Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 22. března 2003 v 15:07@ Karlos
-
Václav:Jo,ty jepky s vyvázanejma prdelkama jsou moc hezké,jen aby je taky obdivovaly ty potvory šupinatý.
- Sobota 22. března 2003 ve 14:35® Vaclav
-
Andrea: už je to tak, dal se do mne nějaký moribundus, jak zde už dříve vtipně řekl MAF. A to teď , tři týdny před zahájením pstruhové sezóny, navíc se dal do mne, který minimálně pět let nemarodil. Piju horký čaj se slivovicí a medem, mám šátek kolem krku a studený pot na čele. Už jsem úplně zapomněl, jak je to nepříjemné. No, ale budu se muset rychle dostat do formy, abych pak svůj výkon po zahájení nemusel omlouvat zdravotní indispozicí a oslabením organismu před zahájením. Je fajn, že jsi si všimla té upravené balady, bohužel se nenašel nikdo, kdo by to chtěl dopsat. Tak ještě počkám, a kdyžtak tam dám vlastní závěr. Ale nejdřív si asi půjdu lehnout, vidím málem dvakrát.
- Sobota 22. března 2003 ve 14:28® Andrea
-
Václav: To hluboko v noci, to byla náhoda, nemohla jsem spát. Ale pracuji v jisté firmě, která prodává a vyváží české křišťálové lustry. Většina zákazníků jsou cizinci a staráme se jim i o dopravu, takže je to docela zajímavé. Jen ta válka, ta nám asi vezme vítr z plachet, cizinců je méně a méně. Jo a ta básnička na motivy Vodníka, to je síla. Ha,ha,ha.
- Sobota 22. března 2003 ve 14:23® Andrea
-
Václav: Ty si nám ochořel? Tak to přeji rychlé uzdravení, ať se ryby před tebou netřesou zbytečně. Jak o tom rybyření básníte, tak dostávám chuť, zajet někdy
s tátou. Tak se koukej léčit a bacilům zmar. - Sobota 22. března 2003 ve 14:20® Vaclav
-
Andrea: Kde pracuješ, pokud to můžeš prozradit? Všiml jsem si, že jsi byla připojena hluboko v noci nebo zase brzy ráno…
- Sobota 22. března 2003 ve 14:20
-
Láďa: Drobný dotaz – když testjueš woblera doma ve vaně a za hodinu nic nechytíš, tak je taky vyhazuješ oknem na dvorek? Já, že bych si jich tam šla pár posbírat.
Ale ještě ti chci popřát úspěchy, jestli se odpoledne vypravíš na ryby.
- Sobota 22. března 2003 ve 14:11® Andrea
-
Karlos: Vidíš a já doufala, že se tu budeš dnes chlubit, jak tě do vody stáhla nějaká přerostlá potvora a jak si s ní bojoval a vyhrál. A ona je taková zima. Je to fakt, když jsem šla do práce, mrznul mi nos.
- Sobota 22. března 2003 ve 14:11® Vaclav
-
Karlos: Jepice, které mi navázal ten Mafův „švagr“, jsou na pohled výtečné, až téměř umělecky vyvedené. V obchodě jsem takové zatím nepotkal. A vše za podstatně menší cenu než na prodejnách…
- Sobota 22. března 2003 ve 14:07® Vaclav
-
Láďa: Hmm, tomu rozumím. A právě pro nás tu jsou ti výrobci – od nejmenších po velkoprůmyslové.
- Sobota 22. března 2003 ve 14:07@ Karlos
-
Láďa:Do woblerů bych se taky nepustil ale očekávám že spotřeba imitací hmyzu bude zpočátku poněkud větší a kupovat se mě to moc nechce. Dvacku za mouchu dám jen v krajním případě když budu potřebovat vzorek. Ještě že máme toho Mafa…
- Sobota 22. března 2003 ve 12:59® Láďa
-
Václav,Karlos:Na rybách jsem vyrovnaný člověk,tam mě maximálně občas přivádí k šílenctví můj milovaný synek. Ruce by taky nebyly nejnešikovnější,ale nedovedu si představit jak bych se zachoval po hodině testování woblera a bez úspěchu. Asi by skončil někde vyhozen z okna na dvoře.
- Sobota 22. března 2003 ve 12:42® Vaclav
-
Karlos: Jak jsem řekl, s nervy, resp. s trpělivostí problém nemám. Jen mé prsty jsou levé na určité titěrnosti.
- Sobota 22. března 2003 ve 12:22@ Karlos
-
Hoši nacvičit se dá všechno a nervy musíte mít potrénované z ryb,ne?
