Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 21:27
-
Tak mám zahájení na MP úspěšně za sebou. Byla to paráda,počasí vyšlo a ryby taky braly. Za 3 a půl hodky 6 kapříků(2 do 40 a 4 od 42 do 48cm)a 2 cejni kolem 30cm. Jediné co bylo škoda že dost foukal vítr,takže to bylo o položené. Ale na 22 vlasec a měkké pruty to bylo taky fajn.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 20:34® Láďa
-
Václav:Musíš ten heřmánek smíchat s tím Sanorinem a nechat přejít varem a inhalovat čtyřikrát denně. Opravdu to pomáhá.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 20:24® Vaclav
-
Láďa: Zkusím tvůj recept, protože už začínám mít obavy z toho, že s tím budu zápasit až do pstruhové zahájení. To víš, teď si to budeme předávat v rodině…
- Úterý 1. dubna 2003 v 19:17® Láďa
-
Václav:Umístění proběhlo bez problému a vypadá velice dobře úprava celé galerie. Jenom doufám,že se skutečně nebudou objevovat fotografie o kterých jsme nedávno diskutovali. Co se týče Tvojí rýmy,tak mě osobně pomáhá inhalace heřmánku a těch nejděsivějších nosních kapek"sanorin". Většinou druhý den je to lepší a další den po rýmě ani památka. A to i opravdu při silných rýmách.
- Úterý 1. dubna 2003 v 18:58® Vaclav
-
MAF: Člověče, když čtu, jak udržuješ imunitu svého těla, tak se ani příliš nedivím, že se k tobě bacily nepřibližují. I když vyhmátli tě, prevítové, v nedbalkách… Já už nakazil celou rodinu a dvě kolegyně v práci. Platí teď, že kdo se blízko mé rýmy ocitne, usne a až za dlouho procitne. Momentálně jsem bacilonosič. Mimochodem, vůbec neplatí rčení, že neléčená rýma trvá týden a léčená sedm dní. Já už ji léčím jedenáctý den a pořád se jí nemohu zbavit!
- Úterý 1. dubna 2003 v 18:09® Vaclav
-
Láďa: Doufám, že to bylo bez problémů, myslím to umísťování. Všechny „mouchy“ jsme se snažili dost dlouho vychytávat, tohle je asi třetí nebo čtvrtá verze té galerie. Zdá se, že se to brzy začne zaplňovat, což je dobře.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 14:17® Láďa
-
Václav:Gratuliji ke zpuštění fotogalerie. Hned jsem si dovolil umístit dvě fotografie,ale ke zkvalitnění obrázku uvažuji o zakoupení digitálního přístroje.
- Úterý 1. dubna 2003 ve 14:15® Láďa
-
MAF:Chlapi jak Vás tady poslouchám(respektive čtu),jak ty uvázané mouchy a strímry vypadájí pěkně,tak snad se to naučím a půjdu do toho též po vzoru Václava. Zřejmně netuším o co přicházím!!!!
- Úterý 1. dubna 2003 v 11:08® MAF
-
Karlos:V jednu hodinu se tady u mě má zastavit BASS,přinesl jsem mu ukázat vyvázaný raky z peří je to absolutní špička,myslím si že se z nich pstruzi a okouni pominou
,můj pan „peříčko“mi přinesl v sobotu novou kolekci strímrů je tam asi 12 kousků,prostě nádhera to se musí vidět. Už se těším až je 16. protáhnu někde pod kořeny
- Úterý 1. dubna 2003 v 11:03® MAF
-
Václav:Tak tedy pokud to tvé finace dovolí je samozřejmě ideální koupit šňůry obě ale pokud bych se měl já rozhodnout pro jednu šel bych do DTF právě pro její lehkost,kterou zmiňoval Mirek,myslím že jsi psal že se chystáš na velké jelce a neumím si dost dobře představit chytat je s torpédem,přeci jenom nejsi ještě tak vyházený a ta šňůra je poměrně těžká takže je i hlučnější coto znamená pro lov opatrných jelců(a nejen jich)si asi odvodíš sám. DTF je po stránce ekonomické poloviční právě kvůliva možnosti otočit jí,se „šestkou“se nechá již slušně daleko nahazovat a na krátkou nymfu se mi zdá taky dobrá. Já jí používám v 80%.
