Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. července 2005 ve 23:48® Bosanac

jiris: volal mi ale ja mel minuly vikend dlouhy byl jsem v praci. Rikal ze se ozve . A ty parmi jsou na TRR – tajna retusovana reka.

Středa 6. července 2005 ve 23:46® Bosanac

jiris: ja zkusim poprosit sefku zitra rano aby mi dala dovolenou , hotel neni plne obsazen tak doufam ze se povede . Kdybys jel byl bych rad . Zitra vecer budu vedet vic .

Středa 6. července 2005 ve 23:43® jiris
jiris

Lojza – vyrazis nekam s rett. rettem??

Středa 6. července 2005 ve 23:42® jiris
jiris

Lojza – asi jo

Středa 6. července 2005 ve 23:31® Bosanac

jiris: pojedes na Kouty na sraz Chytej ?

Středa 6. července 2005 ve 23:26® jiris
jiris

Lojza – mozna, nevim do soboty daleko vody v labi hodne a treba jeste sprchne, prut i snura je v poho.

Středa 6. července 2005 ve 23:20® Bosanac

jiris: doufam ze se voda vycisti do soboty , mam domluvenu chytacku parem , tloustu a doufam i sumiku . Budu muset vystacit s Skeletorem 7–28 gr a 0,15 FL .

Středa 6. července 2005 ve 23:13® jiris
jiris

tak ted

Středa 6. července 2005 ve 23:12® Bosanac

jiris: nejde otevrit komprimovana priloha , hlasi ze je poskozena . Ze te neni hamba .

Středa 6. července 2005 ve 23:07® jiris
jiris

Lojza – uz leti..

Středa 6. července 2005 ve 23:00® jiris
jiris

Lojza – temer bych souhlasil :-)) ) Pisnu ti na mejl.

Středa 6. července 2005 ve 22:57® Bosanac

jiris: nekousali , ani na pisaku , ani na rece , slabota , ta zmena pocasi delala divi.

Středa 6. července 2005 ve 21:56

Big Mike: Hmm:-( Jak teda začít? Budu zkoušet, zkoušet, zkoušet… Uvidím po pár vycházkách k vodě jak to půjde. S čím je nejjednodušší začínat? Wobler, rotačka, gumky? Myslím, že k množství ztracených nástrah, asi gumky. Na ni jsem stejně chytil na druhej nához toho tlouště 35. Bylo to pod třešní, kde už červený padali do vody.

Středa 6. července 2005 ve 21:51

Chtěl bych jít dnes večer někam na vlky a veverky. Neví někdo jak na ně?

Středa 6. července 2005 ve 21:47@ Big Mike

O rybách já letos jen sním? Mají šupin¨y jako každý rok? Nebo jak teď vypadá mírový candát?:-)) )

Švejk: doporučuji někoho opravdu, ale opravdu zkušeného! Ale takových tu moc z Brna a okolí není. Myslím, že žádný:-)) )

Středa 6. července 2005 ve 21:43

Big Mike, Jiris: Chlapi dík za povzbuzení, samozřejmě budu pokračovat:-) . Jenom bych potřeboval trochu píchnout s praKSí:-)) . Žádnej učenej z nebe nespad. To víte, když jsem ještě ve skutečnosti vláčet ani pořádně neviděl, tak ty začátky stojej za to:-( Nenašel by se někdo v Brně kdo by pomohl? :-D D

Středa 6. července 2005 ve 21:31® jiris
jiris

svejk – myslim, ze na zacatek je to pohodova rybacka!!! nekdo byva i bezrybka, treba jako ja :-D DD kua

Středa 6. července 2005 ve 21:30® jiris
jiris

Big Majky – myslis ze bys moh zkusit do srazu zvladnout jednoho Shad Rapa v barve wj :-)) a vzit mi ho tam.

na srazek vemu popy a ukazu chyby a podobny detailky :-)

Středa 6. července 2005 ve 21:28@ Big Mike

Švejk: jo, je to normál:-) Pro kupované woblery se leze i v říjnu:-) Tedy v začátcích, jinak začátky oplně klasické:-) Jen tak dál!

