Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 21. března 2003 v 15:29® Andrea
Andrea

Václav: Ještě maličkost, když si dám ty stránečky aktualizovat, skočí tam ještě jednou ten můj vzkaz, je to normální? Zdá se mi to divné a pochybuji, že by někdo chtěl číst každý můj příspěvek dvakrát. :-D

Pátek 21. března 2003 v 15:25® Andrea
Andrea

Václav: Nežiju ve sprchovém koutě, ale prostě nemám vanu a woblery ve sprchové vaničce? To by asi moc nefungovalo, když Láďa zjistil, že i vana je na to malá. Je však otázkou, jestli tam Láďa neleze i s woblerem, to bych se nedivila, že má málo prostoru na testování. Ale možná se pokouší vžít do pocitů štiky, která ve vodě spatřila tuto nástrahu. Ha,ha,ha…

Pátek 21. března 2003 v 15:07® Vaclav

Andrea: Vidím, že máš dobrý smysl pro humor… Nebo skutečně žiješ je ve sprchovém koutě? To je zajímavé. A není tak velký byt náročný na úklid? V jedné italské komedii byly tyto „dvojáky“ hned rozebrány.

Pátek 21. března 2003 v 15:04® Andrea
Andrea

Láďa: Karlos to neschytal naplno. Reagovala jsem jen na to, co mi odpověděl. Na můj skromný dotaz napsal, že se tam asi chytat nesmí, ale já vím, že smí. Jen jsem se ohradila. A Karlos si to určitě tak nebere, neboť je jistě správný drsňák! Pozn.: Jak tady čtu ty Vaše příspěvky, lituji, že mám jen sprchový kout. Jinak bych už asi také testovala kvalitu woblerů pro tátu. :-)

Pátek 21. března 2003 ve 14:58® Vaclav

Jiří: To mne podrž. Já zrovna včera dával tři zápasy NBA jako 1 ze 3. Všechny tři na nulu (ta má vysoké kurzy) a jedna vyšla. Vidím, že sázkařský mozek tu a tam pracuje stejně. Láďa: Vítej zpět na palubě.

Pátek 21. března 2003 ve 14:49® Andrea
Andrea

lerak+Láďa: Ale no tak, pánové snad postrádají smysl pro humor? Blázni jsou opravdu šťastní lidé a já jim fandím, každý máme nějakou úchylku a ta Vaše je náhodou docela fajn. U Dr. Chocholouška se stejně všichni sejdeme.

Pátek 21. března 2003 ve 14:01® Láďa

MAF+Václav:No, jak jsem byl bez možnosti připojení k internetu,tak to bylo prý s mojí osobou nesnesitelné. Jinak pozoruji,že se tady objevila něžná osoba druhého pohlaví a pěkně od podlahy se do nás pouští. To se mi tady začíná zamlouvat čím dál více. Chudák Karlos,ten to chytal od Andrejky na plno!!!!

Pátek 21. března 2003 ve 13:51® Láďa

Andrea:Koukám,kou­kám,že budeš pěkně ostrá slečna či(paní)!!!!!!Nic ve zlém!!!!!

Pátek 21. března 2003 ve 13:48® Láďa

MAF:Do dnešního dne jsem si myslel,že blázním ve vaně s woblerama pouze moje maličkost a Václav,ale vidím,že nezůstáváš ani trochu pozadu. Zjistil jsem,ale že vana je malá.

Pátek 21. března 2003 ve 13:26® Lerak

Andrea : To naše švihání v obýváku není zase až tak nebezpečný. Nakonec, ženy mají také svoje úlety (nebo Ty snad ne ?) a já mám zkušenost, že spíše strpí ulítlého chlapa doma, než ulítlého „Na Růžku“ nebo „U Spěváčků“…

Pátek 21. března 2003 ve 13:24® MAF
MAF

Jiří:To je pěkný ještě abys na to SR dostal nějakou metrovku a bude to double jak vyšitý:-)) . Já tady zrovna koumám a dumám s čím do toho „tipáče“půjdu .

Pátek 21. března 2003 ve 12:46

MAF: Vidis, ja vcera vsadil tri zapasy, z toho dve nuly na NBA a dal jsem to jako 1 ze 3. A bum. Jedna nula s kurzem 14.5 vysla. Tak jsem za svych 30 korun dostal svou odmenu a hned ji promenil vnoveho woblera – dvojiteho Shad Rapa.

Pátek 21. března 2003 v 10:10® MAF
MAF

For All:Předevčírem mi půjčil BASS videokazety o rybách,to mi ten kluk neměl dělat jsem totálně na šrot vůbec jsem v noci nemohl spát pořád jsem tahal ty lososi,štiky okouny. Ráno jsem se probudil ouplně zmlácenej jak jsem celou noc bojoval. To mu nedaruji,kudy chodím tam vidím ty šílený ryby,myslím že jsem zralej na „komunitu“u Dr. Chocholouška.

Pátek 21. března 2003 v 10:05® MAF
MAF

Láďa:Tak to je fajn že už jsi zase na síti,to víš sezona se blíží a každá informace bude dobrá!

Pátek 21. března 2003 v 10:03® MAF
MAF

Václav+Jiří:Chlapci já hokej,basket,tenis ani jiné sporty než fotbálek nesázím. Jedu ve fotbálku,hlavně bundesliga ta obnáší 75%mých sázek sleduji ji opravdu poctivě,scháním materiály na netu,koukám na všechny možný německý porgramy takže bych řekl že ji mám celkem zmáklou. NBA jsem zkusil sadit jednou na „vylepšení“kurzu loni a bylo s toho takové Watterlo že už nikdy víc!!

