Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 19. března 2003 ve 13:42® MAF
MAF

Ji59>Vida,vida. to jsou věci tak ono je nás tady více:-)) ))máš moje gratulace. Co sážíš?Já sázím jenom fotbal hlavně německou,belgickou a anglickou ligu

Středa 19. března 2003 ve 13:23

MAF: Nechci se vtirat, ale minuly tyden jsem na kurzovych sazkach vyhral 1700,–. byly to tri tikety – pondeli, streda a patek.

Středa 19. března 2003 ve 12:28® MAF
MAF

Václav:Prohlídka Ohře s Tvým doprovodem-co víc bych si mohl přát díky předem!Vidím že máme další společné hoby kromě ryby muziky i „škádlení štěstíčka“ve Fortuně :-) . I mě se podařilo v pondělí a dnes něco zalovit ty kluci fotbalistický to hráli přesně podle mýho tiketu. chvála a díky jim bude na rybářskou bižuterii:-)) Ten katalog bychom měli dát dohromady tak do 14 dnů,myslíš že bychom ho mohli umístit i tady třeba ve fotogalerii,jako stálou nabídku pro kolegy muškaře?

Středa 19. března 2003 v 11:11® Tom

Nemáte nějaké nové zprávy o Nechranické přehradě ? Na Labi už parmy pomalu přestávají brát ! Ale naopak začínají cejni,plotice a tlušti. Napište. Děkuji předem.

Středa 19. března 2003 v 9:49® Sergo

Václav-Krabičky na mouchy zkus zkouknou v Chebu v lékárně v bývalém „Gastráku“,dáv­kovače léků. Mají 21 přihrádek 1,7cm x 2,3cm,hloubka 2cm. Stojí 55Kč. Mají je v regálu u okna . Druhý regál od rohových dveří. Když se ti nebudou hodit na mušky,tak na jiné drobnosti určitě ano. Za tu cenu luxusní zásobník.

Středa 19. března 2003 v 9:03

Vaclav: Ten Hornet bude asi hlavne na okouny, ne? Mozna jeste na pstruhy…

Úterý 18. března 2003 ve 21:59® Lukas

Václav: A máte, pane kolego, zkušenosti s modelem Butcher od Salmo? Mám doma takový černý exemplář se žlutými skvrnami, koupila ho manželka, ale příliš důvěry k němu nemám. Ještě jsem nenalezl odvahu ho vyzkoušet, stále „točím“ jen své oblíbené.

Úterý 18. března 2003 v 19:40® Vaclav

Jiří: Hornetů se vůbec nemusíš bát, jsou výborné. Třícentimetrový potápivý v barvě BT byl dokonce vloni první měsíc po zahájení jedním z mých tří nejúspěšnějších woblerů na tekoucích vodách. Chytil jsem na něj i cca 60 cm štiku.

Úterý 18. března 2003 v 19:37® Vaclav

MAF: Vlastně ano, jsou to mé domácí vody. Ohře 19 ale není řeka, je to označení pro přehradu Skalka, která se táhne od hranic s Německem u Pomezí až do Chebu. Ohře 18 je tedy první regulérní říční úsek na našem území (Ohře pramení v Německu), je to úsek od hráze Skalky až do Nebanic – z velké části cejnové pásmo (hlavně přímo v Chebu), pak už se objevuje i pásmo parmové, zřídka až lipanové. Ohře 17 je většinou pásmo parmové, takové ty tloušťové vody. Na 18 nebo na Skalce tě rád uvítám. Těším se na ten katalog much, zítra posílám odměnu (vyhrál jsem ve Fortuně, ha…).

Úterý 18. března 2003 ve 13:47

MAF: Nemas se zac omlouvat, to jsou pro me dulezite zpravy, ty wobblery se mi celkem libi, jednou jsem na ne nekde cetl chvalu, tak se ptam. Cim vice hlav, tim vice rozumu.

Úterý 18. března 2003 v 11:38® MAF
MAF

Jiří:Omlouvám se,že zasahuji do diskuze jen jsem chtěl říct,že woblery Salmo Hornet jsou absolutně fantastické vlastním jich pár ve velikosti 3,5 cm a 4 cm v barvě D,G a okouna a musám říct že na pstruhy,okouny a jelce jsou bezkonkurenční navíc za fantastickou cenu.

Úterý 18. března 2003 v 11:35® MAF
MAF

Václav:Fotky dorazily moc děkuji jsou fakt pěkný,příští týden panu Kácelovi napíšu. Jinak já jezdím na Ohři 12 P a 8a což jsou pstruhové revíry ale letos bych chtěl zkusit mimopstruhové revíry 18,19 a 17. To jsou asi tvoje „domácí hřiště“nemýlím-li se:-) Jinak jsem se chtěl teptrat koupil už jsi ten fluorocarbon?

Úterý 18. března 2003 v 11:26® MAF
MAF

Karlos:Kamaráde já už nosím týden rukavice jak mi svrbí ruce:-)) už se fakt nemůžu dočkat,dokonce už i doma říkají aby už „to“začlo jinak prej to se mnou nevydrží:-)) . Hm chytání bílé ryby na mušáku má svoje kouzlo to určitě,můj kámoš třeba skoro nechytá pstruhy ale lapá jelce na Berounce na suchý mouchy a musím říct že má obdivuhodné výsledky například loni na suchou rudořitku jelčák 61cm což je bombový kousek.

Úterý 18. března 2003 v 11:23® MAF
MAF

Andrea:Tak to rád slyším to jsme skoro sousedi:-))

Úterý 18. března 2003 v 10:56

Vaclav: Vaclave, jakou mas zkusenost s polskym woblerem Hornet?

