Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. března 2003 ve 13:16® Vaclav
-
Sergo Aš: Já už od listopadu 2002 nejsem západočeským vedoucím přívlače, tu funkci jsem položil, převzal to po mne můj bratr. Jeho tel.: 777 007 898, bývá na něm až po 15. hodině (po práci). S ním už se domluvíš, začali byste na nejnižší, tzn. krajské úrovni. Pokud byste tam uspěli, ještě na podzim byste zvládli Centrální divizi, což je takové síto mezi krajem a 2. ligou. Úspěch v Centrální divizi znamená postup do 2. ligy.
- Úterý 25. března 2003 ve 12:08® Sergo
-
Václave potřeboval bych na tebe kontakt(mail,nebo telefon). Chceme s kamarádem začít vláčet závodně a potřeboval bych info, co k tomu potřebujeme ,abychom stihli ještě tuto sezonu. Díky.
- Úterý 25. března 2003 v 8:31® Vaclav
-
Láďa: Přesně tak, záleží to vždy na konkrétních jednotlivcích, paušalizovat se nic nedá. Lidé musejí být rozumní, korektní a chtít se dohodnout.
- Úterý 25. března 2003 v 8:28® Vaclav
-
Andrea: Dnes dorazily oba dva maily, jakmile to srovnám, tak to zařadím. Díky.
- Úterý 25. března 2003 v 0:23
-
Václav:Nejvíc mě asi zaujaly ty Bulldogy,tak jsem si hned dva zakoupil-3cm,ale nevím jestli nemají příliš malé trojháčky,co myslíš ty?Potom se mi líbil stánek s výrobky od fy. STORM,a to hlavně vláčecí napodobeniny lučních koníků a jejich twistry. Taky jsem zahlídl výprodej Nilsů,ale byl tam strašný nával a když jsem se tam dostal podruhé už byl stánek zavřený,škoda. Mrzí mě že jsem nenašel woblery Deathfish,které jsem si chtěl koupit. Jo a taky byl zajímavý test sumcového prutu od fy. PENN-zvedali na něm 5kg závaží. Ale bylo tam toho tolik,že bych k důkladnému prozkoumání potřeboval celý den a ne jen pár hodin.
- Pondělí 24. března 2003 ve 23:25@ Karlos
-
Maf:Tak jsem prubnul Loomise,lítá to samo člověče.
- Pondělí 24. března 2003 ve 23:13® Andrea
-
Václav: To je divné, tak jsem to poslala ještě na tu druhou adresu. Snad to dorazí. Mno, vlastně nevím, jestli je o co stát, ale už jsem to poslala.
- Pondělí 24. března 2003 ve 20:56® Láďa
-
Václav:Tak Ti přeji brzké uzdravení,asi jsi to zakřiknul že se Ti nemoce vyhýbají. Jinak je pravda,že Pražáky nemaj v oblibě nikde,ale myslím že záleží na konkrétním přístupu jednotlivců a pokud je člověk v pohodě tak se dá vyjít se všema.
- Pondělí 24. března 2003 ve 20:33® Vaclav
-
Láďa: No, s těmi Pražáky je to pravda, alespoň jak tak kolem sebe občas zahlédnu, ale to není jen specialita západních Čech. Slyšel jsem to samé i o jižních Čechách, kde je to podle mých poznatků ještě „nepřátelštější“. Ale co já vím, tak vůbec nikde moc nemají rádi přespolní, ať jsou odkudkoliv. Pokud jsou ti přespolní v pohodě, tak je nakonec berou, ale horší je, když porušují řády a jsou to masaři. To pak opravdu někde přeroste až do nenávisti. Jinak je mi trochu lépe, ale rýmu a bolest v krku pořád silně citím a hůř dýchám.
- Pondělí 24. března 2003 ve 20:04® Láďa
-
Václav:Jinak k tomu sázení. Kdyby jsi se mě na tu Slávii zeptal,dal bych Ti správný tip. Jsem kovaný Sparťan,takže Slávka ve Zlíně nemohla a ani nesměla vyhrát. Jinak klubismus je zajímavá věc:já jsem rudoch kluk je od mala taky Sparťan,ale přitom chytá za ml.žáky Slávie. To jsou paradoxní věci
- Pondělí 24. března 2003 v 19:52® Láďa
-
Václav:Ahoj,tak jak je,už je Ti lépe?U konkurečních stránek jsem se dozvěděl,že na západě Čech nemají zrovna v lásce pražáky.Údajně brakují Ohři jak o závod. Takže to abych přehodil značky na autě jestli je to pravda.
- Pondělí 24. března 2003 v 19:13® Vaclav
-
Jarda Kudela: Co bylo v Brně nejzajímavější? Jaké novinky tě zaujaly?
- Pondělí 24. března 2003 v 8:12
-
Vaclav: Tak to mas smulu s tou sazenkou, ale to se stava. Preji brzke uzdraveni. Vsem: Byli jste nekdo o vikendu na rybach? Darilo se nekomu?
