Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. března 2003 v 11:39® MAF
-
Václav:To jsem rád že se ti mouchy líbí,jsou nejen pěkné na pohled ale fakt chytají!Jak jsem říkal Karlosovi byl jsem v týdnu na dvě hoďky na rybníku s mušákem drobet pozlobit bobkaře
,výsledek byl překvapující i pro mě 4 kapříci od 34 do 41 cm,vše na černýho Palmera a skořicovýho chrostíka,slunce je vytáhlol pěkně k hladině takže jsem se fakt bavil. Ale ta ruka je po tý zimě nějaká zatuhlá chce to házet. házet. házet a zase házet. K Fortuně mě se podařilo o víkendu"zalovit"na kvalifikaci a 2. německou ligu 1800,–takže je na ten fluorocarbon i na nějaké"střelivo"do hopůdky na zahájení
to víš tam se zase budou platit první ryby jako každý rok a musím přiznat že je to fakt velmi náročné a co teprve druhý den kdy razím opět na ryby
. Jinak tu rychlospojku ti vysvětlil Karlos perfektně není k tomu co dodat.
- Pondělí 31. března 2003 v 11:34
-
Vsem: Mate nekdo zkusenosti s fluocarbonovym vlasce? Je fakt neviditelny? A co pevnost?
- Pondělí 31. března 2003 v 11:33® MAF
-
Pan Venclovský alias Karlos:Zdravím tě „Plaváčku“tak co už jsi okapal?
musel jsem se tomu doma smát protože vím moc dobře o čem píšeš. Můj největší plavecký zážitek byl posledního listopadu kdy teplota venku byla minus 5 stupňů prostě bahno,jak říkáš koukal jenom filcovka čepice,myslel jsem že s tý vody nevylezu,to víš to zimní „flísový“oblečení pod neoprenem pěkně saje a „táhne“no jo ale co k tý rybačce to patří. Naposledy jsem to viděl v TV v pořadu Jak na to,ten pán co tam tak pomalu,elegantně zajel mě rozesmál k slzám,asi jsem zlomyslnej ale fakt jsem se řechtal jako kůň
)
- Pondělí 31. března 2003 v 11:28® MAF
-
Láďa:To je super kdyby byla byl bych ti moc vděčný,označení je „smelt“.
- Pondělí 31. března 2003 v 11:28® MAF
-
Zdravím Vás dámo a pánové,tak konečně jsem opět tady mezi Vámi,už jsem se nemohl opravdu dočkat. Byl to hektický týden ve znamení Paralenů,Augmentinů,Fenorinů,čajů,minerálek no proistě běs,ale konec dobrý všechno dobrý takže se můžem zase věnovat tomu co nás baví. I když v životě to chodí kolikrát jinak,to známe všichni že
.Četl jsem dobrou hoďku staré příspěvky a musím uznat že jste nelenili
to je dobře těch témat a problému k diskuzi je stále nepřeberné množství a co člověk to názor a spousta zkušeností,takže jen houšť!!!
- Neděle 30. března 2003 ve 23:10
-
Karlos,Václav:O pádech do vody mi ani nemluvte. Já mám zase špatné zkušenosti s vratkými a kluzkými kameny v řece. Není nad to když s váma při přeskakování nebo brození začne takový „kamínek“ koketovat.
- Neděle 30. března 2003 ve 21:31® Láďa
-
MAF:Zítra se jdu kouknout do Kajmana,tak Ti potom dám vědět ohledně té esence po které tolik toužíš.
- Neděle 30. března 2003 v 19:57@ Karlos
-
Václav:Tenhle svah byl pod vodou,Když jsem zjistl že dopředu to nepůjde,následoval krok zpět a jízda. Už mě bral docela silnej proud k pobavení okolo chytajících. Zítra už tu bude Maf,dělá tátumámu,rodinu mu zchvátil mordus moribundus.
- Neděle 30. března 2003 v 19:51@ Karlos
-
Václav:Rychlospojka je taková punčoška kterou navlečeš na konec šňůry a na konci má smyčku do které vážeš nástavec. Tahem se punčocha stáhne a drží jako bejk,popřípadě se převléká kousek bužírky(je na každé spojce)nebo kapička vteřiňáku. Dělají různé barvy jako signalizátory. Na plovoucí šňůry reflexní,na potápivé bezbarvé.
