Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:56® Prichy
-
ja ji nekde mel, hledam, vydrz
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:55® zedus
-
> zedus: Chtělo by to fotku, dokážu si to představit, ale nevím jestli si to představuju správně.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:54® Prichy
-
ne, ja pouzivam fixirku, ale na orysy je malinko jinej princi, pokusim se najit na netu
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:50® Klon
-
> Přichy: myslýš tu mojí po domácku dělanou??????
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:49® zedus
-
> Klon: Jak tam máš přdělanej ten přívod a jakej průměr má ta jehla? Docela dobrej nápad.
> Přichy: Ty myslíš tu fixírku na ústní pohon?
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:48® Prichy
-
> Klon: princip s jehlou je trochu jiny a moc se mi nechce verit, ze s tim dela 1mm cary, nevim, ja to zkousel bez uspechu.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:46® Klon
-
> zedus: pak jsou ještě jen takový ty dodělávky jako doupevnění jehly apod,má to výhodu že stříkáš jako tužkou což je dobrý. rozprach to má asi tak 1 mm až 1cm
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:45® Prichy
-
viz. url
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:43® Prichy
-
All woblerari: je zajmave sledovat, jak se vase uvahy odvijeji stejnym smerem jako ty moje pred zhruba pul rokem
Jinak americka retus= fixirka, a to bud s tryskou ci bez ni, jsou dva zpusoby, da se o tom najit dost na netu.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:43® Klon
-
> zedus: tak návod je asi takhle podotýkám že to je zhruba: vezmeš nějakou plastovou trubičku musí být omalonko širší než inj. jehla. Do ty trubičky uděláš na příč zářěs tak asi 1 cm a dáš do něj inj. jehlu,kterou před tím nahřeješ a oneš tak na 45°úhel,tím jak jí tam vložíš tak inj. jehla bude mít možnost chodit tam a zpět čimž se ve finále docílý že bude mít užší a širší rozprach. Inj. jehlu tedy nasuneš do předu a seřízneš šikmo trubičku podle jelhly. Na druhou stranu trubičky pak nasadíš hadičku a ta vede do kompresorku. Jediné co zbylo je inj. stříkačka – nejlepší je asi tak 2–5 ml kterou přeřízneš na půl a zasadíš do inj. jehly tím ti vznikne malá nádobka na barvu. Princip: barva v nadržce samopádem tače k hrotu jehly kde jí strhává vzduch,přisouváním jehly do předu nebo zpět snižujeme nebo zvyšujeme rozprach.
tak asi tak
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:38® zedus
-
> Klon: Tak to je bombice. Kompresor z lednice mám, používám ho na dofukování kol a na tlakování bečky.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:32® Klon
-
> zedus: návod ?moment zhruba ti ho napíšu
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:31® Klon
-
> zedus: ta pistolka pro tvojí představu se skládá s inj,jehly,inj. stíkačky,trubičky,hadička na přívod vzduchu,a jako generátor vzduchu používam kompres z lednice,do konce to jde i štelovat,stříká to až milimetrový čárečky takže pro detaily jako stvořený
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:29® zedus
-
> Klon: Tak to yo. Píšeš, že tu pistolku dokáže udělat každý, nemáš návod? Ty jo, to by bylo i na článek.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:26® Klon
-
> zedus: fotky teď momentálně nemám musel bych do garáže a vyblejsknou to,woblery dělá kámoš a já mu je pomáhám stříkat. Barvy používám vodou ředitelný – jsou řidčí,lak klasika K dvousložkovej a nakonec máčím.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:23® zedus
-
> Klon: Sory to mi jenom ujela ruka.
Máš nějaký fotky té pistolky, já si to nedovedu představit. Jaký barvy na to používáš? Ty děláš taky woblery?
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:22® Klon
-
> zedus: jj jsem tu
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:21® zedus
-
> Klon:
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:19® Klon
-
> zedus: mám svůj po domacky vymyšlenou pistolku kterou to stříkám a svede si jí udělat každý
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:17® Klon
-
> zedus: tak jsem tu tak co chceš vysvětlit ten můj proces????
- Čtvrtek 3. března 2005 v 19:12® zedus
-
> Klon: Jo sem tu a netpělivě na tebe čekám.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 18:44® Klon
-
> zedus: byl jsem chvíly mimo,si tu???
- Čtvrtek 3. března 2005 v 18:39® jiris
-
doktor – prave proto, ze nakoupime dohromady at jich nemas tuny
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:54® doktor
-
jiris: Prečo nemám kupovať? Až tam spolu? Veď si mi hov. aby nekupoval, že na veľtrhu nakúpim. Mne je jedno ak bol niekde a nič nešlo a boli tam ostrieže tak to bola zábava. Cielene nemám na ne miesto zatial.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:46® jiris
-
doktor – mucia je slaby slovo
Nekupuj si zadny gumy uz
Pujdes letos i do okounu ja si budu brat i dvojky banja
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:44® doktor
-
jiris: Ešte stále ťa mučia so štúdiom? Plánujem tam skočiť s nejakými kamošmi aby naplnili auto 17.3. do obeda. Vyrazíme okolo 9hod takže max hodina a pol sme tam. Určite ak budú dobré gumy tak budem aj kupovať. OK napíš osobku.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:41® zedus
-
> Klon: Mě by ty další způsoby doela zajímaly, příchy říkal fixírku, mirmen retuš. Co je tam ještě za způsoby?
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:31® jiris
-
doktor – nectu a nejsem tu, nejni cas
Prizpusobim se tobe, prijedu kdy v brne budes ty. Budes chtit banja, superbanja na candaty. Az budu mit cas pisnu ti to v osobce, potreboval bych jednoho clovicka, kterej to se mnou vezme na pul
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:30® Klon
-
> mirmen: pokud tě to zajímá víc ta retuž a podobně tak se ptej,jsem lakyrník a dělal jsem i retuše – je víc způsobů a na woblery to draze nevýjde jen to je piplačka,ale výsledek je paráda
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:19® doktor
-
jiris: Že sa tu aj ukážeš. Či len čítaš? Neverím, že nemáš čo napísať.
Kedy ideš do Brna? Ja 17 lebo piatok, nedeľu robím. Dobrá otázka na MAFa, už by tá jeho testovačka mohla byť vybavená.