Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 11. července 2005 ve 21:48® Bosanac

jiris: nevim , mam libru , musim se zeptat svary myslim si ze je on ma. Dostals nabydku na ni?

Pondělí 11. července 2005 ve 21:40® jiris
jiris

Lojza – nevis neco o tice camry?

Pondělí 11. července 2005 ve 21:16@ Big Mike

Přichy: ale kde se dají ty plasty z východu koupit, Já jsem asi 3 někde sehnal, doladil a chodí. Možná tady by se dalo spíš něco podniknout:-) Koupit celý kontejner, jen je upravovat a jako superchodící je s mírným navýšením prodávat:-)) )

Pondělí 11. července 2005 ve 20:25® Prichy
Prichy

> mareky: mno, abych rekl pravdu, tak jsem o tom uvazoval, ale pri pouziti balzy se rozhodne nedostanu na cenu plastovych vylisku z vychodu (nehodnotim-li chod). Tak asi tak. Chystam vyrobu popu a gum. Nejake popy mozna pujdou i do sveta, ale az uvidim …

Pondělí 11. července 2005 v 16:14® Padis
Padis

Big Mike neboj se zlepší se to já jsem na tom stejně.Řeky kalné silný proud od zahájení je voda stále kalná.

Pondělí 11. července 2005 ve 14:10@ Big Mike

Martin: tak to jsme letos dvá! tedy malých prdloušů mám dost, ale pěknou rybu asi nelapnu!
A novinky, barvy? Včera a předevčírem jsem si barvil woblery už ouplnýma fantasmagoriema, tak jen co zaschne lak, prubnu, ale už nevěřím ničemu. A to jedu tak 50% gumy. řeka zakalená, tak spíš fluo barvy, ale i přírodní nebodují. Asi rok, kdy jsem v špatnou dobu, se špatnou nástrahou na špatném místě a mám totál špatné ruce, odhad vody a tak nějak:-( ((

Pondělí 11. července 2005 ve 12:31® mareky

prichy: cau. spechy ta odporucil,ze vyrabas voblery. chcel som sa spytat ci ich aj predavas. dik :-)

Pondělí 11. července 2005 ve 12:04® MARTIN

Jo ještě jedna věc. Jsem z Vyškova takže vláčím spíš na rybnících. Poradte mi někdo vláčku na svratce, nebo svitavě a v okolí Brna ať nejezdím úplně naslepo. Dík.

Pondělí 11. července 2005 ve 12:00® MARTIN

Pánové, jsem zatím bezrybka. Vláčím hlavně gumičky, ale zatím nic. Nemáte nějakou letošní novinku ohledně barev. Skouším kopítka, smáčky, klas. twistery ale nic ?POMÓC !

Neděle 10. července 2005 ve 23:01® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Lojza: Já byl dnes taky rád za pár okyšů :-)

Neděle 10. července 2005 ve 22:59® willIam

> Lojza:i okouni potesi…

Neděle 10. července 2005 ve 22:55® jiris
jiris

Lojza – aspon neco ;-)

Neděle 10. července 2005 ve 22:47® Bosanac

jiris: vratil jsem se pred chvili , kandidat se nekonal jen nekolik okounku kolem 25–28 cm na velkeho ryppera .

Neděle 10. července 2005 v 18:15

Zdravím, tak jsem byl dneska vláčet na Dyji, pod jedním jezem. Jeden Jesen 33, 3× zásek a jízda asi 30–40metrů potom se dvakrát vypnulo a jednou utrhlo. Od místních jsem se dozvěděl, že tohle byl na 99,9% tolstolobik. Záběry se podobali jako vejce vejci. Nejdřív úprk do středu řeky a potom s proudem bůhví kam. I když jsem s ním běžel co to šlo, tak mi vymotal půl cívky a konec. Ani jsem ho neviděl. Kamarád, co byl se mnou ho měl taky několikrát, ale vytáhli jsme ho jenom jednou. Asi po 200 metrech putování okolo Dyje. Naštěstí měl FireLine-ku a né jako já 0,18 monofil:-)) Samozřejmě, že to byla náhoda a byli zřejmě podseknutí:-(( teda alespoň ten poslední byl za ocas. Asi dám na jednu cívku pletenku:-))

Sobota 9. července 2005 v 11:34@ Big Mike

Švejk: no, u nás je jich zase dost a neberou:-)) ) A to si myslím, že už něco umím:-)) ) Koukni tady do historie fóra, tam je článků a debat o různých stylech a nástrahách opravdu dost.