- Neděle 30. března 2003 v 18:10® Vaclav
-
Karlos a MAF: Pánové, muškař začátečník má na vás dotaz. Někde jsem zaznamenal pojem „rychlospojka“. K čemu se u mušáku uchycuje, jak a k čemu vlastně slouží?
- Neděle 30. března 2003 v 17:31® Vaclav
-
Karlos: Ty trhající se nebo kluzké svahy jsou fakt jedovky. Vloni mi podjely nohy na příkrém skalnatém srázu asi 30 metrů nad přehradou, když jsem směřoval k jakési pěšině dolů ke břehu. Po zadku jsem to vzal dobrých patnáct metrů, až jsem se zastavil tím nejcitlivějším mužským místem o kmen borovice. Ovšem koupat se v březnu, v neoprenech, s mušákem v ruce a mobilem v kapse… No, kam se na to hrabe mé naražené mužství.
- Neděle 30. března 2003 v 16:12@ Karlos
-
Andrea:Kámoš je to samé co já,já jsem možná horší poťouchlík. No pěkně jsem ten proutek pokřtil,pěkně pěkně.
- Neděle 30. března 2003 v 15:57® Andrea
-
Karlos:Tak to máš super kamaráda…
Hodně důvěřuje tvým plaveckým schopnostem. Hlavně, že máš prut. A říká se:„První vyhrání z kapsy vyhání“. Tak to třeba znamená, že další chytačky budou jen samá radost.
- Neděle 30. března 2003 v 15:46@ Karlos
-
Andrea:Peru do sebe čaj se slivovicí,preventivně. Ale chytal jsem dál. Kamarád se bavil tím že se topím a frkám jak kůň a já měl myšlenky jen na to abych nepřišel o prut. No nebylo mě dvakrát. Ten mobil mě štve až teď.
- Neděle 30. března 2003 v 15:05® Andrea
-
Karlos:To jsou ty začátky sezóny. Je,je. je,je. Hlavně, že ses neutopil a nic ti neuplavalo. A mobil? Snad už budou vyrábět i vodotěsné pro rybáře. A potkal si v té vodě nějakou rybu? Dáš-li si bylinný nápoj Jagermaister, možná se ubráníš moribundusu z nastuzení.
- Neděle 30. března 2003 ve 14:46@ Karlos
-
Tak mám za sebou letos první(a doufám poslední)koupel. Utrhl se se mnou štěrkový svah a zahučel jsem do Berounky. Jedinná suchá věc byla čepice. Musím říct že se fakt blbě plave v neoprénech a s mušákem v ruce. A mobil v háji…
- Neděle 30. března 2003 ve 14:18® Andrea
-
Václav:Tak to je ono, bylinky v tekutém stavu. Musíš doplnit zásoby. Člověku prý pomůže nejvíc to, čemu sám věří ( to mi říká můj doktor ). Když jde o peníze, tak v mínusu také nejsem, půjčku nesplácím, ani nic podobného. Ale stejně si tu asi nechám poradit a uvidíme, jak dopadnu. Jestli blbě, dojedu to vyrovnat s kolegou na koníčky do Chuchle. Když nevyhraju ani tam, alespoň se pokochám…
- Neděle 30. března 2003 ve 12:54® Láďa
-
Václav:Jinak si myslím,že nás i podržel opět vynikající Čech v bráně. Jinak mě vyšli i ty Rumuni a to Rusko,akorát Češi s Němcema mi ulítli.
- Neděle 30. března 2003 ve 12:49® Láďa
-
Václav:Holnďani mě připadali dost neškodný a tu tutovku co mu předložil Davids by snad nezahodil ani žáček okresního přeboru. Jejich sebevědomí dostalo dost na frak.
- Neděle 30. března 2003 ve 12:10® Vaclav
-
Láďa a Robert: Ti Němci asi připravili o výhru tisíce sázkařů. Oni fakt nic moc nehrají, ale vždycky to nějak zaonačí, takže se protrápí k jednobrankové výhře. Ale Litvu měli v klidu porazit. Jinak bylo v Holandsku vidět, že když „Nilsmaster“ dostane jen trochu volného prostoru, tak okamžitě boduje… To je pro rybáře důležitý poznatek!