- Pondělí 24. března 2003 v 6:36® Vaclav
-
MAF, Jarda a Jiří: Ve čtvrtek jsem si byl vsadit na jeden tiket 25 fotbalových zápasů jako jednoduchou sázku. Teď jsem zjistil, že jediný, který jsem neuhádl, bylo nerozhodné utkání Zlín – Slavia, kde jsem vsadil dvojku na vítězství o titul hrající Slavie. Ostatních 24 zápasů jsem trefil, tenhle jediný mne připravil o pěknou výhru. No, je to hra…
- Pondělí 24. března 2003 v 6:33® Vaclav
-
Andrea: Tak už je i dnes o trochu lépe, o víkendu to bylo poměrně krušné (vysoké teploty, zimnice atd.), dnes se cítím, jako že začínám znovu žít. Ten závěr balady zatím nedorazil…
- Neděle 23. března 2003 ve 20:13@ Karlos
-
Lukáš:Až jich umotáš sto tak to půjde samo,uvidíš. Trénink dělá mistry. Takovej květák je jen vytrénované zelí
.
- Neděle 23. března 2003 v 17:27
-
Václav+ostatní sázkaři:Vidím že sázíte i na basket. Já ho hraju závodbě už 8 let a docela se o něho zajímám,ale na sázení nejsem.
- Neděle 23. března 2003 v 17:19
-
Václav+Láda:Ted to bude 3. sezóna co si vážu mouchy a je to skvělá věc. Nejenom že si je nemusím kupovat,ale navíc si vážu mušky podle svojí fantazie a potřeby. Takže pokud někdy budete váhat jestli do toho jít nebo ne,tak neváhejte. A pokud jde o ty nervy,tak je to,po samotném chytání,ta nejlepší věc kdy se nejlépe odreaguju. Letos v zimě jsem zkusil vyříznout nějaké woblery,tak jsem zvědav co z toho bude.
- Neděle 23. března 2003 v 17:04
-
Všem:Zdravím všechny po delší době. Studijní povinosti mi neumožnovaly ani chvilku na ryby. Ale ted je zlo zahnáno a můžu se věnovat příjemnějším věcem. Byli jste někdo v Brně?Já tam byl v pátek,byla to moje první ryb. výstava takže jsem byl nadšen. Přivez jsem,kromě dalších věciček,i dva Bulldogy,jsem zvědav jak budou fungovat.
- Neděle 23. března 2003 ve 12:40® Lukas
-
Václav, Karlos a Láďa: Já se snažím asi tři roky „vázat“ něco jako strímry (takových 5 – 10 ks za zimu), ale nikdy nevyrobím takový vzor, jaký chci a jaký si představuji. Vždy to vypadá jinak, divně. To jenom ještě k té šikovnosti…
- Sobota 22. března 2003 ve 23:51® Andrea
-
Láďa: Tak to máš tedy opravdu smůlu, ale nenech si tím kazit náladu. Život je takovej, už jsem si taky prožila pár karambolů a nejvíc mě pak štvalo, jak dlouho jsem se tím zabývala a zbytečně si kazila minuty, hodiny i dny. Trofejní úlovek ještě přijde. Tak s novým elánem do toho.
- Sobota 22. března 2003 ve 23:45® Andrea
-
Václav: Tak jsem poslala dokončení té balady. Jestli já jsem básník, tak je můj tatínek Onasis. Ale za tu srandu mi to stálo, já jsem se u toho pobavila… Doufám, že už je ti lépe.
- Sobota 22. března 2003 v 18:44® Láďa
-
Václav:No to byl zase den. Nic jsem nechytil a na víc jsem utopil mobil.Že jsme tam vůbec k té vodě šli. No nemám já smůlu?
- Sobota 22. března 2003 v 15:24® Láďa
-
Karlos:Nic ,nevadí. Dej pak vědět jak jsi dopadnul na Sázavě. Už by ta zima mohla opravdu odejít.
- Sobota 22. března 2003 v 15:14@ Karlos
-
Láďa:Nic mě ty jména neříkají.
- Sobota 22. března 2003 v 15:12@ Karlos
-
Andrea:A to jsem vstával v šest,jak ohavné. Za chvíli vyrazím na Sázavu tak se uvidí. Snad mě nezmůže grog.
- Sobota 22. března 2003 v 15:11® Láďa
-
Andrea:Ne,ne ve vaně ani žádný úspěch neočekávám. Na ryby jsem se ještě nešel,protože za moment začíná fotbal a venku je mi stále zima. Možná ještě později,nebo až zítra.
- Sobota 22. března 2003 v 15:10® Andrea
-
Václav: Po pěti letech, to si to teda užiješ. Neuspěchej to léčení, pak se to táhne a je to nekonečné. Já to znám, už jsem taky nebyla asi 2 roky nemocná, ale před tím mě to to trápilo dost dlouho. Chodím teď každý týden plavat, třeba mě to otuží.
A s tou baladou ještě počkej, třeba mě něco napadne… - Sobota 22. března 2003 v 15:08® Láďa
-
Karlos:Prosim Tě neznáš náhodou Aleše Čecha nebo Martina Pekárka?Jsou v organizaci na Praze 8,a hlavně jsou to muškaři.
- Sobota 22. března 2003 v 15:07@ Karlos
-
Václav:Jo,ty jepky s vyvázanejma prdelkama jsou moc hezké,jen aby je taky obdivovaly ty potvory šupinatý.