VeloX: mrkni do historie fóra, je tam článků ohledně vybavení opravdu veľa! A pokud ne, jakou přívlač chceš provozovat? Sumce, štiky, candáty, nebo něco menšího? A kde?

Středa 6. července 2005 ve 20:53® VeloX

Zdarec lidi, chtel bych zacit s vlacenim. Mohl byste mo nekdo poradit, jaky bych si mel koupit prut a navijak atd.. ?Nejlepe na ICQ – 292914947. diks

Středa 6. července 2005 v 18:43

Zdarec všichni, jsem tady novej / i v přívlači /. Minulej týden jsem koupil prut, gumky, nějakou třpitku a hr na ně. První den jsem zasekl asi 5–6 tlouštů, největší 35cm, ostatní kolem 25. Druhý den na tom stejným místě tloušť 0, pouze jedno mimino okouna. Dnes jsem navštívil Křetínku, ráno okolo 7,30 – 9,00 hod. Utrhnul sjem svého prvního woblera, ale předtím jsem se tam ještě vykoupal ( pochopitelně nedobrovolně, přece ho tam nenechám) Venku kosa 18 °C, to i voda byla teplejší:-)) . Lidi na mě koukali celkem nechápavě:-/. Stejně jsem do tam nechal, byl asi ve 2,5 metrech, a jak jsem šel po silonu a potopil se, tak jsem ho u dna utrhl. Ještě asi 10 min. jsem se snažil, ale pak jsem to vzdal. Pochopitelně záběr dnes ani jeden. Chtěl jsem se zeptat: ZAČÍNÁ SE TAKHLE NORMÁLNĚ, NEBO JSEM NĚCO EXTRA? Jo, a jsem z Brna

Středa 6. července 2005 ve 12:42@ Big Mike

Candoše na rotačku zcela vyjímečně. Mám takhle asi jen 3. Prubni na c. gumy, na tlouště bych to viděl na menší woblerky do 5 cm. Ale rotačky jsou na ně také super – možná už jsou okoukané. Prubni i plandy okolo 3–5 cm.

Středa 6. července 2005 ve 12:28® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Přichy: 57-ka!!! :-)) Vždyť jsem taky napsal NECHÁ a ne NEDÁ;-)

Středa 6. července 2005 v 6:20® Prichy
Prichy

> Masa BoB: zase kecas ;-) , a co ta tvoje 56-ka (jestli se nemylim) minule.

Úterý 5. července 2005 ve 23:18® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Stavba: Candoš se na rotačku chytit nechá, ale není to pravidlo, mnohem účinější je guma.

Úterý 5. července 2005 ve 22:01® jiris
jiris

Lojza – jak to zitra vidis? Budou kousat?

Úterý 5. července 2005 ve 21:28® Stavba

a to samy i candati, na rotacku vubec, na rybicku obcas, zkusim nakoupit gumy, jeste sem na to nechytal. 6 let chytam jenom na rotacky, obcas maly wobler

Úterý 5. července 2005 ve 21:26® Stavba

stribrna a nebrodim

Úterý 5. července 2005 ve 21:08@ Big Mike

Stavba: červená barva nebo stříbrna!!! Nebo je nějak polašíš? Brodíš či ne? Hež trošku proti proudu a nechávej třpytku obloukem splavávat za pomalého navijení. Nebo podél břehů proti proudu i po proudu.

Úterý 5. července 2005 ve 20:43® Stavba

Nedari se mi u nas na rece chytnout tlouste na rotacku. Zkousel jsem ruzne velikosti a barvy a stejne nic. Na rybicku ho jednou za cas chytnu. Je to v rychlosti vedeni?