Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. března 2005 ve 22:31® Prichy
Prichy

> zedus: tak pak lipa

Neděle 6. března 2005 ve 22:30® Prichy
Prichy

> ywan: mno, u nich neprichazi v uvahu lipa, chce to balzu, jinak ano, zatez davam, ale je to v radech 0,05gr apod. (na ty 3 cm jsem pouzil myslim dva groky 0,06 trabuko). Je to opravdu hodne citliva zalezitost.

Neděle 6. března 2005 ve 22:28® zedus
zedus

Teď sem udělal jednoho potápivého prcka, to by člověk neřekl, kolik se tam musí narvat olova než to klesne ke dnu. :-)

Neděle 6. března 2005 ve 22:28® ywan

kosto : čaf, sa ti na ICQ dobijam uz 2 dni

Neděle 6. března 2005 ve 22:27® kostnak
kostnak

majk, trva to menj, ako 5minut vystruhat a obrusit jeden, ale tie ostatne prace trvaju dlho, lebo nebavia. )

Neděle 6. března 2005 ve 22:26® ywan

Přichy : zdarec, do tých mini voblerov dávaš aj záťaž ? ja som sa dnes o čosi snažil ale som to riadne dos*al

Neděle 6. března 2005 ve 22:25® vocko

> spinningman: Moje řeč!

Neděle 6. března 2005 ve 22:23® spinningman

přichy:chtelo by to jeste clanecek jak udelat tu frezku.

Neděle 6. března 2005 ve 22:14® Prichy
Prichy

> Vocko: 1) nesklouzne, na pevne hrideli jsou dorazy

1. presne
Neděle 6. března 2005 ve 21:55® vocko

> Přichy: Nebo pravou rukou drzis rameno a levou pootacis hrideli?

Neděle 6. března 2005 ve 21:51® vocko

> Přichy: Tak uz to zacinam pomalu chapat. A ta ,, ctecka" a freza sou upevneni na ramenech. Je tam nejaka pruzina nebo tak neco, aby to nespadlo kdyz to sklouzne z toho kopyta?

Neděle 6. března 2005 ve 21:45® Prichy
Prichy

> Vocko: rucne, pootacis a mydlis frezou sem tam :-) . Ja tam postradam neco aby to otacelo celou otacivou hrideli najednou, protoze ke konci je to takovy na h. no, kdyz uz neni na krajich wobleru moc materialu.

Neděle 6. března 2005 ve 21:40® Prichy
Prichy

> Big Mike:chapu, veskera romantika v prd. li

Neděle 6. března 2005 ve 21:39® vocko

> Přichy: Ten vrtak je teda pohanenej tim 3600ot/min. A cim je pohanena ta hridel co je tam wobler a kopyto?

Neděle 6. března 2005 ve 21:35® Prichy
Prichy

> zedus: motorek je stejnosmerny 24V 3600 otacek. Zadny ze elementu neni zavazny. Cele je to co dum a zberna daly

Neděle 6. března 2005 ve 21:34® vocko

> zedus: Ja se do toho pustim az nekdy zajedu na chalupu. tAm je dilnicka. Ted se budu zabyvat premejslenim nad tim jak to spacham.:o)

Neděle 6. března 2005 ve 21:33@ Big Mike

S tou frézkou by to bala paráda, ale asi by mi to vzalo radost. Mně je špatně z toho, že tu mám asi 15 w. bez kostřičeka zbytku a takhle bych jich namydlil jako na pouť, ale kdo by to pak dodělával?:-)) )

Neděle 6. března 2005 ve 21:32@ Big Mike

Když to tady pozoruju, Poláci si už musí dávat pozor:-)) Tam to vyrábí asi každý, kdo chodí k vodě:-)) Dle mého je toto asi jediná cesta dělat stejné série w. Třeba Kácel si myslím asi jde stejnou cestou. Píše se, že hand made, ale to je dle mého pilka, pilník, šmirgl a pod. Ale to neuděláte tolik w a tak přesně jeden jako druhý.

Zedus: jo, neutrál polohou jsem myslel klasika tak 45 –60°.

Kostnak: ty je tedy mydlíš, to ti trvá tak 5 minut jeden,což?:-)) )

Jaryn: mám Bassíka. Jako má Had.

Neděle 6. března 2005 ve 21:25® zedus
zedus

> Vocko: Nejdřív to musím pořádně promyslet a vychytat mouchy, ale budu ty díly pálit na laseru a nechám je ohnout vše na cnc, takže nebude problém to nechat kdykoliv zopakovat, osky tam nějaký taky vyštrachám, ale motorek nevím nevím, máme tam nějaký vyřazený motorky do součástek pro tiskárny xerox, ale nevím jak chodí.

Neděle 6. března 2005 ve 21:18® vocko

> Přichy: Sem pevne rozhodnut pres vsechny strasti du do toho. Nejak to zvladnu. Hlavne aby to fungovalo

Neděle 6. března 2005 ve 21:13® vocko

> zedus: Nechtel bys prubnout dve? :-)

Neděle 6. března 2005 ve 21:12® zedus
zedus

> Vocko: Ale musí to být hliník, jinak se nadřeš.

Neděle 6. března 2005 ve 21:11® zedus
zedus

> Vocko: Jak píše přichy, vystačíš si i s menším arzenálem. :-)

Neděle 6. března 2005 ve 21:11® vocko

> Přichy: A uz zase zacinam uvazovat ze se do toho pustim. Treba udelam nejakou jednodussi verzi. Co takhle to postavit z merkuru? to bych mozna zvlad:o)

Neděle 6. března 2005 ve 21:10® zedus
zedus

> Přichy: Teď si mi dal brouka do hlavy. Dělám ve fimě, kde mám přístup ke všem vymoženostem a asi tu frézku prubnu. Z čeho je tam motorek?

Neděle 6. března 2005 ve 21:06® vocko

> zedus: ŽIvim se tim, že sem v devitce na zakladce. Svarecku bych mel. Ale to ostatni jaksi chybi. budu muset nekoho sehnat, aby mi to vyrobil. ja na to porad zapominam tak mi to prosim vsichni prominte.:-)

Neděle 6. března 2005 ve 21:05® Prichy
Prichy

Jinak co clovek najde a srotistich a ve zbernach. ale uznavam je to i o zkusenostech moznostech, nemuze se do toho pustit kazdy.

Neděle 6. března 2005 ve 21:02® Prichy
Prichy

> zedus: drzaky hrideli z nejakyho tecka ze zberny (hlinik)

Neděle 6. března 2005 ve 21:02® Tomash
Tomash

Ahoj všem! Nevíte někdo nějaký odkaz na netový obchod s rotačkami „Vaškovky“ ?

Neděle 6. března 2005 ve 21:01® Prichy
Prichy

> zedus: nedelal jsem to sam, ale takto to vzniklo (teda nejakou praci odvedla i freza, ale klidne by to slo i bez ni) Napr hridelky jsou ze starych tiskaren (HP) i s futrama