Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:15® jiris
-
doktor – jo vymenit a otocit a nebo na daleky vyvazky a mit ten vlasec napojenej
Mafe – kdy prijde ta objednavka?
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:09® mirmen
-
Daj se tím děůlat i titěrnosti, zvládnout povrchovou úpravu woblera takřka k nerozeznání od živého originálu . jen nevím, jestli by pak ten wobler nestál i několik litrů
- Čtvrtek 3. března 2005 v 17:08® mirmen
-
Big Mike – přechody barev – americká retuš. Barva nastříkávaná tryskou, investice ně+kolik tisíc + stovky hodin do zvládnutí. Osobní zkušenosti nemám žádné, jen vím že to existuje. Známý tím maluje ( nebo maloval, jak teď – nevím) takový ty fantazie na kapoty tahačů, tj. hory ala Marlboro, nahatý baby aj.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 16:56® zedus
-
> Přichy: Tak na ten tvůj článek se dost těším. Jdu hned otravovat HaDa ať ho sem dá co nejdřív.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 16:46® doktor
-
občasný piják: V marcovom Kajmanovi je vraj na to reklama ale bez ceny.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:35@ občasný piják
-
já myslel, že je to fotomontáž
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:29® ywan
-
Doktor Kosto : minule som si tiež všimol tento „prevratný“ vynález. Som sa chcel spýtať aký majú na to chytejáci názor, ale ako pozerám tak sa zatiaľ zhodujeme . kravina
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:23® doktor
-
kostnak: Podla mňa je.
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:06® kostnak
-
nie je blbost nosit zataz na prute, ked ju mozem mat v batohu, alebo vo vrecku?
- Čtvrtek 3. března 2005 v 15:03® doktor
-
X-STAR II X II IMPERIAL-EXORI – aby si nemusel meniť cievku /napr.šnúra-vlasec/ ale len otočiť.
- Čtvrtek 3. března 2005 ve 13:57® Prichy
-
> Big Mike:
ja delam barevne prechody fixirkou. Bude popis v clanku, teda az ho sem Had da.....
- Čtvrtek 3. března 2005 v 8:32@ Big Mike
-
S barvama to chce prubovat, ale asi to musíš mít v ruce. Zatím jsem nikde nikoho neviděl dělat ty přechody a pod. Ale s těma vodouředitelnýma barvama to vcelku jde. Držet pořád pod více vodou a zapouštět je do sebe. S ostatními nevím. Taky je to má slabina, ale opravdu jde jen o to, jak se nám líbí, rybám je to fuk. ale když je člověk chce někde ukázat, muší vypadat,což?
- Středa 2. března 2005 ve 23:27® zedus
-
> Padis: Já vím, že rybám to bude asi šumák. Zase se tím moc netrápím, důležitej je chod a na tom si dávám záležet.
- Středa 2. března 2005 ve 23:09® Padis
-
zedus nevěš hlavu uvidíš jak ti po nich pudou
- Středa 2. března 2005 ve 22:57® zedus
-
> Big Mike: Já sem se chytil jednoho tvaru a ne a ne udělat jinej.
Jinak jsem dneska udělal prvního dvojdílnýho a včera nabarvil sérku prcků. Barvení mi teda moc nejde, chtěl bych tam mít barevný přechody a atd. ale to se dělá s unicolorkama a štětečkem docela blbě, nevíš jak barví lerak?
- Středa 2. března 2005 ve 22:02@ Big Mike
-
Boban: díky za typ. Opravdu to chce kvalitu. Jak někam pojedu, omrknu laky.
Zedus: v počátečním zápalu dělej co tě napadne a až se vyřádíš, vrhni se na série. Jak říkám, 3–5 kusů není tak extra mnoho. Dodělám ty moje oulety a vrhnu se na klasiku. Plovoucí, 3–4 cm a tak 5–6 cm. Ve 2–3 barvách a hotovo. Včera jsem dělal zase ouchylárnu, popa, ale jakýho. Sám se ho štítím
) Jak bude v kabátku, dodám fotečku. Testoval jsem tu žábu. Jede pod hladinu, ale nevrtí se jako wobler, na to má moc ploché tělo. Tak bude jen tak potrhávána.