- Sobota 22. března 2003 ve 12:08® Vaclav
-
Láďa: Já zase nervy mám jako špagáty, ale nemám šikovné ruce. Inu, jak pravil klasik, ten umí to a ten zas tohle…
- Sobota 22. března 2003 v 11:47® Láďa
-
Václav:Ta nuda je na nemocích nejhorší. Já vždy proberu celou rybařinu a všechny možné knihy a časopisy o rybách. Též kolegům kteří si umějí vyrobit sami woblera či uvázat mouchu závidím a zároveň je obdivuji. Nevěřím že já bych se to někdy naučil,neměl bych na to nervy.
- Sobota 22. března 2003 v 10:58® Vaclav
-
Karlos a Láďa: Prý snad příští týden – někdy kolem středy – mají odpolední teploty vyšplhat přes 15°C. Já už od sedmi, s šátkem na krku a hektolitry vroucího čaje, probírám všechny dosud pořízené mušky, kus po kuse. Krátím si tak čas, ale zároveň obdivuji tu práci vazačů. Snad se to někdy také naučím, i když nevím…
- Sobota 22. března 2003 v 10:41® Láďa
-
Karlos:Máš pravdu,zima jak v Rusku,ale odpoledne by to mohlo být lepší.
- Sobota 22. března 2003 v 8:48@ Karlos
-
Tak jsem to dnes ráno vzdal,měli jsme tu –6.
- Pátek 21. března 2003 ve 23:05® Vaclav
-
Karlos a Láďa: To se máte. Já se zítra asi budu potit, dnes mne přepadla pořádná bacilitida – rýma, bolest v krku a teplota. Musím s tím přes víkend zamávat.
- Pátek 21. března 2003 ve 22:48® Láďa
-
Karlos:Ja zítra taky vyrážím si chytit rybu. Zkusíme s klukem Štvanici.
- Pátek 21. března 2003 ve 22:00@ Karlos
-
Václav:Kamaráde tam ti je klid. To si člověk říká kde že je vlastně ten blázinec,jestli před plotem nebo za plotem. Zítra razím s mouchou,musím si chytit rybu nebo umřu.
- Pátek 21. března 2003 ve 21:23® Vaclav
-
Karlos: Tak že se připojuješ z Bohnic, aha. Oni vás tam pustí na internet?! A to se připojuješ pod dohledem statného ošetřovatele?
- Pátek 21. března 2003 ve 20:09@ Karlos
-
Láďa:Do vany už s nástrahama nelezu,to už mě pustilo. Jen když dělám nové lopatky na Rapaly tak probíhají testy.
- Pátek 21. března 2003 ve 20:05@ Karlos
-
Václav:Mám taky pěkné absťáky. Prošvihávám,přemotávám a pořád něco ladím. Ruce se mě třesou,slina v koutku úst. Jediná výhoda je že bydlím v Bohnicích a do cvrčkárny to mám pár ulic.
- Pátek 21. března 2003 ve 20:01® Láďa
-
Václav:Já pochopitelně taky začnu pstruhovku s vláčákem,protože mouchu neumím. A navíc jsem četl,že začátek je lepší s vláčkou než se začnou líhnout létajicí potvůrky.
- Pátek 21. března 2003 v 19:39® Vaclav
-
Láďa: Jestli chytla, to se teprve uvidí. Ale myslím, že ano. Jako doplněk k přívlači naprosto optimální, myslím. Jinak ale zatím nevím, kam na pstruhovku vyrazím. Bude to nějaký potok v západních Čechách, něco malého, kde pstruh 35 cm je mimořádným úkazem. Pstruhovku začnu s vláčákem, až později se obuji do mouchy.
- Pátek 21. března 2003 v 19:32® Láďa
-
Václav:Víš co se mi na nás rybářích nejvíce líbí?:jak se radujeme z každé maličkosti a nové věcičky co si pořídíme. Koukám,že muškařina pěkně chytla. Už máš vymyšlenou lokalitu a revír kam vyrazíš na lov?U mě to vyhraje,asi horní Jizera.
- Pátek 21. března 2003 v 19:25® Vaclav
-
MAF: S tím Chocholouškem opatrně… Náhodou by ti zapálil „koudelku“ a tím by pro tebe sezóna mohla předčasně skončit. Ty mouchy jsou fakt pěkný, ještě něco přiobjednám.
- Pátek 21. března 2003 v 19:21® Vaclav
-
Láďa a Andrea: Přesně tak se to děje s tím zdvojováním, ale všiml jsem si, že jenom ve vašem případě. No netrapte se tím, ono – ten klonovaný příspěvek – to dřív nebo později stejně nakonec bude vymazáno. Zůstane jen originál.
- Pátek 21. března 2003 v 17:12® Láďa
-
Václav:Díky za přivítanou!!!!!!