Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 13. února 2005 v 18:20@ občasný piják
-
Otázka na Přichy: jak děláš ty barevné přechody mezi jednotlivými barvami? Vypadá to skvěle. Nebo jestli někdo víte, tak napište.
- Neděle 13. února 2005 v 18:18@ občasný piják
-
Vanuz sorry, já se spletl. Ty perfektně vybarvené wob. měl Přichy. Ovšem ty ty tvoje KDW jsou taky dobrý. Zvlášť ten sluníčkový, ten je GUT.
- Neděle 13. února 2005 v 18:13@ občasný piják
-
- nedobarvený kousek. Ještě si s těma barvama pohraju.
- Neděle 13. února 2005 v 18:07@ občasný piják
-
tady je ten další okounek.
- Neděle 13. února 2005 v 17:56@ občasný piják
-
myslím, že není. Podle zkoušek to vypadá, že nemusím dodávat žádnou zátěž. Teprve zkouším prvovýtvory. Viděl jsem tvoji práci. Máš je fakt dost dobrý. Jak děláš ten plynulý přechod mezi barvama? A to síťování? To je jak přes dámskou pančochu. Móóc hezké.
- Neděle 13. února 2005 v 17:46® vanuz
-
OP namalovane to mas pekne, ale nie je ta lopatka prilis hruba?
- Neděle 13. února 2005 v 17:38@ občasný piják
-
olovo 0,6g. a je to už asi moc, chod je takový táhlejší, při zvýšené rychlosti jde hned na bok. S tím vyvažováním se budu asi ještě dlouho trápit. Trochu jsem mu pocuchal fazónu. Chce to opravdu vyvažovat ještě před malováním, nebo dělat dvojí práci. Mám ještě jednoho okounka. Za chvíli ho vyfotím a hodím ho tady. Pak mám ještě jednu obludu (nedodělanou).
- Neděle 13. února 2005 v 17:21® kostnak
-
moze byt aj to . ja si stipackami ucvakujem hocijake patvary z hocicoho.
- Neděle 13. února 2005 v 17:19@ občasný piják
-
2–3g? tak to musím napřed navštívit nějakého prodejce. Doma mám jen plavačkové bročky max. 0,5 gr.
Ale vyzkouším to i s nima.
- Neděle 13. února 2005 v 17:15® kostnak
-
neskor to uz budes odhadovat stym, ze sa obcas pomylis.
- Neděle 13. února 2005 v 17:14® kostnak
-
myslim, ze 2–3g olivku to znesie. alebo ju najprv len prevlec silonom a zaves na ocko, ci sa este udrzi na hladine.
- Neděle 13. února 2005 v 17:13® kostnak
-
urob do brucha plytku jamku, alebo ryhu a vlep man nejake olovo. snaz sa ho dat cim viac ku hlave, bude mat agresivnejsiu akciu.
- Neděle 13. února 2005 v 17:09@ občasný piják
-
při rychlejším potáhnutí se to fakt převrátí. Čím a jak by se to dalo vyvážit?
- Neděle 13. února 2005 v 16:57® kostnak
-
skus ho potiahnut rychlejsie, ci sa ti neprevrati na bok. pouzivas dost tazku lopatku, ktora posobi, ako zataz. mozno ziajne olovo nepotrebujes.
- Neděle 13. února 2005 v 16:50@ občasný piják
-
tak jsem to zkusil, napřed jsem odskoušel pro představu kupovaného woba a pak ty moje. Netřepou se tak rychle jak ten kupovaný ale vrtět se vrtí. Ještě jsem nedal žádné olovo. Zkusím přidat zátěž a uvidím. Kostnak dík za radu, hned jak to bude dám vědět jak mi šlapou.
- Neděle 13. února 2005 v 16:23® kostnak
-
fakt to nevazim, ale na zaciatok kludne skus prichitit kusok olova na brucho sekundovym a odskusaj, ci plave. ak bude plavat podla predstav, tak to olovo nacpi nejako do brucha.
- Neděle 13. února 2005 v 16:20@ občasný piják
-
fakt zatím ne, dnes jsem vázal muchy, tak jsem na chytej byl jen jedním okem, ale už jsem skončil (pro dnešek s vázáním). Jdu napustit tu vanu a vyzkouším to. Kolik tak snese olova 4cm wobler?
