Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. března 2005 ve 13:51@ Big Mike

Já si myslím, že na ně chytí nějaké blešivce a pak na ně bude chytat nástražní rybičky a pak dravce:-)) )

Vypadaj roztomile:-)) )

Jdu pro disketku a na ní mám výtvory z víkendu, to budete koukat!!!

Úterý 8. března 2005 ve 13:41® kostnak
kostnak

lerak, dnes rano som ich dokoncil. ale poprosil ma o ne marian fedes. ma privlacovu specialku a chyta ligu. fakt neviem, co chce na to chytat. :-)

Úterý 8. března 2005 ve 13:32® Lerak

> kostnak: „a povedzte Kefalín, na čo také…?“ Chytal už jsi na ně a měl jsi s nimi nějaký úspěch ?

Úterý 8. března 2005 v 11:04® kostnak
kostnak

jaryn, to je skoro hranica, ak to ma mat dost pevnu kostru, aby to udrzalo normalne bojujucu rybu.
a nechci pocut moj slovnik, ked mi uprostred brusenia spadne do pilina musim ho hladat. :-)) )

Úterý 8. března 2005 v 11:01® jaryn

kostnak – je to pěkný, udělej ještě menššííí

Úterý 8. března 2005 v 10:59® Bass
Bass

mě nezbejvá, než souhlasit s ostatníma :-))

Úterý 8. března 2005 v 10:13® zedus
zedus

> kostnak: Seš úchyl. Ale vypadají moc hezky. ;-)

Úterý 8. března 2005 v 10:01® Lovec

> kostnak: :o)))) říkám to pořád, jsi fakt úchylnej :o)))

Úterý 8. března 2005 v 9:59® kostnak
kostnak

zatial najmensie wobblery. vlavo pre porovnanie velkosti sim karta z mobilu. som uchylny? :-)) )
A FUNGUJU!!!

foto/diskuze/privlac/2005/th-img17357.jpg
Úterý 8. března 2005 v 9:04@ Big Mike

HaD: no jo, stane se, ale koukal jsem večer jak vrána z roští:-)) )

Zedus: jo, vyrvat to i s balzou, to chce sílu a asi jsi měl nekvalitní lak, ten musí udržet celej celek v hromadě. No, máš co zlepšovat:-)) ) Ale myslím, že by se to vyrvalo i kdybys to měl v jednom kuse. Jak povolí balza, je to na prd a můžeš tam mít co chceš za lepidlo i letování.

Pondělí 7. března 2005 ve 23:00® pupak

HaD – se vam mymi usty omlouva, k takoveto politovanihodne udalosti dochazi na serveru chytej maximalne jednou za deset let:-)) ) Vypadek byl pravdepodobne zavinen chybou na serveru.

Pondělí 7. března 2005 v 17:52® zedus
zedus

> Big Mike: Dělal sem zkoušku kombinačkama. :-) Ten prostřední úchyt se docela rychle poddal, ale záleží asi hodně na tvaru, protože dělám woblery s hubeným bříškem, vytrhl se mi i balzou, ale nějakou sílu sem na to použít musel. Myslím si, že vysvobozování pletenkou, by bylo pro wobler smrtící. :-) Takže jistota je jistota. ;-)

Pondělí 7. března 2005 v 9:41® vocko

> Přichy: MAs neco proti frezce z merkuru? :o)

Pondělí 7. března 2005 v 9:17@ Big Mike

Zedus: kde se ti to vytrhlo? Připadá v úvahu jen spodní očko a to se mi ještě nestalo. Počítej s berzdou, lehkou průtažností vlasce (u pletenky ne) a i ikcí prutu. Zatěžkávací zkoušky jsem tedy nedělal, ale když někde uváznu, s pletenkou narovnám háček a nebo urvu celýho w. Kostřičku lehce utěsním olůvkem, zakápnu vteříňákem a drží. Vylepším to zalitím epoxidem a je to na věky. Nebo dokud nevyrezne nerezová kostřička:-))

Pondělí 7. března 2005 v 1:20® jaryn

Big Mike to je dobrá lod pro dva a nebo jen pro tebe.

Neděle 6. března 2005 ve 23:13® zedus
zedus

> Přichy: Jo přesně to, já vím, že Big mike je tam jenom lepí a kostňák je pájí, já když sem zkoušel jenom lepení tak nebyl až takovej problém ho vytrhnout i s balzou. Tak sem chtěl vědět jak to děláš ty. Já se dělám taky v jednom kuse, ale u menších je obtáčím kolem hlavního drátku, přecejenom to vydrží víc a u těch malých nepočítám s mega štikou. :-)

Neděle 6. března 2005 ve 23:09® Prichy
Prichy

> zedus: pro prostredni ocko? jak kdy, nekdy tu kostru mam z jednoho kusu, nekdy prostredni uchyt napajim pajkou, to jsi mel na mysli?

Neděle 6. března 2005 ve 22:57® zedus
zedus

> Přichy: Jak děláš kostřičky? Hlavně mi jde o prostřední očko pro háček.

Neděle 6. března 2005 ve 22:47® zedus
zedus

> Přichy: Asi bych ji někde našel, ale jak vidím, tak se dá poradit i s balzou, teď sem ho byl vyskoušet ve vaně a jede jako hodinky. Jede i při pomalejším vedení, takže ok. :-)

Neděle 6. března 2005 ve 22:47® ywan

prichy : to bol problem sam o sebe, nevedel som aky to ma mat tvar, zajtra kupim daakeho krpca a podla toho to daako okopcim

Neděle 6. března 2005 ve 22:42® Prichy
Prichy

> ywan: co bylo za problem?

Neděle 6. března 2005 ve 22:42® Prichy
Prichy

> zedus: neroste nekde pobliz, staci suche vetve

Neděle 6. března 2005 ve 22:41® ywan

prichy : ja som sa este k testovaniu chodu ani nedostal a uz som to musel vyhodit :-((

Neděle 6. března 2005 ve 22:37® zedus
zedus

> Přichy: Možná, že se ta lípa nemusí tolik zatěžovat, ale já ji doma nemám a ani sem to ještě nezkusil, takže nevím.

Neděle 6. března 2005 ve 22:37® Prichy
Prichy

> ywan: znam, 4 z 10 vetsinou vyhodim neb jsem nespokojen s chodem

Neděle 6. března 2005 ve 22:36® ywan

přichy : dík, snažím sa urobiť daakeho krpca na ostrieže a nejak to zlyháva,

Neděle 6. března 2005 ve 22:35® Prichy
Prichy

> zedus: joo, udelat z lipy, na „potapky“ je skoda balzy, ale jeste nemam ani jednoho, tak jen strilim

Neděle 6. března 2005 ve 22:33® Prichy
Prichy

> spinningman: moje bere, kdyz ji nepostavis z merkuru :-)

Neděle 6. března 2005 ve 22:33® zedus
zedus

> Přichy: Myslíš jako, udělat ho z lípy? Všechno je balza, ale jde to, narval sem mu pupek olovem co nejvíc k hlavě a jde ke dnu. :-)

Neděle 6. března 2005 ve 22:32® spinningman

přichy: a tu lipu by ta frezka nebrala?????