline je hrubšia. Na ťah je super a na oder slabá, na prekážke sa hneď trhla. Je mekučká, lahšie zamotá, bledne, roztrapká sa, zoderie sa, saje vodu. Zodral za necelú sezónu. Ale bol celkom spokojný, musel ale preväzovať poškodený koniec pre istotu a aj kus nad, takže straty ak nechcel riskovať stratu ryby. Fire line je tenšia, nesaje ale nemám ju rád lebo hnusná tvrdá a naj mi vadí, aká je hlučná na očkách SIC aj aluminiumoxid. Podozrievam ju, že plaší ryby. Ale možno sa mi len nedarí.
) Rapala celkom OK vadí len to, že citlivá na kvalitu uzla, treba dať pozor pri viazaní a doťahovaní a jej ploský prierez, tiež niekedy hlučnejšia ako predstavujem. Ale celkom dobre prežila i vláčku v mrazoch aj keď sala a mrzla.
Ale pevná a neodrala.
- Středa 13. července 2005 ve 20:06® zedus
-
> doktor: No jiris za mě odpověděl, protože s mým prutem a firelajnou nachytal víc jako já, je to šmejd, někdy drží jako čert a pak prdne úplně nesmyslně pod malým tlakem. Hold sem měl smůlu, půjdu ji reklamovat.
- Středa 13. července 2005 ve 20:02® jiris
-
doktor – no zeduse nezklamala spis me, a to vic nez hodne!!!! Chytam totiz z jeho prutem vic nez on. Asi nejaka vadna varka, firelinka na 17 kg (±) se trha v uzlu pri zatizeni 1 kg pretrhnu ji v ruce jako nit!!! Netvrdim, ze takovy jsou vsechny. Proste je na ho. o Ja osobne bych sel do whiplash, maxilon nebo spiderwire.