- Neděle 13. února 2005 v 16:13® kostnak
-
bud robim zo spodu zarez, kade vkladam kostricku a do tej nacpem olovo skor, ako to zatmelim, alebo ho rozrezavam pozdlzne komplet a v reze vydlabem jamku na olovo. bez vyvazenia nema prec plavat v pozadovanej polohe. a ked pa pracovat aj proti prudu, alebo vo vyssej rychlosti, tak toho ovola musi byt tolko, kolko len unesie a tazisko musi mat cim nizsie. fakt si ten svoj este neskusal?
- Neděle 13. února 2005 v 16:08@ občasný piják
-
a ty opravy děláš olůvkem? Říkal jsem si, že to bude chtít asi vyvážit tzn. že na stranu na kterou mi padá vyvrtám do spodu malou dírku a tam vložím olovo, je to tak nebo se mýlím? Jaký máš na to postup?
- Neděle 13. února 2005 v 15:50® kostnak
-
OP, normalne napusti vanu do polovice, wobbler uviazem na kus silonu a taham ho vo vani. skusam, ci nejde do boku, ci sa neprevracia na bok, alebo ci sa rvno nepotopi a ci vrti chvostom. s hotovym sa uz tazko robia korekcie.
- Neděle 13. února 2005 v 15:28® jaryn
-
vy domodělové vy mně serete. ¨ Big Mike – domluvíme se a půjdu k tobe jako tovaryš na zkušenou. Mám volšový ruce tak bych pak mohla být na různé atypické zrůdy úspěšný.
- Neděle 13. února 2005 ve 14:49@ občasný piják
-
lopatka je z rovného pravítka, využívám té zkosené plochy a dávám ji dovnitř woblera. Chod jsem ještě nezkoušel. Jak to jde zkoušet ve vaně? Poznáš jak a kolik se potápí, nebo co tím zkoušíš? Přidávám ještě detail toho okounka 4cm.
- Neděle 13. února 2005 ve 14:47® kostnak
-
tomash, hlavne kazdy sa ti podari trochu inak. chodom, velkostou i farbou. ovela viac moznosti, ako od rappaly.
a zahana to abstak. - Neděle 13. února 2005 ve 14:36® Klon
-
> Tomash: aby ne kdýž je to drahý jako prase,pokud teda chceš kvalitní Woblery,už to studuji a půjdu do toho taky,jen minulou sezonu jsem jich utrhal až až a fšechny od Rapaly
- Neděle 13. února 2005 ve 14:32® Tomash
-
4all : S vyráběním woblerů po domácku se rozthrnul pytel, co?
)
- Neděle 13. února 2005 ve 13:05® kostnak
-
okrem uletov, ako je ta zaba, alebo srsen sa teraz skor snazim zvladnut zjednodusenu vyrobu tak, aby mi v priemere jeden kus nezabral viac, ako 20minut. aby som mohol odvazne trhat.
nedotahujem do dokonalosti tvar, ani farbu, hlavne,aby to malo dobry, agresivny chod. takto vyzera polotovar.
- Neděle 13. února 2005 ve 12:51® kostnak
-
peknyy. z coho robis lopatku? dost hruby matros. a skusas vo vani, ako chodia skor, ako namalujes?
- Neděle 13. února 2005 ve 12:44@ občasný piják
-
asi máš recht, ale vypadá to lépe s přechodem. Konečně jsem se naučil ořezávat fotky, tak ještě jednou ten potočák.
- Neděle 13. února 2005 ve 12:39® kostnak
-
OP, zle sa s tymi farbami robia farebne prechody, ale myslim, ze to ani nie je nutne, lebo ryba vidi wobblera len v pohybe. staci pozriet, ako svetovi vyrobcovia riesia farbu duhaka. striedanim ruzovych a bledomodrehych zvislych pasikov. dost daleko od realneho duhaka, ale verim, ze v pohybe to vyvolava spravny dojem.
- Neděle 13. února 2005 ve 12:24® spinningman
-
prichy:to jako ze napises clanek o te tve vyrobe?????docela me to zajima ja je zatim delam starym zpusobem.