Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:36@ Big Mike

Hony: myslím, že na sumce jedině pletenku. S tím Stradicem ti poradí povolanější.

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:35® jiris
jiris

Big Mike – v tydnu ti napisi, ok?

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:34@ Big Mike

HaD: kde jste s Jarynem byli? Myslím, že se Jiris celkem trefil:-)) Jak dopadl náš velký Láďa?:-)) Vzhledem k tomu, že o něm mlčíš, asi Tě přechytal,což?:-)) )

Jiris: domluvíme nějaké ty strýmry a jigy? Máš nějaké vzory?

Dnes jsem konečně doladil recepturu na záhadný lak a lakoval jak o život. Zítra dám druhou rundu a začnu nalepovat lopatky do těch šílených množstev w. co jsem za zimu zplodil. Pak barvit a zase lakovat. Ach jo.

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:33® jiris
jiris

HaD – ale ne tak jak ja…

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:32® HaD
HaD

> jiris: nech si ty kecy a předveď někdy, co umíš. zatím jen meleš hubou. to umí kde kdo

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:30® Hony

HaD: Mám dotaz, dá se použít Shimano Stradic 4000 FA na sumce do 15 až 20 kg? Je lepší šňůra, nebo vlasec a jaké síly? Díky.

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:27® jiris
jiris

HaD – na tebe to 31. misto neni spatny.

Sobota 9. dubna 2005 ve 21:25® HaD
HaD

koudy, jiris: no, ja jsem celkem vyhořel. přijeli jsme v pohodě na půl osmou, protože jsem myslel, že je to od devíti. takže nic připravenýho. a čumíme jak blázni, že se už chytá. Tý jo, ono to začáínalo už v 7:00. Takže v prvnim kole se chytalo jak o zavod, mraky ryb, ale my stihli jen cca 20 minut místo 90, čímž to byl hroznej propad. Já stihnul jen 4 ryby a normálně se chytalo okolo 10. Druhý kolo good-10ks, 3. kolo po 4 rybách mě rozhodčí zapsal hod do sektoru jaryna, čímž mě nasral (nevěděl jsem, jestli to nejni na diskvalifikaci). vzápětí mi během 5 minut spadlo při zdolávání 5 ryb (předtím ani jedna), pak ještě jedna. byl sem pěkně vytočenej, ve 4. kole 4 ryby a v pátým jen jedna. celkově 31. místo :-( (

Sobota 9. dubna 2005 ve 20:43® doktor

> Big Mike: cabelas. com

Sobota 9. dubna 2005 ve 20:42@ Big Mike

Máte adresu? Díky

Sobota 9. dubna 2005 v 11:33® Bass
Bass

> Big Mike: Tak se tam mrkni.

Sobota 9. dubna 2005 v 11:08® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Cabelasm je netovej obchod. americkej myslím

Sobota 9. dubna 2005 v 11:01@ Big Mike

BASS: asi jsem se probudil – co je Cabelas? Co nabízí?

Sobota 9. dubna 2005 v 8:39® Bass
Bass

DŮLEŽITÉ ! ! ! Pánové, tahle zpráva je pro všechny, kteří maji v umyslu objednat přez MAFa nástrahy z Cabelasu. Domluvil jsem se s nim, že pokud tak neučiní do pátku sám, udělám to já, aby jste měli dostatek času si to připravit přez víkend. Jedná se totiž o seznam vašich objednávek, který záhadně zmizel z MAFova compu :-)) ( prostě ho někde promr...... ) Sami jste si jistě všimli, že tzv. " zkušební objednávka " dorazila v pořádku a nad očekávání rychle, tak že kdo má zájem, směle do toho. Mám vás taky hlavně upozornit na to, že objedávka by neměla obsahovat jen odkaz na danné zboží, ale taky fotku, aby potom až to bude dávat dohromady, neměl pakárnu s vyhledáváním každého kousku. Dost mu to tím usnadníte. ............... no, doufám, že jsem na nic nezapoměl ................... jo, ještě bych mohl zmínit, že poštovné a balné bude potom rozpočítáno mezi všechny zůčastněné úměrně k velikosti objednávky každého z vás, ale to asi zbytečně předbíhám, o tom vás MAF potom poinformuje sám.

Pátek 8. dubna 2005 ve 21:58® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tom:Dooost dobrý jsou bečvy

Pátek 8. dubna 2005 v 16:53® kostnak
kostnak

black furry c.1 na ostrieze. s cervenymi bodkami. par krat zachranila. mimo zimnych mesiacov.

Pátek 8. dubna 2005 v 16:38® HaD
HaD

> Tom: vrbový list ve velikosti 3 od Meps pro mě byla vždy top nástraha na štiky, teď už je moc nechytám

Pátek 8. dubna 2005 v 16:24® Tom

Zdravíčko, máte nějakou superúspěšnou třpytku? Např od Meppse

Pátek 8. dubna 2005 v 16:17® jaryn

martin – občas, jde to na lehkou přívlač, ale v zimě je konec – malá očka

Pátek 8. dubna 2005 v 16:00® HaD
HaD

> martin: já používám winkelpicker Trabuco k UL přívlači asi 5 let, i když poslední 1–2 roky méně, ale zítra si na závodech zase zachytá ;-)

Pátek 8. dubna 2005 v 15:29® kostnak
kostnak

matrin, ja som skusal winkelpicker, ale zle to lieta cez tie male huste ocka a hlavne je ten prut pomaly pri zaseku. ale nejake ostrieze isli.

Pátek 8. dubna 2005 ve 13:59@ Big Mike

Martin: jaký je rozdíl?:-)) Já občas chytám na nějaký feeder.

Pátek 8. dubna 2005 v 11:16® MARTIN

používáte někdo na přívlač picker, nebo winpicker ?

Pátek 8. dubna 2005 v 10:33® Dědek
Dědek

> Přichy: jak to, že ti to nejede u mě je to v pohodě. Pokud chceš, tak to okopčím ještě jednou, no problem.

Čtvrtek 7. dubna 2005 ve 14:20® Richard

Přichy: já se také přimlouvám za podrobnější popis tvojí kopírovací frézky, i za více fotek. Myslím tím pohon, rozměry a typ frézy.

Čtvrtek 7. dubna 2005 v 10:04® Bass
Bass

> MAF: To si piš, že mám :-)

Čtvrtek 7. dubna 2005 v 7:25® MAF
MAF

BASík"To víš ,že ti zavolám do klubu máš furt stejný číslo 0900 696969 ?............­.............­...........:-))

Čtvrtek 7. dubna 2005 v 7:24® MAF
MAF

Karlos:Zdarec chlape tak už jenom „pár prstíčků“a jdeme na to už máš horečku a nespíš a třesou se ti ruce jako mě:-) ?Těším se jak malej kluk…

Čtvrtek 7. dubna 2005 v 7:23® MAF
MAF

Ywan+Petr:Je to objednaný z internetovýho obchodu Cabellasu zboží stálo 18 usd a poplatky -komplet..17 usd takže sumasumárum celková cena byla 725 Kč za 62 gum .

Středa 6. dubna 2005 v 17:44® jiris
jiris

Prichy – o ty PWoblery bych i zajem mel