Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. března 2003 ve 20:22® Láďa
-
Václav:Já si taky myslím,že to je dobrá věc. Hle za několik málo minut to začne. Již se na to těším od rána. Jinak k těm pytlákům. Tady v Praze se rozšířil Ukrajinskej pytlák a s těma,už je to horší.
- Sobota 29. března 2003 ve 20:11® Vaclav
-
Láďa: Pod chebskou organizaci spadá ještě pár vesnic (od 150 do 1500 obyvatel) v nejbližším okolí, kde jsou vytvořeny místní skupiny. Jinak v dalších městech v blízkém okolí – do 30 km – již mají své vlastní organizace (Aš, Mariánské Lázně, Kynšperk či Sokolov). Pokud jde o tu kameru, na schůzi zaznělo, že vloni soud ve třech případech přijal tajně natočený záznam pytláků jako důkaz (jednou v noci přes noční vidění kamery), a především díky němu pak pytláky odsoudil. Byli na schůzi nějací lidé, kterým se to nelíbilo, ale pak tam byli ti, kterým to nijak nevadí a považují to za dobrou věc v těžkém boji proti hojně rozšířenému pytláctví.
- Sobota 29. března 2003 v 19:29® Láďa
-
Václav:Ještě k té RS. Letos se taky chci pokusit o zhotovení průkazu,protože co jsem občas sledoval na Berounce a posléze na Vltavě,tak to ve mně občas bublalo. Ale když občas vidím ty hromotluky nedobře mluvící česky,tak si budu k tomu průkazu muset pořídit nějaké pěkně,velké čtyřnohé tele.
- Sobota 29. března 2003 v 19:22® Láďa
-
Václav:Opravdu to je úctihodné číslo,ale těch 400 dětských členů to je taky dost. Prosím Tě a to jste jediná organizace v Chebu?Rybářská stráž s video kamerou to je docela riskantní. Na Nechranicích funguje zřejmně dobře,protože známí od mého švagra tam přišli o papíry(nahozené pruty po 24.00 a navíc spánek ve stanu. Několik porušení najednou).
- Sobota 29. března 2003 v 18:04® Vaclav
-
Andrea: Kde na to beru čas? Nevím, někdy se mne na to ptá i má žena. Jinak fit ještě nejsem, nevím, čím to je. Drží se mne to, to mám asi za těch pět předchozích let bez nemoci.
- Sobota 29. března 2003 v 17:39® Andrea
-
Václav:A tebe jsem se chtěla zeptat, zda jsi již zdráv. Předpokládám, že ano, když absolvuješ schůzování. Jen aby to nebylo moc unáhlené. A když tady čtu všechny ty příspěvky, říkám si, kde na to bereš čas? Docela si se do toho položil.
- Sobota 29. března 2003 v 16:54® Vaclav
-
Láďa:. ještě k tomu předchozímu. Tam mi vypadlo . z toho 1806 dospělých. Takhle by to nedávalo smysl. Takže 2206, z toho 1806 dospělých.
- Sobota 29. března 2003 v 16:52
-
Karlos: Po kolika letech? Promiň, že jsem tak smělá. Přístupné to zatím není, ale možná bude, uvažuje se o tom. Zatím tam (jestli nemám staré informace) má své stálé ležení polní nemocnice. Ale většina objektu asi chátrá a je to škoda. Víš, že ta zámecká studna by byla 2 nejhlubší v Evropě, kdyby ji němci z části nezsypali?
- Sobota 29. března 2003 v 16:50® Vaclav
-
Láďa: Tak ještě k tomu počtu členů MO Cheb, jak jsi se ptal. Dnes na schůzi zaznělo, že je nás 2206, z toho 1806. Vloni jsme se tedy rozrostli o dvě stovky. Jinak až na nějaké drobnosti a vzájemné osočování to proběhlo v klidu, žádný konkrétní závěr z toho nevyplynul. Hodnotilo se používání videokamery rybářskou stráží při zaznamenávání a následném prokazování spáchání trestného činu pytláctví.
- Sobota 29. března 2003 v 15:52@ Karlos
-
Láďa:Mě tyhle hromadné zájezdy moc neberou.
- Sobota 29. března 2003 ve 14:34® Láďa
-
Karlos:O. K. shoduji se s Tebou. Jak to,že nejsi na Štěchovicích?
- Sobota 29. března 2003 ve 12:46@ Karlos
-
Andrea:Na zámečku bylo krásně,je to teď přístupné?Rád bych se tam po letech podíval.
- Sobota 29. března 2003 ve 12:43@ Karlos
-
Láďa:Jasně,tady by pomohlo spíš jasné vymezení pravidel a podmínek než nějaké plošné zákazy. A přesná definice strímru(což si neumím představit)
- Sobota 29. března 2003 ve 12:16® Láďa
-
Karlos:Vůbec se tu nechci s Tebou přít. Pochopitelně máš pravdu,že není asi nic jednodušího se naučit na louce házet a potom hurá na ně,ale mě spíš šlo o ten problém strímr a třeba wobler. V tom diskusním příspěvku jsem vůbec nechtěl napadat muškaře,protože vím že se k rybám chovají šetrně a pochopitelně je pouštějí zpět do vody. Takže ještě jednou se omlouvám všem muškařům jestli jsem se jich nějakým způsobem dotknul!!!!!