Pátek 21. března 2003 v 10:01® MAF
MAF

Václav:Tak to jsme na tom podobně jen stím rozdílem že já chodím házet na louku a doma tahám woblery a strímra ve vaně,ale poslední dobou už se to obchází bez nějakých komentářů. Zřejmě došlo ke zjištění že jsem ztracený a neléčitelný případ. Jinak Penízky přišly v pořádku jen jich přišlo nějak moc takže máš u mě pár piv až se setkáme.

Pátek 21. března 2003 v 6:43® Vaclav

Andrea: A pak že blázni nejsou šťastní lidé…

Pátek 21. března 2003 v 0:52® Andrea
Andrea

Václav:Tak to máš tolerantní manželku, v mém obýváku by sis moc nepošvihal a nejspíš bych ti nedoporučila jen studenou sprchu, ale objednávala bych ti klidný pokojíček v Bohnickém ústavu. jistě že prostorný, aby sis tam mohl švihat o 106… :-)

Čtvrtek 20. března 2003 ve 20:07® Láďa

Václav:Tak,už mám modem doma a jsem opět tady v plné polní. Václave co se týká rybařiny v obýváku,tak to mám taky pěkně hozený na Duchcov.

Čtvrtek 20. března 2003 v 19:14® Vaclav

Jiří: Dnes vyhrají a nakonec postoupí Pardubice, letošní sezónu jsou rozjeté.

Čtvrtek 20. března 2003 v 19:12® Vaclav

Sergo Aš: Dnes jsem byl omrknout ty krabičky, nějakou vezmu. Dobrý tip, díky.

Čtvrtek 20. března 2003 v 19:11® Vaclav

Láďa: Tak už abys ten modem měl. Já si dneska asi hodinu pošvihával v obýváku mušákem, obracel jsem ho sem a tam, proti slunci a od slunce, a pořád dokola, až mi maželka řekla, ať si dám studenou sprchu. Nějak mi to leze na mozek.

Čtvrtek 20. března 2003 ve 13:25® Láďa

Václav:Už šílím,internet doma stále mimo provoz a v kavárně mě to moc nesedí. Tolik jsem se naučil zapojovat do diskuse a teď čumím jen do zdi. Snad v pondělí,už bude oprava dokončena. Jinak ten článek o dipování je dost slušný návod jak na to.

Čtvrtek 20. března 2003 ve 13:15® Láďa

Všem sázejicím:Jsem sice sportovní blázen,ale na sázení mám švagra. Jenom taková perlička:sázel zimní ol. hry běh na 20km a uhádnul vítězku a to jenom ,že Rusko bylo diskvalifiková­no,ale na Švédky vsadil,že se umístěj do desátého místa,ale skončili jedenáctý za Čínou. Za 50 Kč by bral zhruba 80000. Málem si to omotal kolem krku.

Čtvrtek 20. března 2003 ve 13:14

MAF: Omlouvam se, ze jsem vcera hned neodpovedel, ale mam na internet jen omezeny pristup z pocitace kolegy. Proste kazdy den jen chvilku. Pro rybare-sazkare: Kdo dnes vyhraje? Pardubice?

Čtvrtek 20. března 2003 v 8:48

MAF a Vaclav: Sazim hlavne fotbaly, ale i NBA a NHL. Vetsinou ale mam nejakou chybu. Diky za zpravu o hornetech.

Středa 19. března 2003 v 19:39® Vaclav

Jiří: Ty Hornety jsou vzhledem ke svým menším rozměrům skutečně hlavně na tyto ryby, ale mám na ně už i štiky, candátky či tlouště.

Středa 19. března 2003 v 19:38® Vaclav

MAF a Jiří: Já sázím s kolegou z práce hlavně NBA (tam mám asi 97% úspěšnost), potom evropské hokejové ligy (bohužel v NHL mi skoro vždycky nějaký zápas vybouchne) a fotbal. Zřídka dávám tenis, i když i v něm jsem docela úspěšný (asi 90%). Ortodoxní a zkušení sázkaři, pracující s novinami, internetem a dalšími zdroji informací, mi však říkájí, že tenis sází jen šílenci. Někteří mnou proto dokonce opovrhují. Já tenis nesleduji, vždy se u stolku ve Fortuně zeptám kolegy, v jaké formě je ten nebo ten, podívám se na kurzy, vyslechnu si jeho závěry a podle toho to dám. A celkem to vychází. Nejsem ale závislý sázkař, chodím do Fortuny třikrát týdně a vždy se tam zdržím maximálně 10 minut. Znám tam „profesionály“, kteří tam sedí i čtyři hodiny (!) a studují a analyzují nejnovější situace, pak teprve sází.

Středa 19. března 2003 v 19:28® Vaclav

Sergo Aš: Díky za informaci, tomu říkám smysl pro detail. Určitě tam zaběhnu, mrknu na to a pravděpodobně i koupím.

Středa 19. března 2003 ve 13:42® MAF
MAF

Ji59>Vida,vida. to jsou věci tak ono je nás tady více:-)) ))máš moje gratulace. Co sážíš?Já sázím jenom fotbal hlavně německou,belgickou a anglickou ligu