Jinak jak koukám, všichní u vody, já v práci a po obědě na borůvky. snad začne lejt a pojedu k vodě!

Sobota 9. července 2005 v 10:11

Big Mike: Na Vltava. cz ji mají za 265,–kč, uvidím ještě v pondělí za kolik ji budou mít v „kameňáku“ v Brně. Rád bych už konečně něco chytil.:-)) I když tady v okolí Brna těch revírů moc není:-(

Sobota 9. července 2005 v 9:06@ Big Mike

Švejk: je to bomba, koukni tady na recenze knih, něco málo jsem tam o tom napsal a je to opravdu to nejlepší, co za ta léta tady o přivlači vyšlo. Nebo zajdi do knihovny a třeba tam mají nějaké knihy od Frause nebo foxu(viz nabídka nakladatelství vlevo na této stránce). A myslím, že se dočteš o fšem:-))

Sobota 9. července 2005 v 7:45

Big Mike: Dík za tip:-)) , v pondělí pro ni jdu, snad to pomůže:-)) )

Pátek 8. července 2005 ve 23:08® jiris
jiris

doktor – to vypadal ten fuzik vetsi :-)) az se budes nudit tak to nainstalujem, ok..

Pátek 8. července 2005 ve 22:59® doktor

Big Mike: Ja len jeden záber cielovej rybky, jeden fúzik 103cm. Malých zúbkov nerátam. Ale tuším to aj dosť flákam,snažil 10dní. :-) jiris: napíš maila, ale skúsim to nainštalovať.

Pátek 8. července 2005 ve 21:11® jiris
jiris

doktor – sakrble uz si doma nainstaluj icq!!!!

Pátek 8. července 2005 ve 21:08@ Big Mike

Doktor: koukám, že letošní sezóna se nám povedla zatím stejně!!! Já alespoň tedy jaksi boduji jinde. Asi to tak ten nahoře chce:-)) )

Pátek 8. července 2005 v 19:37® doktor

red: Neviem. Ja sa zatial trápim, netuším kam ísť aby to nebolo len hádzanie do vody. :-) Musel by nás niekam zobrať kostnak. :-)

Pátek 8. července 2005 v 0:15® jiris
jiris

Lojza – potesila

foto/diskuze/privlac/2005/th-img19742.jpg
Čtvrtek 7. července 2005 ve 21:21@ Big Mike

Švejk: kup si od Fikara knihu o přívlači na mimopstruh. vodách!!! Přečteš a víš! A prubni Jirise, ten je od Brna, ale chytat moc neumí:-)) ))

Čtvrtek 7. července 2005 v 19:33® red
red

Doktor tak kedy vybehneme na ryby ??? :o)

all: tak ako prebieha sezona ??? pocasie nam moc nepraje zatial …

Čtvrtek 7. července 2005 v 0:00® jiris
jiris

Lojza – skoda, ja se tak tesil :-) Akorat je skoda ze mam TRR tak z ruky :-D uz si prisel jak na osobku?

Středa 6. července 2005 ve 23:57® Bosanac

jiris: taky te rad poznam osobne , a na TRR hodim s LiboremH , VladouS , Vinkem , takova svedska ctyrka , a momentalne nebereme nikoho:-)

Středa 6. července 2005 ve 23:55® jiris
jiris

Lojza – mas osobku, hlavni stranka chytej vpravo muj ucet a osobni zpravy.

Středa 6. července 2005 ve 23:51® jiris
jiris

Lojza – jo TRR znam, jo prijed rad te poznam :-)