Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. února 2005 ve 14:07® doktor
-
Rapala Balanced Jigging 1–1/4" – 4–3/8" COLOR CHOICES: GT-Glow Tiger; S-Silver; CHB-Chrome Blue; P-Perch; G-Gold; SFC-Silver Fluorescent Chartreuse; GFR-Gold Fluorescent Red; GL-Glow; RT-Rainbow Trout. SPECIES: Bass, Walleye, Salmon, Trout, Pike TECHNIQUE: Vertical Jigging RECOMMENDED LINE: Rapala Finesse RUNNING DEPTH: Variable RECOMMENDED KNOT: Double Loop Knot viz. url
- Pátek 25. února 2005 v 11:36® fedo
-
mojik: to nie je marmyška ale nástraha s olova na vertikalnu prívlač (nie je až taka malá ako marmyška) večšie používame na lov candatov.
- Pátek 25. února 2005 v 11:03® Lerak
-
> Big Mike: ty nožičky můžeš udělat následovně : obětuješ cca 3 větší twistery v zelenkavé barvě (bez flitrů !!!!!!!!!!!!!!!!!!-nebo si zničíš microwawe !!!!!!!!!!!), dáš je na talíř a na nejvyšší výkon a delší dobu do mikrovlnky. Na talíři Ti zůstane placka, ze které vystříháš příslušná žabí stehýnka mňam mňam – pozor manželku pošli někam na drb nebo až to uvidí tak Tě pěkně…
- Pátek 25. února 2005 v 10:58® mOJIK
-
mirmen:Já vím,že s marmyškama se chytá na dírkách,já myslel jestli tady někdo zrovna s tímhle tipem marmyšky už někdy lovil. A podívej se na tu její divnou stavbu:háčky s obou stran to není až tak divný,ale ještě je tam ze spodu 3háček to taky není až tak divný i když u tý firmy jak si mi tam ukazoval u tý url. tak tam taky nebyly háčky s obou stran a ještě 3háček k tomu,ale dál tam je lopatka na zadku a to je mi na tom nejvíc divný. podívej se:
- Pátek 25. února 2005 v 10:12® doktor
-
mirmen: Ak to zoženiem určite to vyskúšam a uvidím. Wolfram nevyrovnáš vôbec, alebo áno? Zato Hends vyrovnáš úplne elegantne a bez problémov!
- Pátek 25. února 2005 v 9:11@ Big Mike
-
Mirmen: ty gumový žáby jsi dělal ják?
- Pátek 25. února 2005 v 9:11® Sepp
-
Taky zajímavá stránka o výrobě woblerů.. Jen se vyznat je finská tak aspoň na prohlížení obrázků
viz. url
- Pátek 25. února 2005 v 7:03® mirmen
-
Přichy: hezký woblerky dole, kráčíš mílovými kroky
Jinak k zátěži: já do woblerků navrtávám dírku a vlepuju olůvko, překytuju. Některý woblerky vyvažuju až na – odhadem – 80% nosnosti. Choděj hluboko i při pomalým vedení.
- Pátek 25. února 2005 v 6:28® Prichy
-
> Big Mike: K ty zatezi: Lerak ma pravdu (jak sam i priznal) jen v nekterych pripadech (stihle woblerky apod). Sam jsem doma rozrizl jednoho Dama a zatez tam nebyla, ale nebyl z balzy, ale z takove peny, ktera byla tezsi. Tzn, ze teziste bylo nekde uprostred a pomer hmotnosti wobleru, jeho objemu (vytlacena voda) nastaveni lopatky atd bylo v tom spravnem pomeru. Navic ci nedokazu predstavit, balzovy wobler zavaliteho tvaru 13 cm dlouhy s malyma trojhackama bez zateze. Bez zateze ano, ale aby ti to neplavalo na vode jak polystyren
- Pátek 25. února 2005 v 5:19® mirmen
-
doktor : před pár lety jsem něco podbného koupil ( tenké,ocelové,splétané) a nějak mne to nepřesvědčilo. Když jsem propočetl délku potřebnou na návazec + dvě zamačkávací trubičky, tak to cenově nevycházelo nějak extra levnějc. Dost špatně se to narovnává po vázce. Wolfram. lanka mám radši.
- Pátek 25. února 2005 v 5:00® mirmen
-
anebo rovnou napíchnout na hák nějakou dětskou hračku nebo podobnou srandičku
- Pátek 25. února 2005 ve 4:58® mirmen
-
.
-
.
-
.
-
.
- Pátek 25. února 2005 ve 4:57® mirmen
-
Big Mike: jen vyřešit, z čeho by mohly bejt nožičky, ach jo
- Pátek 25. února 2005 ve 4:04® mirmen
-
Big Mike: jsem zvědav, kdo první vyrobí mořskou pannu
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:22® zedus
-
Já se jdu zase namočit do vany, třeba ty barvičky pustí.
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:18® pif
-
zdar,du na noční,nestávám-:)))
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:16® Padis
-
Pánové mějte se jdu do hajan brzo vstávám
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:13® Padis
-
Zedus bacha stul bývá těžký
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:12® zedus
-
Pokud tu zítra budu celej den, tak sem přilepenej ke stolu a píšu nosem.
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:11® Padis
-
Jo sekundák je prevít
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:09® zedus
-
> pif: Jooo, to bylo dobrý. Ale to k tomu patří, já sem ještě na sekunďáka ani šáhl takže zatím dobrý.
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:04® pif
-
zedus,nekecé a dělé to co předvedl big mike,mám na mysli,jak si přilepil prsty ke stolu,to byl nářez-?)))))))))))
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:03® Padis
-
Mrknete k muškařum pekná fotka
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 22:00® zedus
-
> Big Mike: Já už sem na to koukal a taky sem na to čučel jako tele na nový vrata. Já třeba nedávám olovo jako ty, před a za střední úchyt háčku, dávám ho jenom dopředu.
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 21:57® Padis
-
Dneska jsem koukal na nové Rapaly vypadaly zajímavě.
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 21:56® zedus
-
> Padis: Není třeba, už mám na každé ruce jeden velkej prst.
- Čtvrtek 24. února 2005 ve 21:54@ Big Mike
-
Od srazu jsem na nic nesáhl, v tejdnu se k tomu nedostanu. Ani jsem ještě nevybalil
)
Koukněte na včerejší nebo předvčerejší odkazy. Někde tam byl odkaz na nějaké Finy. Byly tam nafocený röentgenové snímky woblerů a dost mě zarazilo, že skoro bez zátěří
Asi má Lerak pravdu!
V sobotu jdu do fachy, tak asi něco stvořím až v neděli. Ale zase bude mrznout, tak venku omrznou ruce. Jen tvořte, tvořte!