- Neděle 30. března 2003 ve 12:07® Vaclav
-
Andrea: Milionářem? Cha, to ani zdaleka. Ale osobně v mírném plusu jsem…
- Neděle 30. března 2003 ve 12:06® Vaclav
-
Andrea: Díky za tip (a za humor), i když moji imunitu až dosud úšpěšně podporoval mnohabylinný Jägermeister. V listopadu mi došel, a vida… Moribundus toho hned využil. Asi si nějaký produkt vzniklý ve vědeckých laboratořích pořídím, aby mne chránil.
- Neděle 30. března 2003 ve 12:03® Andrea
-
For all:Tedy pánové, ještě mě naučíte hazardu. Když tady vidím ty spolehlivé odhady, tak si asi nachystám tiket. Abych věděla do čeho jdu:„Už je někdo z vás milionářem?“Žádám o rady, jak se na to psychicky připravit.
- Neděle 30. března 2003 v 11:57
-
Václav:Také se mi nějak dlouho táhnul ten „moribundus“ (jak tomu říkáte), bylo to předminulou zimu a na léto jsem chtěla být fit, objevila jsem dobrou věc na podporu imunity. Když jsem se doléčila, nechala jsem si předepsat Biostim a docela mu věřím. Je to dobré po nemoci, kdy jsi náchylnější chytit něco dalšího. Přirozeně to podporuje tvojí imunitu. vlastně tvojí ještě ne, ale mojí ano.
- Neděle 30. března 2003 v 10:58® Láďa
-
Václav:Tak je to vždy,nějaká tutovka neprojde. Němci jsou špatný už od MS,ale že budou remizovat s Litvou,tak to by mě nenapadlo.
- Neděle 30. března 2003 v 9:30® ROBERT
-
Václav a Láďa: Tak nám „Nilsmaster“ přece dal gól. Gratuluju, máte lepší odhad, než já.
- Neděle 30. března 2003 v 8:22® Vaclav
-
Láďa: My ty Ukrajince tady máme taky. Někdy jsou ale horší Němci, kteří nám sem jezdí přes hranice a myslí si, že u nás – v zemi 2. kategorie – mohou naprosto všechno. Pak tu v létě provádějí noční skupinové opilecké jízdy, napadli už i přivolané policisty. Žádné povolenky, žádné míry, prostě nic… Pak když na ně přijede tříčlenná rybářská stráž, kterou někdo mobilem upozornil, tak jsou kurážní, tvrdí a nakonec i překvapení, že u nás máme nějaká pravidla a řády. Problémem zde někdy bývají i Vietnamci. Několik z nich si zde papíry kupuje a rybaří už několik let aktivně a poctivě, ale zvláště v blízkosti tržnic jsou skupiny, které si taky myslí, že v ČR mohou všechno. Doby hájení, míry, povolené kusy – nic takového neexistuje. A samozřejmě se pak nebojí – někteří z nich – vyhrožovat rybářské stráži fyzickou likvidací. Naštěstí tady se rybářská stráž dost omladila, je v ní řada policistů a urostlých chlapů, kteří mají pro strach uděláno. Na běžné kontroly jednotlivců jezdí vždy zásadně ve dvou, na kontroly opilých či jinak podezřelých skupin vždy nejméně ve třech, v době mobilů je všechno hned zorganizované. Prohloubila se i spolupráce s Policií ČR.
- Neděle 30. března 2003 v 8:10® Vaclav
-
Láďa: Rumuny jsem nesázel, ale jinak máš dobrý „čuch“ – ti Němci s mizerným kurzem 1,13 na vítězství na domácí půdě nad Litvou mi skutečně zničili celý tiket. Dával jsem patnáct kvalifikačních zápasů (šest dvojtipů), až na Němce jsem všechno trefil. Takže jdu vyhodit tiket do koše…
- Sobota 29. března 2003 ve 23:35® Láďa
-
Václav:Bodík velice dobrý,ale nepokazili Ti Němci tiket a Rumuni tak též?
- Sobota 29. března 2003 ve 20:28® Láďa
-
Václav:Dnes jsem prohlížel naše fotky a nějaké Ti zašlu. Nepůjde ani tak o trofejní kusy,ale spíše takové momentky- zdolávání ryb,kontrast ryby ve vodě s woblerem v tlamě atd. Možná se Ti budou hodit k příspěvkům.