Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. března 2005 v 0:09® HaD
HaD

> Rico: jo, šímo tam bylo, ale já jsem si výstavu vůbec nestihl podrobně projít, takže nevím

Pondělí 21. března 2005 v 0:05® Rico
Rico

had: vystavovalo shimano v Brne? a jestli jo nekoukal si jestli melo akci na vlacaky??

Neděle 20. března 2005 ve 23:14® kostnak
kostnak

HAD, mas osobku.

Neděle 20. března 2005 ve 23:00® HaD
HaD

> Padis: sqěle ;-)

Neděle 20. března 2005 ve 22:48® Padis
Padis

HaD AHOJ JAK BYLO V BRNĚ

Neděle 20. března 2005 ve 22:43® HaD
HaD

> kostnak: mam pro tebe krabicku rotacek. jak to provedeme?

Neděle 20. března 2005 ve 22:33® kostnak
kostnak

prichy, mne sa paci dragon millenium, ale neviem ho zohnat v dlzke 2.7m. kto predava v cechach dragon?

Neděle 20. března 2005 v 18:50® Prichy
Prichy

> Masa BoB: mrkni na nej u „Zdenka“

Neděle 20. března 2005 v 18:27® Prichy
Prichy

> marian. f: ja o nem premejslim. Maji fantasticke ceny, ale mam trochu obavy o kvalitu. U nas maj 240cm/ 1–7 gr (rekl bych, ze je to urcite vic), je dost rychlej

Neděle 20. března 2005 v 18:00® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

marian. f: Vždycky když čtu podobné tvrzení, tak zbystřím… Možná by to chtělo kapku specifikovat…

Neděle 20. března 2005 v 17:18® fedo

Přichy: ja mám snimi len kladne skusenosti nemaju konkurenciu!!!!

Neděle 20. března 2005 v 16:42® Prichy
Prichy

vlacari co si myslite o prutech pro nasi disciplinu znacky Dragon? Mate zkusenosti?

Sobota 19. března 2005 ve 23:20® zedus
zedus

> Big Mike: Brou noc. Když tak něco nafoť. Já em už poslal nějaký vrtulky ywanovi a sám se jich pár nechal, tak taky něco zkusím.

Sobota 19. března 2005 ve 23:17@ Big Mike

:-)) )), neboj, co jsem koukal, budou chodit. A dle typu stačí jen očko vpra, vlevo a kdyby ne, tak uastřihni lehce lopatku – zmenšuj její plochu a ono to půjde. Jdu spát, ráno razíme do Brna. PS: ty vrtulky jsem ještě nepoužil, zkrátka nestíhám.

Sobota 19. března 2005 ve 23:14® zedus
zedus

> Big Mike: Mě to baví asi všechno. Nejdřív jsem byl hotovej z barvení, furt se to nedařilo jak sem chtěl, ale pořídil jsem si nový barvičky a paletku na míchání odstínů a je to lepšejší. Ale štve mě jedna věc, že je nemám odskoušený v reálu, jestli se nějak pletu, budu mít hromadu vánočních ozdob. :-)

Sobota 19. března 2005 ve 23:09@ Big Mike

. rád brousím, opravuji a dodávám.

Sobota 19. března 2005 ve 23:05@ Big Mike

Zedus: ono je to nejlepší, maximálně do 2–3 tělíček a hned je udělat!!! Souhlas, ale když já tak brousím:-))

Mirmen: dobrá zpráva. Jak velké a v jakých barvách je mají? U nás na jihu asi utřu.

Sobota 19. března 2005 ve 22:48® mirmen

zedus, ne, dneska koupil v HK, v krámě firmy Zico

Sobota 19. března 2005 ve 22:27® zedus
zedus

> mirmen: Neviděl jsi to někde na netu?

Sobota 19. března 2005 ve 22:26® zedus
zedus

> Big Mike: To máš co dělat. Mě nějak nejde to dělání víc najednou, já prostě vytvaruju tělíčko a hned mu vlepím kostřičku a jdu ho vyzkoušet. Jak sedí chod tak ho nechám trochu oschnout a barvím. Ty oči budu nejspíš řešit nákupem v krámě. Teď je dělám tak, že tam udělám hromádku žlutý barvy. :-) Ale máme stejnej koníček, taky prolézám weby a hledám nápady na barvení. :-)

Sobota 19. března 2005 ve 22:19® mirmen

Big Mike and homemadeři: dobrá zpráva , firma Balzer dodává plato holografických očí za cca 30–35 Kč ( dle maloprodejce). Žádejte u svých obchodníků :-) To asi ne , ale nějaké speciálky na vláčku by to mohly mít. Je tam snad 100–150 voček :-)

Sobota 19. března 2005 ve 22:07@ Big Mike

Zedeus: hochu, teče mi do bot:-)) ) Doslovně – viz diskuse:-)) Ráno jsem lítal do sběrného dvora s bordelem po zimě, po obědě dal šlofíka, pak brodil okolí Lužnice a pak, konečně jen z absťáku krouhnul jednoho popa:-)) ) No, vlastně jsem dělal i kostřičky a zalepoval. Teď zbejvá zalejt epoxydem asi 29 tělíček:-)) ) Je mi z toho všelijak, už jsem tuhle přísahal, že začnu kompletovat a vyprdnu se na broušení, ale. To tvarování dřeva, ještě na zahradě mě fakt bere nejvíc. Ale už musím začít kompletovat. 16. červen se blíží! Přes 20 lepatek, pak barvení, lakování. No, je toho dost a dost, co mě čeká. Sem tam mrknu na jiné servry kde stahuji barvy w. Ale jak se znám, vezme mě magorovina a udělám pár normál a pak zase různé klauny a pod. Co já letos komu nasliboval, taky stress:-)) ) Zítra beru Jirisovi do Brna jeden oulet, ale na boleny bude OK. Jak to vše dodělám, nafotím, ale kdy to bude, sám nevím. Ty tvoje vypadaj perfektně. Jen jestli mohu, vylepši oči. Nastřelovací řebík jako základní razítko a po zaschnutí udělej panenky špejlí. Ale jak jsme se schodli, detajli jsou pro oči rybáře. ne pro rybu. Rozhoduje pohyb, základní barva. Zdar

Sobota 19. března 2005 ve 20:42® zedus
zedus

Big mike: Jak se vede? Vystouhal jsi něco?

Pátek 18. března 2005 ve 21:27® Prichy
Prichy

> file: indulona

Pátek 18. března 2005 ve 13:17® file
file

>Přichy: Jak jsi zajistil, aby se ti ta montazni pena nechytala na formicku?

Pátek 18. března 2005 ve 13:15® file
file

>Petr2002 : Dostalo se mi odpovedi od odborniku na plasty :-) ohledne materialu k odlevani.

Plovoucí nástrahy lze dělat laminací epoxidovou pryskyřicí na jádro z pěnového polystyrenu, kde jádro zaručuje dobré plovací vlastnosti a skořepina z epoxidového laminátu pevnost.

Jak proste :-) Pujdu to take otestovat az bude vecer casek.

Čtvrtek 17. března 2005 v 19:35® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

na žlutý???Zkoušel jsi ty woblery?to jsou děla jako prase:-)) ))

Čtvrtek 17. března 2005 v 19:34® zedus
zedus

> Tomash: Dík.

Čtvrtek 17. března 2005 v 19:30® Tomash
Tomash

Jojo. To víš, že znám. Ale parmy jsou úchylný na gumy.

Čtvrtek 17. března 2005 v 19:29® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash:Od jaxonu jsou super tzigery. tyto feuertigery jsou nej na tloustaky,okouny a parmy. znáš??