Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. března 2005 ve 23:47® Prichy
-
> spinningman: freza 3mm dvoubrita, mozna by slo pouzit i zbrousenej vrtak
- Středa 9. března 2005 ve 23:44® HaD
-
> Lerak: do pr. nebudu mluvit sprostě, ale to me teda se. e
((((((((((((
- Středa 9. března 2005 ve 22:40® Lerak
-
> HaD: dnes byla výroční členská schůze MO ČRS Tábor v jihoč. universitě od 17.00 hod. Hovořilo se i o zákoně, vyhlášce, bližších podmínkách a všeobecném chaozzu…
- Středa 9. března 2005 ve 22:23® HaD
-
> Lerak: to bylo dneska???? já byl pár dní mimo ČR a to mi uniklo. sakra
(
- Středa 9. března 2005 ve 22:12® Lerak
-
HaD,Jaryn,Milky : co je s vámi ? Jak to, že jste dnes nebyli na výroční členské schůzi v JU ? Docela chyba.....
- Středa 9. března 2005 ve 22:07® ywan
-
tomash, jaryn : do dirky je momentalne jednoduchsie ako na dirky,
- Středa 9. března 2005 ve 21:35® Tomash
-
jaryn : Může jít nejdřív na dírky a pak do dírky – až nějakou najde!!!
)))))))))
- Středa 9. března 2005 ve 21:30® jaryn
-
ywan – běž na dírky nebo do dírky
- Středa 9. března 2005 ve 21:20® ywan
-
4all : JA CHCEM CHYTAŤ !!!
- Středa 9. března 2005 ve 21:18® Tomash
-
Elanius : Hmm… Každopádně to prubnu… Kuwa, už aby byla zahájená…
(
- Středa 9. března 2005 ve 21:15@ Išek
-
Tomash: Tak to už je mimo moji představivost
, mě pokud to vzala štika tak bezpečně držela i za ten jednoháček a to nejsem nijak extra zručnej.
- Středa 9. března 2005 ve 20:12® Tomash
-
Elanius : to jsem taky už zkoušel, ale rybka se mi přetáčela a nevěděl jsem a nevím, jak ji co nejlépe vodit. Jinak nemyslíš, že by bylo dobré navléknout na jednohák, který vyjel z rybky, ještě trojhák, který by rybku lépe zafixoval na hřbetní straně??? Myslím, že by to ještě zlepšilo zásek do černého…
- Středa 9. března 2005 v 19:22@ Išek
-
Tomash: Jednoháček za oba pysky, ještě líp se mi osvědčil kratší háček s jigovou hlavičkou provlečenej tlamkou a vyvedenej v hřbítku za hlavičkou (jako když navlékáš tvistra). Ten pohyb rybky je určitě přirozenější než s tím „udělátkem“. Jo ten jigovej háček musí být fakt krátkej, aby vyšel hned za hlavičkou jinak ta rybka „ztuhne“ .
- Středa 9. března 2005 v 18:56® jaryn
-
toulovec – trojka by tam nebyla? Mám ženu a psa.
- Středa 9. března 2005 v 18:51® Tomash
-
Elanius : Jak podle tebe vypadá klasická přívlač s mrtvou rybkou? Můžeš sem šoupnout montáž, systém???
- Středa 9. března 2005 v 17:55@ Išek
-
No právě, že ne. Já to zkoušel fak asi jenom dvě odpoledne a myslím, že klasicá přívlač s mrtvou rybkou je lepší. Určitě to ale zkus a jestli se Ti bude dařit ,tak dej vědět, třeba to chce nějakej spešl způsob rozpohybování.
- Středa 9. března 2005 v 17:39® Tomash
-
Elanius : A když budu mít správnou velikost rybky, tak to chodí pěkně???
- Středa 9. března 2005 v 17:08® spinningman
-
prichy:co to mas na te frezce za vec co vyrezava ten wobler.
kua jak to ze si mi to tady ukazalo dvakrat.
- Středa 9. března 2005 v 17:01@ Išek
-
Tomash: Jde o to, vychytat správnou velikost rybky jinak to fakt chodí mizerně. Já neměl tu trpělivost.
- Středa 9. března 2005 v 16:47® spinningman
-
ty brdo,ja to uhad.
tomash:jo ten trojhacek pichni do bricha rybky.
- Středa 9. března 2005 v 16:43® spinningman
-
ty brdo,ja to uhad.
tomash:jo ten trojhacek pichni do bricha rybky.
- Středa 9. března 2005 v 15:19® HaD
-
Vaclav: balíček dorazil
- Středa 9. března 2005 ve 14:59® Tomash
-
Elanius, spinningman, doktor : Ty jo! Ono to fakt jde!
) Tak to je hukot! No a ten koncobvý trojhák píchnu ještě do těla rybky? Tak s tímhle udělátkem vláčku určitě prubnu. Díky chlapi!!! :+)
- Středa 9. března 2005 ve 14:43@ Išek
-
Tomas: Je to poměrně jednoduchý, ten oblouček z drátu za nořítkem jde po odklopení vytáhnou dostrany. Rybce pak strčíš do tlamky ten zašpičatělej kousek drátu (bříško rybky Ti klouže po spodním drátu s háčkem). Pak ten vytaženej a „vyhnutej“ oblouček drátu vrátíš zpátky (při tom vlastně tou špičkou protneš rybce hlavičku) a tím ji na systémku fixuješ. Vypadá to složitě, ale až přijdeš na ten fígl s odblokováním obloučku, tak je použití naprosto zřejmé (já si při své šikovnosti prohnal ten drát prstem). Musím, ale konstatovat, že mě vláčka s takhle vypreparovanou rybkou moc nenadchla. Přišlo mi, že se rybka motá strašně nepřirozeně. Zkoušel jsem to asi dvě vycházky a pak tohle udělátko skončilo v krabičce od filmu jako poslední možnost jak vláčet
).
- Středa 9. března 2005 ve 14:38® doktor
-
Tomash: Má sa to robiť tak ako pov. spinningman.
- Středa 9. března 2005 ve 14:32® Lovec
-
> Big Mike: Mám pro tebe návrh na zlepšovák
- Středa 9. března 2005 ve 14:07® Tomash
-
spinningman : Nedá se vyndat nic.
Jinak nevím, jestli bude rybka podle tvého postupu držet na systémku, ale určitě to nějak prubnu…
- Středa 9. března 2005 ve 14:06® Tomash
-
Big Mike : Tak to je super! Nezapomeň přidat výrobky ze své dílny – řiď se prosím heslem – čím víc, tím líp!!!
) Jinak už předem ti moc děkuju.
- Středa 9. března 2005 ve 13:23® spinningman
-
tomash: a jeste jestli se da ten do oblouku drat vyndat tak ten bych prostrcil zabrami.
- Středa 9. března 2005 ve 13:21® spinningman
-
tomash:ja bych to udelal takto:na ten kratkej dratek bych nasunul do huby rybicky a pak bych ten trojhacek zapichl nekam do bricha(kam to pujde). a je to.