- Sobota 29. března 2003 ve 12:07® Andrea
-
Karlos: Už je to tak. Tam už asi nikdo vojnu neabsolvuje. Jak se ti tam líbilo? Tedy, kdyby sis odmyslel tu vojnu…
- Sobota 29. března 2003 v 7:39® Vaclav
-
Všem: V 8.00 nám začíná výroční schůze. Jinak nebýt jí tak jsem jel asi na ty Štěchovice…
- Sobota 29. března 2003 v 1:29
-
Václav,Láda+Robert:Ještě k tomu fotbalu,někde jsem čet že Baroš nebude v základu. co vy na to?Podle mě ten kluk „něco“ fakt umí a měl by tam být. Jinak,zítra v 6 ráno jedu do Šuperku a Jeseníku na zápas a vrátím se až v neděli odpoledne,tak nevím jestli match vůbec uvidím. Jdu na kutě. Mějte se. P. S. už mi to v rukách taky pěkně cuká!
- Sobota 29. března 2003 v 1:27@ Karlos
-
Andrea:Ty jsi ze Zbirohu?Byl jsem tam na vojně.
- Sobota 29. března 2003 v 0:55® Andrea
-
Láďa: Ty bydlíš kousek od Václaváku? Tak to tam musíš mít dost rušno. Já tam pracuju a někdy mi večer bzučí v hlavě. K rodičům na venkov jezdím vypínat bzučák a zapínat příjemnější vnímání.
- Sobota 29. března 2003 v 0:52® Andrea
-
Václav:Asi rybáři moc nebásní, příště budeš muset vymyslet nějakou jinou soutěž. Ale já byla ráda, že i jako nerybář a pouhý fanda, jsem se mohla do něčeho zapojit. Stránky jsou to opravdu povedené. moc se mi líbí.
- Sobota 29. března 2003 v 0:49® Andrea
-
lerak: Člověk si musí najít čas na legraci, ať už v jakékoli formě, jinak je odepsanej a co by měl ze života? Jestli se někdo zasměje nad tím dílkem – potěší mě to. Jestli se zasměje mně – potěší mě to taky…
- Sobota 29. března 2003 v 0:45® Andrea
-
Karlos:Děkuji za lichotku. Slepé střevo ještě mám a asi skládám tím…
- Pátek 28. března 2003 ve 23:57@ Karlos
-
Láďa: No pěkně jsi mě nadzvedl tím zákazem.Štika po vytření vezme co se pohne a jak chceš určit co je strímr a co ne?to potom bude každý muškař šikanovaný za jakoukoliv aktivně stahovanou třeba mokrou mouchu. A málo se jich tahá na stahovaná krmítka?Už mám chycených několik bolenů na stahovaný splávek s červama. Měla by se plavča zakázat v době hájení dravců?A jestli ti vadí že někdo chytá a ty ne tak není nic jednoduššího než vzít mušák,na louce jedno odpoledne natrénovat házení a hurá na to. Zamáčkni protihrot a tahej malé tlouště a okouny,možná se ti povede štička nebo candát. Nebo velká štika a candát. A nebudeš jim muset páčit trojháky z tlamy.
- Pátek 28. března 2003 ve 21:14® Vaclav
-
Láďa: Já už teď musím letět na tu akci, takže bych ten fotbalový pokec uzavřel tím, že si v Holandsku budeme muset dávat pozor na NilsMastera.
- Pátek 28. března 2003 ve 21:02® Láďa
-
Václav+Robert:„21“vede už 1:0. To je předvoj a já těm starším věřím. Ale Robert má pravdu že Nilsteroy je v laufu,25 golů v Manchesteru je docela dost. Nemá on něco společného s Nilsmastery,protože ty jsou asi fakt dobré a to by nebylo dobře.
- Pátek 28. března 2003 ve 21:01® Vaclav
-
Robert: To jo, oni ti Holanďané jsou opravdu jako hladoví boleni. Ale my na to půjdeme počesku – změny tempa. Chvíli kapři, a pak zas pstruzi. To ty oranžové hvězdy rozhodí.
- Pátek 28. března 2003 ve 20:56® ROBERT
-
Láďa: já nýdrlandům nefandím, abys nemyslel. ale oni to zvládnou, jsou doma moc útočný, agresivní.
- Pátek 28. března 2003 ve 20:54® Vaclav
-
Láďa: To jsi mne rozesmál s tím magorem. Jinak je paráda, že branku České republiky bude hájit Čech. Už proto bychom neměli prohrát.
- Pátek 28. března 2003 ve 20:47® Láďa
-
Václav:Odpovím já pokud se kolega neurazí:nikdo- máme v brance Čecha a k tomu se ještě nechá vyloučit (promiňte mi to slovo ) magor Davids!!!!!!!
- Pátek 28. března 2003 ve 20:44® ROBERT
-
Václav a Láďa: Ten z manchesteru, Nilsteroy, ten je rozjetej, ten nám bude zapalovat koudelku.