Úterý 18. března 2003 v 5:22® Andrea
Andrea

Karlos: Viz. Václav. okolí Rokycan.

Úterý 18. března 2003 v 5:20

Václav:Bydlím tak 4 roky v Praze, ale pocházím kousek od Rokycan. A taťka rybář chytá právě tam. Občas jezdí i na Berounku, ale to už není tak časté. Když jsem byla malá, dával mi taky do ruky prut, byla to docela legrace.

Pondělí 17. března 2003 ve 23:47® Marek

Vláčíte někdo na ÚN Štěchovice ? Kdo poradí o přístup. cestě, byl jsem tam, ale žádnou jsem nenašel. Od hráze to nejde. Může se přijet k vodě autem?

Pondělí 17. března 2003 ve 22:44@ Karlos

Andrea:Kdybys řekla že je to v západních Čechách tak bych to nekomentoval. Kde přesně že to je?Jak psal Láďa v okolí Prahy je spousta krásnejch tůní,hlavně okolo Labe ale vláčet se tam nesmí.

Pondělí 17. března 2003 ve 22:36@ Karlos

Maf:Tak jsem si dnes odběhl z práce podívet se za kámošem na ryby na rybník(mám to 200 metrů od práce). Chytal perlínky na pakomáry,no nádhera. Myslím že budu chodit později ze zaměstnání,alespoň potrénuju házení. Už to se mnou docela cloumá.

Pondělí 17. března 2003 ve 22:00® Vaclav

Láďa: Já tam také nejedu, práce mám nad hlavu. Svou pozornost už směřuji k zahájení pstruhové sezóny, těším se na malé potůčky v našem okolí, které jsem vloni vynechal.

Pondělí 17. března 2003 ve 20:11® Láďa

Václav:Co se týče vláčení na uzavřených lokolitách,tak i téměř všechna slepá ramena Labe jsou pro vláčkaře tabu. A přitom jsou to taková pěkná místa plná dravců. Docela by mě samotného zajímalo kdo z toho má prospěch. Jinak do Brna necestuji.

Pondělí 17. března 2003 v 19:53® Láďa

Václav:Modem je stále v nedohlednu a začínám uvažovat o připojení přes kabelovou televizi. Jak,už zde zdělil Karlos,pražské vody jsou otevřené. O sobotě a neděli jsem nikde nebyl,opět jsme absolovali turnaj v kopané.

Pondělí 17. března 2003 v 19:44® Marek

Zdravím, prosím, potřebuji poradit, jak se dobře dostanu k vodě na Štěchovické nádrži ? Od hráze jsem žádnou přístup. cestu neviděl. Dá se tam dobře chytat ze břehu ? Díky.

Pondělí 17. března 2003 v 19:14® Vaclav

MAF: Tak jsi mi vlastně potvrdil to, co jsem si myslel a co zmiňoval Karlos. Prostě vezmu pár různých krabiček za „lidovku“, každou trochu jinou, hlavně kapsovoé a šikovné, a bude vymalováno. Dorazily ty snímky wobblerů? Kdy a kam se chystáš na Ohři?

Pondělí 17. března 2003 v 19:10® Vaclav

Andrea: Nemáš za co děkovat, já jsem opravdu rád za ženský element na Chytej. cz. Jen jsem si myslel, že ti poradí i další kolegové zase ty „své“ favority. Odkud jseš?

Pondělí 17. března 2003 ve 13:17® Andrea
Andrea

Václav: Dík moc. Myslím, že mám z čeho vybírat a už to tisknu. Jsem trochu zahlcena tím výběrem, ale budu dělat v rybářských potřebách frajerku. Ha,ha,ha. Zatím jsem tam byla spíš za blbce, ale začínám se vzdělávat a mám obšancované snad všechny prodejny v Praze. Fakt díky za milý a profesionální přístup.

Pondělí 17. března 2003 ve 13:12® Andrea
Andrea

Karlos: Děkuji za radu. Bylo to tak milé, že snad začnu rybyřit sama. Já jsem holka, ale nejsem blbá. Vláčet se tam smí, plivátko to není. Také jsem nepsala, že je to v okolí Prahy. je to právě v západních Čechách. Odpusť mírně ironický vzkaz, ale ty se s tím jistě porveš. :-)

Pondělí 17. března 2003 v 10:12® MAF
MAF

Karlos:Tak kámo ten dip Bombix Sensasu znám velmi dobře,nejen že ho používám ale už jsem s ním seznámil svého kolegu ,měl jsem lahvičku strčenou ve vestě a při cestě jeho vozem se mi ten dip vylil(od té doby ho balím ještě do dvou igelitových sáčků) takže si dovedeš představit jak to v tom autě muselo vypadat. hrůza,hned jsme koupili u benzíky dva voňavý stromečky a sprej s lesní vůní a auto jsme snad 20 minut stříkali ale ten dip je fakt síla nedal se „přebít“vůbec ničím. No 14 dní jsem mu raději nechodil na oči,ten chudák jenom co doma zkusil od své drahé polovičky…:-)

Pondělí 17. března 2003 v 10:07® MAF
MAF

Karlos:Zdar chlape tak co už jsi pořídil tu šňůru?Já to jdu zítra obhlídnout,zjistil jsem že ta moje je po dvou letech „tahání“slušně popraskaná trakže se nedá nic dělat a budu muset koupit novou. Asi „půjdu“do 3M Ultra DTF 5 nebo do Airflo Polyfuse 7000 DTF 5 cenově jsou dost podobné a mají velmi dobré vlastnosti,kaž­dopádně je to výdaj navíc s kterým jsem nepočítal ale co se dá dělat holt budu o chlebu a vodě ale šňůru potřebuju:-))