- Úterý 1. dubna 2003 v 10:57® MAF
-
Láďa:To ti povím to je tedy ranec,ale poptám se kolegy jestli by to nevzal se mnou napůl,když ne počkám si 14 dní a uvidím. Pokud by nebyl levnější šel bych tady do toho. Díky moc za ochotu.
- Úterý 1. dubna 2003 v 10:55® MAF
-
Andrea:Neříkám,že by společné pocení s Vendou bylo špatné,ale přeci jenom je to trošku z ruky
Já jsem byl a jsem po stránce fyzické v pořádku(se stránkou duševní je to horší)já jsem opečovával nemocnou rodinu víš
,apropo vitamíny nepapám svůj imunitní systém utužuji Plzeňskou dvanáctkou,moravskou slivovicí a Kolumbijskými doutníky takže na mě jen tak něco nevleze
- Úterý 1. dubna 2003 v 8:38
-
Jarda K.: To se u vas na severni Morave oteviraji stajate vody, nebo tekouci MP? V kazdem kraji je to asi jiny, spatne se v tom orientuji…
- Úterý 1. dubna 2003 v 6:51® Mirek
-
Václav: WF šňůra lépe létá a hodíš s ní dále, to má Karlos pravdu. Na druhé straně, má zase trochu hlučnější dopad. DTčko se hůře ovládá i při lovu na krátké vzdálenosti, ale položíš ji jemněji na hladinu. WFko můžeš použít o číslo těžší. Nemožnost otočení WF je jasná. Fakt je, že nejpoužívanější šňůrou je plovoucí DT. Tak a teď se v tom vyznej.
- Pondělí 31. března 2003 ve 21:54
-
Tak zítra je u nás otvírání sezóny na MP vodě. Bohužel se k vodě dostanu až tak na 12(škola),ale i tak už se nemůžu dočkat. Už se těším až jim pěkně se splávečkem proženu šupinky. Jenom ale,aby mě nezradilo to počasí. To náhlé ochlazení asi moc dobré nebude. Ale hlavně že zas budu u vody. Večer podám zprávu jak jsem dopad. Petrův zdar.
- Pondělí 31. března 2003 ve 21:51@ Karlos
-
Václav:Maf ti k tomu poví svoje.
- Pondělí 31. března 2003 ve 21:32® Vaclav
-
Karlos: Asi to tak udělám, ostatně mám dvě cívky na kolovrátku. Pak sám uvidím.
- Pondělí 31. března 2003 ve 20:36@ Karlos
-
Václav:Mě víc vyhovuje WF,Má těžiště víc vpředu takže pěkně cítím jak táhne což je pro mě nezkušeného důležité kvůli načasování hodu. A hodíš dál. Chce to vyzkoušet obě a uvidíš. DTčko můžeš ale po čase otočit když jeden konec zničiš.
- Pondělí 31. března 2003 v 19:57® Vaclav
-
Karlos: Všichni mi ale doporučují oboustranně ujímanou… Tak, a mám brouka v hlavě.
- Pondělí 31. března 2003 v 19:17@ Karlos
-
Maf,Jiří:Tak jsem konzultoval ten fluorocarbon s kámošem. Na mouchu nic jiného nepoužívá.Říkal že rozdíl je víc než znatelný hlavně na stojácích,je perfektně potápivý ale křehký. Stačí prý při házení brnknout o větvičku a návazec je v háji,přitom při záseku a zdolávání drží.
- Pondělí 31. března 2003 v 19:08@ Karlos
-
Václav:Kup si torpédo,líp se s tím háže.
