Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. května 2005 ve 12:52® jiris
-
Lojza – skoda
- Pondělí 16. května 2005 ve 12:51® Bosanac
-
jiris: nemam ani nebudu mit
- Pondělí 16. května 2005 ve 12:38® pablo
-
savec: vďaka za info, ale potlačený alobal som nevidel a tiež neviem aký typ je roby rapala. Na ich stránke som taký nenašiel
- Pondělí 16. května 2005 v 8:35® pablo
-
Denyg: stránka je viz. url a zastúpenie má v Považskej Bystrici hneď v dvoch veľkoobchodoch. VO cena sa pohybuje od 95 do 150 Sk. Mám dva holografické vo veľkostiach 4 a 4,5. ako plávajúce hlbokopotápavé
- Neděle 15. května 2005 ve 22:27® jiris
-
Lojza – mas icq?
- Pátek 13. května 2005 v 16:09® Zlinsky_lovec
-
Jak se rekne polsky wobler?????????
- Pátek 13. května 2005 v 16:08® Zlinsky_lovec
-
pablo:jaka je ta stranka?
- Pátek 13. května 2005 v 16:05® pablo
-
denyg: pozri web stránku jaxon. pl. Majú v podstate obdobné woblery – tvarovo aj lopatkou a rovnakých verziách od cca 3 cm. Myslím že je to typ Jaxon Jimmy
- Pátek 13. května 2005 v 15:57® Zlinsky_lovec
-
Snad ted
- Pátek 13. května 2005 v 15:54® Padis
-
DENYG NECH TO NA PŘÍŠTĚ MUSÍM LETĚT
- Pátek 13. května 2005 v 15:51® Zlinsky_lovec
-
Padis:Je to ta nej barva,kterou znám. nascanuji ti další
- Pátek 13. května 2005 v 15:48® Padis
-
jÁ NA TUTO BARVU MOC USPĚCHY NEMÁM
- Pátek 13. května 2005 v 15:44® Zlinsky_lovec
-
Padis:Nej wobler na tlouste a na okouny. aj parma po něm skočí
- Pátek 13. května 2005 v 15:40® Padis
-
denyg vypadá to pěkně
- Pátek 13. května 2005 v 15:39® Zlinsky_lovec
-
Asi si budeš muset otočit monitor
- Pátek 13. května 2005 v 15:39® Zlinsky_lovec
-
rico:neco takovýho???
- Čtvrtek 12. května 2005 v 11:02® savec
-
pablo: nestucneju vela len 1mm na kazdej strane ale to sa da. Ta holograficka folia asi nie je nalepovacia co? Keby bola taka tenka ako alobal tak by sa to asi dalo ale nemoze byt pruzna lebo by sa ti ten otlaceny vzor vyrovnaval a stracal. Nevidel si niekde potlaceny alobal hladam take nieco ako roby rapala. Je to podobne ako tie alobaly z cigariet. jiris: OK rozumieme sa.