- Úterý 1. března 2005 ve 21:30® boban
-
zedus,big mike/Zkuste použít epoxy L285 má tři tužidla podle doby zpracovatelnosti na 45,90 a 180 min. Doba vytvrzení 24h. Poměr míchání 100:50(objemově,injekční sříkačkou),100:40 váhově. Koupit se dá v modelářskejch speciálkách nebo na viz. url maj tam eshop. Používá se v letectví. Po namíchání je řídký jak lak,nežloutne(UV filtr) a po vytvrzení „nelepí“. Táta vyrábí splávky a místo poslední vrstvy laku používá tento epoxy. Splávky jsou lesklé a oděruvzdorné.
- Úterý 1. března 2005 ve 21:00® zedus
-
> Big Mike: já to dělám náhodně podle nálady. Bohužel je zatím nemůžu testovat v reálu tak je mi to jedno, ale jak nějakej bude moc úspěšnej a já ho urvu budu na. anej, že sem se neřídil radama a neudělal si nějakou dokuentaci.
- Úterý 1. března 2005 ve 20:51@ Big Mike
-
Ten odkaz znám. Asi to není ono, ale holt mě velké série nabavěj
Co kus, to jinej rozměr, barva a pod. Ale radím dělat to se systémem. Třeba od jedné velikosti 4–5 kusů, 2 stejné barvy kdyby… Já jsem na to holt moc línej a nebo divnej
A pak to utrhnu a nemám stejnej, což mě sele
))
- Úterý 1. března 2005 ve 20:48@ Big Mike
-
Taky to tak dělám, ale pozor aby ti to nevytuhlo moc, to pak mažeš spíš špachtlí.
A nebo druhá možnost, naředit, všechny přeláknout, dát hlavama nahoru okápnout, zaschnout a třeba druhý den zase přidat vrstvu a tak dál. Na to nemám čas a trpělivost, řeším to tím medovým ztuhnutím a jednou vrstvou. - Úterý 1. března 2005 ve 20:40® zedus
-
> Big Mike: Já, ale nejspíš vsadím na ten epoxid. Nadělám kupu woblerů a pak je hromadně nalakuju.
- Úterý 1. března 2005 ve 20:37® zedus
-
> Big Mike: Tak to asi zkusím, zatím sem to v tom laku máčel, byl to nějakej lak na parkety nebo co, a fakt to není ono, dneska se mi ozval Rifiz a poradil mi nějakej lak, ale zapoměl jsem jak se jmenuje, (rifiz: prosím, prosím napiš sem tu značku laku)
. A řekl mi ještě odkaz. viz. url
- Úterý 1. března 2005 ve 20:27@ Big Mike
-
Zedus: používám dvosložkový, epoxidový od bratra z podniku z údržby. Dobrý, ale už mi pomalu vysychá a sehnal nový, ale ředění 23:1, tak jsem z toho rozpačitý. Potřebuji vždy jen trošililinku. Kup tedy epoxid, ale opravdu někde ve speciálce a kvalitní, aby nešel do nažloutla a byl opravdu čistej. Kostnak používá máčení v lodním laku. A co jsem koukal, nebylo to špatné. Ale já sázím na ten epoxid. Naředím, počkám až z tekoucího se zhutní do medové konzistence a pak dám jednu vrstvu, nechám do rána zaschnout a chotovo!
- Úterý 1. března 2005 v 8:09® Tomash
-
4all : Upo všechny vláčkaře na nové fórum… Máte zkušenosti s třpytkami „cyankali“ ?
- Úterý 1. března 2005 v 1:09® zedus
-
> Big Mike: Ještě bych měl dotaz na lak. Koupil jsem si nějakou s. ku a když nechám woblera na pár hodin máčet, tak popraská povrch a je po něm, co používáš?
- Pondělí 28. února 2005 ve 23:57® zedus
-
> Big Mike: Hlavně mám radost když mi hezky chodí ve vaně.
Už se těším jak je prubnu naostro. Ale to se ještě načekám.
- Pondělí 28. února 2005 ve 22:58® Klon
-
tady zase začnou drbat až půjdu spát,to děláte schválně
- Pondělí 28. února 2005 ve 22:46® Zlinsky_lovec
-
bIGmIKE:Jak ses na tom s woblery?Jedes do brna?
- Pondělí 28. února 2005 ve 22:40@ Big Mike
-
Vocko: to je vlastně Lerak a jeho článek tady
Zedus: nějak nestíhám, je to i o počasí. Ale je to prima odreagování,což? a pocit z dobře vykonanéé práce
- Pondělí 28. února 2005 ve 22:36® Zlinsky_lovec
-
HAD:jAKTOZE SE NEMUZU PRIHLASIT?