- Pondělí 31. března 2003 v 18:46® Vaclav
-
Karlos: Díky za tu rychlospojku, vysvětlil jsi mi to pěkně, nekomplikovaně, což já potřebuji. Příští týden jdu kupovat šňůru, pak začnu trénovat…
- Pondělí 31. března 2003 v 18:45® Vaclav
-
Andrea: S MAFem jsme se spolu nepotili, tak nám to neměj za zlé. On je to teda, božínku, takovej okatej kluk… Ne vážně. Já se potil vedle své ženy, stejně jako on (tedy myslím). Jinak už se s tím peru 10. den, pořád mne bolí v krku a rýma se netenčí. Léky nezabírají. Jestli já nebudu mít ten záhadný virus z Asie…
- Pondělí 31. března 2003 v 18:39@ Karlos
-
Andrea:no to máš pěkně odvážné představy
- Pondělí 31. března 2003 v 18:38® Vaclav
-
Petr: Ok, jsem velmi rád, že jste mi svůj názor a směr oné reakce vysvětlil. Máte pravdu, že západní Čechy jsou v některých bodech zaostalé, sám se nyní snažím v této záležitosti něco podnikat. Nelidského nic určitě neprosazujete, já sám mám ale pocit, že v řadách samotných zájmových a sportovních rybářů chybí jednota, schopnost táhnout za jeden provaz, i když prakticky všichni volají po nejrůznějších změnách. Chce to zformulovat a argumetnačně připravit několik návrhů, a ty pak jednotně podporovat. Jiný postup, a to mi věřte, nemá šanci na úspěch a vyvolá spíše opačnou reakci.
- Pondělí 31. března 2003 v 17:21® Andrea
-
MAF:Tady je to samej moribundus, asi se budu muset předávkovat vitamínama, abych to nechytla. Že vy jste se potili s Václavem, aby byla léčba rychlejší?
- Pondělí 31. března 2003 v 17:08® Láďa
-
MAF:Dnes jsem hovořil s chlapama od Kajmana ohledně té Korušky(smelt)a málem jsem si sednul na zadek. Cena za 250ml cca 500Kč no to je strašné,ale dokážou to sehnat levněji,tak se mám zeptat za 14 dní. Jinak tahle příšernost za nehorázné peníze by se dala sehnat údajně dříve,ale je to taky na objednávku.
- Pondělí 31. března 2003 v 15:17® Petr
-
Václav: Já jsem samozřejmě nemyslel Dr. Skálu, ale ostatní masaře co zřejmě hlasovali, osobně mám pocit, že jejich představa si za týden odvést od vody dvě ušlechtilé ryby je nemyslitelná. Myslím celkově alibismus v tom, že se musí diskutovat a přihlížet atd. Prosim Vás k čemu, v Praze to funguje tak proč to nemůže fungovat tady alespoň na určitých úsecích. Např i Vy, závodíte a nemáte defakto kde trénovat, to máte jako když by nám fotbalistům řekli, že v rámci tréninku se máme 1/2 roku na fotbal dívat v TV nebo hrát Play-stacion. Nebo zákaz lovu na řekách, to platí snad také jen v ZČ. Prosazuji s kolegou Gašparem něco nelidského, že jste ostatní tak otupělí. Catch and realese Petr
- Pondělí 31. března 2003 ve 13:02
-
MAF a Vaclav: Prave ze jsem cetl, jak s Vaclavem o tom premyslite, tak jsem myslel, jestli uz jste pokrocili dal.
- Pondělí 31. března 2003 v 11:41® MAF
-
Jiří:Tohle téma mě taky"trápí"pátrám po něm už od prosince,ty fluorocarbony mají obecně menší pevnost,ale třeba Vanish tenhle problém celkem vyřešil parametry jenž uvádí jsou velmi slibné,ale nikdy jsem to nezkoušel v praxi,chci to zkusit letos na muškaření i na vláčku.