- Středa 11. května 2005 ve 21:37® jiris
-
thommaso – aha, tak podrobne sem se tim nezajimal
- Středa 11. května 2005 ve 21:33® Thommaso
-
jiris-tu u nas ta fluo zelena az taka ucinna nie je, a ano, myslim ze je prebrata z montany, ved muskarina k lahkej privlaci daleko nema. Ale myslel som ci ste niekto neskusali nejaku modru, alebo fialovu, ruzovu, alebo cojaviem, co by mohlo byt good, fialovu som skusal len taku jemnu, do seda, celu pijavku som spravil z fialoveho marabou a je to fajn farba, pstruhy ju brali. no na tu ikru som ine farby ako fluo zelenu a hot orange nedaval…
- Středa 11. května 2005 ve 21:02® jiris
-
thommaso – fluo zelena – to je prevzato s musky Montana nebo Wiwa. (snad, jestli se nepletu) dobry fleky jsou i cervena s fluozelenou, zluta, nekdy je dobra i jen ciste cerna…
- Středa 11. května 2005 v 19:13® Thommaso
-
Sory za tu tvrdku Csekiiiii, nemozem sa na to pozerat. ale rychlost pisania je pre nedostatok casu prednejsia…
- Středa 11. května 2005 v 19:11® Thommaso
-
Bratia moji Cesky, poradte mi, urcite ste niektori z Vas skusali maraboupijavice na jigoch a zistili ste ze ich ucinnost velmi zvysuje ak im zo ssenylky alebo nejakeho dabingu vytvorite golierik pri olovenej hlavicke vo fluo farbach, ake sa Vam osvecili najviac?? ja mam skusenost len s fluo zltozelenou a hot orange „ikrou“ ktoru vycucava pijavicka. nemate skusenost aj s dasimi farbami, ak ano, atk aku?? Na ktoru Vam beru ajviac>? mne beru slusne na obe formy, ale viac sa mi pozdava „hot orange“
- Středa 11. května 2005 v 18:54® jiris
-
savec – to me napadlo, ze nejsou na boleny myslel jsem toho uplne na pravo
- Středa 11. května 2005 v 16:38® pablo
-
Savec: holografickú fóliu (ináč dosť tenkú) som kúpil v Tescu ako obal na darček – z jednej strany strieborná z druhej červená – za bagateľ. Možno by to šlo aj tvojim postupom, ale tie moje wobki by asi protivne stučneli – skúsim ich strúhať chudšie. Ale dík za radu. Pre všetkých „strúhačov“: zaújmavé články s popisom výroby W. sú na polskych stránkach viz. url a viz. url
- Středa 11. května 2005 v 16:31® pablo
-
savec:
- Středa 11. května 2005 v 15:44® savec
-
Pablo: na holograficke folie supiny neotlacis lebo folia je velmi hruba. Ja to robim tak, ze na telicko nalepim sietovinku ktora sa da kupit v galanterii (TIL). Na tu sietovinku nalepim alobal a prejdem to prstami potom to namalujem a nakoniec 2 – 3 krat namacam v polyuretanovom laku. Holograficke folie pouzivam len na oci.
- Středa 11. května 2005 v 15:39® pablo
-
savec: pekná tvorba. Môžeš mi prosím prezradiť, ako robíš povrchovú úpravu – konkrétne ma zaújmajú tie lesklé boleňovky a mriežkovanie. Skúšam to s holografickými fóliami ale s naznačením šupín mám problém. Dík
- Středa 11. května 2005 ve 14:31® savec
-
Big Mike: bolenov tu mame pozehnane nestazujem si. diky. Dus Po: bol som v nedelu po obede s kolegom. Voda velmi vysoka az po nasyp , tak po rovnom sa da chodit len ked si zabrodeny. Strasne fukal vietor hadzat sa s muskarkou nejak nedalo ale chytil som jedneho zubacika 40 . Bolene uz zacinaju vystrajat ale lovia v srede no a tam som nemohol s muskarkou dohodit. Keby ze nefukalo tak by to islo. Nemyslim ze voda klesne ale keby nefukalo tak nachytat sa da. Jedno hovado na druhom brehu ladovalo zubacov na streamer s jigovou hlavickou rovno do igelitky. Chytil 6 kuskou a vsetko islo do tasky. Bola tam aj RS tak ma buzerovali ze muskarim. Ale co uz jednym prejde ked ryby laduju do igelitky a druhym ked ich pustaju robia prieky.
- Středa 11. května 2005 ve 14:02@ Big Mike
-
Savec: kurník, to tam máte těch bnolenů tolik?
Vypadá to všechno móóóc pěkně!!!
- Středa 11. května 2005 ve 13:39® dusPo
-
savec>>Ahoj! Vidim,že si sa doma činil! Ako bol si pozrieť v nedeľu?Cez vikend teraz prideme. Myslim že bolene na Laborci budu mať pestru stravu!